Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
Markoka1993 #32722 üzenetére
Tényleg gáz, pedig csak egy kicsit ésszerűbb elrendezés kelett volna, még akár kisebb is lett volna az egész box..
Most rádobtam egy ventit a VGA bordára, a DVD-t meg mellé raktam. Így az is le van hűtve (50 fok a borda játék alatt), meg tuti nem sül már, és a HANA is több és hidegebb levegőt kap.Reméltem, hogy nem kel hozzányúlnom, de tévedtem, még talán bordát is érdemes a VGA-n cserélni. Mondjuk egy olyanra, mint a CPU-n is van. DVD-t meg kivezetni, legalább az se fő így meg..
Meg persze egy másik borda a HANA-ra.
Meg talán a RAM-re is kell, meg talán az az NF-nek látszó ezüstkarikás "XBox360" chip is, meg a ....Most komolyan, 1000 Ft-ot ráköltenek a gyárban irányított hűtéssel, pár bordával, és tuti nem sül meg soha, mert le van hűtve normálisan.. Úgy szerintem nem sok esélye lett volna a PS3-nak.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest