Hirdetés
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
Amiket mostanában lehet venni, azok az új alaplaposak? Egy olyat néztem ki, hogy call of duty-val van bundle-ben, premium 60gb-os, és 65 ezer forint. Ez már jóalaplapos?

-
Njördli
tag
Ma végre meglett a boxom
.Help 1: Viszont nem tudtam felszenvedni rá az új dashboardot, ahogy a faq-ban van kiírtam dvd-re az update fájlt. Berakom a lemezt,kikapcsolom, vissza, és semmi, kiírja h mixed media disc de el nem indul semmi. Pendrive-al is próbálkoztam de arra még ennyi reakciója se volt...
Help 2: Plusz egy Samsung monitoron játszok ami 1280x1024-ben megy,viszont test drive unlimited demoban és burnout paradise-ban is vagy lesz két fekete csíkom,vagy torzítva rakja ki teljesen a képet. A test drive-ot amikor gépen nyomtam akkor nem volt ilyen gondja, cseréljek monitort vagy létezik megoldás?

Help 3: Hogyan tudok játékot felmásolni a vinyóra?
Köszi a segítséget!
Mindezektől eltekintve iszonyat állat

-
sanadreas
csendes tag
ezzel csak fel akartam hívni a a figyelmet hogy mással is megtörténhet nem csak velem
-
_ak_
addikt
válasz
szaszlaci
üzenetére
Zavarni lehet, h zavar valakit, de az akkor rossz helyen jár, lévén a ph! szakmai topik.

Engem pl egyáltalán nem érdekel a hűtés mod, de mondjuk a Dirt 2 köridő sem.
Viszont mivel ez mind a topik része ezért megérdemelném a bann-t, ha beszólnék. 
Amúgy csak azt nem értem, h miért ragaszkodtok minden áron a plusz ventik felszerelésével. Én speciel inkább azon törném a fejem, h hogy lehetne még csendesebb a box. Viszont erre van megoldás, mégpedig a vízhűtés. Bár nem olyan egyszerű, de gondolom ahhoz is lehet egyedi blokkot gyártani, mint ahogy full rézbordát is.
A ventis hűtésre meg már évek óta van megoldás. pl [link] de van rengeteg ehhez hasonló megoldás a házi kivágom a tetejét azt majd csak oda rögzítem valahogy-tól egészen a sorozatba gyártott custom box házakig.
Tehát röviden és tömören én úgy érzem, h fel akarjátok találni a spanyol viaszt, de inkább nem gátlom egyikőtöket sem a negatív hozzáállásommal.

Annyit segítőt tudok beleszólni a projectbe, h a bordákról el kell szívni a levegőt és nem fújni őket (és mindenkitől sry akinek ez alap infó,nekem annó kellett pár óra teszt mire saját méréssel rájöttem erre.). A csak 2 oldalon nyitott légcsatorna kiépítése nagyon nagyon hatékony tud lenni és akármi módosítás megy, a meleget levegőt minéképp ki kell vezetni a boxból. Tudom ezek alapdolgok és senkit nem akarok hülyének nézni, csak sosem lehet tudni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
és mitől lenne egy szaros Jasper olyan, mint a Toyotához képest a Lexus?
nem Elite-et várt az Arcade helyett...
én Xenont kaptam vissza megjavítva, mondjuk tök mindegy,
csak tudom, hogy ugyanúgy be fog szarni. én is tudom, a MS is tudja,
aztán győzzön a jobbik. ha kinyírom ezt is a gari lejárta előtt,
akkor a mérkőzés az enyém... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Hát nem tudom mi ebben a zavaró. Csak tanulni lehet belőle.
A modding sem tilos tudtommal, mert semmi törvénybeütközőt nem látok benne és szerintem bőven lehetne miről beszélni. Vagy akkor külön topikot nyitni xbox 360 modding néven.
Én is szeretnék bele világító ventit
Jól nézne ki este a sötétben. -
szaszlaci
addikt
Akkor jó. Ha minden oké, és kicsit komolyabb lesz a módosítás, tervezek egy bejegyzést a blogomban. (Ami már most is érdekes, katt oda.
)
Topik az tuti átmenne warazba, azt meg ezen a fórumon nem engedik..meg én is csak mostanában vagyok sokat gép előtt.Xirtam: oké, oké. Erről jut eszembe, nincs itt olyan, aki tudna egy foglalatot készíteni és rátenni a NYÁK-ra?
Ilyen tüskés-rugós nemtommianeve, az korrekt lenne, akkor nem lenne minek felszakadnia.don_peter: csak alapos vagyok, és csak a saját véleményemet fogadom el!
(Vicc volt.) -
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Nem szaszlac félreérted nem azért írtam!
Újragolyózás? hát nem az se egy a legtartosabb dolgok egyike...De talán ha normálisan a nyákba magába integrálták volna a GPU-t nem tudna felszakadni!De kitudja lényegtelen, ha előző hsz-em durva lett bocsi csak szétrobban a fejem. 
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci
üzenetére
Szvsz ez egy fórum, és nem tűnik még csak off -nak sem. Én nem bánnám, ha lenne egy magyar leírás az egészről.
Azt tudom max elképzelni, hogy nyitsz egy új topikot ahova a box "házi barkács" hűtésével kapcsolatban lehet írogatni. Erről meg egy modit kérdezz meg, bwoay -t vagy Tiv -et.
Amúgy nem találtam semmi használhatót.

Xirtam: Zavar, hogy jön mindjárt a suli, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szaszlaci
addikt
válasz
sanadreas
üzenetére
MIVAAAAAN?
Def26: nem kell törnöd magad, ha lesz új box, (ami nem Zephyr-e szar lesz
) fogom és megmérem, enny. Azért köszi hogy gondolsz rá!Más: zavar valakit, hogy hűtésekről merek itt beszélni, sőt még rajzot is van képem berakni? Meg hogy vitatkozom emberekkel, akik szerintem hülyeségeket beszélnek?
-
sanadreas
csendes tag
nemrég elromlott az xboxom és elküldtem a microsoftnak ez volt két hónapja 2hét mulva visszajött és rájöttem hogy a a gépbe nem jasper alaplap van mert ha már elküldöm cserénék ki a legjobb alaplapra de nem majdnem a a legrégebbi alaplappal küldték vissza Zephyr alaplap van benne
-
szaszlaci
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Nem olvasod elég odafigyeléssel az értékes hozzászólásaimat, mert már az összes említett pontod ki lett tárgyalva.
NYÁK vastagság? Nem tűnt fel, mert totál lényegtelen. Nem 20 kiló, valamint fekszik és oda van csavarozva a ház aljához. Ez?
Az utolsó bejegyzésed igaz, az ólom az, ami hiányzik belőle, környezetvédelmi okokból.
És hidd el, gondolkoztam rajta, még itt is írtam az összes általad újdonságként közölt pontról.

De akkor mit tudsz javasolni? Mert azt mondtad, vannak ötleteid.
Újragolyózás? Valamiért arról se az járja, hogy hú de tartós lenne.. -
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
OMG ne mérgelj már hűtést tervezünk vagy pediglen architeturát nézünk? Kit érdekel hányadik generációs? Poor boy.... A nyák nem változott lóf@szt SE! A lények pedig azon van, ha megkülönböztetsz saját szemre 90 NM és 65 NM közötti különbséget benyalok magamnak!
Mind1 elmondom, mert sose fogsz rájönni...nem kell ide 20 KG-s hűtés vagy 8 kg réz meg 30 cm ventilátor, igazából a szemeteket a lefogatásra akartam felnyitni, mivel a lefogató lyukaknál látszik, h a nyák milyen vastag kb. régi socket 478 lapok voltak ilyen vastagságúak...de nem is ez a lényeg mivel fekve van használva a boxok 60%-a szvsz. A lényeg h, ha annyira ráérsz, lemérhetnéd a távolságokat, mint h rajzolsz! A másik meg, ha már egyedi hűtést akartok, gondolom, a tetejét nem fogod visszatenni...ha meg igen akkor megint gondolkozhatsz másik hűtésen...De igazából magán a gyári hűtésen is lehetne mit alakítgatni, de ti egyből World Trade Center nagyságú dolgokra gondoltok...csak annyi h jó hővezető technológia kell, na meg anyag...én pl. az alaphűtést, ami a GPU-n van, leszedném fasza esztergályoshoz el szerezni, vörös rezet és hajrá... aztán arra rá egy aktív hűtés... KB 20 fokkal máris jobb hűsebb lenne!
De igazából itt nem a hűtéssel van a baj, meg nem is a GPU-val vagy a tervezéssel...mivel ATI csinálta a GPU-t az ATI GPU-i 2002 től kezdve mindegyik 130 fok körüli értéknél érik el azt a szintet ahol maglassulás van...itt az a gond, h maga a gpu forrasztásából hiányzik az anyag, máskülönben egy 4850 mért nem szakad le a saját nyákáról? csak példa mikor a rev 1-esek 100 fok körül játszadoznak??
Gondolkozatok, gyerekek nem fáj! És lehetőleg ne kezdj most elokoskodni meg ellenérveket felhozni, mert totál igazam van! 
-
szaszlaci
addikt
Még téma lesz egy ideig, amennyire elszarták a gyárban.

Xirtam: öö..mit kéne látnom?
Egy első generációs 90 nm-es GPU-CPU képsorozat.
(A második nem jön be.)
Mit kéne észrevennem, hogy a borda nem téglalap alapú lesz? Nyílván.Ez még csak vázlat, hogy milyen úton indúljak el, a terv előtt a borda is le fog kerülni!

-
nrgia
őstag
Látom még mindíg a hűtés a téma...
Én úgy oldottam meg, hogy három 6cm-es venti a jobb oldalon..három a bal oldalon... mindez berakva a hifiállványba aminek a hátsó burkolata ki van jukasztva egy akkora négyzet alakra ahová szintén beraktam egy nagyobb 12cm ventit ami hátra a fal felé szállítja a levegőt...
A két oldalsó hűtősor a gépet fújja...mindezt úgy megoldva, hogy egy külön kapcsolóval indítom az egész szerkezetet...tehát ha már kikapcsoltam a konzolt hagyom had menjen rá a "szél"...
Nekem bevált...és nem is hangos...na jó egy picit, de úgy sem hallom mert fülessel játszom... -
szaszlaci
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Nem láttam még borda nélkül csupaszon. Gondolom nem egymagasak.
Az új, 2.0-ás boedaterv
már nem nyúl hozzá a CPU-hoz. Ugye a GPU-n a két lapka egymagas? 
Újabb ötlet: ha a lapra lenne forrsztva egy rugós-tüskés foglalat, amilyen PC-ben is van, akkor az életben nem lenne minek leszakadnia. Na de ezt véghezvinni...esélytelen...
-
Xirtam
veterán
Azért mielött elkezdtek nagyon agyalni, meg szerkesztgetni rajzokat, tisztában vagytok egy csupasz Xbox nyákávval?!Megint segítettem egy kicsit, a szemüfelesebbek észrevesznek valamit a GPU és a CPU között, de mivel CPU hűtésével nincs próbléma, így csak a GPU-t nézzétek meg figyelmesen! Holnap jönn az újabb segítség!

-
szaszlaci
addikt
válasz
szaszlaci
üzenetére
Valami ilyesmi jutott eszembe (remélem a rajz átlátható).
Egy jóval nagyobb bordát tenni a GPU-ra, a CPU-t meg békénhagyni.
Egy olyan bordát, aminek a háta jó magasra kinyúlik, közvetlenül a gyári ventik előtt. Már ez rengeteget számítani, ezt még lehetne fuvatni oldalról, ott le lenne csapva a borda eleje, így ott is bejutna a huzat.
Ide kell egy légterelő, meg az eredeti hátsót is újra kell csinálni.
-
szaszlaci
addikt
Sőt, annyira nem hülyeség, hogy megéri továbbgondolni ezt a fajta kialakítást. Annyira, hogy lehet én is hasonlót alakítok ki magamnak. Köszi a tippet!
-
szaszlaci
addikt
válasz
efegyke
üzenetére
Szerintem nem hülyeség. Attól függ, hogy elég vastag-e hogy elég hőt tudjon elvezetni, valamint odafér-e. Így a másik oldalról szállítana levegőt, közvetlen a bordára fújva.
Az eredetinél ne legyen sokkal kisebb tömegű, úgy lehet vele játszani.
Meg lehetőleg kifele menjen a forró levegő a bordáról. -
efegyke
tag
Olvasgattam a hűtésről való értekezést és támadt egy ötletem, hátha működhetne.
Van itthon egy ilyen hűtőm: [link]
Ez tuti elég vékony ahhoz, hogy beférjen a DVD meghajtó és az alaplap közé. Egy X800 VGA-n volt eredetileg(full réz). Az alján csak a GPU-nak van érintkezés létrehozva, de le lehet gyártatni az alját úgy hogy tök sima legyan és akkor mindenhez hozzáérhetne.A felfogató lukakat is lehet variálni mert van hely bőven.
Lehet ennek esélye vagy felejtős?
-
don_peter
senior tag
Találtam egy kis érdekességet...
DiRT 2 - Xbox 360 vs. Playstation 3 -
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szinte minden olcsóbb, még a Vatera is
HEStore, LomeEx, PC bolt, ..
Félre értesz:
1. egy sima venti csatlakozót szerzel valahonnét, ezt teszed az alaplapra. És ezt a csatlakozót már forraszthatod, hisz nem a box-é. Plusz ventit, a gyári hűtő csatlakozójába meg szúrsz egy drótot és leragasztod, teljesen biztonságos.2. Gyári venti csatlokozójából kihúzod a kicsi hajlított fémet, és abba bele lehet akasztani másik venti szintén szétszerelt csatlakozóját. Utána így együtt a kettőt visszarakod a műanyag dugó foglalatba. Teljesen jó és nyomtalan.
Én se forrasztanék az alaplapon, meglátszik, nem jó az

Kontrollerről jut eszembe: ismeritek azt a módosítást, hogy a D-pad körül kicsit kicsiszolják a műanyagot? Így nem fog beleakadni, és rossz irányként érzékelni, mikor használva van. Én megcsináltam, teljesen jó lett.
-
Sickboy25
addikt
a controllerekre mennyi a garancia?
-
_ak_
addikt
Jesus, azt álmodtam, h lejárt a goldom. Pedig nem is multizok olyan sokat.
Utána meg sikerült a gari matrica alá benéznem.(utóbbi csak azért lett volna érdekes, mert ránézésből nem teljesen egyértelmű, h sérült matricával kaptam-e vagy sem. lehet, h csak egy gyűrődés van rajta, de az is lehet, h simán ketté tépett matrica figyel ott. túlzottan nem aggódom miatta, de akkor is
) -
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel
üzenetére
Nem porgok mar lealltam!
Es ha hiszed ha nem tudom, hogy kell irni, ha meg azt is elarulnam, hogy mi az egyik szakmam, lehet meglepodnel! Office Word-be 2x is irtam mar olyan min. 35 oldalas valamit ....hmmm... tudod mire gondolok??
Ha megkerhetlek valamire,ha a kozeljovoben barmi problemad lenne velem, ami atcsap szemelyeskedesbe legyszives priviben kozold off helyett! -
heihachi
addikt
-
efegyke
tag
válasz
picur220
üzenetére
Én játszottam már az Xboxommal 1280*1024ben, 1440*900ban és 1680*1050ben is VGA kábellel úgyhogy tuti megy.
Garanciális dolgokkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. A xboxom be van regisztrálva a neten . Idén március végén vettem, és mikor e74 hibája lett akkor regeltem be. A honlapon ez szerepel: "Garancia lejárata: 1/7/2010 6:59:59 PM" Most akkor ez a dátum a normál 1 éves garit jelöli és erre jön rá a plusz 2 év 3led gari vagy ez mindenre a gari? A gép 2008 augusztusi(egyszer már volt alaplapcseréje de ez lényegtelen). Szóval ha esetleg ez után a dátum után lesz valami baja akkor mire hivatkozhatok?
-
bozsik84
tag
sziasztok, tudom ez nem a bolhapiac, de beírom ide hátha kell valakinek

eladó: Xbox 360 HD VGA Kábel Pro Optikai kimenettel ; ára 3000 ft
ha érdekel írj egy privit.
-
picur220
veterán
Az Xbox360 tud 1440*900-at vagy 1680*1050-et? Mármint felbontásban? Úgy emlékszem, hogy NXE-vel oldották meg ezt, meg VGA kábellel. Van vkinek 16:10-es monitora, és megy ilyen felbontáson?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Jó hely a conrad csak nagyon drága. Tudsz olcsóbbat? A lista volt a cél. Van miközül válaogatni. Evés közben jön meg az étvágy. Nah arra gondolok, hogy nézegeted a cuccokat és hátha beugrik valami jobb ötlet.
Létezik valami T elégazás? főszálból kivezetni az áramot hogy akkor egy helyről kapja az áramot.
Nem merek beforrasztani máshova mert félek hogy elkúrom. -
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Egy marha nagy lista jött be. Mármint a Conradot ismerem-e?
Ja, főleg a pofátlan felárait
Ilyen venticsatlakozód biztos van neked is, máshonnét megmaradt, aztán összeforrasztod ahogy kell. Én amúgy se szívlelném, ha felesleges csatlakozók lennének benne. Nagyobb hibalehetőség.. -
picur220
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Amúgy azt nem tilos leírnod, hogy a konzol már szét volt szerelve, azt még nem tilos
Ezt jól megfogalaztad!
Amúgy ez több kérdést vetne fel, ezért nem írtam le. ondjuk lehetett víz beszerelése miatt is, de az előbb írtam, hogy nincs semilyen hűtésmodom, szal ez sem megy
-
szaszlaci
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Na épp ez az. Nekem E74 HANA halálra újragolyózást ajánlottak. Ugyan az a személy csinálná meg, aki szerint E74 HANA dead. Szóval akkor igazodj ki..
A GPU szakad fel 98%-ban, ebben biztos vagyok. A többi csak duma. (Pénz.)
Amúgy azt nem tilos leírnod, hogy a konzol már szét volt szerelve, azt még nem tilos
Mr.Grincs: heh? Nálam 3 tüskés szokásos venti csatlakozó. Ebből egy negatív meg két pozitív külön a ventiknek. Sebességmérés nincs.
De jah, elosztod, én beakasztottam a csatlakozóba, sebességváltozás nem tűnt fel, direkt megnéztem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Az jó ha nem figyel a cuccra. Ergó oda be lehet kötni két db hűtőt, vagy két db elosztó ésakkor megy a gyári venti is meg a kkor két db venit.
4 lukas csatlakozója van, a négyzetalakú. Az szabvány, mert ha igen akkor azzal egyszerűbb dolgozni, mert egy csomó cuccon van olyan és sztem ilyen elektronikai boltban is lehet ilyen dugót kapni. -
picur220
veterán
válasz
Njördli
üzenetére
Csak lemezzel megy, akármit csinálsz...
szaszlaci: A topik címében benne van, hogy most miért nem ír(hat)om ide, hogy miért nincs gari a gépemen. Remélem érthető voltam.
Mind1, amíg meg nem halt a gépem, addig nem nagyon kell foglalkoznom ilyenekkel, ha meg meghalt, akkor vagy golyózás, vagy ha HANA, akkor baszhatom. -
Gebriel
veterán
válasz
Sickboy25
üzenetére
Vesző után is szóközt hagyunk
Nem kell mellre szívni így kell és kész.
Másod be egyszer offic word-be amit írsz.
"Nem mondok inkabb semmit,de amit te itt... , ah hagyjuk! "
Jöhet privibe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokak szernittet azért emeltem ki mert többen mondták az általam leírtat, nem saját tapasztalat.
Tehát nem tudom mit pörögsz itt feleslegesen
-
-
Njördli
tag
Sziasztok!
Kezdő kérdés lesz,ha egy játékot felmásolok a wincsire, akkor utána kell a futtatásához hogy a lemez a meghajtóban legyen?

-
szaszlaci
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Hivatalosan: 1 piros LED = E74
Nálam 2 piros LED = E74Ha jól tudom, a 2 piros valamilyen hibacsoportot jelez, és azon belül lehet E74, hogy valami HANA baja van. És lehet, hogy a LED-ek jeézik a fő hibát, aztán a képernyőn már csak a leg utolsó láncszem baját írja ki.
Na, ez elég zavarosra sikeredett
, de majd megmondja valaki, aki érti ezeket a hibakódokat.Lényeg, E74=3 év gari.
-
Csabee.
nagyúr
Az xbox hogy reagál ha 3ledes ? elsem indul vagy mik a jelek?
-
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Tuti. Nem próbáltam de tuti. Pluszba viszont meg lehet terhelni, nem figyeli.
picur220: újabban az E74-re is 3 év Micr. gari van !!
Elvileg a HANA chip halálának (hazudják) a dolgot. Szerintem ugyan olyan GPU érintkezési gond, mint a 3 LED. Ez csak szubjektív, de tutira így van, hisz nekem újragolyózást ajánlottak rá..
Amúgy ja, kiírja a képernyőn. Meg ha két poros LED-et kapsz, akkor is tuti hogy E74. -
Mr.Grincs
veterán
szaszlaci:
Ha leveszem a tápcsatlakozásról a ventit akkor elindul a box? -
szaszlaci
addikt
-
-
Djuree
félisten
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kovasz
üzenetére
Már bocsi öreg, hogy közbeszólok, de olvastam itt a kommenteidet és ba**ott szűk látókörű vagy. Felmentél volna valahová a neten (nem egy hely van ilyen, ahol lehet játékot venni), körbenéztél volna és 7-8 ropit élből spóroltál volna. Ebből már fél év live kijön, vagy egy másik játék.
Aktív témák
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- FIFA 16 Playstation 4
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Viszont mivel ez mind a topik része ezért megérdemelném a bann-t, ha beszólnék. 

Újragolyózás? hát nem az se egy a legtartosabb dolgok egyike...De talán ha normálisan a nyákba magába integrálták volna a GPU-t nem tudna felszakadni!De kitudja lényegtelen, ha előző hsz-em durva lett bocsi csak szétrobban a fejem.