Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
p_milan
üzenetére
De már töröltem, belemegyek az aktuális játékba, és csak annyit
látok, hogy uninstall from hard drive, és semmi választási lehetőség...Xirtam: mire odaértük, már lenyugodtam....
Azt én is végigtoltam, nagy játék volt, de 1000ből talán 400 pontot szereztem, uh még van mit fejlődni...
-
p_milan
aktív tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Gondolom nem próbáltad még ki a törlést.
Ott külön vannak szedve a dolgok, és mindent külön lehet törölni. (Én is meg szoktam hagyni a mentéseket, mert nem túl sok helyet foglalnak, és hátha egyszer újra kedvet kapok hozzá.
) -
Xirtam
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Láttod ez egy jó kérdés! 60-70 órát toltam az SW FU-ba! letöröltem majd most elkezdtem emgint és a mentéseket törölte de az achikat nem! De pl van olyan game ami megtartja a mentéseket!De mikor kiírta, h kezdhetem elölről joy bum a falnak, boxot meg lerugtam!

Hmm örüljenek, h nem kérted el a vásárlói könyvet! Én biztos panaszt emeltem volna !

-
Rabbitf_24
addikt
Hi
kérdésem a következő lenne:
ha feltelepítek a boxra egy játékot, játszok vele, mentek a vinyóra, és uninstallt
nyomok, akkor a mentéseket is letörli a box vagy csak a játékot?Xirtam: tényleg nem verbatim lemez volt, szó nélkül cserélték...

-
-
-
eddie17
addikt
Aki akar egy kis Resi 5 mókát coop-ban(most kezdtem), az jelentkezzen. Délutánonként nyomhatjuk. Gamertag-em az aláírásban

-
adam_
senior tag
A vezeték nélküli karnál elkezd villogni középen a zöld LED játék közben, az miért van? Így jelzi, hogy merül benne az elem?

-
p_milan
aktív tag
Miért játszol? Haszna nem sok.
Na kb erre jók a G-k is. Lehet gyűjteni mert az jó, és növeli a játékidőt.Szellemírtók! Lent a táblázat.
-
Mr.Grincs
veterán
Ha angliába vagyok és ott vennék kint xbox 360at és neten rendelem meg akkor lehet választani hogy milyen legyen a villa? Angliai vagy EU magyar szabványos... vagy ilyen nincsen? PLS help
Hátha ott jobb áron tudok hozzájutni. Esetleg link is jöhet ahol lehet választani. 
-
sch_a
addikt
válasz
p_milan
üzenetére
A Ranked meccs, gondolom az, amikor ranglista-pontokért megy a játék. Valószínűleg azért nem számít a baráttal való meccs ehhez, h ne lehessen csalni. A chat lobby matches meg sztem azt jelenti, h bekerülsz egy chat-szobába, és ott tudsz tárgyalni a meccs előtt a többi játékossal, és esetleg ki is választhatod h kivel játszol. Nem tudom milyen játékról van am. szó, csak a nevekből gondolom

-
p_milan
aktív tag
Tegnap sikerült átlépni a 10000Gs "álom"határt.
Igaz már hetek óta csak 4G hiányzott hozzá. Tegnap megjött a jóárosított Assassin's C, DeadSpace, Mortal vs DCm úgyhogy most lesz mivel játszani egy darabig... 
Egy kérdés, mert az nem tiszta. Mi az a Ranked meccs?
Csak annyi, hogy véletlenszerű emberrel játszok neten, és mondjuk nem számít annak, ha egy havert meghívok játszani? (És mondjuk ez mi : Chat Lobby Matches
) köszi
) -
adam_
senior tag
Ajánljatok valami új, jó játékot amit lehet cooperativban vinni (küldetéseket két karral egyszerre) vagy egyáltalán olyan játékokat amit ketten lehet vinni, persze nem LIVE-os megoldásokra gondoltam, hanem LIVE nélküliekre... Csak akad ilyesmi a mostani játékpiacon.

-
Xirtam
veterán
Srácok volt a SZIGET című film!
Project Natal al kapcsolatban kis érdekesség!
[link]majd megértitek mért mondtam a filmet!

-
Poonkie21
csendes tag
Köszönöm a váalszt a kormányt illetően. Más kérdésem lenne: HD felbontású mkv fájlt honnan lehet leszedni, illetve az hogyan streamelhető a boxra? Valaki ha válaszolna megköszönném.
-
Xirtam
veterán
Áhh kösz nem is tudtam, akkor a sima vezetékes tökéletes a PC-hez is zsír!

-
p_milan
aktív tag
válasz
Poonkie21
üzenetére
Mit értesz azon, hogyérdemes e hozzá venni?
Én nem szeretm az ótós játékokat, így nekem nem, de sokan tolják vele, így gondolom, hogy megéri. Az eredeti MS kormányon kívül még vehetsz Logitech Drive Fx-et, mást azt hiszem nem eszik meg.Xirtam : Gondolom USB nem? Vagy mire gondolsz?

-
Xirtam
veterán
Srácok a vezetékes joy-nak milyen a csatlakozója?!

-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes Xbox-hoz kormányt venni? Egyáltalán a gyári MS kormányon kívül lehet másfajtát venni? -
nofi
addikt
Az újban igen, ami már a Worms Armageddonnak az átültetése Xboxra (eddig is volt Xboxos Worms, de az elég semmilyen volt szvsz). Ez most egy rendes teljes játék, acsikkal, single pályákkal, multival és rengeteg kiegészítéssel mint anno. Tulképpen a hangok, fegyverek, mind az Armageddonból kerültek átültetésre, csak több opciót tettek bele (van már valami öltözék féle is), meg ugye a felbontást, grafikát tupírozták. Most egyelőre csak Live-ra van, de állítólag év végére PC-re is kiadják...
A Trialban elég sok minden benne van, érdemes kipróbálni, engem meggyőzött
-
Xirtam
veterán
-
jeni
félisten
Szia
Melyik a jobb ?vezetékes USB-n keresztül való feltöltés vagy az állványos töltő ?
Ugyanis egy helyen az Árkádban ami a Vezér téren van az M.M. áruházban ott a gyári állványos 6200 Ft benne van a tartalék gyári aksi és ott a vezetékes ami USB -l együtt adják az 7400 tF szintén tartalék gyári aksival,pedig legtöbb helyen az állványos a drágább olyan 2500 Ft-al
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Akkor jó hogyha nem vagy lenéző.
Én akarok boxot venni megint, szívem szerint piros elitet vennék vagy fekete elitet. Dehát az anyagiak miatt nemhiszem hogy megérné. Vagy mgeéri? Neked elite van. Mesélj róla.
De több mint valószínű hogy 60as pack lesz belőle
Ciki nem ciki akkoris. -
bwoay
nagyúr
berakjam a topic címébe a no warez mellé, hogy no karatty, vagy no treccs?
mert már úgy nyomjátok, mint a vénasszonyok. persze örülök, hogy ilyen jó hangulat uralkodik a topicban, de lassan már semmi másról nem esik szó, csak off témákról. -
heihachi
addikt
Tversity-vel van valakinek tapasztalata? Néhány mkv-t le tudok vele játszani, néhányat nem
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? -
Xirtam
veterán
-Djuree
-30z.SamuHa P.Ü-ben dobtok egy MSN címet megköszönöm!

-
Torry
addikt
Tegnap még tökéletesen működött laptopról a xbox live most meg már a laptopot sem látja.
Nem tud kapcsolodni hozzá. Ez ugyan mitől lehet? A kábel jó. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Hát ha nagyon szeretnéd kifizetni akkor fizesd ki

És a konzolos tali gépekkel és tévékkel együtt lenne? Akinek elite gépe van biztos nagyurasan és lenézően fog ülni meg nézni a többi gémerre akinek nem fussa elite gépe
És azt mondja: Mit akartok ti az arcade, 20 as és a 60 as packkal??? 
-
mergal
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó Street Fighter IV-em. Palos mindene megvan szépen. 7k
posta vagy Dunaújváros játszik! -
Xirtam
veterán
Totyik taliban benne vok! Anti Warez pólókat nyomatatok addigra!

PS tábor nem kell! Viszont én válalom a Tárcsázást
Viszek tárcsát meg pácolt húst!

-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Neeem

Nem ám,csak viccelek. Az a gáz, hogy az ilyen dolgok mindig csak a szervezés szintjén maradnak meg,nem jutnak elörébb. Pláne ugy, h én sem tudnék érdemben foglalkozni vele, mert most min. 3 hétig 6napos munkahét 10 órás munkanappal kombinálva.
Én tudnék is helyet a balcsitól 30km re, de az sztem kicsi lenne. Sőt tuti
pedig lehetne sütni-főzni-gulyásozni is!De még van egy szadista ötletem: a PS tábort is hivni kellene!
-
nofi
addikt
Tyűűűű!
Most láttam csak, hogy már ki is jött a Worms 2 Armageddon Live! -on. Aki bírja/ta a Wormst annak kötelező kipróbálni!
Végre nem olyan kis gagyi arcade jellege van, mint az előző Xboxos Wormsnek, hanem újra teljes az arzenál és mindenbe bele lehet nyúlni mint a PC-s verzióban anno. Ugyanúgy van single-ös training meg mission és rengeteg opció. Ez most már tényleg egy fullos Worms. Azt hiszem most először kénytelen leszek MS pontot venni
-
hdman
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Hát az nem lenne rossz
stipistopi enyém a lazyboy fotel
komoly lenne, a repülőtéri átvilágitásnál mindenkinek bent figyelne a box a tatyójában 
Ja,és ha lesz vmi a topiktaliból,inditványozom,hogy warezosok is jöhessenek. *kacsint*
Legalább akinek szűz gépe van, ki tudna próbálni pár játékot, és utána eldönteni, hogy érdemes-e megvenni. -
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek van értelme hirdetést feladni arra, hogy egy Logitech Driving Force Pro-t elcserélnék MS X360 kormányra? Lenne vajon jelentkező? -
Mr.Grincs
veterán
Az arcade packhoz adnak netkábelt?
-
hdman
őstag
Dupla, sorry!
Amugy retteghettek, mert Alikát is levertem goat-on!
ez már picit nehezebb volt! -
hdman
őstag
Taylorp: lassan tényleg kellene tartani egy igazi vérbeli, kockulós, orrvérzésig tartó fight night és guitar hero partyt

Tényleg srácok, topiktali? Esetleg nincs valakinek olyan nagy helyisége, ahol játszani is lehetne? Tiv, Téged is szeretettel várunk

-
30z.Samu
titán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Igen, a PS 2 strapabíró 9 év után is! Azt hiszem kemény 4MB-s kártya van benne meg 300Mhz-s proci.

-
karakpecze21
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Lehet hogy régen nagy cucc volt a ps2 meg luxus, de ma már nem az és nem is nagy cucc. Lejárt az ideje ennyi. Jött egy újabb, jobb, modernebb konzolgeneráció ami szerintem nagyon jól megállja a helyét és győnyörű grafikát ad vissza minden játék.
Kb olyan ez mintha egy p2 es gépen akrnád elindítani az undercovert et, tegyük fel hogy még sikerülne is, akkor elmondhatod hogy "DEHÁTMEGYRAJTA" Vagy egy csúcsszuper modern fejlett gépen ott is elmegy csak a grafika más. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Értem, nekem is nehezen megy megszokni a grafikát.De muszály, mert most nincs pénzem egy új boxra.
Majd kicsit később talán.
Úgy tünik megoldódott a problémám, kicsit megtisztítottam a lézert és most a carbon is jó lett.
Elvileg nem lehetett nagyon poros, kb.2-3 hete tisztítottam, de úgy látszik ez is számít neki ezeknél a játékoknál.
Köszi a segítséget.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Hát szerintem ez az a pont amikor már nemkéne eröltetni a játékok átíratását és kiadását ps2re. Szépvolt, jóvolt, elmúlt. Szerintem élvezhetetlen kockásan
Lehet hogy csak én vagyok ennyire igényes meg finnyás de nekem nem sok kedvem lenne így játszani.
Jó hogy nem adták ki PS2 re a GTA 4 et. Persze akinek van ps2 je az hozzászokik a látványhoz. De szerintem már fölösleges eröltetni a témát. De a rengeteg bevétel miatt foglyák még legalább 1 évig. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Az undercovernél még ok a dolog, mert ritkán van, de a carbon az már játszhatatlan.
Elkezdenek először a házak későn kirajzolódni, azt utána eltűnik az egész út előlem és megakad, de itt kb 10ms -enként.
Próbáltam a Most Wantedet, az viszont hibátlan.
Hát ha ez nem baj, akkor megnyugodtam.
köszi a segítséget.
Mr.Grincs: Csak az a furcsa hogy haveromnak is meg volt régebben a carbon és nála nem volt ilyen bibi, azért gondoltam hogy valami baja van a gépemnek.
Amúgy tényleg kockás box után az undercover, de tegnap elkezdtem vele játszani és a játék amúgy nagyon jó.
Elötte xbox360-am volt, most ps2.
Képzelheted volt fogcsikorgatás az x grafikája után a ps2-é.Amúgy most szoktatom magam hozzá.Már lassan kezdem megszokni a sok kockát.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott külön vannak szedve a dolgok, és mindent külön lehet törölni. (Én is meg szoktam hagyni a mentéseket, mert nem túl sok helyet foglalnak, és hátha egyszer újra kedvet kapok hozzá.
)

, egyébként a töltöttség mutato a Dashboardon elég szarul tükrözi a valós állapotot. Amikor elkezd villogni a joyon a led, akkor nekem még szokott maradni úgy 5óra.

Új "felhasználó" vagyok, és kezdetben azt hittem, hogy ezeket lehet beváltani LIVE-on, de hát nagyot tévedtem.

Igaz már hetek óta csak 4G hiányzott hozzá. Tegnap megjött a jóárosított Assassin's C, DeadSpace, Mortal vs DCm úgyhogy most lesz mivel játszani egy darabig...
) köszi

Lassan akkor vennem kell Live! pontokat és ezt be kell szereznem.

Djuree
pedig lehetne sütni-főzni-gulyásozni is!
Lehet hogy csak én vagyok ennyire igényes meg finnyás de nekem nem sok kedvem lenne így játszani.