Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
válasz
brownus
üzenetére
Plusz még annyi, hogy a fullHDs filmek nem kicsit terhelik meg a boxot, így megnövelve annak meghullásifaktorát (azt!
). Én is szerettem volna nagyon erre használni, de lemondtam róla.Tényleg. Mi kell ahhoz, hogy MS Win media centerrel (vagy mi segítségével) összekössem a PCt a Boxxal? Elég ha csak egy alhálón vannak? ("Problémám", hogy a gép wifin, a box utpn kapcsolódik a routerhez.)
Köszi.
-
p_milan
aktív tag
válasz
brownus
üzenetére
Van egy két program a neten ami készít az mkv-ból, xbox által is lejátszható formátumot. Én erre (2x) a Xilisoft HD Video konverterét használtam, de nem érte meg a fáradozást. Mire átkonvertál egy ilyen 8Gb körüli filmet elunom az agyam... (Vegyen médiaboxot, ezt meg használja arra amire való...)
-
hdman
őstag
-
brownus
veterán
üdv,
havernak van egy xbox-ja, és most vett egy hd tv-ét. 1080p mkv-ét hogy tudna lejátszani?ha jól tudom csak .wmv formátumot támogat a kütyü...
-
4sal3
aktív tag
vkinek nincs kedve halo3-mat tolni coopban? a későbbiekben.
-
lvnt
őstag
válasz
mikró!
üzenetére
Hát, most már szerintem ne vedd meg, mert nincs sok idő a 2010-ig.
Még mindig 6-10 ezer környékén van az ára és mindjárt jön az új.
Ha kijön, akkor lemegy mindig az előző ára. Persze, ha találsz olcsón egy használtat, akkor ajánlom a játékot, mert nagyon jól sikerült boxra. -
mikró!
csendes tag
Megvettem a FIFA 08-at, nem rossz game
Milyen lett Xbox-ra a FIFA 09? Érdemes megvenni? -
roliii
tag
lehet h én is veszek egy Xbox360 Elite konzolgépet , sok információt és bíztató információt kaptam az Xbox360-ról , nekem most PS3-om van de azt mondták sokan h jobb az Xbox360 grafra is és multi részben is.. majd kíváncsi leszek a következő konzolokra , szerintem ott is jobb lesz az Xbox konzolgép..

-
hdman
őstag
válasz
p_milan
üzenetére
1000 G nem nehéz belőle.
2x kell végigtolni, de egyszer normalon meg egyszer hardon.
Dogtag-ekre figyelj, használj leírást, mert könnyen el lehet cseszni. Bár nekem segítség nélkül is 91 lett, de ez kevés az üdvösséghez
Nekem is van ám kérdésem:
1, Jól tudom, hogy nem lehet mp3-at felmásolni kedvenc konzolunkra?
Mert FNR4-be lehet tenni saját számokat. Ha felmásolni em lehet, akkor gondolom marad a live....
2, Tegnap megint toltam picit a Cobra 11 c. mesterművel (
) és nem tudok továbbjutni 14 %-on mert nem ad küldetést... valaki?taylorp: én már toltam tegnap este
Szerintem készülj fel a 3 LED-recapafog23: Tényleg jó játék, kb feléig kijátszottam, de a mentés a másik boxon maradt! De már elővettem, szemezgetek vele, szóval szerintem lassan nekiállok!

-
p_milan
aktív tag
válasz
TakkerX
üzenetére
Ha nem akarsz warezolni, akkor teljesen felesleges a hűtésmod, sőt inkább káros, mert csak a baj lesz vele, és lehet az MS nem is javítja majd gariba.
Ha warezra szánod magad, akkor meg elég, ha imádkozol, hogy ne hulljon meg. Majdnem mindegy, hogy van/nincs benne hűtésmod.
__________________________________________________________________________Tegnap beszereztem a Wolverine-t.
Így elsőre jónak tűnik, szeretem az ilyen "észnélküli" kaszabolós játékokat. Nem tudom, hogy kitart e a végéig az élvezet, mert ugye egy fegyvere van, de lehet ezt azt fejlesztgetni benni. De majd, ha meglesz az 1000G mondok róla részletesebb véleményt. 
-
taylorp
senior tag
Próbálta már valaki a Fight Night Round 4-et?
Nem a demo-ra gondoltam, hanem a full game-re. -
capafog23
őstag
Haver odaadta kölcsön a Bully játékot, idáig nem ismertem, most nagyon élvezem.

-
Def26
félisten
válasz
scorpy02
üzenetére
Nekem még nem tünt el csomagom postáról. Egyszerre csak egy játékot rendelj, az nem olyan nagy buli a tolvajnak sem. Ha jól emlékszem akkor ha Mo. -on belül tünik el a csomag azt már nem küldik ójra. Ha tőlünk nyugatabra akkor asszem küldenek az elveszett játék helyett másikat. Ez azért lehet igy, mert a Mo. -i határig követhető a csomag, viszont onnan már nem.
Ebben nem vagyok biztos, de mintha ilyesmi derengene.
-
scorpy02
aktív tag
Köszönöm válaszod. Közben kicsit olvasgattam a tapasztalatokról. Ami pici negatívum az az, hogy a megrendelt játékokra külön-külön szabnak ki postaköltséget. Gondolom ez még most is így van. Illetve külföldi rendelés esetén félek attól, hogy a jómagyar mentalitású postásaink szépen lenyúlják a csomagot, a pénzt meg persze leemelik a kártyámról. Úgy tudom, hogy amint útjára indították a küldeményt, azután rögtön le is veszik a pénzt a kártyáról. Ha nem érkezik meg, akkor küldenek másik példányt, vagy szívhatom a fogam? Nem sűrűn szoktam külföldről vásárolgatni...

-
taylorp
senior tag
Mi lehet a BOX-ommal? Elég gyakran lefagy, piros kockás lesz a kép.
Először csak játék közben csinálta, de már a dash-ban is előfordult.
-
Xirtam
veterán
F1 hírek:
"Nem lesz szakadás. Megegyeztünk a költségek csökkentésében. Egy Forma-1-es világbajnokság lesz, de a költségeket két éven belül szeretnénk visszaállítani az 1990-es évek szintjére."
A szövetség kiadta a 2010-es hivatalos nevezési listát is, melyen immáron megjegyzés nélkül szerepel a nyolc "lázadó", vagyis a Ferrari, a McLaren-Mercedes, a Renault, a BMW Sauber, a Toyota, a Brawn GP, a Red Bull Racing és a Toro Rosso is. Mellettük természetesen az eddig is biztos indulónak tekinthető Williams és Force India, valamint a három újonc, a US F1, a Manor és a Campos is szerepel a listán.
"Minden jelenleg is versenyző csapat elkötelezett tagja marad az FIA Forma-1 világbajnokságnak"- szól a közlemény legfontosabb mondata.
"Nem lesz másik sorozat vagy bajnokság, a 2010-es szabályokat pedig a 2009-esek váltják fel, amelyeket még 2009. április 29. előtt hoztak meg."Hogy mért is másoltam be?!Mert így az F1-es game elkészülhet OLÉ!

-
30z.Samu
titán
Igen, csak hát nem pesti a delikvens, így szerintem bukó...

Más: Mindenki nyugodt lehet az F1-el kapcsolatban, marad minden a régiben... leszámítva, hogy Mosley megy.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
rudymester
üzenetére
Nálam változó a helyzet a Forza 2 terén. Van aki GoW-ot ajánlott érte, van aki Def Icon-t, de kaptam már Devil May Cry 4-es ajánlatot is. Az utóbbit még átgondolom.

-
Djuree
félisten
válasz
rudymester
üzenetére
nagyon jó a too human
én 2x végigtoltam, de már megint kívánom 
-
rudymester
senior tag
Kipörgtettem a King Kongot és szerintem egy nagyon élvezetes fps a 360 első játékai közül. 7-8 óra alatt kész lettem vele és szinte minden percét élveztem. Nem egy szokványos a helyszín sem, végre dzsungel a rengeteg modern játék helyszín helyett.
Olcsón beszerezhető és könnyen tovább adható az acsi vadászoknak (1 végigjátszás=1000 pont).Úgy néz ki el tudom cserélni Too Humanre egy az egyben. Vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, bár baromi régen játszottam ilyen hentelős játékkal. Sokan panaszkodnak a kamerára, de talán együtt tudok vele élni. A munkaidőm egy részét infógyűjtéssel töltöttem és úgy érzem érdemes vele egy próbát tenni. Ha nem jön be akkor majd cserélem tovább. Csereberével egész olcsón meg lehet úszni a játékokat, mostanában kevés játék van, amit érdemes megtartani.
-
F.B.I.
veterán
Először is kell egy switch, utána a játék menüjében (amelyikben van rá lehetőség) system linket kell keresni. Valaki megcsinálja a hostot a többiek kapcsolódnak. Arra figyeljetek, hogy mindenkinek legyen fent update vagy csináljatok egy offline profilt és azokkal játszatok.
-
(jan)
őstag
erre senki se tud választ ?

-
Mr.Grincs
veterán
Szóval azt akarom, hogy végigjátszani a játékot, DE nem osztott, hanem teljes egy képernyőn mint ahogy egyedül nyomtam single playerben. Az egyik haverommal két joyyal akarnám végigjátszani..

-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szakadjak meg nem értem

Ketten játszotok, co-op. Eddig oké. Nem osztott képernyő, ezt Te írtad, akkor viszont két külön monitor (vagy TV) kell, de az meg nem egy képernyő.
Nem kötekedni akarok, de télleg nem értem

Jah, leesett, két box, két monitor, és mondjuk neten keresztüli co-op, vagy system link. Erre gondolsz?
-
Mr.Grincs
veterán
A Resident Evil 5 öt lehet két személlyel játszani egy képernyőn? Nem osztva....
Hogy én lennék a csákóval haverom meg a csajjal....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan
üzenetére
Igen
Gondlkozom a piros eliten is vagy egy sima 60as verzió vagy arcade pack + hdmi +120as hdd....De liveot is akarnék hozzá venni meg játékot is....Szóval ebből 60as verzió lesz majd. De még meglátom.Jelen esetben a proval jönnék ki a legjobban: Pro 55K +10 a live +1,5 k egy hdmi kábel.
66,5K
És akkor játékot is vehetnék bőven. -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A hangok a fejedben diskurálnak? Vagy kik?
__________________________________________________________________________Tegnap leültem a box elé, és elkezdtem CSzni a PCn. Oka : eladtam minden játékot/vagy amit nem azt végigvittem. Nem tudtok valamit ami mostanában jelent meg és érdemes lenne beszerezni? (FPS - Resi5höz hasonló pl.) Prototyepot nézem, de senki nem akar eladni 13kt meg sajnálok rá.

-
TakkerX
aktív tag
köszi szépen

szal akkor kell mindeképpen egy ilyen keret vagy mi hozzá. szal az arcade -del nem járok jól ahogy néztem, mert mondjuk tudok venni ilyen keretet 5-6 körül+a hdd akkor már jobban jövök ki a pro-valm, jól gondolom?

-
HagaNRG
őstag
Köszi!
Tényleg megmaradtak a mentések, nem gondoltam, hogy minden meccs utn magától ment a gép Szerencse.
-
TakkerX
aktív tag
hali!
ezekben milyen hdd-k vannak? sima sata/ide vagy valami direkt xboxhoz kitalálva?
-
sch_a
addikt
válasz
HagaNRG
üzenetére
Hacsak nem kapcsoltad ki az automata mentést, akkor semmid nem veszett el. Max. ha meccs közben kapcsolt ki, akkor az aktuális meccs.
A Race Proval nekem annyi a bajom, h normálisan szerintem csak a sima WTCC-vel, meg a Formula3000-el lehet játszani, a több gép-osztály elég gagyi, ezért a karrier módnak sincs sok húzó ereje
Márpedig ha azzal nem játszok, akkor nem is tudom feloldani a többi autót. WTCC-vel már végignyomtam egy bajnokságot, nem volt rossz, vannak elég húzós pályák. A legkirályabb az F3000 belső nézetből, fék-rásegítés és automata váltóval (TC nélkül én speciel el se tudok indulni). Na az majd hogy nem már F1, csak fura h csak 6 sebességes 
-
(jan)
őstag
Egyik barátom szervez lanpartit ahova elvisszük egy barátommal a 360 as csodákat, és ha már ott vagyunk gondoltam lehetne hálóba kötni azt egymás ellen ökörködni....
hálózattal nincs gond ahhoz értek... de hogy fogják egymást látni a boxok? hogyan tudunk majd multizni ?
-
HagaNRG
őstag
Azt mondod?
Akkor megnyugodtam.
De nem ezer forintos Duracell/Energizerre gondolok, hanem amolyan 100 Ft-s Varta, vagy még attól is nonamebb elemekre.
(délután végre összehoztam egy Del Piero-Torres-Christiano Ronaldo csodahármassal támadó Juventust magamnak. De ezt kb. 4 óra folyamatos játék után. Persze nem mentettem, kaptam egy áramszünetet, gép 3 leddel újraindult. Persze újraindítás után a 3 led elmúlt, hűtöttem pár percig és kinyomtam. Gondolom az egész délutáni előrehaladásom, ahogy volt, elveszett.)
Most nyomhatok megint egy egész napot, hogy behozzam magam. Hiába, Fifa buzi vagyok. -
HagaNRG
őstag
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Óriási tragédia: kölcsönadtam a joy akksim és nem került vissza estére.
Ha reggel veszek egy legolcsóbb ceruzaelemet, azzal játszhatok pár órát, vagy semeddig sem fogják bírni a joyban?
Kérlek segítsetek!Köszi!
-
Mr.Grincs
veterán
Az elite gép tudja a 720p,1080i,1080p felbontást
A Pro 60as gép csak az 1080ig tudja? Vagy csak szimplán trehányak szerkeszteni az oldalt normálisan?
[link] -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ha tud valaki GRID, esetleg Race Pro játékot jó áron, érdekelne!
Köszi!
-
tiv83us
veterán
No, Dead Space uton Amazon.com-rol, 19 dolcsiert.

-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
game.co.uk használt xbox 360 játékok és árak.
Használtban egyébként jó áraik vannak.
-
Def26
félisten
válasz
p_milan
üzenetére
Rendeltem igen. Bubis zacsiban küldték a játékokat. Semmi gondom nem volt velük.
Game.co.uk -vel már volt bonyodalom. Rendeltem 2db Karib tenger kalózai játékot PS3 -ra, 1 nekem 1 ismerősnek,. Újakat rendeltem és mindkettő használtan jött, úgyhogy ez volt az utolsó rendelésem tőlük. Ráadásól a használtnak 5 fontal olcsóbbnak kellett volna lennie.

-
Mr.Grincs
veterán
-
p_milan
aktív tag
Vannak tényleg jó árba dolgok! Esetleg rendeltél is már innen? Van valami tapasztalat?
Most kellene valami a Resi5 helyett, mert tegnap sikerült megszereznem az 1000.Gt.
Nagyon tetszett a game, bár prof szinten a 2-3 és az 5-3as chapter igen csak nehéz volt. Végig az AI-val toltam profon, mert akik csatlakoztak hozzám Liveról azok elég gyenguszik voltak. 
(HagaNRG : Nekem 1 munkanap alatt itt volt, neked kettő. Bebebe én nyertem.)
-
Def26
félisten
válasz
HagaNRG
üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy az amazonrol lehet rendelni hozzánk. Én próbáltam régebben de olyan üzenetet kaptam, hogy magyarországra nuku szállitás.
Amugy jó oldal még a shopto.net is. Itt vannak faja akciók, pl nézzétek meg ezeket.
http://www.shopto.net/page.php?page=search&categ=sale&platform=XBOX%20360
Hol vannak ehhez képest a game.co.uk árai...?
*(Valamiért nem működnek a lenti kódok, linkelni sem tudok.)*
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Az a baj, hogy mostanában átnéztem minden nevezetesebb kldöldi shopot és sehl nem tűnt úgy, hogy nagyn megérné onnan venni.
A Game shop (hame.co.uk) egyenesen a legdrágább. Mikor Londonban megláttam az első ilyet, nyálcsorogva rohantam be az üzletbe. Aztán kiderült, hogy az új megjelenések bár olcsóbbak, mint itthon, tehát 12 ezer Ft minden új játék, de aztán a használtak meg valahogy nem nagyon mennek 8 ezer alá. Ott, abban a boltban.
Ebayről meg nem merek rendelni.Az amazonnak mindig van akciója, de pl. játékok esetében nem találtam hét vétele opciót.
A HMV-nél ugyanez van, 1-2 hetente egy premier játékot adnak kb. 5-6 ezer Ft-ért. (kicsit durva dolog). De ezt sehol a neten nem találni meg, csak aki bemegy a boltba, az tudja, melyik az.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Én is szerettem volna nagyon erre használni, de lemondtam róla.
meg ha már ott a full hd tv....

Meg arról is, hogy októberben megy a Mosley! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én 2x végigtoltam, de már megint kívánom