Hirdetés

Aktív témák

  • GyuZa

    tag

    Újabb probléma merült fel... Egyszerűen képtelen vagyok felmenni live-ra. A hiba nem a kapcsolattal van, a hálózati teszten gond nélkül átmegy minden.

    Mivel anno már volt boxom, ezért a recover gamertag funkciót használtam. Felmegy, le is tölti szépen a profilomat. Rámegyek, hogy connent to xbox live. Elkezd kapcsolódni, majd kidob egy hibaüzenetet, ezzel a szöveggel: "A profilod fel lett függesztve, valamilyen fizetéssel kapcsolatos dolog miatt. Változtasd meg az adataidat, vagy az xbox live hozzáférésedet." Rámegyek, hogy update profile, behozza az account management-et, szöszmötöl, majd visszavág dashboard-ba...

    Na, mármost elöljáróban annyit tudni kell, hogy amikor tudtam, hogy úgyis eladom a boxot, nem hosszabítottam meg az 1 éves live goldomat. Anno bankkártyával fizettem, ilyenkor elmentésre kerülnek az információim és a microsoft automatikusan megterheli újból a bankkártyát, ha lejár az előfizetés. Csak van egy kis bibi, időközben az a bankkártya megszűnt, a pénzt szerették volna levonni róla, csak nem tudták, erről emailt is küldött a microsoft... Nem hiszem, hogy ez olyan nagy galiba lenne, de most elvileg emiatt kibannolták volna a profilomat, vagy hogy van ez? Esetleg neten van lehetőség megváltoztatni a dolgokat?

Aktív témák