Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shiro

senior tag

válasz Shiro #42 üzenetére

A következő szinten 2-2 szint sikerült mindkét oldalon 3-3 csillagra.
    Aero oldalon lehet sikerülne a harmadik szint is, ha lenne hozzá türelmem.

A következőket tapasztaltam.
    magasabb szintű ellenfelek ellen nem mindig adja be a dodge-ot. Lewhet van valami rejtett dodge-rate érték, de lehet csak én időzítettem rosszul, vagy csak a ping fps nem volt tökéletes. Vagy talán a játék kódjában változtattak valamit, mert pár napja még jobban ment.
    Kamerakezelés és autófókusz.
    A kamera mindig a lehető legrosszabb szögbe tud befordulni, amitől egyszerűen nem lehet észrevenni a támadásokat. Az autófókusz meg egyszerűen rémálom, ha több ellenfél is van, ráadásul van hogy a rendszer automatikusan rárakja az egyik ellenfélre én meg nem értettem, hogy miért nem tudom megtámadni az előttem levő ellenfelet.

A karakterváltás kockázatos. Úgy néz ki, hogy ez nem egy plusz doge (/ iframe) lehetőség, hanem simán agyon vernek közben. Hasonló a helyzet echok esetében is.
    Ahol kétféle echo támadás van nem teljesen tiszta mikor melyiket adja be.
    pl a nagy madárnál van egy zuhanú támadás, és egy olyan ahol repked és közben felperzsel mindent. Oké hogy az egyikhez rövidebb a másikhoz hosszabb gombnyomás kell, de nekem néha eléggé randomnak tűnik, hogy a rendszer mit érzékel rövidnek és mit hosszúnak.

Új hozzászólás Aktív témák