Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nonsen5e #198 üzenetére
Hú, ez a jó kérdés.
Nálam ez volt a sorrend anno: main q, side q, exploration.De nekem volt időm rá, nem tudom ez mennyire hatékony módszer limitált idővel.
Esetleg a side questek közül priorizálj, h. mi ad astrite-ot, és mi nem, és az utóbbiakat hagyd későbbre.
Igen, itt minden q rövidebb, mint a Genshin-ben, és a side questekben a dumát el is lehet skipelni, ha épp nem érdekes számodra az adott q.
-
nonsen5e
veterán
Yay!
Hát a ráfekvés az eléggé kérdéses, de meglátjuk mennyire van időm. Tegnap sikerült összeszedni vagy 2000-et 1-2 óra alatt, mondjuk mail ajándékokkal meg mindennel együtt.
Ha most az elsődleges cél az astrite gyűjtés, akkor exploration, side questek, vagy main questek legyen az elsődleges prió, vagy kb. ekvivalens? Azt néztem itt talán rövidebbek a main questek a genshinhez képest, és ahhoz képest egész jól adja a cuccot.
-
nonsen5e
veterán
Pár hónapja játszottam 1-2 hetet, de elég hamar ráuntam a játékra. Viszont hasonlóan a Genshin és a Star railhez (elsőre pár órán belül otthagytam mindkettőt, azóta meg túl sok időt öltem mindkettőbe), úgy tűnik ez is csak másodjára klikkelt, és egész funnak tűnik egyelőre.
Na a lényeg, hogy progressben még sehol nem tartok, level 10 (amiből 5 tegnap óta lett meg), stb. 60-as pityn vagyok, van egyelőre 20 rollom, mennyire lehetetlen rossz esetben mégegyszer ennyi rollt összegyűjteni az őrült(?) virágos csajra aki jön egy héten belül?
Láttam róla random videót, és rögtön tudtam, hogy kell, s emiatt próbáltam ki újra most a játékot.
-
Dewri
aktív tag
Kint az új verzió bemutatója:
[link] -
Shiro
senior tag
Végre itt is van szerencsém.
Seiryuu bannerjéről na mondom kihúzom az új support lolit.
Hát nem arannyal kezd?
De szerencsére a torrentes loli jött.
Plusz a kövi 4 csillagosnak beadta a supportot is.Camellya így már garantált lesz.
--------------------------------------------------
S akkor vele kapcsolatban egy kis LEAK animáció.
Ez úttal a Kaleido Star volt ami a Kuro Games-t ihlette.
Illetve az is bizonyos, hogy a konkurenciával ellentétben őket nem korlátozza a kínai kormány a "kreatív" alkotómunkában. -
jonnyjoker01
veterán
Ja hát igen.
Én feladtam a sebzését, a HP-ra mentem rá nagyon az ER mellet. C6 nélkül sajnos még a legoptimálisabb statokkal is csak csipegeti az enemyket, addig is inkább invesztálok a többi csapattagomba. Majd egyszer talán
Azért ez a felállás érdekesnek hangzik, majd mindenképp számolj be róla
-
Shiro
senior tag
Meglett a fegyvere is.
Normál esetben egy supportot hagynék lvl60-70 környékén random ER-es achokkal mondván úgy is a passzív a lényeg, de őt egyszerűen ki a karom maxolni.
A Burst passzívja miatt kell 250% ER.
Alap 100%
Fegyver 77%
Passzív 10%
Fallacy of No Return 10%
Ezen kívül az Echok substatjain egyenként kb 10% lehet.
Magyarán kimaxolható úgy is, hogy nincs rajta ER main statos Echo.
De azért nem elégszem meg ennyivel, mert kéne oda még Crit HP és ATK is.
Nem lesz egyszerű összehozni a jó HP-HP-Spectro-Spectro-Crit, buildet de ha sikerül akkor akkor remélem csípni fog az a sok 1000 pont környéki támadás.
Ehhez még ott van, hogy akár be lehet rakni mind a három healert is a csapatban, ami egy 1,45-ös szorzó az egészre.
Lehet ugyan ezt meg kéne csinálni Verinával és Baizhival is akkor lehet elég ütős lenne a három healer akik egymást körbe buffolják.. -
Daelion
őstag
Ma meglett a fegyvere is, közel volt már a Pity azt direkt egyenként summonoltam és a 66-ik pullra adta be.
'ez már gyűlt egy jó ideje'
Karit felhúztam 90-re meg kapott egy tejesen új Echo szetet is ezzel az új boss Echoval. 'Verina szetje marad nála azt nem piszkáltam'
Beraktam Havoc Rover teambe mint support azt ja így elég jó lett.'meg hát lore-nak is megfelel ha 1 csapatba van'
-
jonnyjoker01
veterán
Jaj a portálos részeket nagyon adtam
Néztem a "tükörképem" portálon keresztül, azt próbáltam kideríteni, hogy csak "kamu" vagy tényleg a világgal interaktálsz keresztül rajtuk. És igen, volt egy olyan rész amikor a portálon keresztül kellett a "piros izé takarító kockát" chargeolással eltüntetni, akkor is rendesen láttam magamat a portálon keresztül ahogy a fénnyalábot kiküldöm a kis robotból, fénnyaláb is rendesen keresztülment, majd a másik végén kijött és a szöge is változott ahogy picit jobbra-balra mozogtam. Meg amikor a "kulcsot" keresztül kellett dobni akkor is direkt elrontottam többször, megtartja rendesen az ívét a dobásodnak, nem csak valami kamu cutscene. Számomra nagyon menõ volt ez az egész
Most már nem kell variation, ez a fegyver elég, cserélgetem Shorekeeper-Baizhi-Verina között a Tower szinteknél. De tényleg furcsa, hogy miért nem esett még mindig.
@Dewri: köszi a videót, nagyon jó
-
Daelion
őstag
Nah én is most értem a végére.
Hát ez tényleg eszméletlen szépen össze volt rakva pláne ezzel az igényes zenével.Az a rész amikor portálokon kellet átugrálni mindenen keresztül az meg tok ilyen Ratchet and Clank Rift Apart feeling volt.
-
Shiro
senior tag
Igen, jó volt újra játszani vele.
Az egész egy full nosztalgia, mely a kellemes emlék töredékből építkezik.
Csak kár, hogy többnyire nem tudom mik voltak azok.Amikor Shorekeeper és Rover először találkoztak a mélyebb/titkos parton arról ez a jelenet jutott eszembe a Log Horizonból
-
Daelion
őstag
Ez a portál nyitogatás/mászkálás amúgy tiszta Portal 'Valve játéka' érzést kelt bennem.
-
Daelion
őstag
Én is pont ma délelőtt láttam ezt a videót, nagyon korrekt az egész.
Aztán engem meg van, hogy ki szoktak röhögni meg leszólni hogy nyamvadt 'gacha' játékokat is játszom amibe szerintük semmi igényesség sincs csak olcsó cash grab szutyok biztos.' Persze sok olyan is van de aztán nem mintha manapság a nagy AAA PC játékok annyira igényesek lennének sőt merem mondani, hogy bizonyos gachákban több effort meg 'lélek' van mint azokba.
-
Dewri
aktív tag
Most kijött a "hogyan készült" rész is. Nagyon komoly, hogy egy komplett nagyzenekar csinálja egy ingyenes játék zenéjét, nem keverőpult, dj, vagy AI cucc... Ha vannak is hibái, ha csinálnak is hülyeséget a készítők, azért a minőségre adnak rendesen, ez vitathatatlan.
[link] -
válasz
jonnyjoker01 #179 üzenetére
70 pullra (összesen 140
) kiesett nekem is végre.
Kár, hogy nincs Variation fegyód, Verinával végig azzal nyomtam, de egyszer biztos kiesik Neked is.Igen, a sztori picit káosz volt néha, de az audiovizuális élmény 10/10, számomra totál elképesztő volt. Főleg mikor a portálokon kellett gyorsan átugrálni, meg ment a hosszan falon futás, stb. az hihetetlen jól meg volt csinálva!
Ha kész van a sztori és vissza kell menni a Green House-ba, nyomja mindenki a zongorát, mert lesz még 1 kicsike, de látványos meglepetés (és Achievement).
-
jonnyjoker01
veterán
Én is Calcharot kaptam helyette
Totál lenulláztam magam, de végül meglett Shorekeeper és a fegyvere is. Utóbbira csak azért mentem rá mert 1db Variation copym sincs.
Nekem nagyon tetszik egyenlőre az új content, sztori picit 50/50 de legalább audiovizuális élményből jeles. Quest gameplay tetszett, elég változatos volt.
-
-
Daelion
őstag
Nah végre egy kis szerencse 'úgy kb Yinlin óta nem volt
'.
Beléptem most reggel azt rányomtam 1 10-es pullt:
Ez most Pity nélkül lett meg mert 23 pullnál tartottam előző SSR óta a banneren.'viszont előző 50-50-et is buktam szal az viszont garantált volt'
Fegyver banner az 53 pullnál tart összesen szal az event végéig sztem a fegyvere is meglesz.'elvileg más supportnak is elég jó'
Sztorit/új részt sztem majd csak este kezdem el. -
Daelion
őstag
Szépen összerakták az biztos.
'meg ahogy hallani mind a 2 Rover hangját és a 2 szemében külön-külön tükröződik a csaj meg csávó Rover'
Én mondjuk Japán szinkronnal játszom a játékot de gondolom az sem lesz rossz.Pont időben értem el a max lvl capet/lvl 60-as uniont ma délután, 2 main karit fel is rántottam 90-re de Rover-hez mehetek Sonance Casketet farmolni.
'tudom ez nagyon lassú volt de én tényleg atom casual szinten játszom a játékot'
-
Daelion
őstag
Jaja, igazából én már teljesen elengedtem a gacha részét a játéknak de ezekért a sztoris dolgokért megéri játszanom vele mert ezek nagyon tetszenek.
'meg hát nagyon adja nekem a harcrendszer még most is'
Persze azért rá szoktam próbálni karikra ami tetszik hátha beadja de ha nem akkor sincs gond mert szerencsére ezekhez a sztoris tartalmakhoz bőven elég amim van. 'fullos Echo rollokra/min maxolásra sem feküdtem rá, jó az úgy ahogy van azt csá' -
Daelion
őstag
Engem meg mint aki nem Genshines pont hidegen hagy ez az egész, szép kék színe van ami a kedvenc színem és ennyi megy is rá a pull.
'ezt az egész ki honnan 'lopta' az ötletet eleve utálom a mai világban mert kb semmi jelentősége sincs, akármire rá lehetne fogni már és igazából semmit sem számít végeredményben..'
Tegnap fejeztem be ezt a Moonlit eventet és nagyon tetszett, meg a többi eventet is megcsináltam/kiszedtem a rewardokat ami kellett/számít valamit.
-
Dewri
aktív tag
Beváltható kódok, darabja 100 astrite:
shorekeeper
blackshores
foryou -
Dewri
aktív tag
Úgy látom nem csak a Genshint copyzták a srácok, hanem úgy általában a Hoyoverse inspirálja őket. A most érkező Shorekeeper karakter nem kicsit hasonlít a Honkai Star Rail-ből Black Swan-ra... Remélem megcsinálják akkor már onnan mondjuk Acheront is...
-
-
Daelion
őstag
Jah az előfordul igen de szerencsére nem olyan gyakori, ahol meg van azt már megfigyeltem hol és direkt nem viszem azt a csapatot oda.
'vagy kicserélek 1 karit'
Havoc/Electro/Spectro teamem van jelenleg ahol 1 kari mindig support de azért elviselnek 1-1 ideiglenes kari swap-et.
Dreamless farm jah azt én is megjártam már mert kellett Havoc Rover meg Danjin-nak is 1-1 példány dé én megelégedtem sima ATK%-os verzióval egyenlőre. 'rég nem farmoltam, amikor elkezdtem farmolni még nem is volt meg a 21-es databankom szal gondolhatod mennyire volt jó farmolni'
-
Dewri
aktív tag
Az echo drop ráta még mindig csodálatos. Dreamless farmolás, nyilván crit rate a cél, de folyamatosan crit dmg, hp és healing bonus main stat esik... Nincs is havoc gyógyító az egész játékban... Ennél csak az elektro healing viccesebb, mert olyan sincs, de dobni azt is szokték az elektro bossok... Eleve minden második körben jön az echo, azok meg mind ilyenek, a tizenkettedik kör után is. Vicc..
.
-
Daelion
őstag
-
Dewri
aktív tag
Ja, ez az új 5 csillagos csávó Changlival összerakva nem kicsit elmebeteg...
Nem is nagyon kell figyelni semmire, csak váltogatom a két karaktert és ezek mindent leszednek égen-földön, hasonló jellegű támadásuk van, cikáznak mindenfelé, kegyetlenül zúznak...
Remélem meglesz hozzá a saját fegyvere, de ahogy néztem ez sokmindennel működik, végre nem fegyverfüggő annyira mint mások. -
Hehe, dettó.
Az 5.0 miatt benéztem, de majd behánytam az új karakterek még a szokásosnál is röhejesebb kinézetétől, a túltolt színvilágú új területtől, fúú nagyon fullba nyomják azt, ami nekem nem jön be.
Megmutattam a 9 és 12 éves fiaimnak is, hát nekik sem nyerte el a tetszését a dolog. Pedig egyre inkább olyan érzésem van, hogy ezt a játékot fiatal gyerekeknek csinálják.És akkor ezen felül jön mindaz, amiket Te is felsoroltál! Az első "elfogyott a staminám a sima sprint közben" szituban kapott el a "most mégis a mi a sz*rt csinálok?" érzés és kiléptem, uninstall.
Skip gomb: Wuwa mellett még mindig tolom a HSR-t, de ott komolyan felhúz, hogy a rohadt ismétlődő napi 1 db. Daily Quest (nem task/feladat, hanem "rendes" quest) fajták közül már mindet több tucatszor lenyomtam, és még mindig nem lehet ezeknél sem elnyomni a fölös pofázást, amihez már mocskos sok alkalommal volt "szerencsém" végigszenvedni. Legalább ezeknél lehetne ezt, de neeeem...
Wuthering-ben meg eközben kaptunk egy kegyetlen jó és viszonylag könnyen játszható 5 csillagos karit.
-
Dewri
aktív tag
Ránéztem újra a Genshinre, mert kijött az új verzió, gondoltam meglesem. Ááááh... A Wuthering után gyakorlatilag játszhatatlan... A harc lassú, nincs dodge, a karakterek ugrása, mozgása sehol nincs ehhez képest, futáskor elfogy a stamina, a mászás meg egyenesen kínszenvedés... Csak egy kicsit bóklásztam a térképen, de ennyi is elég volt... Skip gomb meg továbbra sincs a sztorikhoz, mert az már nem fért bele a "csupaújdonságcsilivili" listába, szóval amúgy sem lett volna hosszú életű...
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!
Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe.'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'
Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #150 üzenetére
Nem meta alapján szoktam húzni semmilyen gachaban, ami tetszik és kéne arra rápróbálok. 'normális gachában erre van is reális esély még F2P játékosként is..'
Verina megvan mert ő volt a selector karim új accon játék kezdéskor és használom is több teamben is.Na ezaz, hogy ezt a 2-4 bannerenkénti témát én meg tudtam emészteni, de az hogy még azon belül is csak 50% esélyem van hogy megkapom na az már számomra nagyon bicskanyitogató mert eddig az összeset buktam.
'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'
Fegyverekről ne is beszéljünk tényleg, eddig csak Jinhsi fegyvere lett meg és az is kb az utolsó napon. -
Dewri
aktív tag
Én már nem is merem beírni akkor, hogy nekem szinte csak a bannereseket adja...
Mivel teljesen f2p vagyok, így csak minden második-harmadik bannerre jön össze a szükséges mennyiségű pull, de olyankor érdekes módon beadja... Most 2 accon is így jártam, a vöröske Yinlin volt legutóbb, most beadta mellé ezt a festő csajt. Másikon meg Jinshi után kaptam meg a festőt... A fegyverekről ne is beszéljünk, egyik accon 2x is beadta Jinshi fegyverét, Yinlinnek is megvan a sajátja, Changlinak szintén. Genshinben esélyem nem volt erre, ott mondjuk nem is húztam a fegyverre, mert 90-nél jött egy sima és aztán újabb 90 a banner, semmi értelme nem volt... Most sajnos nem lesz meg a festő csaj fegyvere, mert szerintem nem lesz 3 nap alatt elég húzás rá, de még így is nagyon tetszetős, amit leművel a harcban. -
Daelion
őstag
Én megint buktam a 50-50-et.
'szó szerint mindegyiket buktam eddig'
Changli banner közben 1 SSR pullom sem volt szal átment a pity a mostanira ahol be is adta de persze nem kaptam a banner karit hanem Jianxin-t kaptam. 'hála ég legalább nem Lingyang megint mert akkor töröltem is volna a játékot..'Szép lassan amúgy haladok 3 egész jól összerakott csapattal 'lvl 80' de én már nem is várok semmit ezektől a banner pulloktól, nevetséges ez az egész rendszer ahogy van.'itt most nem wutheringre értem hanem úgy általában ez a féle gacha rendszer úgy általában'
-
Dewri
aktív tag
Ez az új szemüveges festő csaj egész szépen sebez, egyszerre nem üt nagyot, de folyamatosan üt, így lebont mindent. Egyébként a jeges karakterek mintha kicsit háttérbe lennének szorulva. Nincs egy olyan atom DPS köztük, mint amilyen kb minden másból van. Ez az oroszlánfiú annyira nem rossz, de azért nem is OP.
-
Igen, itt a 4 csillagos fegyverek sajnos sokkal gyengébbek, mint a Genshin-ben, és ez itt nagyon nem tetszik.
És a saját fegyók szuper, hogy 100%-osan esnek, de majdnem kötelezőek.
Changli saját fegyvere mondjuk annyiban jó, h. csak 8-10%-kal erősebb, mint a standard banneres arany fegyó, és ha ez a tendencia maradna, akkor el lehetne lenni simán az 5 csillagos standard fegyverekkel is. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #140 üzenetére
Én is hasonlóképpen éreztem, szóval összeszámoltam őket és nálam eddig 435 húzás volt a limitált bannareken, ami átlag 217 patchenként.
Ez kvázi a duplája annak ami a Genshinből esik és ehez még az is hozzá jön, hogy a pitty is alacsonyabb. (Mindkét játékban van Velkin és BP)
A meglepő bőség ellenére talán azért van hiányérzetem, mert ebben a játékban jóval szerencsétlenebb vagyok. Az elején egy standard ötcsillagos kard esett az első 10 húzásból, de azóta mindent bukok, és egyetlen korai arany csillanásom sem volt.
Megj ha lemondtam volna Jinhsi fegyveréről akkor most meglenne Changli.
Ezt csak azért mert napokban meglett a 7-es Föld rangom és a lvl90-es Jinhsimmel nem tudom 3 nachosra legyőzni a heront a toronyban.
Mintha éreztetné a játék, hogy pont kéne az a Zhezhi.
Bár nem tudom...
Itt a BP-ben a 20$-os csomag ad egy fegyver fejlesztést is.
Majd mikor tudatosult bennem, hogy a karakterek saját fegyverei akkora powercreepet adnak, hogy nem érdemes 4 csillagos fegyverekkel foglalkozni és kár volt azt a plusz 10-10$-árt rákölteni.
Viszont most, hogy tudatosult bennem, hogy saját fegyverrel sem tudom megcsinálni a tornyot, lehet jobb lett volna lemondani azokról a fegyverekről és lehet meglenne mind a 4 limitált 5 csillagos. Így a toronyban lehet csak 21 nachosm lenne a 30 helyett, de az csak "1" húzás.S itt ehhez jön a fenti dupla primó mennyiség ami azt is jelenti, hogy a Velkint és a BP itt fele annyit ér mint a Genshinben.
Szóval ahelyett, hogy egy boldog f2p játékos lennék akinek az eddig megjelent 4-ből megvan legalább 3 limitált 5 csillagos karakter,
most egy enyhén frusztrált kishal vagyok akinek csak 2 limitált karaktere van és nem tudja megcsinálni a tornyot. -
válasz
jonnyjoker01 #140 üzenetére
Napi szinten pont ugyanannyi esik szerintem.
Más: mióta játszom most először "esett" 3 echo abból, hogy 5 hulladék echo-t összepattintottam a data bank-ban (data merge):
Nektek volt már ilyen?
-
Shiro
senior tag
Így a vége felé Changli helyett Sephiroth RC1.
Ebben benne van az is, hogy vettem egy 10$-os bundle csomagot, majd utána rájöttem, hogy ugyan az az ár érték aránya, mint az 5$-os lunite csomagnak a duplázós bónusszal.Odáig, hogy meglett Jinhsi és a fegyvere, mondhatni naponta össze tudtam farmolni 10 húzásra valót, utána meg mondhatni csak 1-2 naponta, mert van helyi velkinem.
Ez nektek is ezt írja?
(Megj: azt hittem, hogy Changli story quest oldja fel)
-
27/30 a torony végre.
Már csak több csapat kéne, hogy tudjak tovább menni, elfogyott a 10-10 stamina v. mi a neve ennek itt. Nem tetszik ez a rendszer, de ez van, legalább végre van sikerélményem ebben a játékmódban is. -
Ez az új torony nagyon mocsok. 10/12 lett mindkét oldal, és még ennek is örülök, ennél jobb egyszerűen nem megy lvl 80as karikkal, és Changlim még nagyon karcsú, jelenleg már pénzből is kifogytam, nem tudom fejleszteni, fegyója csak 70-es, stb.
#134 Dewri Pedig pont most mondtam fiamnak, hogy ez a tornyos Scar boss intro skill közben sebez le a francba, amikor még kb. semmit sem tudok tenni ellene, ez így rohadtul nem poén ám.
-
Dewri
aktív tag
"Yangyangot azért szeretem, mert viszonylag jól lehet vele dodge-olni, na most itt örülök ha 3-ból 1 ha sikerül."
Neked sikerül a dodge?? Én már nem foglalkozom vele, egyszerűen vicc ahogy (nem) működik. Pl mikor látom, ahogy ugrik az ellenfél, végig látom a pályát amin érkezik, nyomom a gombot mint süket a csengőt és akkor is simán telibever állandóan, vagy legalábbis 90%-ban biztos...
Úgyhogy inkább pajzsos karaktert pakolok és/vagy healert (ami szintén pajzsos is), aztán mehet a bunyó. Amúgy ha karaktert váltok, akkor is sokkal jobb hatásfokkal el tudom kerülni a csapásokat, mintha a dodge-ra próbálok várni... -
Shiro
senior tag
Nem igazán gondoltam, hogy ki akarom húzni Changlit, mondván úgyis megvan Encore, és nem biztos, hogy a fegyverével együtt ki tudom húzni.
Aztán a torony Fusion oldalán nem igazán éreztem Encore-t túl erősnek, bár közben rá kellett jönnöm, hogy a torony lett nehezebb.
A másik, hogy ő innen a főnix, s ha már a sárkány megvan akkor legyen meg a többi is
Szóval Changli kell, amihez remélem megkapom Fortuna áldását.
A torony.
Fusion oldal:
Az a Prizmamicsoda iszonyat szívatós, ha megüt ezer év mire a karakterem földet ér, és természetesen addig lejár minden buff.
Sok próbűlkozás után Yangyang-Rover kombóval meglett 2 csillagra.
Scar szörny formája meg rátesz erre egy teherautónyit.
Yangyangot azért szeretem, mert viszonyla g jól lehet vele dodge-olni, na most itt örülök ha 3-ból 1 ha sikerül.
Spectro oldal:
Az elüző ciklusban Jinhsivel simán meglett, most egy nacsosszal kevesebb és nem érzem azt, hogy a jelenlegi karaktereimmel sikerülne.
Ha csak nem lesz meg előbb a 60-as Föld rangom, hogy Jinhsit lvl90-re húzzam.A Genshinhez képest több húzási lehetőség van, és a prémium karakterek is valamivel olcsóbbak, a fegyver banner pedig garantáltam azt kapod, de, a karakter saját és a második legjobb fegyver között jóval nagyobb a powercreep mint a Genshinben.
Ráadásul erősen ajánlott a toronyhoz.
A játék erősen a tudatomra adta, hogy Jinhsi mellé kelleni fog Zhizhi.
Eddig kétszer vettem meg a drágább 20$-os Battlepasst mondván ad plusz egy feygver fejlesztést is, meg 3 alap kívánságot.
Encore-nak és Calcharonak van egy egy R2-es fegyvere, ez tök jó, de úgy érzem hamar elavulttá fognak válni. Szóval lehet inkább abból a 10$-os kívánság csomagból kellett volna egyet venni.
S oké hogy itt jóval hamarabb elérhető az endgame content, mint a Genshinben, de f2p szempontból már most a határt súrolja, ott meg ahhoz kellett közel 4-5 év meg az, hogy a nehézség az 5x-ösére növekedjen.A meta most kb úgy néz ki, hogy
Verina/Baizhi lvl50-re húzva + Bellborne +3 csillagos ER fegyver +jó sok ER
Egy karakter a DPS-nek megfelelő outro buffal, kb lvl40-re vagy 50-re húzva épp csak ne halljon meg, Rengeteg ER + a madár echo.
Egy DPS karakter a maximumra húzva.Ebből szerintem elsőnek lesz az, hogy majd a madaras supportot is kell fejleszteni.
illetve valószínűbbnek tartok egy olyan megoldást, ahol majd a 3 DPS karakter egyszerűen körbe tudja egymást buffolni.
S innentől kezdve az olyan karakterek akiknek az outroja nem ad buffot lehet nagyot zuhannak azon a képzeletbeli tier listán.
Vannak itt a Genshinhez képest kedvező változtatások, legyen az játékmenethez, vagy a mikrotranzakciós rendszerrel kapcsolatos, de úgy érzem, hogy egyszerűen hamarabb fog megrekedni.ui bocsi a gondolataim összevisszaságáért.
-
0 pityről 10 pullból kiesett Changli, így rámentem a fegyverére is, az 65 pullból lett meg, nem panaszkodhatom.
Remélem Mindenki más is szerencsével járt. -
Daelion
őstag
Én sem gondoltam, hogy ez ennyire erős lesz mert eddig csak a DPS karikkal próbáltam és mindig megvágott kb 30-40% HP-val a vége előtt amikor enragel 2 perc után. 'ezzel meg úgy ledaráltam, hogy csak pislogtam hogy itt mi a fene történik
'
De ja ez a játékmód maradhatna akár véglegesnek is a játékban mert szórakoztató meg poén próbálgatni a variációkat.
Annyi hátránya van, hogy amikor ez után visszamegyek a sima karikra így hirtelen tök gyengének érződnek. -
Daelion
őstag
Bazki hát azért ezzel meggyűlt a bajom.
Illusive realm lvl 90 es verzió és a trial Baizhi-vel lett meg full Shield builden, nem gondoltam volna hogy ez ennyi dmg-t képes kitolni magából ezekkel a buffokkal amik itt vanank.Áh imádom a harcrendszert ebbe a játékban.
'7+ év Vindictus után ez már nagyon hiányzott..'
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Na végre.. így 4 nappal a banner vége előtt csak meglett 66-ik pullra miután buktam a 50-50-et az elején. 'fegyver még nincs de talán pity-ből meglesz az is pont az event végére de az annyira nem izgat igazából'
Danjin meg most lett ezzel maxos ami nem rossz mert a 2.-ik csapatomba benne van Havoc Rover mellett.
Amúgy ez a Jinshi sztori nagyon bejött ,ezek a cut scenek egyre jobbak/látványosabbak.
-
Daelion
őstag
Passz én nem vagyok Genshines mint írtam korábban nekem ez az egész rendszer teljesen új..
Mobile Legend Adventuret játszottam 2 és fél évig ott nem volt ilyen gondom soha mert olyan rendszerek voltak amik segítettek ebben illetve most Nikkeben sincs ilyen bajom. Jelenlegi egyik nyári limitált bannert konkrétan kiszedtem fixen max limit breakre vagyis 4x kellet hozzá a kari. '2x kiszedtem pullból 2x pity ticketből mert ott van ilyen és így meglett a játék lobbi animált háttere a karinak amit inkább nem linkelnék be ide'
Amúgy én elvagyok Yinlin-el sima lila fegyverrel is, persze biztos nem tudnék annyira jó Tower rankot csinálni de azért nem használhatatlan a fegyvere nélkül sem.
Ezt az oldalt használom Wutheringhez mint guide/útmutatás mert Nikkeben is ezt használtam amíg nem ismertem eléggé a játékot.
Ezek vannak Jinshinek listázva mint legjobb fegyverek és jelenlegi kariknak nem nagyon kell senki másnak szal azért nem próbálok rá inkább amíg nincs meg Jinshi. 'leszűkíted Broadblade-re a karikat és nekem ott csak Calcharo van meg és neki pl nem kell'
https://www.prydwen.gg/wuthering-waves/characters/jinhsi -
Dewri
aktív tag
Fene tudja, állítólag ő is leginkább a saját fegyverével működik jól. Emiatt én a fegyvert húzom, ha az megvan, akkor megyek a karakterre majd. Mert ha a fegyó nélkül a karakter gyenge is, a karakter nélkül a fegyvert mások is tudják használni.
Egyébként 3 f2p accon tolom, ebből kettőn megvan a karakter (pedig mindkettőn alap karakter jött volna papírforma szerint...) és a fegyver is mellé, az egyiken 2x... A harmadikon meg az előző elektromos csaj lett meg, szintén a fegyverével együtt, így oda most úgy néz ki nem esik ebből a bannerből semmi, de ez érthető...
Szerintem nagyságrendekkel jobb itt a bannerezés, mint a Genshinben volt!! Ott több év alatt csak 1x jött össze több accon ugyanaz a banneres karakter és persze pont akkor, amikor nem volt túl acélos. Pedig ott időnként toltam rá havi befizetést, meg pár battle pass-t is... -
Shiro
senior tag
Végre meglett a fegyvere is.
Toronyban a madár ellen 280K+ a sárkány lehelettel.
Tök jó, hogy szinte naponta össze tudtam szedni 10 kívánságra valót, de közben valahogy frusztráló volt, hogy nem igazán akart csillanni az az arany, főleg mikor már átléptem a soft pitty határát.
71-re lett meg. A végén beváltottam egy korallt próba szerencse alapon. -
Daelion
őstag
Nem rerollozok semmilyen játékban, nincs is időm rá eleve így is volt több hét mire elértem a 1.0 sztori végére.
Yinlin szerencsére megvan, többi meg az ami alapjáraton van kari a játékban. 'jah meg 3x kaptam már a nyamvadt Lingyangot amivel nincs is kedvem játszani mert nem igazán tetszik..' -
Dewri
aktív tag
Ha ennyire nem megy és nagyon kell a mostani karakter, akkor szerintem érdemes lehet kezdeni gyorsan egy újat. Ott ugye az elején adnak ingyen egy választható 5*-ost, meg mellé egy garantált másik 5*-ost. És mivel hozzádvágják a korábbi jutalmakat, így biztos hogy ki tudod szedni az aktuális bannerest melléjük, de még talán a következőre is futja a sok questből.
-
Daelion
őstag
Még nem adom fel de ha a köv bannert is bukom akkor sztem inkább lépek és nem idegelem magam.
'pénzem nekem meg ilyenre nincs, hogy fizessek a karikért'
Nem akarok mindent elsőre megszerezni de így, hogy effektíven minden banner limitált és nem kerül bele a standard pullok közé esélyként sem hát ehh nem tetszik hogy finoman fogalmazzak..
Az a szerencse, hogy itt kivételesen az alap karik is egész használhatóak pláne a Havoc Rover de azért én szeretek új karikkal játszani meg több csapatot építeni akár 1-1 kari köré ami tetszik. -
Daelion
őstag
Na nyitottam topikot Nikkének mert nem akarok máshova offolni vele.
Mint mondtam szerintem Wuthering egy nagyon jó/igényes játék kb sokszor el is felejtem, hogy egy gachát játszom csak sajnos számomra pont az a része ami meg is eszi a fenébe az egészet.
Persze egyenlőre csinálom a sztorit amíg lehet de túl komolyan inkább nem fogok ebbe időt fektetni mert számomra ez a gacha rendszer sajnos nem kifizetődő.
Nektek meg jó szórakozást kívánok illetve sok szerencsét a banner pullokhoz! -
Daelion
őstag
Én ilyen mindenevő vagyok ,tetszik a Nikke harcrendszere is meg ami Wutheringbe is van.
Amúgy Nikke is nehezebb így teljesen end game szinten ahol azért kell figyelni a raid mechanikára mert különben 1 hiteli az egész csapatot tök mind 1 milyen fullos. 'Solo raid ami pár hetente van, ott én jelenleg benne tudok lenni a top 3-5%-ba ha akarom'Nyári eventen meg már most szétröhögtem magam, kész amiket itt kitalálnak dumákat.
Gondoltam már, hogy nyitok egy Nikke topikot de sztem itt nem játszik vele kb senki szal sok értelme nem lenne. -
Daelion
őstag
Nekem aztán biztos nem, amióta írtam toltam már megint 2x10 pullt Jinshi-re de még mindig semmi.
Közben a haverom meg kiszedett egy extra copyt sima 10-es húzásból amit most event adott...
Én már úgy vagyok vele, hogy sztem ha a kövi banneren is bukom a 50-50-et akkor lépek a játékból, nekem ez a típusú gacha rendszer nagyon nem bejövős sőt igazából bicskanyitogató..Imádom a játék harcrendszerét meg a világát is de ez számomra tönkreteszi az egészet, hogy örülhetek ha fél evente 1 bannert talán be tudok húzni mint free2play..
Közben Nikkeben is beesett a nyári event meg a nyári limited karik és simán ki tudom szedni mindet sőt tegnap volt egy 3 SSR dupla banner kari pullom 10-es summonból és extrában egy legritkább típusú meta karit is odavágott ami persze ott is nagyon ritka de legalább akkor sem ez a 50-50 rendszer szívat.. Ja és itt van golden ticket rendszer is amit minden pull után kap az ember és 200-ért azonnal ki lehet venni a banner karit is és ebből nekem per-pill 600+ van szal akármilyen limited jön 1 darabot legalább biztos ki tudok szedni..
Zenless zerora rá sem próbáltam inkább, nem tetszenek a kari dizájnok meg az úgy alapjáraton a stílusa sem. -
Dewri
aktív tag
Közben kijött a zenless zone zero. Ahogy a youtube-on látom, az átlapozhatatlan dumálás az benne van, hiszen mihoyo... Szóval el se kezdem... De amúgy sem tetszik, valahogy ez a képi világ és menürendszer nem jön be... Ti megnéztétek?
-
Dewri
aktív tag
Nektek ilyen jól mennek a 10-es húzások? Én már nem húzok tízesével, mert nekem gyakorlatilag olyankor mindig csak 3 csillagos fegyvereket ad, meg egy 4 csillagost mellé, ami persze már van... Úgyhogy egyesével szoktam pörgetni. Tegnap pl meglett Yinshi fegyvere, pedig ő maga még nincs... A másik accon megvan, ott viszont a fegyvere nincs...
-
Shiro
senior tag
68-ra, miután 1.0 vége felé "buktam" Yilnint, és csak azért sikerült ilyen hamar összeszedni a "Fate"-eket, mert pár napja rájöttem, hogy van a játékban egy nagyon fasza láda lokátor gadget.
Szerencsém eddig csupán annyi volt, hogy az első 10 húzásra kiesett a standard 5 csillagos kard.4 csillagos karakter tekintetében, ez most nekem olyan, hogy ami a mainem lett abból egy sem esett, de amihez meg hozzá se nyúltam abból meglett a max konstelláció.
De legalább Amberrel ellentétben Yangyang szerepel a bannereken.
S ha jól matekozom, akkor 1.3-ban lesz újra ilyen alkalom, remélhetőleg Camellya bannerjén. -
Shiro
senior tag
Nekem is meglett végre, így tudom folytatni a küldetést.
De miért nem lett legalább az egyik Yangyang ? -
Daelion
őstag
Panaszkodtam a gacha haveromnak is erre ezt küldi:
Ennek a tagnak valami undorító szerencséje van gacha játékokba.'Nikkeben is ezt csinálja..'
Már kérdeztem tőle, hogy lottózni nem akar esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Banggood
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest