Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #296 üzenetére
Jó hát persze vannak ilyen szituk és ez teljesen rendben is van.
Én meg az a véglet vagyok, hogy nagyon nehezen szokom át PC után akármi másra mert ezen nőttem fel.
Gamer telefon amolyan csak vészhelyzet meg lustaság miatt van mert van amikor nincs kedvem/energiám a gép előtt rohadni és lefekszem az ágyba azt ott megcsinálom az ilyen alap dolgokat vagy játszok nagyon egyszerű játékokat rajta. 'pl amibe elmegy az auto battle meg sztoris játékok,stb'De amúgy tényleg durva, hogy vannak akik mint te is lehozzák ezeket mobilon vagy akár csak kontrollerrel is mert nekem van ~10 év reakció alapú/gyors játékmenet MMO a hátam mögött és azért ezek a legdurvább fokozatú hologramok azért megizzasztanak PC-n is.
Kb mint amikor Vindictusba csináltam a challenge runokat ahol Raid Bosst kellet solozni és megvolt,hogy mennyi hitet kaphattál max a bosstol meg egyebek.Ugyan annyira nem veszem atom komolyan Wuwát de nekem is Camellya meg Carlotta team van legjobban összerakva azt most kb elég is mindenre a játékban.
'én inkább az eventeket szeretem kimaxolni ha lehet és azt most is megvan'
Neked amúgy lehet jó lenne egy ilyen 'kézi' konzol mint pl egy Rog Ally amin elfut akármilyen Windows alapú játék.
Van 1 Svájci haverom akinek az van és amikor pl épp nincs dolga a melóba akkor azon játszik gacha játékokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest