Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Csokishurka #84788 üzenetére

    De most tényleg, miről kéne szólnia a topicnak? Class / raid guidok vannak ezerszer jobbak, mint amit itt valaki valaha le fog írni. Tehát ilyenekről sok értelme nincs beszélgetni. Nyilván be lehet lökni hír infókat, de arról megint nincs sok beszélgetni. Innnentől mi marad? Hogy az ember leírja mit csinált WoW-ban és mit tapasztalt közben. Ha valakinek ez mythic+ 15, valakinek meg pecázás, az nem tudom miért annyira hatalmas különbség.

    De valahogy én még senkitől se láttam egy olyan tételes listát, amivel lenne is élet a topicban, de nem fér bele az, hogy az emberek leírják, hogy mit csináltak WoW-ban.

    Egyébként nem asszisztálok, egyszerűen nem cseszegetem.
    A vicces a jelenlegi esetben az, hogy egy olyan komment miatt kezdték el cseszegetni, amit egy valaki által feltett kérdésre írt válasznak, és a pet név nem is a lényeg volt a hsz-ben. Még viccesebb az, hogy én, aki alapvetően azt gondolom, hogy a hozzászólásainak meg van a helye a topicban, általában nem veszem a fáradtságot, hogy végignézzem belinkelt képeit, mert annyira nem érdekel. Ellenben az, akit állítása szerint nem érdekelnek Plata posztjai, a jelek szerint nem csak olvassa őket, hanem még a képeket is végignézegeti :U

    "hogy van akinek ez nem tetszik, és hangsúlyozom mivel ez egy fórum, ezt le is írhatja, mivel nem anyázós és egyéb stílusban teszi ezt meg."
    Tény, hogy leírhatja, de akkor meg én leírhatom, hogy nem értek egyet azzal amit ő leírt :)
    Másik oldalról mi értelme a dolognak? Ha úgy gondolják Plata hsz-ei nem valóak a topicba, írjanak a moderátort keresekbe, aztán majd a modok szankcionálják ha ők is úgy látják, hogy vét a PH! szabályzata ellen. Ha nincs szankcionálandó a hozzászólásaiban, akkor meg miről beszélünk? Topicokat tudtommal lehet szabadon nyitni a PH!-n, tehát ha úgy érzik, hogy amiről ők szeretnének beszélgetni azt zavarja ami ebben a topicban megy, akkor nyugodtan lehet nyitni egy másik, annak címében / nyitó hsz-ében meghatározni hogy mi a téma, és akkor abba a topicba csak olyan hsz-ek fognak menni. De tudtommal jelenleg ebben a topicban nincs meghatározva, hogy mi pontosan a téma azon kívül, hogy WoW.

    feri1014
    Akkor írjatok moderátornak, aztán majd ők elrendezik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák