Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Bocs mindenkitől, kicsit bepöccentem tegnap este, épp egy instát tankoltam, annak a kellős közepén fagyott meg az egész full-ra.
Na de ma reggel, kikerülve a klienst nem csinálja ezt, nem fogy ki a ram-ból. Csak így mindig be kell nyomni a jelszót, de nincs kedvem emiatt újra lehúzni mind a majd' 50 GB-ot. Maread így, míg nem lesz kedvem újrahúzni.(#80610) Roland861010: Ha van is kártevő, az nem használ sok erőforrást, mert van itt még azért hely bőven. De azért lefuttatok egy olyat, amit írtál.
Éééés persze, hogy nem látszik az Afterburner onscreen kijelzése ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Elden Ring Nightreign teszt
- OLED TV topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest