- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Van arra lehetőség, hogy alli-horda között küldjek át pénzt stb?
Mert nekem egy üres slotom van (töröltem egy karaktert) ragnán, és minden karakterem allis, ha viszont csinálok horda oldalon egy karaktert akkor jó lenne ellátni némi cuccal is.Másik kérdés, hogy nem lesz semmi segítsége a többi karitól, értem itt a profession felhúzásához szükséges anyagokat. Amennyiben csinálok egy 100as karaktert akkor van valami lehetőség, hogy 1-375 vagy 1-500 között felhúzzam a profot nagyra, vagy 110es karival repkedjek kezdőterületeken és keressem a copper ore-t?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest