Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #4018 üzenetére
ennyi, ezt értem én, és erről beszéltem eddig is
De azt hogy használhatatlan, picit erősnek érzem, az ally racialok meg fearwardban most sztem jobb pvpben, és ha már a horda whinet hozzuk fel annak okáért hogy elvették a fearwardot, és ez mekkora lolz nézd meg mit műveltek a palák 30% threat red érdekében az utóbbi 1-2 hétben a fórumokon. És meg is kapták, lehet inkább ddzni akarnak tankolás helyett?^^ Vhogy nagyon nem tudom sajnálni a palákat druidokat sámlikat priesteket ien szempontból, de palák druidok kiemelt helyen hagynak hidegen a 3 specjükkel, ahol mind3ban ők ott akarnak lenni a topban
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest