Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
CactuS #29323 üzenetére
Nincs semmi plusz. Csinálni kell az outland coockingot rendszeresen és majd dobja. Nekem akkor viszonylag mákom volt ezzel, mert két hét után dobta.
Tudom, hogy sovány vigasz, de annyira nem nehezek az outlandos szakács dailyk. 10 perc alatt megvannak.Más: teszem azt esik a kék Tök fej a HH-től. Teszem azt pechem van és nem én nyerem. De ha pl. megkérem, hogy tradelje át nekem akkor az számít achievment ügyileg? Mert kezdek lassan ideges lenni, mindjárt itt az ünnep vége és már csak ez kell.
(És igen minden lehetséges questet megcsinálok és szorgosan trükközök vagy tréfálkozom a bártulajdonosokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest