Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

- 

PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vapor
aktív tag
válasz

Expendable

üzenetére
						Hát nekem van egy 70es sámánom és úugyvélem ez a taktika a legjobb sámánhoz:
Fejlődéshez enhancement talent majd 30 lesz windfury-d és elkezdessz erősödni qamikor 40-41 vagy gyúrd ki dual wield-et és stormstrike-ot és onnantol mehet 70ig dualban és nehogy megtévesszen hogy erösnek érzed magad 70en az enhance-al mert 70es sámán aki nem restozni szeretne hanem dps-t tolni az mennyen elementállal nekem csak 650 damage up és heal up-om van és nagyon könnyen játszom simán lövök lightning bolt 1100-1300 és egész jó a critem ami a rekord az(oké buffokkal meg hasonlókkal) 2900 naés 2sec cast time-al? naná hogy erős és ha baj lenne 2-3 lesser healing wave-el maxos hpm van.
Nem egy veszélyesen nehéz megcsinálni a karit és mégis erős. Hyjal tresh-ekben pl elöszeretettel húzom le main tankrol aggro-t

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
 - Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
 - DXRACER Prince L gamer szék

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest