Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
predator00
tag
vicc
-
callmeakos
veterán
Norbinak annyi. 3 perc és kiszált az autóból. Valami eltört ott az egyenes végén
-
albert8
veterán
válasz
callmeakos #4696 üzenetére
A külföldiek sem adják, olyan streamet sem találtam.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
callmeakos #4693 üzenetére
Undorító az Eurosport ... Auto GP-t is 10 perc csúszással adták...
Milyen időt ment Norbi , Citroenek közé bejött
-
Alexios
veterán
[link] stream az időmérőhöz
-
albert8
veterán
válasz
callmeakos #4693 üzenetére
Ez ..........@ nincs rendben!
-
válasz
callmeakos #4689 üzenetére
Hát ebből nem lesz semmi, még mindig snooker
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #4689 üzenetére
Ráadásul mostmár a WTCC időmérőnek kellene mennie !!!!
-
-Mike-
addikt
válasz
predator00 #4684 üzenetére
14:00-kor itt lehet majd nézni, ha minden igaz. SEAT Leòn Eurocup ROUND 1 GERMANY - NURBURGRING
Holnap 10:55-kor van a 2.verseny.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
callmeakos #4680 üzenetére
A GP 3 és WSR 2.0 vissza lépés lenne azért az Auto GP autók sokkal erősebbek majdnem azonos szinten van a GP2 /WSR 3.5 kocsikkal.
-
-Mike-
addikt
Ez még mindig nagyon kevés.
-
madmike
őstag
válasz
callmeakos #4680 üzenetére
majd az időmérőn választ kapunk a kérdésekre
mindjárt kezdődik az fp2
-
callmeakos
veterán
válasz
madmike #4671 üzenetére
Úgy tűnik oka van, mért kapott ennyit Norbi - Zengő: szektorokra teszteltünk
Na most vagy az van, hogy Norbiék is settenkednek valamiben, és próbálnak fű alatt kitalálni valamit, vagy egyszerűen Zoliék így magyarázzák ezt a tetemes hátrányt, és ha nem jön be, akkor valami műszaki gondra fogják az időmérő után. Mondjuk hogy az új motor még nem muzsikált úgy, ahogy kellett volna. Nem lennék meglepve. De ezen felül hajrá Norbi! Itthon már teljesen tűkön ülök, főzni se főzök ma, inkább rendelek kaját(#4679) Integra
Bizony, megint jól nyomta.
Annak a srácnak jobb sorozatban a helye, kellő támogatással a háta mögött. Nem pont GP2, de akár egy WSR 2.0 vagy egy GP3. De hát tudjuk hogy nem így megy sajnos, de legalább itt van a mezőnyben, és megtudja mutatni tehetségét. Mert az van neki: Sok. -
Integra
titán
14:30 időmérő
gratula tominak -
madmike
őstag
-
Yayoh
aktív tag
Auto GP 1. futam 11:10 Eurosport 2 .
Gyerünk Tomi.
-
Motion_Blur
félisten
Ez sajnos nem az a verseny lesz ahol Norbi dobogóért mehet. Reálisan szerintem P6-P10 között lesz. Ettől függetlenül természetesen megyünk holnap
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Azoknak lett igaza, akik altatásra tippeltek.
Lopez a komplett mezőnyt szarrá verte. -
SPeti1984
senior tag
Idén hány órakor lesz a paddockban az autogramosztás? Csak a WTCC pilóták tartanak ilyet vagy az AutoGP pilóták is?
-
válasz
proof88 #4666 üzenetére
Én bírom a Gábort, tett le ő az asztalra kézzelfogható a dolgokat és a technikai tudása nyilvánvalóan kimagasló, nem féltem most se. De szerintem szerethetőbb figura lenne, ha valamivel több alázatot mutatna a többiek és a sport iránt. Ezt nem csak a fentebb említett megjegyzésére értem (még ha azt esetleg félre is értettük páran).
A WTCC-ben tényleg nem volt arc, viszont durcázás annál több. Szerintem azt akkor szintén nem kellett volna erőltetni.Nyilván amúgy a WTCC-s szereplést pont nem lehet mérvadónak venni, hiszen tök ismeretlen autó volt, én nem is írom le ennyiből. Nagyon remélem, hogy most a Seat-tal - ami azért mindenkinek új - fogja tudni hozni ismét az eredményeket.
-
proof88
addikt
válasz
N€T0X|N #4664 üzenetére
Nem zárom ki, hogy Kiss Norbi egyből tudott volna eredményeket hozni anno a 2. Zengős BMW-vel.
Viszont! Wéber a saját játszóterére tért vissza, ha lehet így fogalmazni. Anno mikor beült a BMW-be Norbi mellé, nem is volt nagyképű megjegyzése ... Mindegyiküket kedvelem, azért védem. -
válasz
proof88 #4660 üzenetére
Lehet, de Kiss Norbi kb. bármibe beleül és rögtön villant. Szóval neki inkább elnézhető. Szvsz.
Yayoh: abban mi a nagyképűség, hogy szeretne dobogót és/vagy top10-et? Attól, hogy olyan messze van tőle, hogy nem látja, még szerethetne. Végül is valami célokat ki kell tűzni.
-
proof88
addikt
Én megvédem Wébert. Egyrészt ő a sorozat legutóbbi bajnoka. Másrészt pedig biztos vagyok benne, hogy nem nagyképűségből írta ezt. Nem ismerem személyesen, de a megnyilvánulásai alapján, és a másoktól olvasott személyes tapasztalatok alapján azt mondom hogy tuti nem beképzelt, max vannak olyannak tűnő megnyilvánulásai.
Bárcsak ott tartanánk, hogy Norbi is üldözőként beszélhetne a mezőnyről!
A Kiss Norbiról meg csak óvatosan, rettenetes önbizalma van, az is könnyen értelmezhető félre nagyképűségnek.
Szerintem mindannyian tehetségesek és ügyesek, különben nem értek volna el eredményeket. -
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #4656 üzenetére
Szerintem csak félreértitek. Ő a címvédő, ebben az értelemben lesznek üldözői, hogy elvegyék tőle a bajnoki címet. Mint pl Vettel üldözői Hamilton és Rosberg.
-
válasz
Motion_Blur #4656 üzenetére
Khm, igen, az érdekes volt... ilyen arccal csak nagyot lehet esni megint (érdekes a Kiss Pál-Michelisz-Kiss trió sose írkál ilyeneket), bár ettől én még remélem, hogy sikerülni fog neki a jó szereplés.
-
madmike
őstag
válasz
callmeakos #4649 üzenetére
Szerintem pedig a 60kg igen is jelenthet ennyit. Nem nagyok az időkülönbségek.
Illetve ne feledjük, hogy Norbiék rendelkeznek a legtöbb infóval a Hungaroringi pályára való beállítással kapcsolatban, amit minden bizonnyal kiadtak a többi Hondának is. -
callmeakos
veterán
válasz
madmike #4647 üzenetére
Na ez jó hír. Érezték hogy ez nem kóser hogy nincs épkézláb normális kijutási lehetőség a nem autósoknak a ringre. Így viszont kicsit szánalmasnak is tartom, hogy eredetileg nem terveztek ilyen buszokat.
MÁS.:
Véget ért a tesz a ringen. Érdekes hogy elöl a Hondák (Norbi "csak" 5.) a Citromok meg 6-8-9. De nem hinném hogy ez releváns lenne, vagy hogy ennyit jelentene a 60 kg plusz, Szerintem valami rosszban sántikálnak, ami mindenki másnak fájni fog....
-
madmike
őstag
"INGYENES SZURKOLÓI BUSZJÁRAT A WTCC MAGYAR FUTAMÁNAK VASÁRNAPI NAPJÁN
Örömmel informáljuk vendégeinket, hogy a Hungaroring Sport Zrt. ingyenes szurkolói járatot indít Budapest, Árpád híd Volán Buszpályaudvarról (9. megállóból) Hungaroring főbejáratához.
A buszokon megkülönböztetett jelzés található: WTCC MAGYAR FUTAM - HUNGARORING
A WTCC vasárnapi futam napján, 2014. május 4-én a következő menetrend szerint közlekednek a járatok:
• 07:00 – 14:00 Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar (9-es megálló) – Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárat
• 14:00 – 19:00 Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárat – Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar ((9-es megálló)
Az első járat 7 órakor indul a Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar, 9-es megállóból, utolsó járat 19 órakor indul Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárattól.
A járatok igénybevétele ingyenes. Várunk mindenkit sok szeretettel a vasárnapi futamon!" -
rocket
nagyúr
válasz
Sandormaster #4638 üzenetére
Gondoltam adnak meg egy pofont azoknak akik heveznek azzal, hogy nem nyitjak ki a 6-os kaput.
Az egyik betetfutam is elmarad vasarnap, kezd vicc lenni az idei WTCC futam koruli esemenyekbol#4632:"Negyed annyiba van a buli, mint egy F1 vagy DTM majd."
DTM jegyek nem sokkal dragabbak mint a WTCC jegyek. -
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #4640 üzenetére
Köszi, mindenképp azért akarom azt is megnézni. Élvezhetetlen lett így az F1.. Tavaly jó volt hallani a rajtnál amikor egyszerre felbőgnek a V8-as motorok. Így utoljára még kiélveztem, ameddig kilehetett.
Úgyis már olyan 8 fél9 körül kimegyünk hogy legyen normális helyünk. Viszont legszívesebben a célegyenes végénél ülnék, de ha lesz eső, akkor inkább maradok a Super Gold-nál, mert nagyon nem akarok szétázni. Tavaly mondjuk F1 alatt szénné égtem kb., ez meg a másik véglet hogy szétázok
Bár ha rossz lesz az idő, akkor biztos nem dől meg a tavalyi nézőszám, de végre jó lesz újra kint lenni a ringen.
-
jozsi252
veterán
válasz
Sandormaster #4638 üzenetére
Sebaj, köszi
Majd megtudakolom a pályán. Amúgy látom hogy lesz AutoGP futam. Ami ezekbe van V8-as motor, hang terén sokkal elmarad a tavalyi V8-as F1 autók hangjától?
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
jozsi252 #4634 üzenetére
Na ezt nem tudom, paddockhoz szerintem külön jegy kell.
Most nézem végre frissítették a hungaroring oldalát, fenn van több infó is, nyitás 8 órakor. -
Yayoh
aktív tag
Jólvan örüljünk neki , hogy legalább vannak ilyen események Magyarországon.
Persze a hozzáállás az vicc , a focit bezzeg támogatni kell . Az Eurosport is vicc le adják az Auto GP 1. futamát 6 reklámmal , a 2. futamot meg már nem is adják amikor egy magyar pilóta küzd a győzelemért bezzeg a brit Eurosport végig adja mindkettőt... -
jozsi252
veterán
válasz
Sandormaster #4630 üzenetére
Köszi az infókat, akkor korán megyek, és megpróbálok közel parkolni a főkapuhoz.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a hétvégés tiszteletjegy csak a nézőtérre jó, vagy a Paddock-hoz is?
-
Ventur@
senior tag
Eddig sem jött annyi külföldi, mint egy Slovakiaringen vagy Salzburgringnél.
Aki fanatikus az ki fog menni és garantálom hogy rengetegen lesznek kint
. Nem biztos hogy nézőcsúcsot dönt, de sokan lesznek kint. Ez 100%!
Negyed annyiba van a buli, mint egy F1 vagy DTM majd. Nekem 13.000 Ft-ba van: 2 nap mogyoródi apartman+2 nap jegy (szombat-vasárnap)+1 szombat paddock+utazás Miskolcról oda-vissza. Szóval nem egy vagyonba van a hétvége
.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
jozsi252 #4622 üzenetére
Parkolni én mindig a 8-as kapu környékén szoktam, ha az megtelik akkor pedig lehet araszolni fentebb a dombon, de mivel én időben mentem mindig így arra még nem jártam
Tavaly kapunyitásra (7 óra) ott voltunk, hogy Gold 4-be felső sorba ülhessünk, így nem kúrtak fel a napernyővel érkezők semúgy kb 9 felé a gold 4 azért már kezdett benépesedni, később (~11 óra) a főbb programokra gold 1 meg a gold 4 is megtelt.
Idén mivel kevesebb a program és később is kezdődik szerintem fanatikusabbaknak is elég 8-ra érkeznie.
Paddock belépő box feletti meg mögötti részre tuti jogosít, ott két éve voltam én is vele és úgy emlékszem bármikor át lehetett sétálni. -
Xirtam
veterán
válasz
Malachi #4627 üzenetére
Tavaly a ring WTCC szinten rekordott döntött nézőszámban, 2013-as idényben nem egyszer emlegették a magyar szurkoló bázist. Idén AutoGP-ben Tomi egész évben ülést kapott, eddigi futamain klaszisként szerepelt. WTCC-ben ott a Norbi. Ergo 2 iszonyatosan tehetséges élsportoló állja a sarat közel 0 támogatással önerőből.
Hol a probléma? Miért vagyok kiakadva? Mert megint ezeknek az embereknek az ölébe sz@runk.
-
Xirtam
veterán
Megérdemelné ez a tetű ország, hogy a WTCC ne jöjjön ide többé. Remélem DTM-nél is hasonló lesz a kimeneteli lehetőség.
Aztán majd lehet sírni hogy nincs elég néző, meg szétszakad a pálya aszfalt.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most fogok először kimenni WTCC-re, eddig csak F1-re jártam, de kíváncsi vagyok a túraautóra is. 3 kérdésem lenne
- Parkolni ugyanazokon a helyeken lehet mint a F1-en is? Gondolom a Promoter parkolót most nem lehet igénybe venni?
- Mennyire kell korán menni vasárnap, hogy legyen helyem pl a Gold 1 lelátón, illetve vasárnap a Gold lelátók mennyire vannak megtömve?
- Néztem a programlistát, de nem találtam meg hogy mikor van a Paddock látogatás, vagy oda bármikor át lehet menni? Illetve ez magát a Box fölötti részt érinti, hogy azt lehet megnézni, vagy külön be lehet menni a boxutcába is?
Köszönöm
-
Frenky89
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4620 üzenetére
Most nincs szó késésről. Napok óta ugyan azt a mintát követi az időjárás, ami sajnos folytatódni fog a hétvégén is.
-
[CS]Blade2
addikt
Lehet, hogy rosszul nézem, de én 10-16°C 4-6m/s szél, borús, eső valószínűsége max 55% látok. Mire oda jutunk még ebből bármi lehet, ha Szombaton esik, akkor Vasárnap már lehet, hogy semmi sem lesz, vagy lehet, hogy 0,5-1 napot késik az szar idő. Igazából még a holnap reggelit is 50%-os arányban találják el.
-
proof88
addikt
válasz
Sandormaster #4617 üzenetére
jaja, legalább kevesebben lesznek a gold 4-en, mert tavaly is a lépcsőkön is tömegnyomor volt, levegő meg 0
-
Ventur@
senior tag
válasz
Sandormaster #4614 üzenetére
Abból a szempontból érdemes kimenni korábban, hogy esetleg a fedett részen tudjál magadnak helyet foglalni, mert hát igen cudar időt jósolnak a hétvégére
.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
Sandormaster #4614 üzenetére
10 kor lesz warm up a RCM kupásoknak szóval 10 előtt szerintem nem érdemes kimenni .Elég rövid program lesz
-
Yayoh
aktív tag
Elég szegényesek lettek a betét futamok.
-
Csak az vigasztal, hogy idén ki se akartam menni... de azért ez tényleg röhej.
-
callmeakos
veterán
válasz
joshua7 #4601 üzenetére
Aha, na most érzem azt hogy jobb is hogy idén nem tudok kimenni. A MOL bekaphatja. Nem tudom mi a különbség a korábbi évekhez képest hogy most nem indítanak buszokat, de a BKK is bekaphatja. Mi az hogy nem olyan súlyú a dolog hogy elkelljen halasztani a karbantartást. Most lesz igazán fontos az a vonal, most hogy nem lesznek buszok. Lessz ennek még visszhangja, és nem lesz épp pozitív...
-
rocket
nagyúr
Megneztem a menetrendet 2 busz megy 1 hev helyett, ha meg 2 csuklos busszal szamolom az is jo indulattal 1 fel hevvel er fel.
Botrany szagu a dolog.
-
joshua7
veterán
válasz
callmeakos #4597 üzenetére
Az a durva, hogy HÉV sem lesz. Pótlóbuszok lesznek egész nap.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest