- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Mini PC
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marmonkanna
tag
Szerintem meg szégyen, hogy ez a végeredmény így megmaradhatott.
Bakkerud lecsúszott az ívről kicsit, de Timmy torpedóként szállt bele az oldalába. Elég megnézni, hogy milyen erővel vágódott a falba. Ha más kialakítású lenne a pálya, vagy csak egy leheletnyivel kevesebb szerencséjük van, mindketten ott maradtak volna kitört futóművel.Hansenék egész éves picsogása után nagyon reméltem, hogy alulmaradnak.
-
Ciccuka
veterán
Pontegyenlőséggel Timmy Hansen a világbajnok
Órák múlva lett csak hivatalos a világbajnoki cím emiatt az ütközés miatt
A ralikrossz-világbajnokság kaotikus versenyen dőlt el Dél-Afrikában: a két esélyes, Andreas Bakkerud és Timmy Hansen ütköztek az első körben. Hansen volt az optimistább, de ő is járt rosszabbul: visszaesett a mezőny végére. Bakkerud végül második lett, Hansen negyedik, ami azt jelentette, hogy a végelszámolásban pontegyenlőségbe kerültek. Több futamgyőzelmének köszönhetően Timmy Hansen nyerte meg a világbajnoki címet, először pályafutása során – de az eredmény csak órák múlva vált hivatalossá, amikor a versenyfelügyelők úgy döntöttek, nem osztanak ki büntetést az ütközésért.
A döntő (az ütközés 0:32-nél):
Eltörölték az utolsó futamot, így ért véget a WRC-szezon
A hatalmas erdőtüzek miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy nem lehet megrendezni a hétvégi Ausztrál Ralit, a WRC-szezon utolsó futamát. Arról már korábban is volt szó, hogy lerövidülhet a program, most azonban bejelentették, hogy egyáltalán nem kerül sor a versenyre – a résztvevők kedden már elégedetlenkedtek, hogy semmi értelme itt lenni, így végül elmarad a rendezvény.
Ez azt jelenti, hogy a konstruktőri világbajnoki címet megnyerte a Hyundai, a Toyotának nincs esélye válaszolni, egyéniben pedig Thierry Neuville maradt a második, míg Sebastien Ogier a harmadik.
-
vwpolopg
őstag
Meg arról sem szabad elfeledkezni, hogy Hansen kilokte Bakkerudot a dontoben és elintezek egy versenybalesettel... OOo mily csodás és csalasoktol mentes ez az FIA szakág is... Mert itt is ugyanolyan konzekvensek a sportbirok. Ja, varj nem.
Kriszt pedig bármennyire bírom, tok felesleges volt a Vb-n mennie, ennek az évnek semmi értelme nem volt. Az Eb-t megnyerte volna. Itt meg lett 10... 0 dobogó az évben...
-
Motion_Blur
félisten
-
Ventur@
senior tag
Az 1. és a 23. autó között 1.023 mp volt. Milyen szépen is hangzik
. Csak hát a mezőny két legjobb autója (Hyundai és a Honda) szinte sehol sem volt. Legjobb Honda-s a 7. helyen, a legjobb Hyundai-os meg a 17.-en. Elől meg csomó olyan autó, amik nulla plusz súllyal, alapmagasságon és semmilyen visszafojtással mennek. Abban a nézetben jó a BoP, hogy közel vannak az autók, de az aránnyal megint mellé lőttek. Biztos, hogy készültek annó a Hyundai-nál, hogy max súllyal milyen az autó, de arra szerintem nem voltak felkészülve, hogy fel kell a francba emelni az autót és még vissza is fojtják. Az idén 2 versenyhétvége megy kukába, azaz 6!!! verseny.
Szerencsétlen Norbi megint megszívta a motorcserével, mert oké hogy ezzel a sor vége az övé, de ment vagy 3 kört. Gáz!
Zengőék is....szerencsétlen Zsoltit még meg is büntetik, pedig ment egy elég jó időmérőt (13. hely). Arra kíváncsi leszek lesznek-e büntetések a rendszeres pályalevágásokért. Bár sejtem mi erre a válasz.
Egyébként ismét egy teljesen értelmetlen pályát sikerült betenni a naptárba. Kb. megkaptuk most is, hogy Macau-ban mi lesz. 8-9 kör csodálatos vonatozás és SC-zés. Várom már
.
Eddig a 8 versenyhétvégéből 1 volt, amire azt lehet mondani, hogy na ez kva jó volt: Slovakia Ring.
Marrakesh - no comment
Hungary - elment babbal
Germany - 22 km sz*rkupac
Netherlands - jó pálya, sz*r versenyekkel
Portugal - (sírva röhögős smiley)
Slovakia - Végre verseny és végre túraautózás
Ningbo - nevetséges ítéletek, roncsderbi
Wuhan - eddig egy nagy büdös nulla.Én már tényleg csak azért nézem az egészet, mert legalább autósportot látok. De kb. ennyi. F1-et is csak ezért nézem, meg alszok néha rajta
.
-
Ciccuka
veterán
A teljes futam visszanézhető itt:
2018 Hungaroring, TCR Europe Round 8Videón az elektromos Volkswagen Pikes Peak-i csúcsa
A Volkswagen I.D.R., a volán mögött Romain Dumas-val rekordot döntött az ikonikus hegyiversenyen: a francia 7 perc 57,148 másodperc alatt ért fel a csúcsra. A korábbi rekord Sebastian Loebhöz és a Peugeot-hoz fűződött 2013-ban, a 8:13 pedig akkor bődületes eredménynek számított, hiszen az azelőtti csúcs 9:46 volt. -
-
guftabi96
addikt
Biztosan tudja, de holnap délelőttig ezzel kell beérnünk
Szerintem Cupra, Nagy Norbi - Szabó Zsolti lesz a vége és talán WTCR.
--------------------------------Egy belga lap szerint Lessennes indul Monteiro helyett Marrakeshben: [link]
Tekintve, hogy a teszteken még mindig nem volt megfelelő állapotban Monteiro, szerintem az lenne a nagyobb csoda, ha ő indulna. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Marrakesh után sem tudna még pár futamon indulni. -
Ciccuka
veterán
Érdekes volt a kommentálás, egyik autó láthatóan defekt miatt nem tudta bevenni a kanyart, de a kommentátor a műszaki hibát hangoztatta (motor megadta magát, valami ilyesmit mondott)
Macau Touring Car Cup 2017. Macau Grand Prix. Crashes Red Flag
A vasárnap sem telt el tömegbaleset nélkül Makaóban
Szombaton a GT-futamon történt komoly incidens, az F3-asok őrült befutójáról pedig már beszámoltunk, viszont a Makaói Túraautó Kupa mezőnyén is alaposan kifogott a ráadásul eső áztatta utcai pálya: -
vwpolopg
őstag
Arról amit írsz az jutott eszembe, hogy akkor jövőre a YT-on való futamközvetítést is ba**hatjuk...
Illetve ETCC-vel vajon mi lesz? Remélem azt is beszántják teljesen, értelme nem maradt. Zengőék meg ha sikerült eladni a TCR Kiát eléggé felültek a szopórollerre, mert akkor semmilyen kövi évi nemzetközi sorozatra nem maradt autójuk. Habár nem tudom a Seatjaik azok TCR kompatibilisek-e...
-
Bozso68
őstag
Az is eszembe jutott (ha Norbi feltétlen támogatásáról beszélnek), hogy az öreg Python direkt engedte el a Q3-at, hogy Björk-öt feltarthassa az első futamon.
Bennani most legalább Catsburgnak is osztott a bajnokságban.De eszméletlen, hogy az öreg mennyire versenyképes.
Mod: Az is benne van a pakliban, hogy Monteiro már nem indul idén?...
-
Igen, a kenyeres kocsiról végül lemaradtam. Én nem is tudtam, hogy az ilyen ritkaság, hogy egyetlen darab létezik és azt láthattuk élőben, de vasárnap délután már nem találkoztam vele a paddockban. Nagy versenyt nyomtak a Maseratival, míg ki nem esett (vagy végül végigment? csak addig követtem, utána mentem a boxba felvenni, ahogy kivonulnak majd a TC-k), jó volt nézni.
Videókat tákolok majd én is, csak sokat meg kell forgatnom, mert fejjel lefelé vettem.(Így volt kényelmes fogni a telefont a kerítésen keresztül.) De készül a YT playlist.
-
Motion_Blur
félisten
Igen, sajnos várható volt hogy elmarad a tömeg idén. És az időmérős eredmények után holnapra nagy pangást jósolok
egy pole azért kivitte volna az embereket. Így már csak nagyrészt a keménymag lesz ott + aki sörvirslizni megy.
Mondjuk az se segít hogy ha kimegy két ember, akkor az 20k..+ egyéb költségek.
-
kisza25
félisten
akkor a gold 4-en ültetek, az autoGP-t onnan néztük, majd átmentünk a gold3-ra, majd a WTCC 1est a supergoldról, majd a 2-est a silverről néztük és továbbra is tartom, hogy a silver2 a legjobb, mert onnan látni a legtöbbet + a rajtot is, + van szemben kivetító amin minden látszik, asszonka felvette a rajtot, mindjárt felrakom
jó sokan voltak/tunk kint -
.LnB
titán
Akkor mi szinte egymás mellett ültünk
Levezetőkör (jelenleg feldolgozás alatt van a videó mikor belinkelem ide, remélem jó lesz mikor megnézed/megnézitek)
Örülök, hogy ismét ott lehettem, elég betegen, plusz az eső se jött jókor, szinte egy 100-as zsepit elfújtam a versenyek alatt. De megérte!
-
Shodan
őstag
Erre kíváncsi vagyok én is hogy szóvá teszik e majd vagy hogy holnap hogy fog működni. Mert ugye Marakes és Argentina alatt is ment a közvetítésben hogy így szar a szervezés meg úgy szar és még ez se megy.
A Hungaroring meg majd maga lesz a fény meg a csillogás, tuti hogy még csak említeni sem fogják ezt a dolgot.
Ugyanez igaz Norbira is, egyszerűen nem akarják vagy nem ismerik be ha ténylegesen hibázik. Múltkori ütközésnél is egyből rávágták hogy biztos hátulról megtolták. Vagy rossz a gumi, vagy ütközésnél megsérült vagy letolták, vagy feltartották vagy mindig van valami. Ő is tud hibázni mivel ő is ember csak ezt valahogy a közvetítésekben soha nem említik. Megy a szemellenzés rendesen. -
Ventur@
senior tag
Jól látható és hallható a koccanás, amit Norbitól kapott Coronel. Nincs kizárva, hogy utána még Ma lökött egyet Norbin, de az elsőt Norbitól kapta Coronel
.
Az meg hogy hogyan reagált rá, Coronelt ismerve, semmi kivetnivaló nincs benne. A WTCC legnagyobb show man-je
.
Norbi szemszögéből pedig: "Igen, aludva egyet az eseményekre, számomra is egyértelművé vált, hogy hibáztam."
-
Sandormaster
aktív tag
Osztály vigyázz geci idegesítő volt, a szurkolás részének tekintem hogy felállunk ha jön a versenyzőnk, Angliában meccseken is felállnak a nézők ha gólhelyzet adódik, szerintem ez így van rendjén.
Ebben a r*hadt hidegben amúgy is muszáj volt egy kicsit mozogni
proof88: szerintem a hangulatot is az idő tette nagyrészt tönkre, ilyen hidegben én se voltam olyan virgonc -
proof88
addikt
Tavaly többen voltak szombaton, gondolom azt vették alapul.
Q3-at azért nem várták meg páran, mert Norbi nem jutott be.
Tarquini főleg akkor kapott tapsot, mikor gyorsabb volt a Citroeneknél.
Gold4-en ment a tapsolás Coronelnek is, csak sztem mindenki hiányolja a hátsókerekes bömösből.az infohiányt én is sajnálom. Mikor Norbi kiesett, srác mögöttünk telefonált haza az otthon TV lévőknek, hogy mi van Norbi kocsijával ... mutatták élőben a nyilatkozatot amiből persze semmi nem hallatszott, mert nem volt hang.
De most végre használható a Gold 5 is. Kellett már ez a lelátó, sztem jó hogy van. Talán kevesebb tömegnyomor lesz a Gold4-en, bár az időjárás miatt lehet eleve kevesebben látogatnak majd ki. Mindenesetre a mai tömeget elnézve holnap sem leszünk kevesen.
-
Ventur@
senior tag
Mondtam hogy ne röhögjetek. Most megyek is szólok egy moderátornak
.
Coronellel tavalyelőtt a paddockban beszélgettünk (nem egyedül voltam, hanem egy kb 6-7 fős társasággal), tavaly pedig a boxban beszéltünk vele a bemelegítés előtt. Lazában ott ücsörgöt kint az autó előtt a földön, nagyban twitterezet, mi meg leálltunk vele beszélgetni. Kva nagy arc volt. Semmi nagyképűség, vagy valami. Válaszolt mindenre, amit csak tudni szerettünk volna. Meg iszonyat jó poénokat nyomot. Feküdtünk tőle
.
(Ehhez tartozik még, hogy a bemelegítést és az időmérőt Norbiék boxa mellett néztük végig egy sz*ros paddock karszalaggal. A sok majom meg vette a VIP jegyeket sok 100 euroért, mi meg a 3500 Ft-os szalaggal ugyanazt az élményt kaptuk
)
Íme Kochi-san 2014-es gúnyája:
Zengőék oldalán van még pár kép fent róla
.
-
Ventur@
senior tag
Ne röhögjetek, de én mindíg azt hittem, hogy a versenyautókat is festik nem matricázzák
. Jó biztos van olyan, amit festenek, de eddig amiket láttam ilyen videókat, ott mind csak húzták rá a matriczát és kész a gép.
Amúgy meg szerintem, ha Coronel nem lenne a WTCC-ben, akkor promózás/reklámozás szempontjából kutya sem tudna az egész sorozatról. Iszonyat jó fej egy ember és mocskos jól tolja a promózást
(Remélem idén is sikerül vele beszélni egy 10-20 percet a Hringen
).
-
Ventur@
senior tag
...és mellé még milyen szépen is muzsikál
.
Dögös az új Granta hangja - WTCC hírblog
Ehhez képest az idei F1-es motorok hangja, apró kis cincogás
.
-
itouchfan
senior tag
nem látszott, zengő zoli magyarázott valamit a két verseny között de nem teljesen értettem...annyi hogy thompson a ladával bavágott mellé a kanyarbejáratnál, norbi lecsúszot az ívről, és ezt kihasználva boardmen is elment mellette a kigyorsításnál...
szegény volvo...nem így képzelték szerintem...viszont vannak olyan hangok, amik azt mondják hogy jövőre gyári alakulatként térnek vissza. Jó lenne
akkor most úgy állunk hogy 2014:
-LADA: Huff, Thompson
-CITROEN: Loeb, Müller
-HONDA: Tarquini, Monteiro; Michelisz; Bennani.
BMW nem lesz ugye, Chevrolet 6 db( Oriola, Nash, Macdowell, ...)
SEAT szintén nem lesz, és a nagy kérdés VOLVO...
Mert ez így 16 biztos indulót jelent az új szabályok szerinti autóval, plusz a ??privát??(ha lesznek egyáltalán), és a ??VOLVO??-t vezető pilóták lennének..szóval max. 20 szerintem a jövő évi indulók száma -
callmeakos
veterán
Hasonlóképp vagyok én is vele. Totál nem versenyzőalkat, amiért szerintem egyesek le is nézik valamennyire, és erre ő úgy megy privátként, hogy sokszor kilométerekkel jobb mint Chilton. Nagyon szimpatikus nekem a srác, én is remélem hogy látjuk még őt, akár gyári színekben is, mert privát létére 3. az összetettben, ami nem gyenge
ggeleven
Sokaknál sztem csak egy hobbi-autóverseny szintjén áll...
Ez pontosan így van. Lantiék pont említették a Sonomai verseny alatt hogy pl. Coronelnek ez már csak egy jó hobbi. Ő nem veszi véresen komolyan ezt az egészet. Még pénzt se nagyon akar csinálni ebből, mert nincs rászorulva, mert ő civilben egy nagyon durva üzletember. Ha jól emlékszem, valamelyik évben Hollandiában ő volt az év üzletembere. Ennyit erről -
[CS]Blade2
addikt
1. Muller
2. Tarquini
3. Chilton
4. Monteiro
5. Huff
6. Norbi
7. Coronel
8. D'Aste
9. Oriola
10. ThompsonHa megosztják a tesztek adatait, meg a beállításokat, és a fejlesztéseket, vagyis mindent megkap Norbi, és a Honda jobb autónak bizonyul, mint a Chevi, akkor:
1. Tarquini
2. Muller
3. Norbi
4. Monteiro
5. Chilton
6. Huff
7. Coronel
8. D'Aste
9. Oriola
10. Thompson -
ruti
Közösségépítő
elolvasgatva a Hírblogos tipp-oszlopokat, érdekes dolgokat lehet észrevenni:
-a Hondát mindenki tolja a dobogó közelébe
-nagy a bizalom a Lada felé
-sokan az Oriola/D'Aste páros elé helyezik a Bamboo-s cheviket
-a volt Ford-os pilóták szuperjók lesznek Chevivel
-Coronelt kevesen várják egyáltalán az 1-6.-ba -
vlevi
nagyúr
"most meg a videóból kiderül, hogy a BMWnek sem volt esélye onnan megmozdulni"
Én már akkor láttam, hogy nagyon keresztbe állt az a hátsó szárny, egyből gondoltam, hogy a bal hátulja nagyon sérült.Az, pedig, hogy repülőrajtnál nem olyan jó a BMW, reméljük jövőre változik, ha tényleg fejlesztenek a motoron.
-
[CS]Blade2
addikt
Mi nem nézzük, és jobb lesz ez így a Norbinak is. Ha felkelek tuti, hogy kiesik az első kanyarban.
Állandóan ez van.Pedig most kezd érdekes lenni a Yokohama. D'aste elég jól megy mostanában. Nem tudom, hogy Oriolának lesz-e esélye, kérdéses, hogy mennyire fekszik a Seatnak a köv. két pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest