- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11359 üzenetére
krúzolta.... jah.
Gyakorlatilag a 9 majd a 8. helyen állt úgy, hogy 4 Lynk és 3 audi ellen kellett versenyeznie. nagy krúzolás.
A szerencse az volt, hogy Vervisch nem tudta volna elengedni Huffot, mert ott egy Lynk köztük, de a lynkek se tudták volna a 4 helynél előbb engedni Ehrlachert, de azért a krúzolás az erős egy ilyen esélytelen küzdelemre -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11097 üzenetére
Ha összesen annyi futott be, mint akik pontot kapnak, ez elég könnyű.
Azt a köridőt egy ikarussal lehozza egy ügyesebb sofőr. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #11095 üzenetére
Azcona nem vigyáz az autóra.
Korábbi versenyzőknél "csakazautómegnetörjön" effektus érvényesült állandó jelleggel. -
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11097 üzenetére
Akkor ő a túraautózás Baumgartnere
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11095 üzenetére
Igazából csak guglizni tudok, de a fotelhuszárok jobban csípik a szemem, mint a Kisma "eredménye".
René Münnich is csak azért versenyez (mint pilóta), mert van rá neki pénze.
Amekkora egy kupleráj lett ez a sorozat... -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #11080 üzenetére
A jelenlegi vezetők bevonása nélkül :)
A TCR is addig volt jó, amíg a csúcsát a TCR International jelentette. -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #11001 üzenetére
Ez igaz, hogy sokszor nem tudni éppen ki ül az autóba, de ezt leszámítva teljesen profi a közvetítés szerintem
.
Egyébként ittvan live timing: [link]
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10990 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, hogy Azcona mennyire járna jól Zengőékkel.
Számomra kérdéses, hogy Zoli mennyire tudott ütős csapatot összerakni. -
a_tesz
Korrektor
válasz
Motion_Blur #10959 üzenetére
Jó, akkor ezt benéztem
Indulni én se fogok, nézni fogom szerintem, de kíváncsi leszek rá, milyen lesz a lebonyolítás.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Motion_Blur #10956 üzenetére
Hol lehet(ett) ezt nézni? Se a Facebook oldalukon, se a YouTube oldalukon nem volt semmi videó, pedig azt mondták, hogy lesz. Ez az összes FIA szervezet által szervezett esport verseny egy nagy katasztrófa. A tavalyi WTCR "betétfutam" bénázása is szomorú látványosság volt, amit most F1 helyett is műveltek, is kész katasztrófa, ezt meg csak simán nem látni sehol...
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10935 üzenetére
És elvileg cellás aggregátorokat fognak használni, nem úgy mint bizonyos sorozatok, ahol megy a nagy képmutatás, hogy milyen zölden versenyzünk, közben meg mennek a box mögött a dízel aggregátorok...
Más:
Hivatalos: Rob Huff nem lesz a 2020-as WTCR mezőny tagja. -
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10920 üzenetére
4 az a 2.
Április május 1-1, június 2 verseny. -
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10884 üzenetére
Ez így igaz, de ez a cím nem (csak) Azcona miatt ment el neki
-
A Zéé
addikt
válasz
Motion_Blur #10878 üzenetére
Jó a raceroom, csak baromi nehéz. Nekem mindig beletörik a bicskám még a WTCR kocsikba is.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10878 üzenetére
+ ha valaki RaceRoomozni akar, akkor itt vegyen VRP-t és abból vegye meg azokat a tartalmakat, amikre szüksége van. Így olcsóbban jön ki.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #10872 üzenetére
Nem volt pofájuk megemelni Norbiéknak a hasmagasságot 150mm-re, hogy garantáltan 3x0 pontot szerezzen. A Honda lobby is gyenge, főleg, hogy hány éve vannak bent.
Összeesküvés-elméletem:
Kicsit annak is köze lehet, hogy már sokan erre gyanakodnak, konkrétan a résztvevők is, és már nem tudják úgy csinálni, mint annó a Chevy-nél vagy a Citromnál. Ott csak a nem büntetés vagy a többiek büntetése vert ki bármit is, egyébként elintézték azzal, hogy tényleg jók azok a gépek. Most már a többiek is gyanakodnak, ha visszakap a kínai kocsi 2,5% motorerőt, és kérik a magyarázatot, indoklást, stb.
Szerintem most szökőévet tartottak, hogy ne legyen annyira feltűnő. Jövőre már az nyer, aki a legjobban lobbyzik vagy a legtöbb pénzzel fizeti le a szériát. Úgy látszik, hogy olyan magas az ár, hogy a VW konszern-nek pl. ekkora összegért nem éri meg, mint amit valszeg a kínaiak fizetnek, hogy ők nyerjenek.Ilyen ellenszélben csoda, hogy magyar nyerhetett. Müller bemondására Norbi-t is eltilthatták volna. A franciák úgy érzem, hogy nagy befolyással voltak/vannak a WTCC-re és a WTCR-re.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10868 üzenetére
Jövőre lehet megint tanulni a gumikat. Reméljük jó abroncsokat fognak gyártani. A mostani Yokohamákra emlékeim szerint nem volt sok panasz (miután kiismerték őket).
Kristoffersson onboard a 3. versenyről.
21. helyről győzelem. Az az első kör valami elképesztő... kb mint amikor lecsökkentjük az ellenfél erősségét valami autós játékban -
Gabor777
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10866 üzenetére
Kelleni fog az új Cupra mint egy falat kenyér. Azconan kívül senki se tudott eredményeket felmutatni vele. Alfa is fog építeni egy normális autót? Mondjuk eléggé összekapták magukat az év végére.
-
Padlás
senior tag
válasz
Motion_Blur #10785 üzenetére
Csak nem zárják ki a fél mezőnyt, hogy Guerrieri legyen a bajnok.
-
Padlás
senior tag
válasz
Motion_Blur #10780 üzenetére
na most akkor ki károgott, ugye...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #10772 üzenetére
Most örülsz neki, hogy nektek, károgóknak megint igazatok lett?
Ez nekünk csak rossz. Szerencsétlen Norbi, basszus már. -
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10743 üzenetére
Azért a saját hibás kicsúszáshoz hozzátenném, hogy Norbi amikor ment ki egyenesen, Björk volt mögötte benyomott orral... nem játszották vissza, hogy ütköztek-e, csak feltűnt.
-
Padlás
senior tag
válasz
Motion_Blur #10747 üzenetére
Norbi tempója nagyon jó a hétvégén. Ha kimarad az első körös balhékból, akkor az is bőven elég, ha Guerierrit bekíséri a második helyen, győznie sem kell mindenáron, ha Guerierri nagyon agresszív lenne. Ez a lehető legideálisabb pozíció a számára.
-
DS39
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10747 üzenetére
itt kisebb a pontkülönbség az első a második között. hagyni kell menni, a többieknél pedig gyorsabb tud lenni Norbi.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #10743 üzenetére
Guerrieri a 2. helyről indul, Norbi pedig az elsőről. Nem látom mikor engednék el a Hyundai-ok, mivel előttük van. Kicsúszott igen, épp előtte Catsburg hasonló helyen meg nekiment Müllernek. Egyébként visszajött volna szerintem simán a pontokba, még ha tovább is megy a verseny. Szerintem jó hétvégét fut, ilyen kicsúszása hasonló körülmények között a legjobbaknak (pl F1-ben) is simán van, emiatt én nem kritizálom.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10690 üzenetére
Én is erősen gondolkozom rajta, hogy hagyom a f@szba az egészet.
Majd elvolvasom, hogy Guerreri behúzta a címet (egyébként teljesen megérdemelten).
Ma ő volt az, aki bajnokhoz méltóan autózott. -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10690 üzenetére
nema, gyere m4- re
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10681 üzenetére
Lex Norbi
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10676 üzenetére
Annyira várható volt, hogy valami szopás lesz.
Az viszont vitathatatlan, hogy Guerrieri a 9. Helyről kevesebb, mint 1 kör alatt feljött az első helyre, míg Norbi visszaesett a mezőny hátsó részébe...Most egy páran biztos felébrednek az álomból.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10665 üzenetére
Annyira várható volt, hogy valami történni fog.
Guerrieri mit ment, te jó ég. Na, ez a nem mindegy. És neki is slick volt az első kerekeken.
Mindezt kevesebb, mint 1 kör alatt.. -
válasz
Motion_Blur #10630 üzenetére
Hol lehet ott nézni?
Kézilabda megy...Megvan, milyen egyszerű megtalálni...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #10628 üzenetére
Zseniális kör volt! Illetve mind Norbi, mind a csapat zseniális volt ma reggel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Norbi már az első körével is megszerezte volna a pole-t! Tarquini mindkétszer tökéletes szélárnyékot adott, nagy szerencse, hogy ilyen rutinos és jó csapattárs segít Norbinak.
Igazából persze para, hogy kilökhetik és azon elmehet, vagy bármi hasonló, de a helyzet most egész biztató! HA jól sikerül a második kvali is, akkor Norbi nagyon jól fog állni. Kb 20 pont előny és a tudat, hogy a 3-ból 2 versenyen is nagyon jó helyről indul mindenképp hatalmas esélyessé teszi.
Baj akkor lehet, ha:
1, rosszul sikerül a második kvali
2, az első versenyen totálkáros lesz a verda és ezzel az egész hétvége ugrik (Erre most nagyon figyelni kell majd, mivel egymás után rendezik a 3 versenyt, mindet vasárnap. Ezért is nagyon jó ez a pole, így sokkal kisebb eséllyel történhet ez meg Norbival, mint a többiekkel a mezőny sűrűjében.)
3, ha Guerrieri vagy Müller megszerzi a fordított rajtrácsos pole-t. Ez önmagában még nem vészes, de azért jobb lenne, ha nem sikerülne nekik. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #10611 üzenetére
Megnézném, hogy egy átlag néző melyiket választaná, ha lenne egy olyan konkurencia amit te és én el tudnánk képzelni jónak. Még a pilóták is átmennének.
Egy milliárdos viszont már megcsinálta volna, szóval úgy néz ki, hogy a nagy többségnek ez a jobb. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #10597 üzenetére
Nem hiszem, hogy minden tényezőt képesek uralni. Túl szoros a bajnokság. Túl necces az egész ahhoz, hogy programozott győztes legyen. Lehet persze próbálják úgy alakítani, hogy ne Norbi nyerjen, de ha végre lesz némi szerencséje, azzal keresztül húzhatja a számításukat és összejöhet a cím. Pl utolsó futamon vezető helyről műszaki hiba miatt kiesik Müller. Ezzel nehéz mit kezdeniük akkor már. Nem adok rá 10%-nál több esélyt én sem, hogy összejön, de hátha.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10597 üzenetére
Azért a fékhibáról nem tudom elképzelni, hogy szándékos volt... ennél sokkal biztonságosabb módon is megoldhatták volna akkor.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10552 üzenetére
"Az első kvalin 14. lett, majd egy büntetéssel további három hellyel sorolták vissza. A másodikon viszont elcsípte a 10. helyet, ami egy fordított rajtrácsos pole-t jelent számára."
[link] -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10521 üzenetére
a Race3-ban történtekért vizsgáltákVervisch-t is, megkerestem róla a jkv-et: nem büntették
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10521 üzenetére
[Tarquini is hangot adott a nemtetszésének.]
Nagyon meg lennék én is lepődve, ha nem a Lynk & Co jönne ki jól az idei évből.
Kibaszott szomorú, hogy ebben a sorozatban ennyire sokszor felmerül az, hogy valami nagyon nem gömbölyű a háttérben...DTM:
------------------------------------------------
Mindeközben a bolygó másik oldalán: -
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10515 üzenetére
Az összes Lynk & Co autó tulajdonosa ott volt
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10515 üzenetére
És a pálya is egy fos, ahogy van. Nem szólt nekik senki, hogy nem gokart pályát kell építeni?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10466 üzenetére
Ti is arra gyanakodtok, hogy kellett a story?
Amúgy vajon elengedte volna Atika? -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10464 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10462 üzenetére
Tassi
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10454 üzenetére
Nem.
Kicsit feltartották az utolsó körén, de azt mondta, hogy a feltartás nélkül sem lett volna sokkal jobb a tempó.
Nem tudják mitől lassult ennyit az autó.
Farfus lekoccolta a falat. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10445 üzenetére
Ennyit erről
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10434 üzenetére
na jó, ki nem fejezte be?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10434 üzenetére
Az is eredmény.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10396 üzenetére
Huffy
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10398 üzenetére
[link]
-----------------------------------
Huff - Vervisch - Girolami csatái a Döttinger Höhe-ben.
Az a vicc, hogy mind a hárman figyelmeztetést kaptak... Pont eddig volt szabad elmenni, ezzel nem kellett volna foglalkozni. -
Marmonkanna
tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10355 üzenetére
Nekem is fura volt, hogy lett harmadik. Nem láttam, most az ismétlésben.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10355 üzenetére
Pedig de, szóltak neki, hogy engedje el.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10353 üzenetére
Szerintem még ők sem tudják...
Norbinak nagyon gyorsan ki kell találnia valamit a rajtokra, mert lényegében minden rajtnál bukik legalább 1 helyet... Sajnáltam is Farfust.. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10309 üzenetére
Wéber:
" René Rast teljes onboardja a mai hockenheimi DTM futamról, amit a 16. helyről rajtolva nyert meg. Ebben a futamban minden benne van, amit egy versenyző belülről átélhet a mezőnyön átvágva: okos helyezkedés, rámenős előzések, tökéletes pillanatban meghúzott boxkiállások és persze némi szerencse is, pl. a Safety Car újraindításnál és a baleseteknél.
Ami viszont a legzseniálisabb, az Rast bal lába. Na nem a fékezések miatt - az se rossz - hanem mert az egyenesekben egyszerre két lábbal tapossa a gázt, illetve egyikkel a másikat! Nem, az autó nem megy ettől gyorsabban, de a hepehupás részeken egyetlen századmásodpercet sem veszít el amiatt, mert a gázpedálról el-elemelkedik a jobb lába. Fantasztikus részlete egy amúgy óriási győzelemnek."
Nagyon nagyot ment, kb ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Szurkolok neki, hogy ismét bajnok legyen.
Remélem szabadkártyásként idén is látjuk a WTCR-ben. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10309 üzenetére
Én se értettem, hogy lett 1.
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur #10293 üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10286 üzenetére
Csak két dolog nem megy, az állórajt, meg a repülőrajt.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10286 üzenetére
Köszönjük Emese...
Azért a második helyre elég volt. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10274 üzenetére
Ki lehet, de nem lesz egyszerű. Guerrierit nem kell kérlelni, hogy támadjon. Ha lehetőség lesz rá, akkor nem fog töketlenkedni. Na meg persze ott a 2. futam, amit meg túl kell élni.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10262 üzenetére
Állítólag szimulátoros "felfedezett". Idén ült először versenyautóban. Nem tudom, hogy mi értelme van egyből bedobni a WTCR-be. Még a TCR Europe se a srác szintje lesz, itt meg konkrétan még az utolsó előtti is agyonüti.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10236 üzenetére
Állítólag lázas volt. Ha tényleg igaz, akkor körülményekhez képest nem ment rosszul.
Annyiból talán könnyebb lesz ez az év, hogy nem sok esély van még a dobogóra sem az év végi összetettben. Én tavaly nagy reményekkel vártam a szezont és hittem benne, hogy meglehet. Aztán elég hamar jött a oofára esés. Ahogy telnek az évek, úgy fáj egyre jobban 2017
Legalább a mezőny eszméletlen szoros. Azcona nagyon nagyot ment. Azt már láttuk tavaly is, hogy ügyes, de ilyen bemutatkozó hétvégére szerintem senki nem számított. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10236 üzenetére
Eléggé erőltetett volt nézni. Nem igazán volt izgalom ma se.
3. futamon volt néhány törés és ennyi.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10222 üzenetére
A daráló közepén lesz, ami Norbi esetén kb = dnf. Agyon fogják ütni. (ne legyen igazam).
Müller motorcsere miatt a mezőny végéről indul.
Remélem legalább ő fog alkotni valamit ezen a vacak pályán. Igaz, hogy minden évben elmondom, de továbbra is azt mondom, hogy kár volt átalakítani. Rosszabb lett, mint volt.
Tekintve, hogy milyen apró különbségek vannak a második helytől lefelé, Guerrieri nagyon durván megverte a mezőnyt azzal a 2,3 tizeddel. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10209 üzenetére
Michelisz Norbert: Mások kedvéért nem leszek agresszívebb
[link] ezt se ő szerkeszti
-
Alexios
veterán
válasz
Szerintem a hondás időszaka végig jó volt még, az utolsó is, attól, hogy nem lett vb. Az egy kicsit olyan év volt mint Kiminek a mclarenesek, a pilótában benne volt, csak sok volt a kiesés
-
bajnokpityu
félisten
válasz
az se lehetetlen, h megölték a versenyzői kedvét az elb*szott menet közbenváltozó szabályokkal. Sajnos mindegy, mi az ok, az biztos, hogy jóval kisebb lehet a motivációja ilyen körülmények között, mint azelőtt, hogy viccet csináltak a szériából.
és nézd, oké, nem versenyzek, de nekem a 3. gyerek se húzta be a kéziféket. Annyi történik ilyenkor, hogy egy kicsit kintebből látjuk a világot, és nem megyünk bele vérremenő csatákba, mert, hogy "holnap is felkel a nap"
-
guftabi96
addikt
válasz
Pont ma volt vele egy hosszabb cikk Origón (nem is linkelem inkább, én egy fillért nem fogok nekik hozni
)
Ennyi a lényeg:
"Mi számít eredményességnek?
Ha az idei szezonra kell konkrét célt mondani, akkor a csapattársaim előtt végezni."
Szerintem sokat elmond, hogy nem a bajnoki címet mondta. Idén szerintem már a 2 kezét összeteheti, ha egy top5-öt sikerül összehoznia.
Halkan megjegyzem, hogy egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Lynk & Co esetleg a VW konszern lenne nyomva.
------------- -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9975 üzenetére
Szerintem!!!
Erőből nem üti Norbit, csak mákosabb Tarquini. Norbinak már Marokkóban elúszott az év. Tarquni szerzett 62 pontot, Norbi meg 27-et. Kétszer többet nála! Aztán Hungraroringen eldobott a rajtottal két első helyet. Németorszában a türelmetlensége miatt, megint alig szerzett pontot - igaz Tarquni meg semennyit se -, de addigra már akkora előnye lett, hogy behozhatatlan lett, bármennyire is mondta mindeki, hogy ez még nem lefutott kör. Az ázsiai túra kezdete óta, meg vagy technikai hiba miatt nem tudott elegendő pontot szerezni, vagy szénné volt súlyozva az autó és amiatt volt esélytelen a pontszerzés. A három Hyundai-nak összesen nem volt annyi technikai gondja, mint Norbinak összesen.
Reménykedjünk, hogy jövőre másra száll át az átok
.
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9971 üzenetére
Amióta eljött Norbi vicc, amit művelnek. Égő inkább...
-
Padlás
senior tag
válasz
Motion_Blur #9971 üzenetére
Ha Zengő, ha nem, ez már a szánalmas kategória. Nem tudom, milyen szerződés köti a csapatot, de minél hamarabb ki kellene szállni.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #9970 üzenetére
mindemellett tanítani valóan engedte előre és fedezte le a csapattársat,
csak nyilván az fáj, hogy a mi fiunkról van szó -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9970 üzenetére
Mást már nem tud csinálni.
A bajnoki címnek már lőttek egy ideje, a 3. helyre sincs sok esély. Be kell állni Tarquini mögé és minél többet segíteni neki.
Ez van. Jövőre se lesz jobb.(#9971) Motion_Blur
Ezért kár itt indulni. Nincs pénz, használt gumikon köröznek a versenyzők, inkább kiállnak egy kör után, hogy biztos ne történjen semmi.
Nyilván szeretjük Zengőéket, de ezt a vergődést rossz nézni. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9947 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek, semmi erőm nem volt felkelni hajnalban, napközben meg nem jutottam odáig, hogy megnézzem a futamokat, de lehet jobb is...
Be kell látni, hogy sok balszerencse ide vagy oda, a Hyundai pilóták között sajnos Norbi a leggyengébb láncszem. -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9943 üzenetére
2019-re még TCR alapú autókkal lesz a bajnokság. Aztán ugye be volt lebegtetve a Class One 2020-ra, csak kérdés, hogy a DTM+GT500 mellett lesz-e értelme. Innentől saját vélemény:
Mivel erősen promótálják az eTCR-t (electronic), azzal az egyetlen Cupra-val, ami eddig készült, így gondolom itt is, el akarnak menni az e-versenyzés felé (lásd Formula-E). Ha lesz is valami a 2020-as Class One-ból (drága, de bivalyerős autók), nem tartom valószínűnek, hogy lesz elég érdeklődő egy nemzetközi bajnokságra. Meg minek, mikor a GT3-GT4 ügyfélversenyzés él és virul, meg olcsóbb is.
Szóval jövőre még TCR, aztán kalap-kabát ennyi volt a klasszikus túraautózásnak.
Roló le és nézhetjük/hallgathatjuk a villanyfúrókat a 3 cm-es pályákon (mert többet nem bír az akksi)
.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Motion_Blur #9943 üzenetére
Ugyan az ami idén, ha jól emlékszem 2 évre lett alairva a szerződés.
-
Bozso68
őstag
válasz
Motion_Blur #9926 üzenetére
Ahhoz Müller kellett volna
.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9894 üzenetére
Erről amúgy azóta jött valami infó, hogy mi történt? (Fékhiba?)
Ennyire azért csak nem nézett be egy féktávot. -
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #9881 üzenetére
Miért állt ki a 2 zengős?
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9880 üzenetére
Ámen.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #9869 üzenetére
Csak a "szokásost"...
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9869 üzenetére
Tuti kapott az ő autója is. Bár még mindig jobban járt, mint Guerrieri.
Meg se lepődöm már. Tényleg az van, amit tegnap is írtam, hogy azt kell várni minden futam előtt, hogy most éppen mi fog történni vele.
El kell ezt az idei évet engedni, és jó lenne, ha a szurkolókat sem "hergelné" azzal, hogy ez még meglehet, a bajnoki cím a cél stb stb. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9862 üzenetére
Szvsz: nincs.
És ez szerintem nem most ment el, ez már csak a sokadik ráadás.
Kezd már a tököm tele lenni azzal, hogy minden futam elé úgy ülök le, hogy "na most vajon mi fog történni Norbival...."(#9861) vlevi
Norbi oldalán szokott lenni minden hétvége előtt egy kép, amin rajta van, hogy mi mikor kezdődik és hol lehet követni. -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9862 üzenetére
Vagy Ehrlacher. Egész évben a folytott motorú Honda-val megy és ott van az első 5-ben. Kiváncsi lennék, ha végre engednék a 100%-ot a Civic-nek, mi lenne a felállás.
Ahogy az F1-es topikba szoktátok írni: Lapozzunk 2019-re
!
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9854 üzenetére
épp odament egy versenytárshoz, megbeszélni, mi a f...ért lökte ki, erre odament a másik csapat, és elkezdett hőbörögni egy korábbi eset miatt, aztán addig hőbörgött, míg kapott egyet.
Az a hülye, aki 170cm és odamegy egy két méteres benga állathoz üvöltözve. Ezért nem zárnám ki Borkovicot... nem a verseny alatt történt. -
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur #9733 üzenetére
Björk viszont erős, de lassan lebontja a kocsija elejét.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #9724 üzenetére
Norbi sosem tartozott a leggyorsabbak közé, gyors, de nem nagyon gyors, jobb napjain össszejön egy-egy futamgyőzelem, de ennyi. Ugye ismerünk ilyet az F1ben is. Ezek sosem lesznek bajnokok.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9724 üzenetére
Tegnap, amit az első futamon Norbi leművelt - őszinte leszek - nem is érdemelné meg a bajnoki címet. Míg ő hátul alibizet, addig a másik két YMR Hyundai nyomult előre és majdnem pontszerzés lett. Én elhiszem, hogy gyúrt a második időmérőre és aránylag jól is alakult a második futam, de évek óta ez van, hogy nem használja ki a lehetőségeit, nem megy bele kockázatosba. Ha belemegy is, nem okosba - lásd Nord és ott Huff ellen -, hanem eléggé tesze-tosza módon. Jó oké, kanapé-driver vagyok, meg mindentjobbantudok - mindent is
-, de ha ma nem lesz futamgyőzelem, akkor ennek az évnek vége. 56 pont a lemaradása Tarquinihez képest. Behozható, de ott van előtte egy Muller, egy Erlacher, egy Björk. Egyik sem fog aludni a hátralévő futamokon.
Most lehet hülyén hangzik, de komolyan szurkoltam Mullernek az első futamon, hogy meglegyen a 10. hely. Pedig hát Mullernek szurkolni, eléggé merész dolog
.
-
Padlás
senior tag
válasz
Motion_Blur #9717 üzenetére
Lassú.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9707 üzenetére
Időmérőn tuti, hogy nem kapott ki sokszor, mert az eddigi 6 versenyhétvégén mindössze kétszer volt gyorsabb, mint Norbi. Maroccóban meg nem kicsit volt szerencsétlen Norbi, szóval, ha az nincs, akkor Tarquini előtt lenne.
Azt meg hogy mi alapján várok egy jó rajtot? ...hát mert már nem ártana legalább egy futamot nyernie
. Ahhoz meg elengedhetetlen holnap az első futamon egy álom rajt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9707 üzenetére
Hát igen, és az sem szokott nagyon bejönni, hogy jól helyezkedik, mert, ha véletlenül jól indul, akkor ált. a helyezkedésen elmegy a dolog a 1.-3. kanyarban.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9690 üzenetére
Nagyon fasza verseny volt ez a mai, igazi túraautózás láthattunk. Ütötték vágták egymást az inasok, de semmi pofátlanság nem volt
.
M1RA dupla dobogó, Fecó pontot szerzett, Tassiék is szépen odacsaptak
. Bár csak a WTCR-ben lennének ilyen adok-kapok csaták.
Viszont a sikán azt valahogy nem igazán akarták bevenni a srácok, kaptak is ezért - legalábbis szerintem ezért - páran boxáthajtást. Egy volt aminél fogtam a fejem, az Borkó megmozdulása, amivel összetörte a verdát. Azt ott irgalmatlanul elbszta.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9688 üzenetére
Meg úgy az egész magyar versenyző különítmény. Daninak csak kva nagy mákja volt, hogy a dobogó meg lett. Meg Jedlónak is a pontszerzés. Fecó a DSG-s Seat-tal is homály volt, Tassi meg túl sokat akart....és homály lett. Ami Tassiban erő meg volt tavaly, az idén nincs meg benne.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #9654 üzenetére
Ja, és rá is fért volna annyi mázli, hogy Huff autója ne csapódjon bele a Hyundaiba. Akkor most úgy állna, hogy két jó versennyel ma visszakapaszkodna a bajnoki címért folyó harcba. Ezzel szemben tegnap nullázott (míg a mázlista Müller max pontszámot gyűjtött, pedig kb nullát érdemelt volna), ma meg sanszos, hogy nem tud jól teljesíteni. Ráadásul a főfutamon szerezhetne egy csomó pontot egy nyugis 2. hellyel, de félő, hogy az első verseny annyira kikészíti a csuklóját, hogy erre nem lesz képes. A helyében lehet el sem indulnék az első futamon, tartalékolnám az erőt inkább a másodikra... menteni a még menthetőt ebből az újabb peches hétvégéből.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9648 üzenetére
Eurosport 1-en megy most.
Én is a Norbi oldalán megosztott kép alapján írtam, de hát az Eurosportnál soha nem lehet tudni. -
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9626 üzenetére
Ha valaki vissza akarná nézni, YT-n már fenn van.
-
Male
nagyúr
válasz
Jaja, közben leesett, hogy azért SC és 3. kör
...de ettől még legalább pár perccel az adás előtt kitehetnék úgy, hogy meg is jelenjen normálisan ( értem, hogy a böngésző cacheből húzza be, és ezért látom a régi tartalmat, de ez megoldható lenne
).
Nálam nem akadt, csak néha szétesett a kép.... bár amekkora futam volt, ez mindegy -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #9629 üzenetére
Ez a pálya a nulla.. borzalmas
-
shteer
titán
válasz
Nálam okés a minőség
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #9618 üzenetére
Jah, hátha holnap.
És ami röhej, az a Müller kaphat egy kb ajándék győzelmet, aki egyrészt csak 6. lett a kvalin, másrészt borzasztóan rajtolt és kb 15. volt a baleset pillanatában... és épp ez volt a mázlija. Hatalmas mák. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9618 üzenetére
A bukócső miatt?
Inkább tört volna a felfüggesztés, azt legalább össze tudták volna rakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest