Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #41698 üzenetére
Néha mondok hasznosat..
De legalább pörög a topic, és a harcosok is kevésbé oltják ezáltal egymást, így nem kell bezárni a topikot megint..
Úr Isten, Topik Gazda lettem -
infectedmann
őstag
Én nem vagyok még profi, de én legalább tanulom a játékot, a mapokat, nem csak megyek bele a nagyvilágba lelövetni magamat.
Azt imádom, mikor foglalják a bázist is senki meg nem mozdul, mindenki be van fosva, hogy jajj lelőnek... és ha elfoglalják a bázist vajon nyerni fogunk?Szoktam feltenni a kérdést. Van, hogy egyedül megyek vissza 3-4 tankkal szemben. Persze, hogy szétlőnek akárhogy próbálok fedezék mögül lőni, de legalább megpróbáltam.
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #41688 üzenetére
Sok agyhalott van, ebben igazad van. De azért komolyan kérdezem, hogy veled minden oké? Azért mert agyhalottakkal van tele a játék még nem feltétlenül szükséges őket agyba-főbe lőni. egy óra bann nem egy-két lövésért jár. Próbálj meg relaxálni és próbáld meg le sz@rni az agyhalottakat. Boldogabb és bannolástól mentes lesz az életed.
Szerintem... -
zolika15
tag
Ezen a csodás napon megint elértem, hogy egy órára pihenőre küldjenek nem kicsit agyhalott játékosok vannak brutális ez a szopás....
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #41684 üzenetére
Közel sem hoz olyan jól, a 680 kredit / lőszer miatt
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
joergie #41668 üzenetére
Valószínűleg nem hoz olyan jól mint más prém tankok, bár volt jó pár köröm ami tisztesen termelt. Nekem a játékélmény tetszik vele, a jó csőelhajlás, és magas átütés miatt, a lassúsága miatt meg nem ugrok bele minden olyan helyzetbe amiből szarul/nem jövök ki.
E-75-öt én se szeretem, nehéz vele jól játszani.
(#41685) sith7
Igazatok van, de hiába termel jól a JT 8.8, és olcsó az ammo, ha nem szeretek játszani vele. Itt azért prém accal "jól" termel az FV, és bódottá a játék vele (nekem).
-
csapee
őstag
Ez az e75 fényévekkel szarabb mint a Tigris2.
-
zolika15
tag
1342xp-re csak első osztály a t55a-val az nem semmi!!
5200 dmg 2000 spot 3 kill.
-
diegho
nagyúr
Ma jött egy agymenés, hogy mivel nincs az 50B-n ász, ezért addig nem fekszem le, amíg nem csinálom meg (AP-val, mert hülye vagyok).
Első kör, az ellenfél cappel nyert, senki nem spotolt rá a base-re:Második kör, 200hp-ról kilőtték az utolsó ellenfelet, amikor 5 killem volt, szerintem top gun-al ász lett volna:
Harmadik kör. 4 mellét lőttem egy artynak, amit korábban spotoltak a bokorban, majd mines hegyről lefelé jövet 493hp-ról robbantam fel, szintén 5 kill, ha eltalálom az artyt, vagy nem robbanok fel, akkor tuti ász:
Itt ideges lettem, mert abban a körben benne volt az ász simán, ezért csak ennyit mondtam: focus
-
törölt tag
Ez az új fizika valami fertelem, legalább is, ami az elc illeti
-
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #41666 üzenetére
Grat a T55-höz, most pedig jöhet a végső stádium, a legfájdalmasabb 260-as küldik!
mccchelp: 1-1.5k átlag? Az igen, Scheff-nek is csak 1300 volt.
meunier: engem egyedül az irritál benne, hogy a gyors tankok pl LTWT, miközben állítgatom a tankot és helyezkedek előre-hátra, úgy mozognak mintha a pimp my ride-ból jött volna ki, nem tudom realisztikus-e de a játékból nem hiányzott.
-
joergie
őstag
válasz
MinionFlasH #41653 üzenetére
Jó, jó az fv4202, csak nem arra amire kitalálták. Konkrétan kreditet farmolni nem lehet vele. KT 88mm ágyúval jobban farmol, mint az....
-
csapee
őstag
En valamelyik nap a T49-ben azt kaptam meg egy T9-es csataban a "zold" Tiger 2-tol hogy csak pedotankerkedem benne, iszonyat noob vagyok meg stb. Mondta ugy hogy platoonban ketten hoztak ossze 900 sebzest. Lehet fajt neki hogy lelottem a lancat a nyilt mezon igy kifileztek 10 sec alatt.
Utana ramirt hogy 1 vs 1-ben megmutatja hogy szar vagyok. Nem torodtem vele, de a kovetkezo csataban mindketten bennt voltunk ugyanolyan tankkal (10-es francia arty). A vegen megkerestem es kozelharcban kipicsaztam a kis friccet. Valahogy utana nem irogatott.
Istenem mi lesz itt ha egyszer beszinez a xvm keknek. -
törölt tag
válasz
Mert amúgy szerintem ótvar med. Az, hogy nincs gándipressön, annyira már nem is zavar, de hogy annyi lóerő van benne, mint lótrágyában a c-vitamin és úgy megy, mint egy reumás csiga, az még mindig zavar. Sokszor kedvem lenne kiszálni a tankból és megtolni.
Enzolord, neked meg fityisz!
-
jano_77
nagyúr
Tuti, hogy nem Ő csinálta végig a küldetéseket! Nehogy már egy BOT - mert ez az acc erősen afelé hajaz - meg tudjon csinálni ilyen nem mondanám nehéznek, de nem is egyszerű feltételeket, küldetéseket!?
(#41624) emre: nem néztem meg, hogy mennyibe kerül az 50B gold lőszere, de a 115800 kredit lőszer újratöltésre nem kevés.
Viszont a 10K+ sebzés sem gyenge.
(#41629) zolika15: Gratula hozzá!
Janó most kicsit irigy
(#41636) mcwolf79: minap én is megkaptam egy JPz E100-tól, hogy én csak kussoljak, mert nem csináltam semmit - light-al voltam - és Ő spot nélkül hova ment volna előre! (Prohorovka) I-es bázisról indultunk és végig a gerincen kőröztem és végig spot alatt tartottam az 1-2 vonalat, majd a gerincen túl bukva a K-J/1-2 sarkot is. Ennek ellenére a majom gyerek - aki nem mellesleg hazánk gyöngyszeme - sikeresen összelőtte magát és a nem lebecsülendő 978 sebzéssel végzett.
-
lacibacsi
addikt
válasz
infectedmann #41654 üzenetére
Welcome to the real world!
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #41659 üzenetére
Mindenki a saját szintjén nyomorog..
-
jr1994
addikt
Jajj én megy egy kék RU-ba lőttem egy átütő találatot mikor Tundrán szaladt fel a hegyre, kaptam én is minden szépet főleg mert a közös accról játszottam ahol ugye szar a stat, így még jobban felcseszte hogy egy (szerinte) sárgászöld lőtt bele akkorát
Más kérdés hogy utána fél perccel egylövésezett az arty, mert megálltam nézelődni, ez egyszer nem kívántam a pokol legmélyebb bugyraiba, csak valami kínzókamrába
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #41652 üzenetére
Ne is mondd, tegnap egy lila RU-t pukkantottam el full hp-ról. Utána képzelheted mi minden voltam, de még jól is esett a szidás
Remélem örök chatbant kapott
-
Enzolord
addikt
válasz
Á, csak megszokásból sírt, azóta gold spammer lett, csak azokat a köröket nem posztolja..
-
infectedmann
őstag
válasz
lacibacsi #41647 üzenetére
Ha Hetzerrel rendesen eltalálok valakit, akkor is pont ugyan ezek jönnek szembe
Kíváncsi vagyok mi lesz ha megszerzem a O-I Exp.-et és Tier 4 & Tier 5 csatában egy lövésre ütöm ki az egyes Tier 4 tankokat.
Ha meg valamelyik gyorsabb könnyű tankkal megyek, akkor meg coward shit vagyok, amiért kereket oldok ha nem érkezik segítség és nem hagyom magam egy lövéssel kiütni a heavy-nek
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #41648 üzenetére
Ugyanebben a cipőben voltam én is, de nekem mod-ok nélkül ment rendesen. Ha semmi mod-od, nincs, akkor annak működnie kellene. Próbáld meg elindítani a játékot biztonságos módban!
Én úgy oldottam meg, hogy a játék könyvtárából töröltem minden aslain-nal kapcsolatos fájlt és úgy telepítettem újra Aslain-ból a mod-okat. Most működik rendesen. -
zolika15
tag
Abban segítsen valaki, hogy a dinamikus szakasz miért nem működik, nem tudom elfogadni a felkéréseket, semmi mod-om nincs!!!! (ez is peccs hiba??)
-
lacibacsi
addikt
válasz
infectedmann #41645 üzenetére
Ha pedig harmincból egyszer rendesen betalálsz az artyval, akkor hacker/cheater/clicker/skycancer/motherfucker/gay (stb.) leszel. Ez ma az általános hozzáállás az artistákhoz...
-
törölt tag
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #41638 üzenetére
Már hogyne lenne ilyen szó! Oda van írva! Nem?
(#41636) mcwolf79: Nem lőttél bele esetleg egy gold lőszert?
-
törölt tag
válasz
Cseri0058 #41617 üzenetére
Háromszor annyi csatám van mint neked, és csak feleakkora a WN8-am.
Én is így éreztem a küldetéseknél, és már az O260-asok felénél tartok.Leginkább a megfelelő jármű kiválasztásán múlik a dolog, ha nem akarja erőlltetni az ember a másodlagos feltételeket.
A "lőj ki meddel egy két szinttel magasabb medet" azt Cromwell B-vel produkáltam egy 163 sebzéses bukta csatában Egy Patton KR kárára. -
mcwolf79
veterán
Egy gyöngyszem reggelre:
Amúgy nem tudom honnan vette,hogy prémmel játszok. Nincs ráírva a tankra.
-
Akcok94
senior tag
Üdv,
miért van az hogy néha elfelejt működni az "esc" gomb csata közben? Meghalok és lépnék ki és nem tudok és kénytelen vagyok végig várni a csata végét
Jaa és a chat se működik ilyenkor. Mi lehet a baj? Se milyen mód nincs fent.
Köszi
-
superfly2
tag
Sziasztok!
Nagyon ritkán írok a fórumba, inkább csak olvasni szoktam, de szeretném meg osztani az egyik jó körömet
SuperP. 3k dmg, 5,8k spot De igazából semmi extrát nem csináltam... -
Szepi1979
senior tag
Cromwell ( OP tenk ) kolobanov.
Az utolsó tank egy igazi bot volt, ilyet ritkán látni.
[link] -
emre
veterán
válasz
Cseri0058 #41621 üzenetére
Hmm, erre az eshetőségre nem gondoltam.
De "ha minden lehetőségünk számba vesszük, akkor hamarosan ott állunk számba vehető lehetőség nélkül…"
(#41622) mcwolf79
Én ezt néztem, de nem figyeltem mennyi gold-ot lőtt el.
(#41623) Linkin
Ugyan már....abban nincs semmi kihívás, csak siemka playereknek való, akik azt sem tudják merre van előre, meg hogy lehet zoomolni, és létezik sniper nézet is a játékban.
-
emre
veterán
válasz
Cseri0058 #41617 üzenetére
Marhaság ez kéremszépen. Már a 260-ból is csináltam párat, csak hogy jobban jöjjön a pénz.
Az RNG lesz a legnagyobb ellenfeled, mert ha 2db eggyel nagyobb td-t kell kilőnöd akkor hetekig nem lesz az ellenfélnél.Ja, ha neki összejött a T55a neked is menni fog.
Ne akard hogy csalódjak benned.(csataszám, eff, wn8, avg win)
-
Cseri0058
őstag
na végre meglett a t28 concept. belenéztem a t55a küldetésekbe.
hát ezek nem lesznek egyszerűek
kb. majdnem a lehetetlen -
-
Cseri0058
őstag
megint csak szop@t a game...
-
bigobert
tag
Még nem erősítették meg, de lehet hogy a a Bat Chat 25t AP a Lorraine-t fogja cserélni. forrás
Mielőtt még bárki lesavazna, csak érdeklődésképp linkeltem, mint pletykát.
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #41602 üzenetére
50B-t általában full gold-al szokás használni úgy baszó
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #41582 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest