Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Most néztem vissza egy replayt a mostani hangokat elemezve és meg kell mondanom, hogy elég jól sikerültek
Még a pattintás, sőt a gellert kapott lövedéknek is nagyon élethű hangja van.
Egy kis mély valóban kell neki és a motorhang is, mikor sniper nézetben brummog, elég élvezhető na
#41093) emre
Akkor troll szakasz lesz
-
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1 #41087 üzenetére
Adj rá mélyet, nem olyan rossz ez.
-
benvolio
őstag
válasz
Nem tudom mi a hangrendszered, de nekem pont tetszik a motor hang. Érezni rajta az erőt, nem csak "mecsboxnak" érzem a tankokat. Elsőre nekem a lövés nem tetszett, de a fiam felvilágosított, hogy olyan mint a "Fury filmben", és tényleg. Jó lett összességében amit csináltak. Ez kellett már.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41092 üzenetére
Emre már itt is..
(#41093) emre Annyira nem tudod bomlasztani, mint a Vezír, ha megszállja az ihlet..
Kirúgni?
Ne viccelj.. Most, hogy lassan Celeb klán leszünk..
Már csak 116 pici lépés, és az Isteni Diegho is KH-s lesz..
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41092 üzenetére
Azt nem hiszem, én csak bomlasztani akarok egy kicsit, már ha néha napján elindítom a klienst.
Enzo meg gondolom alig várja hogy kirúghasson.
Úgy kétszer-háromszor.(#41094) Enzolord
Ja, láttam a hsz-ed a meghívókról, gondoltam gyorsan lépek míg meg nem gondolod magad.
(#41095) benvolio
Nekem sokat dobott a hang élményen, hogy karácsonyra megleptem magam egy Genius 1255B 2.0-ás hangfal párral.
Igaz az alaplapi hangkártyára vannak kötve, de erősen gondolkozok, hogy beüzemelek egy ezer éves audigy2-es kártyát is.
-
Enzolord
addikt
válasz
virkir #41090 üzenetére
Kiment a meghívó, egy remek kis Csodabogár logó lesz a vasadon, ha elfogadod..
Van TS meg ilyen csudaság, de nem kötelező, max ha nagyon akarsz szitkozódni, amihez már kell az élő szó..
Csak készülj remek szóvirágokkal, az azért feltétel, hogy ízesen tudj káromkodni..Na, unalmamban ment Szecskának, és Emrének is az Inv..
KHPH klán.. -
SoulReaver
veterán
válasz
Engem is az zavar leginkább, hogy minden tanknak ugyan olyan a hangja. De a térhangzás sokkal jobb. Arctic Region -on bázis környékén ténykedtem, gondoltam oda húzom a hangot a rendszeren..
Nem messze tőlem a T30 durrantott éppen és nagyon komoly volt!
-
Enzolord
addikt
válasz
Egyrészt nagyképűsködni, hogy neked MTD fűnyíród van, míg sokaknak udvaruk sincs, nem szép..
Más, mi a bráner az a Ty94?
-
Eddig két csatát toltam gyorsan , mert kíváncsi voltam az új hangokra ,de elég vegyesek az érzéseim. A motor hangok pocsékak . Olyan mintha az MTD fűnyírómat tologatnám.
Nem ad olyan érzést , hogy akkor most én egy nagy vasban ülnék . Az ágyúhangok nem rosszak amúgy . Második csatában T49-el agitált egy Ty94 , hogy menni kéne spotolni és mivel nem mentem kilőtt .
A barmokat nem vették ki.
-
Cseri0058
őstag
nagyon menő eddig ez a patch. jók a új hangok
na meg ez a fizika
tetszik.
az előbb felborítottam az ru-t és a kedves csapat társak vissza fordítottakvicces volt na
-
munnergep
senior tag
Jó ez az új peccs, 8 meccsből 7x nem fogta fel, hogy már nem nyomom a gombot és szépen teljes gázzal suhanok az ellen elé....
-
virkir
veterán
Itten már van működő pár darab, hátha jó az egyik.
Enzo, nálatok káromkodni lehet?
Mármint szidni a csapattársakat? -
zodo
nagyúr
Múlt héten konfigoltam, direkt a teszt szerveren az új célzómat, stb erre semmi nem megy csak a napi stat.
Bravo idiot!
Tudom nem kell kiegészítő de a kedvem is elmegy a játéktól mikor segítségkérések mellett is több órát csínosítgatom a semmit. -
zolika15
tag
Most adtam el egy 750 ti-m, par dolgot ultrara toltam tobbi magas, mert jobban szeretem ha szepen nez ki a jatek (70fps korul ment neha 45-re leugrott, de ez volt a minimum), mellette semmit nem hasznaltam xvm-et sem csak egy mininal hit log-ot, szombaton viszont bedobok egy evga 960-at, ezzel mar nem lesznek kompromisszumok!
-
zodo
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek az infókat!
-
SoulReaver
veterán
Nekem 750Ti vel és 4690k val ment anno 60fps, 1-2 felesleges effektet kikapcsoltam persze.
Bőven elég szerintem, ha nincsenek nagy igényeid és csak ezzel játszol. 950 biztos jobb, nem tudom mivel gyengébb 960- tól, de nem lehet sok különbség.
Ha olcsón megakarod úszni, akkor 750Ti, de ha gondolni akarsz a jövőre is akkor 950-960, vagy, ha vársz nyár végéig, akkor 970 esetleg lemegy ésszerű árra.
-
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi #41064 üzenetére
(#41065) +SoulRiever-
Tervem az lenne egy jobb vga-ra csak nem feküdtem még rá a témára.
Anno volt r9 270x -em szóval nagyjából tudom a procim határait igaz akkor még nem tankoztam és ugye játék függő is a teljesítmény.
Amiket nézegettem pl gtx 750Ti többen lehúzták hogy kevés, 950 már talán jó lenne de a jobb hűtésűek már súrolják a jelenlegi, lélektani határomat. Piros oldalon nem is tudom mit lenne érdemes így egyelőre megelégedek a mostani átlag 55-60 fps-el kb közepes grafikai részletesség mellett, full hd felbontással.Szerk: friss mérés
max 4-5 szokott lenni egy régi TP-Link TL-WR741ND routerrel, játékban az EU1-en 25-30 ping értéket dob.
750 Ti már elég lenne de mennyi fps-el?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #41066 üzenetére
750Ti -vel már elég jól járna. HA szerencsés, akár egy olcsó 960 -al még jobban járna. Akkor már mehetne minden fullon.
Nekem még a 750Ti beállításokkal ment eddig a játék. Most eszméltem rá, hogy van még mit kihozni a játékból
Mikor a vízen átgázolok, tök jól meg van csinálva, hogy végig megy a hullám..
(mármint a vízen a hullám..
)
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41065 üzenetére
Az biztos, beledobna egy Zöld VGA-t, 750-Ti, vagy 660, esetleg 580, és futna, mint a huzat..
-
lacibacsi
addikt
-
zodo
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #41060 üzenetére
Áhh, nem lesz rá szükség... Rájöttem, hogy a chat kikapcsolásával, sokkal nyugodtabbak a csatáim... Néha akadályoznak, vagy pl most is, kitolt az ellenség elé egy lóri, de belelőttem és megnyugodtam..
#41059) robogo81 Egy cool íróasztalt meg bőrfotel árát biztos kifizettem már nekik..(szakadna be alattuk..)
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41056 üzenetére
Jézusom, ekkora pederasztákat..
És ha úgy döntenek nagy kegyesen, hogy visszaadják a chat jogod, attól még kell járnod dühkezelési terápiára, vagy lesz felügyelőtiszted?? -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #41056 üzenetére
Pedzegesd meg nekik,hogy beszállnál némi zsémaggal a következő luxus qur.....,ő nem,központjukba valami jó drága helyen.
-
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41054 üzenetére
Na igen, nem hiába toboroztalak, meccsenként így 2000 assistom már van, már csak nekem kellene ennyit fejlődnöm..
-
SoulReaver
veterán
Sok újdonság mellé sok idióta és balszerencse is került a peccsbe..
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #41048 üzenetére
Még kellett volna 3-4k sebzés. Ez a te hibád hogy nem nyertetek
nem is értem mit csodálkozol
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kicsitrash #41047 üzenetére
Második hullám: újabb 539 mega
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #41032 üzenetére
Békaphatod kapitány Úr!
Dolgozóban vagyok, így nem tudok foglalkozni egyenlőre a játékkal. Sajnos csak majd ha haza érek, utána lesz lehetőségem, hogy elindítsam az update-t és utána jöhetnek majd a modok. Nekem elegendő, ha ASLAIN kiadja az övét, abban minden benne szokott lenni.(#41034) Enzolord: letérdelhetsz Jozef mellé
-
lacibacsi
addikt
Még egy kérdés jutott eszembe: mekkora méretű a patch? Hat körül érek haza és jó lenne még ma kipróbálni az új dolgokat, de a Wg szervereiről nálam elég lassan szokott csordogálni a frissítés... (kikapcsolt torrenttel is)
-
szbalogh
addikt
Vajon az Aslain CT menne a fő játékkal?
-
lacibacsi
addikt
Nem feküdte meg a gyomrod?
"Megenni a kisebbeket" témához egy adalék: Valamelyik nap BT9 csatába behoztak egy M5 Stuartot troll platoonba. Himmelsdorf, ütközet. T-10-zel elindultam lefelé a lejtőn, ez a majom meg robogott mögöttem. A kereszteződéseknél vannak azok a nyomi törmelékhalmok, gondoltam megállok egy pillanatra, hadd menjen a kis lótifuti, ne kelljen kerülgetni ez akadályt. Hát, csórikám nem hogy nem fékezett, de még csak nem is váltott irányt és akkorát durrantott a hátsómba, hogy menten el is füstölt. Mivel én teljesen álló helyzetben voltam, nem kaptam semmi büntit, ez a nyomorult meg ott óbégatott, hogy miért blokkoltam őt...
Megjegyzendő, hogy a csapattársak gratuláltak az akciómhoz! -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #41032 üzenetére
Mert már írták páran, hogy honnan lehet leszedni a csaló Modokat..
-
Valami hiba lehet a rendszerben , mert kijött az új frissítés és Jano még nem jött modokért ?
-
lacibacsi
addikt
-
Chris0321
veterán
Még csak hajnali 9 óra van, a pach napja, ne várjátok, hogy azonnal kész lesz az összes mod. Én ma újrarakom a játékot és majd szombaton fogok először belépni, addigra a modok nagy része frissítve lesz.
-
mcwolf79
veterán
Valami többsoros garázsmod van már 9.14-re? Az kellene, mást nem is raknék fel.
-
szbalogh
addikt
Nekem nagyon tetszenek az új hangok. Bár már 3 évvel ezelőtt is bekerülhettek volna.
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #41021 üzenetére
Abban egyet értek, hogy a vérpakk és részei csalások, de egy hangár mód vagy több soros garázs, esetleg más célkereszt, hit vagy dmg log semmit nem jelent csak személyre szabhatsz. A reload timer és a tankok néző pontjának mutatása már határeset nálam is, mert egy jobb játékos előnyt tud vele szerezni.
-
kicsitrash
aktív tag
elindult
-
szbalogh
addikt
Itt a pecs.
-
Sikerült a kétszer gyújtós küldetés a T-55-höz az Indiennel
Egy M4A1 Revalorisé és egy M44 voltak a segítségemre a küldetés végrehajtásában, ők lehet hogy kevésbé örültek neki
A frissítésről semmi hír az EU honlapon, holnap még bármi lehet
-
jr1994
addikt
Köszi a tippeket
majd kipróbálom őket. Amúgy az xvm-et nem lehet olyan szinten kigyalulni hogy csak a nekem szükséges pár dolog maradjon? Az aslain telepítővel korábban próbálkoztam, hogy alig pipálok be valamit, de emlékeim szerint pár dolgot sajnos nem lehet egyáltalán kikapcsolni benne.
-
törölt tag
Rudii jöhetne streamelni. Van egy kis időm most és ő az, akit leginkább kedvelek.
-
fradi81
veterán
válasz
Szepi1979 #41001 üzenetére
És tényleg ez működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest