- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Szepi1979 #43312 üzenetére
Ezt találtam ON-ban:
0.9.13-ig, egy mag teljes 100%on ment nálam, mig a többi csak egy kicsit dolgozgatott - ez javult a hangok kulon feldolgozasaval (0.9.14) de egyikuk folyamatosan 100-on pörgött míg a GPU terhelése a grafika beallitasok valtoztatasaval aranyosan nőtt-csökkent de max 80% volt. (4mag4GHz, egyik folyamatos 100%)
0.9.15-ös tesztszerverrel kiegyenlitett a magok terhelése és a GPU 100-on teper, ergo a korábbi CPU limitből GPU limit lett de ez nem azt jelenti hogy a grafikai valtoztatások miatt jobban enné, mert e mellett komoly FPS növekedés is jelentkezett ugyanazon beallitasoknal illetve nem tudtam (nem is nagyon neztem igaz) CPU limitet létrehozni. (4mag4GHz, mindegyik 60-80% között, minden maxra allitva kiveve az arnyekok visszavéve ultra-rol maximumra, ami 50-ről 80FPS-re valo ugrast eredmenyezett)
Probaltam monitoroztatni de az AB nem akarta az igazat...
A procidnak a magjai külön frekin skalazodnak tehat nem lehet tudni hogy épp idlében csinal valami aprosagot vagy dolgozik illetve a gépedben levő 7770-nel GPU limited van, ezért nem latod. -
kchryss
veterán
-
galervin93
addikt
válasz
Szepi1979 #42957 üzenetére
Én már a battle assistent-et is kihagytam, igaz mostanában nem is ültem
skycancerbenartyban. De amúgy nem is hiányzik, valahogy nem tudtam megszokni vele a játékot, jobban megy sima célzóval. De ez mostanában úgysem aktuális, legközelebb a nagy "újraegyensúlyozás" után klikkelek majd. :-D (Kivéve, ha ez hiányozna addig a T55-höz, amire mondjuk van esély, mert mostanában nem nagyon játszok nehéz gépekkel sem, le vagyok maradva mint a borravaló... Pedig ott van a garázsban a két kilences ruszki, de annyival jobban élvezem a medekkel-lightokkal a játékot, hogy undorral veszem elő a 40-nél lassabban gurulókat...) -
galervin93
addikt
válasz
Szepi1979 #42953 üzenetére
Szintúgy, bár én nem csak lightokon használom szívesen, hanem bármilyen tankon, amivel kiszemeltem valaki, csak ráviszem, és amikor megálltam, már célizhatok is kézzel. Sokkal gyorsabb és pontosabb, minth kézzel tartanám rajta folyamatosan, persze az is csak gyakorlás kérdése.
Minap újrahúztam a gépet meg a játékot is, szerintem ez lesz az egyetlen mod, ami felkerül. Na jó, talán még a felderített ellent mutató csillagocskák meg a zoom, ami megy, de a következő patch-csel ez utóbbi is feleslegessé válik. Végre majdnem tiszta játékkal játszhatok. Letisztult, átláthatóbb, nem mellesleg fluidabb, ha éppen laptopon nyomom. -
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979 #42225 üzenetére
Orosz medre én szellőzést tettem hogy még gyorsabban tudjak lőni ha úgy van, a 390 alfájúakra egyéni preferencia. Amik sokáig töltenek pl Centurion 7/1, arra úgyis mindegy hogy 1-2 tizeddel gyorsabban tölt, arra inkább távcső. Egy M48-ra szerintem felesleges, a BIA+venti kombó eléggé felturbózza az alapból jó látótávot.
Általánosat nehéz mondani, azért jó ha megvan mozgás közben minimum 430m körüli látótáv, amúgy kempelősebb magának spotoló medre inkább a látótáv a fontos, közelharcosokra a szellőzés.
-
jahrn
senior tag
válasz
Szepi1979 #42093 üzenetére
Engem viszont ma felspotoltak siman 250+ meterrol anelkul h lottem mikozben bokrok mogott mozogtam, szal ehhez azert kell egy camo crew. Azonban a rajta levo agyu beteg, az Sfl. IVc utan a legjobb ezen a szinten (azert rohejes h a tier 7 Challanger-nek is ez a top gun-ja) es akkor meg nem is beszeltunk arrol h a loveg kiteres isteni magaslatokban van...
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Szepi1979 #41407 üzenetére
engem sem engedett nyerni tegnap a játék! 3K wn8 és 7/3! T71-el 5 csata és épp hogy le tudtam csillagozni.
(#41410) galervin93: nem akarlak elkeseríteni, de lesz ez még így se! Fogod még a fejed a falba verni, hogy hogyan is tudott mellé lőni a tű hegynyire beszűkült célkereszt ellenére.
(#41403) jozefgucci1: még az is lehet, hogy ez is el fog tűnni, csak még nem ébredtek fel a modik.
-
fradi81
veterán
válasz
Szepi1979 #41001 üzenetére
És tényleg ez működik.
-
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979 #39753 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy előbb-utóbb fordul a kocka és mindent kamatosan visszakapok, de egyébként is, kell a Leo 1. Csak most szar. De már csak a klán csatákért is szívesen játszok még mindig, az összes szar ellenére.
Aemon mester jut erről eszembe, őt is veterán korában tették próbára az istenek. Én is itt vagyok legalább 20000 csatával (közös a fő acc, kb ennyi lehet amit én játszottam belőle) és most jön egy tank ami egyelőre kifog rajtam. De majd legyőzöm
-
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979 #39751 üzenetére
Amennyire engem nem hagy a játék játszani a Leo PTA-val, megértem ha valaki ilyesmire vetemedik. Rég rageltem a játék miatt ennyit mint miatta, mert ok hogy ezzel is meg kell tanulni játszani de ennyire béna azért nem vagyok. Ma még ki se mertem gurulni vele
Ha ezen is hajóágyú lenne, lehet én is elporlasztanék vele valakit ha elszakad a cérna, mondjuk inkább valami haszontalan botot, de akkor is.
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Szepi1979 #38947 üzenetére
Igazság szerint egy szemléletváltáson mentem át itt az utóbbi időben . Többen is agitáltak privátban , így aztán lazábbra vettem a dolgokat. Az elkövetkezendőkben nem áll szándékomban , nagy karriert építeni a továbbiakban , így már csak a jelenlegi , méltóságteljes fenntartása a cél !
Amúgy jah mint minden hengerész én is sokat jártam arra !
-
-
stork13
aktív tag
válasz
Szepi1979 #38457 üzenetére
Ha minden igaz, EU szerveren ezek a tiltottak:
"No modifications shall be created which, according to Wargaming.net, bring undesirable changes to the gameplay of Wargaming.net Games. The list includes, but is not limited to:
Transparent textures on game objects penetrated by game armament.
Replacement of game models with collision models.
Explicit highlighting of game objects that may seem dangerous as non-hazardous (e.g., white textures on destroyed tanks).
Any changes to auto-aim (e.g., leading targets, automatic targeting of vulnerable areas).
Fixing for the player the position of the other players that are not visible by the rules of the game visibility (locking the position of the player that disappeared from sight on map by tracer flares, display of the name of an enemy player that inflicted a non-critical hit remaining out of sight, etc.).
Fixing the destruction of destructible objects on the minimap.
Camera which is not attached to the position of a player, a “free” camera, able to move in three dimensions, and the use of artillery mode for other types of vehicles.
Using keyboard macros in game situations (e.g., automation of work of “manual fire extinguisher”, except for an automatic shot from a reloaded weapon).
Indication of an aiming point of other players which is different from its visual representation based on the position of a standard, unmodified 3D vehicle model operated by the player.
Full or partial automation sending a vehicle to battle, its operating and firing (use of bots).The points above are considered illegal on EU server and will generally be punished by ban, which is something the useless post doesn’t tell you. Back to the post. There is very nasty ambiguity in this post as well."
-
Greentea
senior tag
válasz
Szepi1979 #38329 üzenetére
T-29el próbáltam ugyan ezt a küldit, sajna nekem nem jött össze hiába volt artymentes a csata.
9-es Waffent kellett volna pattintanom, de akkora már az átütése, hogy 3/3x belőtte a tornyomat fedezék mögött. (Malinovka, házak)
t32 itt jobban muzsikálna.Amúgy a legnagyobb sebzésem vele 4300, legtöbb pattintásom is 4000 felett volt, így matematikailag összejöhetett volna vele nekem is csak ezt 1 csatában produkálni nem kis szerencse kell.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #38314 üzenetére
Nekem az Indien jön be inkább. A top löveg kifejlesztése előtt 1 csatával meg is lett az Ász (+ replay)
Ha kihúzom vele a Leo-t akkor a RU-ból nyomom át rögtön a legénységet mert valahogy nekem sem tetszik vele a játék.
Egyébként grat! Szép!
-
Kakumix
senior tag
válasz
Szepi1979 #38004 üzenetére
Vigasztaljon, hogy a következők még rosszabbak lesznek. Ennek még van sebessége és lövegkitéríthetősége, a következőknek nem lesz.
szerk.: Bocs, most látom hogy nem a GWPantheről van szó. Akkor nincs mi vigasztaljon, bár a kilences egy kicsit gyorsabb lesz, ezért vettem meg, de pl. az ágyú ugyanaz lesz a azon is mint a nyolcason és a tízesen is nagyon hasonló, ami ráadásul megint lassabb lesz mint a kilences.
szerk.2: csak teszten próbálgattam a többit, de szerintem a német arty ág a legbénább T8-tól.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Szepi1979 #37600 üzenetére
Igen, amikor elitté vált, akkor bekapcsoltam.
(#37602) jr1994: Nem csináltam resetet...
(#37603) rlazol, (#37604) nyunyu: Na, ezt nem figyeltem sohasem. Mármint, hogy kilövéskor meghal-e és melyik legény. Lehet, hogy a T-10 kilövésénél "automatikusan" meghal a vezető is??
Köszi az ötleteket. Megpróbálom nyomon követni ezek alapján a dolgokat...
-
nyunyu
félisten
válasz
Szepi1979 #37600 üzenetére
Mindig az kapja a gyorsitott kepzes miatti dupla crew XPt, aki a legjobban le van maradva, igy hosszu tavon kiegyenlitodnek a kulonbsegek.
Inkabb az lehet a problema, hogy csak nem kilott tag kaphat a meccs vegen crew XPt.
Igy olyan tankokon, ahol folyamatosan ellovik mondjuk a parancsnokot, ott az a tag lassabban fog fejlodni.Ha a tankot magat lovik ki, attol meg kapnak XPt a legenyek.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Szepi1979 #37418 üzenetére
Egy kicsit, de nem a felső vízszintes lemezt vagy a hasa felső részét lőtte be (ez egyébként még merőlegesen is vastag lett volna), hanem a gépágyút. Az meg szerintem szemből a leggyengébb, mert függőlegesnek gondolom ott a páncélt (megnéztem itt, minden szögből 200 körüli). Egyszerűen sorozatban kapta a +rng-s átütéseket.
De ez az egész onnan indult, hogy ne használjon senki goldot, mert még a KV-85-tel is be lehet ütni a Bélát szemből
. Erre volt példa ez az iS-6-os beütés, ami azért volt fájó/emlékezetes, mert
1. direkt azért mentem rá, hogy ne üssön be
2. új volt a tank, előtte pár csatával jöttem rá, hogy kicsit beforgatva már bemegy az oldalán egy csomó lövés
3. nem néztem meg a páncélját, elfogadtam a közvélekedést, hogy szemből belőhetetlen
4. van nekem is IS-6-om és tudom, hogy egy IS-3 ellen már problémás és eléggé magabiztosan mentem kivégezni (mikor megláttam még mind a ketten full hp-sak voltunk). Ha Bélával találkozok vagy ott hagyom vagy mellé megyek és onnan lövöm, de meg sem próbáltam a géppuskáját lőni. Úgy emlékeztem, hogy mikor az E-75-öt és úgy általában a német heavy-k páncélját buffolták a géppuska megszűnt weakspot lenni (kb. egy éve). -
jano_77
nagyúr
válasz
Szepi1979 #36728 üzenetére
én tegnap láttam eddigi legnagyobb WN8 értékű játékost - 6300+ volt, de új acc vagy nullázott acc volt. Viszont a 10K az nagyon soknak tűnik szerintem is.
(#36731) galervin93: én a HT küldetéseket tartom elég nehéznek a többihez képest.
(#36734) Mogyesz75: sajnos ezt jól látod, rengetegszer van a küldetéseknél, hogy amint bekapcsolsz mondjuk ölj meg 3 artyt küldit, akkor onnantól vagy nem lesz 3 arty vagy esélytelen vagy mindet leölni. Ugyan ez igaz persze TD-re vagy mondjuk egyel nagyobb HT-t ölj. Mióta ez van bekapcsolva vhogy mindig top tier leszek a hevaykkel! Előtte persze volt 2-el nagyobb is belőlük. THX WG
(#36735) szbalogh: ez a WZ ennyire király spotter!? Mégis csak el kell akkor induljak a Kínai light-okon.
(#36745) zolika15: nem rossz tank a Centi I, de azért annyira, hogy 3 csík!? hmmm....gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Jövedelem
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged