- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
lacibacsi #50274 üzenetére
Igen, jogos. Úgy 5-10 csatáig az adott pályán tájékozódási képességtől függően. Aztán majd mindenki megszokja, és ugyanúgy rögtön tudjuk, mi merre, hány méter.
Erlenberget meg pláne úgy kell felfogni, mint egy teljesen új pályát. Ugyanúgy meg kell tanulni, mik a kulcs pozíciók, alkalmazható taktikák, tájékozódási pontok, mintha egy új pálya lenne. Akár a Glacier. Ott sincs mihez viszonyítani, mert nem volt régi verzió. Ennyi erővel ott is panaszkodhatna mindenki, hogy nem találja a helyét. Majd megszokjuk, és már fel sem fog tűnni. -
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #50274 üzenetére
Pár pályán én is kerestem a helyem és hogy hol is vagyok az első 1-2 percben, ez igaz, de azért annyira nem vészes a helyzet. Meg kell szokni újra a játékot és a pályákat. Viszont a nem létező lövések - értsd lövök és nem látni a kiszálló lövedéket, hogy hová is repül - elég bosszantóak számomra. Mert ezekből sokat tapasztalok az új verzió óta.
-
takessz
senior tag
válasz
lacibacsi #50088 üzenetére
Olvasgatom rég óta a topicot régebben is aktív voltam erre fele ha korom érdekel akkor 23 vagy lassan 24 nem zavar hogy így beszélnek nem sztároltam magam csak bedobtam hogy ha valaki most kezdte a játékot lehet ezzel is farmolni pénzt elég szépen tegnap óta konkrétan vagy 500k -t tutira kiszedtem
vele
-
Yofej75
aktív tag
válasz
lacibacsi #50088 üzenetére
Ez jó volt, lényegre törő és őszinte.
Ha kérhetem, akkor a keményfejűeknek is magyarázd el, hogy lehet bunkó módon javasolni és lehet barátságosan is.
Akinek nem inge...
Uff és kösz
Hogy megy az idő...a második csata meg még el sem kezdődött...hajrá, vesszen a gyengébb!
az előzőleg említett menet ha véleményezitek, megköszönöm
-
Yofej75
aktív tag
válasz
lacibacsi #50070 üzenetére
jaja, a szerencsefaktort kihagytam
Nos, tudunk mi azonos hullámhosszon is értekezni...bár azzal nem teljesen értek egyet, hogy egy jó játékos képes saját erejéből...neki is kell szerencse mert elég egy balfék teamkiller csapattárs aki a háta mögött beleereszti "a tárat" oszt máris oda az önerő
Én nagyon nem vagyok jó játékos de ez addig nem zavar amíg tudom élvezni a játékot
-
Yofej75
aktív tag
válasz
lacibacsi #50067 üzenetére
Én?
Dehogy várom, miért várnám?
Én általában kussban figyelek, olvasok, tanulok és röhögcsélek alkalmanként az elborult elmék hozzászólásain...
Ha ezzel generálnám a feszültséget akkor ezer bocsánat, nem szándékos de gondolom, azt Te is tudod, hogy a friss popcorn milyen jól tud esni...
Na, most az OFF nem annyira OFF részéhez: szerintem egy ÁSZ körhöz nem elég önmagadnak jó játékosnak lenned, kell hozzá még néhány jó csapattárs meg pár agyhalott a túloldalon...vagy nem így gondolod?
-
Papooo
senior tag
-
-
e-newsee
addikt
válasz
lacibacsi #49428 üzenetére
Éééés már itt is van!
9.18 bejelentés
Ma éjjel 1-től szerverleállás. A prémiumosokat kárpótolják +24 órával. -
-
Lanash
senior tag
válasz
lacibacsi #48976 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a 8-ás prém Heavy sem segített ma. Annyira ideges vagyok, szét tudnám b@aszni az egész gépemet. 50 karikából 3 sikerült. Állandóan t10-be tesz. Vagy futok a sebzés után vagy pikk-pakk vége a csapatnak. A wr-em és a wn8-am sem rossz mára, de nincs meg ez a nyavajás küldi. Ja a Ping most este megint az egekbe van. Vagy abbahagyom az egészet vagy agyvérzést fogok kapni.
/sírás off
Bocs! -
jim bcs
nagyúr
válasz
lacibacsi #48913 üzenetére
Az enyémet offoltam, lecsúsztam az egérpadról, on vissza.
"Egy off topikban mi minősül offnak?"
Személyeskedés kezdeményezése és személyeskedés."volt már itt olyan vita is, ami majdnem anyázásba torkollott"
Van egy jó pár topic, nem mindig érünk oda mindenhová, nem mellesleg ha a végére és már lecsengett akkor nem biztos, hogy megéri beavatkozni, azzal megint feszt. generálnánk és kezdődne megint. B. verzió, utólag beavatkozni és kiosztani egy halom szankciót, erre megint elkezdődik és megint szankció, utána mindenki leáll és megint a moderátorok a ludasok. -
jim bcs
nagyúr
válasz
lacibacsi #48909 üzenetére
A moderátorok minden topikot figyelnek. Személyeskedésnek nincs helye sehol, nem elfogadott sehol a fórumon. Szerencsére ez most egy kisebb zördülés volt és nem ment el a felmenők emlegetéséig. Nem feltétlen kell egyből szankcionálni, van más út is és ezen a vonalon próbáltam mozogni.
-
emre
veterán
válasz
lacibacsi #48782 üzenetére
A VKA kurvajó kis gép (volt, most nem tudom), csak a T10-es ellenfeleket kissé nehezen viseli. De hát a többi nyócassal is ez a helyzet. Ennyire jutottam vele mikor húztam
-
Emu
őstag
-
Dewri
aktív tag
válasz
lacibacsi #48679 üzenetére
Pont ez az. 8400 csata után hagytam a francba az egészet, kb akkor, amikor olyan szinten cseszték el a szórást, hogy gyökeresen más lett a pontosság, vagyis úgy nagyjából eltűnt a pontosság mint olyan, a korábbi verziókhoz képest. És a +2 tierből már akkor is elegem volt, meg a műholdnézetes artykból... Kihagytam több mint 2 évet, most visszahívtak szakaszozni a haverok.
De nem lett jobb, sokkal pontatlanabb (még tudták fokozni...), ugyanúgy "ganyé" MM és ugyanolyan szemét artyk, a látótávrendszer is ugyanaz a vicc (dől a fa, de nem látom mi dönti, ez olyan szinten összeegyeztethetetlen a valósággal, hogy nem vagyok képes elfogadni, hiába vannak szép oktatóvideók a rendszerről, ami baromság, az baromság, akárhogy magyarázzák...). A csapatok pedig...az aztán visz mindent, ahogy azt össze tudja rakni... El se tudom képzelni milyen idegrendszere van a 10-20ezer csatás játékosoknak, hogy tudnak ezzel a ******** játszani még mindig...
Csomó régi videó van a csatornámon, a régi verziókból, ahol a Hetzer 9 killes, a Chi-ha 8, a T-34 szintén 8, ésatöbbi, mert egy kis kilógó részt is el lehetett találni az ellenfélből, illetve menet közben is gyönyörű találatok születtek. Most meg bemegyek és százas legénységgel, állva, rászűkülve SEM találom el a célt, vagy épp 4 percen belül 13-2 az állás...
És ez nem tetszik, de nagyon... Az aranylőszeres idióták már csak csepp a tengerben... Pedig mekkora játék lehetne, csupán néhány apróságot kellene normálisan megcsinálni: noarty, vagy artylimit: 1/csata. +-1 tier. 25% random szemétkedés helyett meg legyen 5% a random. És persze lássam már mi dönti a fát... Tessék, máris megvan a világ egyik legjobb játéka. Armored Warfare játékban végtelen a garázshely (és annál több kredit jön be egy csatára, minél több tank van a garázsban...), itt 300 goldért lehet venni... War Thunderben egy adott tankot húzva az xp-t át lehet irányítani egy nem soron következő tankra is a fejlesztési fán, így nem kell olyan tankkal szenvedni, amivel nem akarsz. Napi belépésért különféle bónuszokat adnak mindkét játékban... Új játékmódok (pl zászlóstank vadászat, respawnos visszatérős körök, vagy bármi ami eltér az "állj be a körbe" stílustól...). Esetleg több processzormag támogatás, mert már 8 magos procik is vannak ám a nagyvilágban... Ehelyett mit adnak? Tierjében átlőhetetlen tier8 prémium tankot 12ezerért. És a szomorú, hogy rögtön ezrek veszik meg... Akkor minek is változtassanak...
Mint már mondtam, én nem élvezem, ha folyamatosan szenvedek és veszítek, főleg amikor úgy, hogy magasan jobb vagyok mint a teljes csapatom összesen (ilyen is volt már...), illetve mikor low tierben is a felső harmadban vagyok és a topok alattam végeznek (ez elég rendszeres...). Anno volt 12 vereségem is zsinórban (talán akkor töröltem ezt a f*shalmot...). Nekem nem ez a "szórakozás"...
Ezért mentem le tier5-6-ra most és ezért nem is játszok vele már napi 6-8 órákat mint rég, a munkám miatt kb 3 hetente toljuk majd a haverokkal esténként 2-3 órát és annyi. Ebből ennyi is bőven sok...
-
Dewri
aktív tag
válasz
lacibacsi #48660 üzenetére
Igen, korábbi fórumozások alkalmával már párszor kiderült, hogy ha bajom van ezzel a tökéletesen megalkotott játékkal, az csak user error lehet. Mondjuk az is kiderült, hogy ezt mindig prémiumot és prémium tankokat használók derítik ki, de ez csak véletlen...
Nincs értelme tovább vitatkozni, te nem győzöl meg arról, hogy jó a játék, én nem győzlek meg arról, hogy szar. Más a nézőpont, más a tűrőképesség, más az elvárás...
Tier5-6 még úgy-ahogy élvezhető számomra, maradok annál.
-
Dewri
aktív tag
válasz
lacibacsi #48654 üzenetére
Az utóbbi 3 napban 20-ból 12x átlagban +2 tiert kaptunk szakaszban bármilyen tierre: 5 vs 7, 6 vs 8, 8 vs 10. Egyszerűen nincs kedvem értelmetlenül szenvedni, mert ez az. Saját tierben, esetleg +1-ben simán lehet élvezetes köröket menni, de ingyenfrag nem kívánok lenni állandóan. Mert a +2 tier erről szól...
Tegnap KV-1-el 4100 felfogott sebzésem volt (!!!!), de bukta lett, mert mindenki elhullott. Pénteken 7 killt lőttem egyedül, szintén KV-1 (a videón tisztán látszik, ahogy rászűkülök az ellenfélre, majd rálövök, a lövedék ELVILEG el is találja, mert neki KELLENE csapódnia az iránya szerint, de semmi, aztán ő lő és vége...klasszikus wot effektus, ami többnyire mindig a kritikus helyzetekben történik VÉLETLENÜL...).
T-150 hármas szakaszban 11 killt hoztunk le. Nem a harci hév a probléma, hanem a retardált csapatok ÉS a +2 tieres MM. Vagy-vagy még elmenne, de az ÉS már sok... Mégis mennyire függ a "játéktudásomtól" meg a "kitartásomtól" bármi, ha a KV1/Stug ellen berakja az IS-t meg a T29-et? Vagy épp jó kis tier7 páncélvadászokat, 2x akkora látótávval? Esetleg mikor a T-150 ellen a mostani OP tier8 Defender jön, ahogy nemegyszer jött is az elmúlt napokban? És a Hetzer ellen a KV-2 is teljesen kétesélyes ugye. Nyolcasban ugyanez, a KV4 és a Tiger2 is imádja az E100 ellenfeleket, meg a tier10 artykat...3 éve pl Hetzerrel annyi 9 killes körünk volt, hogy már untuk, az volt a fura, ha nem volt meg a Top Gun, mert saját tierben lehetett menni. Most mentem vele 3 kört, 2x tier5, majd egy tier6, ennyit a Hetzerről... Igen sokat rontottak a játékon ezalatt a 3 év alatt, a pontosság a közelében nincs egykori önmagának, ez a korábbi videókat elnézve azonnal szembetűnik, mozgás közben már semmi értelme lőni, még állva is imádkozni kell a találathoz. T150 100-as legénységgel, állva, rászűkülve 2x lőtt mellé tegnap 200 méterekről. Kv-1 6 lövésből 2 ment be az AT-8 kupolára, pedig az nem kicsi, szintén rászűkülve, szintén 100as legénységgel... Ez konkrétan vicc kategória, amin viszont csaták mennek el... És sokkal többször vannak 15-3, 15-5 körök 4-5 perc alatt oda-vissza, régen ez sem volt ilyen szinten gyakori, szinte keresni kell a szoros csatákat, annyira nincsenek...
A tier8 eladás. Ahol 1000 fölött van egy lövés, buktánál garantált a deficit (javítás+lőszer), nagyon jó körös győzelemre meg ad jó esetben 5ezret prémium nélkül, meg párszáz xp-t. Ezzel nem lehet normálisan fejlődni, ezért is nem látom értelmét, inkább átképeztem a legénységüket a kicsikre, illetve visszavettem pár kisebb tankot, amikkel jól megy a játék. Nem fogok többszáz csatát végigkínlódni egy stock t9 tankig, majd ott megint többszáz csatát egy lánctalpért/ágyúért hogy esetleg sebezni is tudjak végre. Pl ott az AT-8. Zseniálisan van megoldva, hogy kap egy használhatatlan alapágyút hatos tierre (nyolcasok ellen...), majd jó sok xp-ért egy másik használhatatlan ágyút, majd még több xp-ért végre megjön a rendes ágyú. Mire ezt eléri az ember, már egy idegroncs, vagy arannyal ment végig, hogy legyen néha valami kis pozitív dolog is a játékban... Én itt fel is adtam anno az AT vonalat, mikor sokadszor jöttek szembe az IS-3 tankok én meg sorozhattam őket a 91-es átütéssel, köszi... Nekem nem az az élmény, ha folyamatosan veszítek és szenvedek. Ehhez nem "kitartás" kell, hanem mazochista hajlamok...
Bár most az új VK100.01 érdekesnek tűnik, teszten jó köröket mentem vele (aranyesőben....) és pluszra is ki tudtam jönni (11ezer kredites kör nyolcasban fehér holló kategória...). Így most a Tiger P-vel küszködök, csak nem egyszerű, mert ez sem szereti a tier9-et valamiért...
A tesztszerverért valóban kár, jó lenne rendesen menni. A wg hozzáállására jellemző, hogy a "vélemény", meg a "visszajelzés" annyira fontos számukra, hogy jó magasról tesznek rá, hogy a fórumba csomóan beírták, hogy vegyék már ki az aranyat a tesztről...
Az aranylőszerrel nem látom, hogy lehet pluszos a kör. Excelsior alaplőszere 56 kredit, aranylőszere 2800. Csak arannyal lőtt tegnap a gyökér, vagy 10 lőszer kellett így is mire lenyomott. Az 28ezer. Csak rám, de nyilván másra is aranyozott. Tier5-ben nincs akkora bevétel, ami ezt kihozza pluszra... Ráadásul az arany is pattan, azért is kellett neki 10 lövés. Egyszer régen Hetzerrel próbáltam ki, hármat lőttem, mind lepattant, azóta semmi aranyat nem használok...
-
Gyuri27
félisten
válasz
lacibacsi #48567 üzenetére
Akkor szia.
Csak tudod furcsa, hogy okosak szépek vagyunk a wot accunk meg titkos.
Mondanám, hogy szánalmas. De még azt a szintet se éri el.
Semmi lelki problémám nincs. Az én accom bármikor megnézhető. Eddig is az volt eztán is az lesz.e-newsee: azt azért lehet tudni min játszol?
-
Gyuri27
félisten
válasz
lacibacsi #48549 üzenetére
Mikor irtam ilyen stílusú hsz-t min te?
Még vita vagy veszekedés közben se beszélek úgy senkivel mint ha a seggemből rángattam volna ki.
Nem én kezdem a gusztustalan stílust. Max úgy reagálok ahogyan hozzám szóltak.
Amúgy meg simán toljad. Ami a csövön kifér. Lássuk mit tudsz. Legyen farkad, ha már belefogtál!
Ki vagyok? Senki. Ember. Nem több nem kevesebb. -
mcwolf79
veterán
válasz
lacibacsi #48331 üzenetére
Én egyedül videókonvertáló és PDF konvertáló programot használtam ami nem legális, de egyiknél sem reklamált az oprencer, hogy 'á-ááá paraszt vegyél jogtiszta szoftvert'. Valami rémlik, hogy valahol olvastam erről, hogy a W10 nem enged futtatni warez dolgokat, de ez szerintem csak valami neten terjedő urban legend.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
lacibacsi #48321 üzenetére
Nálam is Win7 64 bit van már évek óta és tökéletesen fut hiba nélkül. Karácsonyra raktam össze egy gépet a gyereknek és arra Win10 pro ment fel .Természetesen ő is játszik a tankos játékkal ,de hiba nélkül megy ott is .Szerintem ha amúgy is új rendszert akarsz húzni akkor már Win10 .Persze a Win7 is életképes még 1-2 évig szóval amit te szeretnél.
-
diegho
nagyúr
válasz
lacibacsi #48321 üzenetére
Nyáron váltottam W10-re. Tökéletesen megy a WOT alatta, az egész rendszer gyorsabb, mint Win7 alatt volt, gyorsabban indul, minden sokkal gördülékenyebb lett. Annyit azért hozzátennék, hogy Home-ot semmiképpen sem ajánlom, én Pro-t vettem, meg volt is egy W8.1 Pro-m, amit meghagytam hátha nem jön be a W10, de bevált.
-
Gyuri27
félisten
-
4580693
senior tag
válasz
lacibacsi #48053 üzenetére
Na, sírás off.
Persze, sebzésre játszunk, mert valahogy le kell győzni az ellenfelet, azt meg máshogy ebben a játékban nem lehet. Megpróbálok minden tőlem telhetőt a csatákban, és az az egyik baj, hogy a győzelem nem rajtam múlik, hanem a csapaton. (pl, mai csata: két török csapattárs felváltva lövöldözött, mert a csata első 15 másodpercében nem mozdultam (vagy a tököm vakargattam vagy éppen a teámat iszogattam és közben azt néztem, merre érdemes indulni), mind a ketten bekékültek és bannolódtak. Le is lőtték a cdc-m hp-jának 3/4-ét. Szóval, minkek ellenfél, ha ilyen a csapattárs? És az ilyen bolondokból minden napra jut.)
Nagyjából tisztában vagyok a képességeimmel, a tankjaim képességeivel, a tankosztláyok szerepével. Eszerint próbálom a legjobbat kihozni magamból. De néha ez is kevés.
Természetesen nem csak a rosszat jegyzem meg. A jót is. Fel is szoktuk rakni ide.
-
galervin93
addikt
válasz
lacibacsi #47870 üzenetére
Természetesen.
Sajnos vagy sem én picit "közgázosan" fogom fel a dolgokat - amit nem használok, illetve nem érzek rá késztetést, hogy a jövőben használni fogok, inkább eltakarítom. Persze ennek ellene szólhat, hogy ezek a gépek csak egyszer voltak megszerezhetők... Hát igen, ez mondjuk vitathatatlan. :-) Mindenesetre a StugIV nem nyújtott kiemelkedőt, hogy T5-ben megtartsam, a HTC meg... Szerintem túl sok sebből vérzik az a gép, persze egy lassabb, páncélozottabb tankoknak kedvező metában jó kis gép lehet. -
Gyuri27
félisten
válasz
lacibacsi #47867 üzenetére
Én szeretem. Jó magasabb tierben hurkaszaft. De ha a wg kegyes és mapot is ad alá akkor azért szerethető.
Hamarosan meglesz a jp2. Utána vagy ferdihez kell egy + töltő. De addig én rutinosan képzek egyet a stugon (min elitalakulat) mert ugye 3 skilles fiúk mellé ne rakjak már valami ratyi műgermánt. -
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #47870 üzenetére
Annak aki egyébként szokott tier4-ben játszani a stug iv jó tank. Tier limites és jól van optimalizálva. Szóval jó tank, csak hát nem sokan merészkednek le a tier 4 bugyraiba.
A t28 htc-nél sem a tankkal van a gond. Az is egy kiváló tank lenne, de a mostani metában játszhatatlanok az ilyen lassú tankok. -
notika77
senior tag
válasz
lacibacsi #47862 üzenetére
Na, ez korrekt
A legutóbbi T8-as kampányon lehetett választani:
Chieftain/T95
КВ-4 Креславского
és IS-5. Ez utóbbit be lehet cserélni a többit nem?Ráadásul a Type59, miért nem cserélhető?
A Fury ráadásul mintha csak pénzért lett volna megvehető, arra mi lehet a magyarázat, hogy mégsem lehet?
-
jr1994
addikt
válasz
lacibacsi #47853 üzenetére
Semmi gond, örülök hogy mégis be lehet majd számítani a 8-asokat is, csak jöjjön ide eu-ba is ez az akció. Amúgy most jut eszembe, lehet hogy bedobnám az IS5-öt, nem érdekel hogy kampány tank, akkora hulladék hogy eszem ágában sincs játszani vele, viszont az SP-vel ellentétben 12000 gold az ára. Hmm, az M4A1 Ravioli is tetszik
-
jr1994
addikt
válasz
lacibacsi #47839 üzenetére
Hát akkor erről ennyit. Pedig jól nézett volna ki a JT8.8 és SP helyett egy STA-2 meg egy Panther8.8 a garázsban
Szerk: ismét hatalmas lett az új TŐGY videó
nézek 1-2 külföldi rng sorozatot (Jingles, DezGamez meg még pár), ez nem teljesen olyan, viszont valahogy jobban átjön (nekem).
-
e-newsee
addikt
válasz
lacibacsi #47846 üzenetére
Mert így kisebb tierben lehet haszna, ha az ember beszámoltatja a nem használt T2-3-as premiumait, hogy olcsóbb legyen mondjuk egy T6-os. Tudom, ti nagy ligában játszatok, de kis pénz, kis foci.
És nagyban is lehet értelme, ha mondjuk jön egy új premium a boltba, és van pár nem használt kisebb.
Persze, ha úgy működik, hogy egy vásárláshoz csak egyet lehet beszámíttatni, akkor tényleg nem nagyon éri meg. -
jozefgucci1
addikt
válasz
lacibacsi #47842 üzenetére
Ez esetleg azoknak lehet jó üzlet akik nem tudnak már mit kezdeni a goldal a garázsban .Pár klántársam akik elég eredményesek ESL versenyeken 100K Gold körül járnak már és nem tudnak vele mit csinálni .Most húznak egy másikat és a meglévőt hírdetik is meg amint lesz pár cw-esl képes tank az új accon .
-
4580693
senior tag
válasz
lacibacsi #47745 üzenetére
Valami álcanefret vagy mit kapott állítólag. Mindjárt meg is nézem hol írták.A shopból vették ki régen, mert op.
Mi az atyaúristent csináltak az is-6-al? Charrioteerel oldalról nem tudtam 4 lövésből átlőni. Majd szemből 2 lövésből. Pedig nagyjából ott lőttem, ahol az is-3-kat szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged