- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #52608 üzenetére
mondjuk a 3-ik rész, amikor lecsúszott alkesz testőrt játszunk az már eléggé elrugaszkodott az első 2 résztől, de az sem volt rossz, csak más. Mintha a Bruce Willis bőrében lennénk a Die Hard epizód egyikében.
-
jano_77
nagyúr
Sajnos nekem csak negatív hatása volt - leszámítva magát a játékot, amit azért többször élvezek mint nem - de pl amikor vmi nem úgy sikerül, ahogy szeretném, mert RNG nem mellettem áll - ez viszonylag sokszor fordul elő - akkor elég könnyen elveszítem a fejem és olyankor sajnos nem igen tudok oda figyelni magamra és a nagy pofámra, ami lévén, hogy van egy 5 éves kislányom, nem túl jó! Viszonylag hamar megtanul majd káromkodni - SAJNOS.
Olyan jó lenne, ha tudnám könnyedén venni és magasról szarni pl olyan dolgokra, mint legutóbb mikor az Obj.705A jött belőtt egyet az Obj.268-amba, ami full HP-s volt és mehettem a garázsba (-2150 HP) -
jano_77
nagyúr
Igyekszem a családdal tölteni a több időt, így is van - bár a feleségem szerint meg pont nem, de ha rajta múlna akkor egy percet sem játszanék - mert alapból csak vasárnap és hétfőn este játszom. FL és SH héten tolom minden este illetve még olyan napokon, amikor a csajoknak más programja van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #52567 üzenetére
Sajnos engem beszippantott ez a szar és ugyan nem az van, hogy ha egy nap nem játszom, akkor hideg-rázás és elvonási tünetek, de azért túl tolom én is. Pláne az idegeskedést!
Amúgy én nem iszom - egyszerűen nem kívánom, nem szeretem - és nem is cigizek, se kábszer, se fű, semmi hasonló káros szenvedélyem nincs. Nők lennének, de mivel nős vagyok és hűséges, ez is elmarad.
Szal ez az egyetlen hobbim. -
jano_77
nagyúr
válasz
tankos50 #52503 üzenetére
Érdekes dolog ez, hogy kikéred magadnak a modorát, miközben Te aki évek óta nem játszottál a játékkal és fingod nincs róla, hogy jelenleg mi és hogyan működik, kvázi osztod az észt egy olyan játékosnak, aki folyamatosan tolja!? Nem érzed úgy, hogy jelenleg fordítva ültél fel a lóra?
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #52458 üzenetére
Én lőttem el először a track-ét és abba bele is halt szegényke.
és nem is javította közben
-
jano_77
nagyúr
ez jó kérdés! Nekem tegnap volt pont egy hasonló szitum, amikor igaz nem artyval, de track-eltem Malinovkán a középre beszaladó ELC EVEN-t az enemytől , amit ki is lőttek a többiek, de nem ugrott fel az asziszt sebzés, hogy mennyit kaptam érte!?
Konkrétan nem kaptam semmit.
-
jano_77
nagyúr
Óvatosan kell bánni a kesztyű felvétellel, mert még megütheted a bokád miatta. Engem ugyan ki nem tiltottak a topicból illetve PH-ról, de többször kaptam figyelmeztetést a modiktól és sajnos a saját avataromat is elvették, amit csináltattam. Nem is fogom visszakapni elmondásuk szerint, hiába várom ki a kb 3 évet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #52428 üzenetére
Én is Mars-ot szoktam nézni amikor épp van időm és nem játszom épp, illetve Scheff-et. Ő egészen megváltozott szerintem az utóbbi időre és előnyére! Egészen élvezhető a vidó és közvetítés, amiket csinál mostanság. Emlékszem régen ki nem állhattam, ahogy beszélt és ahogy össze-vissza beszélt. Anno meg is jegyeztem itt a fórumon is, hogy nagyon gáz, de ez teljesen eltűnt! Csak nem benőtt a "feje lágya"?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #52405 üzenetére
Azt hiszem Ő az arty "király"! Rankedet is kizárólag artyval tolta végig és simán végig ért rajta!
-
-
jano_77
nagyúr
Ezek a tokenek a 3 szakasznál törlődnek vagy átvihetőek? Csak mert a 2-es előtt én elköltöttem, nehogy elvesszen, de most inkább megkérdezem. Ezt az álcát megvettem, illetve az IS6 és SP-re valót is, de a most összegyűltet nem költeném már el. Gondolom majd a 3-as szakasznál is lesz vmi új álca, inkább majd vennék abból is.
-
jano_77
nagyúr
Gratula! Nem rossz elsőre ÁSZ-olni.
Én most vettem meg a Renegade-ot, pedig én is megfogadtam, hogy egy jó ideig nem költök többet erre a szarra.Csak elcsábultam és felhasználtam a 15%-os kuponomat rá. Játékban elnézve egy használható jó kis heavynek láttam, remélem nem bánom meg a vételt. Én még nem tudtam kipróbálni, majd este a FL-ban. Jól gondolom, hogy arra nem fog osztályt adni!?
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #51422 üzenetére
Én speciel az olyan barmokat is rühellem, akik látják, hogy beálltam pozícióba, hogy pl Mines-on a középre igyekvőket oldalba lőjem és begurul elém, pont mikor lőni tudnék! Emiatt persze nem tudom leadni a lövésemet vagy lövéseimet és ezzel is úgy felbasznak, hogy simán bele eresztek 1-2 lövést a nyomorultjába. Viszont most ennek már semmi jelentősége, mert nem fogy a HP-ja, tehát nem ártok a majomnak semmit. Viszont egy enemy ahelyett, hogy mondjuk fél HP-al legyen, mindig full HP-n flangál.
kchryss: szerinted mi vagyunk a hígagyú balfaszok!? szerintem meg az imént leírt egyedek és azok, akik lökdösődnek, meg akadályoznak egész csata során! Véleményed szerint ki okoz nagyobb kárt a csapat számára?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #51348 üzenetére
khm...ismerős szitu, biztos olvastad mert az ON-ban is jelen vagy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #51294 üzenetére
Jajjj...most megnéztem a táblázatomat, amiben a költéseimet vezetem és megnéztem a tavaly karácsonyi dobozokra költött lóvét. Most elkeseredtem, mert nagyon sok volt sajnos. Idén is tervezem, hogy költök, de ennyit biztosan nem fogok. Kizárt. Majdnem 72K szórtam el a ládákra.
-
jano_77
nagyúr
Sajnálni nem sajnálom, mert azért sokat is játszottam vele - mondjuk mindegyik prém tankról ez nem mondható el, éppen ezért most gyorsan meg is ragadom, hogy aki prém tankon töri a fejét, az jól gondolja meg, ne járjon úgy mint én. Vegyen prém tankot, ha az első az adott nemzethez, osztályhoz, de a sokadikat NE!
Úgy is csak a garázsban fog porosodni.
-
és okozott sokszor szép pillanatokat, kellemes órákat. Meg mindig azzal nyugtattam magam, hogy se cigi, se pia, se kurvák, se egyéb hobbim, akkor miért ne érdemelném meg. Csak hát a párom nem biztos, hogy díjazná Illetve abba belegondolva, hogy valójában nem vettem semmit, csak béreltem, kölcsönöztem és ha lekapcsolják a szervereket, akkor semmi nem marad, akkor így már nagyon soknak tartom. Mert azért ennyi élményt nem kaptam érte. Persze használtam, játszottam vele, de az akkor sem ér ennyit. -
jano_77
nagyúr
Én akkor inkább le sem merem írni, hogy mennyit költöttem erre a "szuper" játékra.
Ha 2-el beszorzod, akkor még nem jutottál el a végeredményhez sajnos.
Mondjuk én is inkább korábban, de karácsonykor azért kinyílik nekem is többször is a bukszám. Az az akció nekem is tetszik, megragad a hangulata. (csesszék meg)
-
jano_77
nagyúr
Tegnap egy Studianszki csatában sikerült a tankommal a mederben oldalamra fordulni. Tőlem kb 50-100 m volt egy csapattárs KV-3, akinek írtam chaten és pingeltem is rá közvetlenül, hogy segítsen. Fogta magát és elment a kőépület irányába a sínek felé, mivel uralmunk alá került szinte teljes map. Szart rám, pedig ott volt közelemben. Majd mikor már a csatának majdnem vége lett -2-3 enemy volt csak az artys helyen bujkálva, akkor visszajött és nagy kegyesen vissza borított. Persze már semmit nem tudtam csinálni, mert ekkorra az összes enemy elhullt. Nem értem, hogy miért esik nehezére az embereknek, hogy segítsenek a bajba jutottaknak?!? Nem arról volt szó, hogy a térkép másik végéről kellett volna oda gurulnia, hanem konkrétan onnan ment el szinte mellőlem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #51124 üzenetére
Haverom folyamatosan ezen sír és panaszkodik, hogy gyakorlatilag BOT játékosok gyepálják szanaszét és Ő meg nem tudja Őket sebezni, mert minden pattan vagy egyszerűen még el sem találja - pedig láthatóan DE. Én is találkoztam már hasonló esettel, nem vagy egyedül.
Viszont mióta nem léptem be, egész nyugodtság van. -
jano_77
nagyúr
Tegnap volt egy E75-ös csatám Prohorovkán. TOP tank voltam és volt még mellettem egy Obj.705+2 Obj.257 is. Nos középre én mentem be egyes egyedül! Az Obj.705 és a 2 db Obj.257 egy felgurult a hegyoldalra, egy Löwe megállt a vasút mellett őket támogatni, mindenki más elment az 1-2 vonalra. Csata közben próbáltam jelezni a farok heavyknek, hogy talán bejöhettek volna középre segíteni és kiderült, hogy az Obj.705 magyar volt. Mikor csata után megjegyeztem, hogy ha ennyire gyáva szar alak, akkor inkább babáznia kellene, akkor elkezdett fröcsögni olyan ordenáré stílusban - cigányozni elsősorban - hogy azt inkább nem írom le. De kiderült, hogy nem csak gyáva vagy nem biztos, hogy amiatt ment fel a hegyre, sokkal inkább az IQ-a miatt. Béka segge alatt volt/van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #50924 üzenetére
Volt már hogy csata után rákérdeztem egy-két ilyen véglényre, hogy ugyan mit élvez a játékban és miért erőlteti, miért nem keres vmi egyszerűbbet. Vagy elküldött anyámba és leBOTozott vagy pedig kaptam egy
smile-t.
De én sem értem, hogy mi örömet élnek át ilyen hozzáállással, ilyen SEMMILYEN játékkal - amikor végig bujkál!? -
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #50900 üzenetére
Sajnos Prohorovkán az a trend már egy jó ideje, hogy elmennek a 1-2 vonalra legalább 7-8 tankkal és megállnak a legutolsó mezőben és onnan várják, hogy az enemy rájuk vonuljon és szétlőjék őket halomra. A dombra is elmegy minimum 4-5 tank, akik a domb takarásában megállnak, hogy véletlenül se spottolják fel az enemy dombon lévő tankjait. Ebben a formában igen nehéz győzelemre hozni a csatát.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50835 üzenetére
Kerekesekkel sem csináltam lófaszt se, hiába volt a sok sírás, ezzel sem fognak.
Csak dőljön a lé az új prémium tankokból, amiket kiadnak majd dupla csővel. -
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50825 üzenetére
Sajnos ez a trend manapság.
Ezért is csodálkoztam mikor a minap Krchyss az ON topikba írta vkiről, hogy milyen jól játszik és hogy az MT-25-re úgy csinálta meg a 3GM, hogy egyetlen egyet sem lőtt, vagy legalábbis nem sebzett, hanem kizárólag csak spottolt!?Hogy lehet ilyet megcsinálni manapság? Szerintem sehogy, mert a balfasz csapatnak hiába mutatod nagyjából a teljes enemy-t, vagy annyira gyíkok, hogy nem találják el őket vagy olyan távol vannak, hogy nem látják, hiába a spot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50821 üzenetére
Szerintem én vhol 10K körül vagy felett jöttem rá egy csomó dologra és kezdtem el videókat nézni, utána olvasni dolgoknak. Meg is látszódik a statomon, mert azt az első 10K csatában okozott balfaszkodásomat sosem tudom leküzdeni, mindig látszódni fog.
Mindig mondjuk a kezdőknek, hogy ne siessenek előre, magas tierben, hanem inkább menjenek pár K csatát alacsonyabb tierben, hogy megismerjék a pályákat, tankok gyenge pontjait stb. Hát a következő delikvens ezt kőkeményen betartotta, még ha nem is olvasta az ajánlásainkat
12K csata a Loltraktorral!
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Na ez nem túl jó hír, mert én pont emiatt vettem vissza pár régi tankot, hogy javítsak velük, hogy a GM húzzam. Lehet én is akkor csak rontani fogok, talán békén kellene hagyni őket!?
Köztük van WT Pz.IV, E75, T71 CDA, AMX 12t, M41 Walker Buldog, BC 25t AP (erre mondjuk hétvégén meg lett végre a 2 GM), Skoda T50, AMX30 - remélem nem hagytam ki semmit. ST-I is van, de a pattintós küldik miatt és nem azért, mert annyira jól ment vele.
-
jano_77
nagyúr
válasz
szallasi007 #50646 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert eddig nem erőltetted a tier10-et, hanem a tankok fejlesztésére koncentráltál?
Én pl így vagyok, ezért hiába van most már nagyon sok 10-es tankom, legtöbbjükkel alig-alig van csatám, amit meg is szoktam kapni, mikor összetűzésbe kerülök vmi retardálttal csata után, hogy mit jár a szám,miikor X és Y 10-es tankkal, milyen béna vagyok. És tényleg.
De eddig nem erőltettem a 10-eket, mert a fejlesztendő tankokra figyeltem. Most, hogy már az összes olyan ág, ami érdekelt, ki van fejlesztve - kerekes 10-et most fogom elérni - és nincs más, ami érdekelne, elkezdtem a 10-ekkel is menni, de nagyon szoknom kell őket. Meghát a retardált alja népség sajnos már ide is elért elég rendesen, tehát az sem igaz már, mint régen, hogy ha jót akarsz játszani, menj tier 10-el. -
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50639 üzenetére
Én már ott tartok, hogy ha leketyeg a karácsonyi dobozokból gyűjtött prémiumok száma, akkor egy jó időre félre teszem a játékot - szerintem. Van még 46 napom, azt várom, hogy elfogyjon, de persze időnként be-becsúszik hozzá 1-1 újabb egy-két küldetés teljesítésével.
-
jano_77
nagyúr
Az milyen már, mikor a SU-101 kergetőzés közben - én éppen kanyarodom - és megállás nélkül lő ki a torony nélküli szarjával!? Mert ennek így kellett lennie, hiszen a WG így rendelkezett már a csata indítása előtt!
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50619 üzenetére
Hogy a fenébe csináltál Kolobanov medált 327 dmg-el!?
(#50621) Runo: itt a számból vetted ki a szót! Hihetetlen, hogy mennyi retard ember játszik már ezzel a játékkal! Ezt már az sem fogja megmenteni, hogy a WG elkezdett foglalkozni is a játék fejlesztésével, mert annyira felhígult a játékos állomány, hogy azt már semmilyen fejlesztés nem állítja meg!
Mai eredményem: 1/15! Minden csatában a fél csapat NULLÁZIK! Köszi WG, igazán élveztem!
(#50622) Runo: ilyen csatám is volt ma nekem is. Én voltam a második XP-ben és ha a fél csapat csak egy kicsit lett volna tökösebb, akkor nyertünk volna, de én vagyok a köcsög, mert egy lövésnyi HP-al nem mentem vissza bázist védeni, hanem elmentem kinyírni az artyt és egy TD-t és volt vagy 6 0-ás, de én voltam a nyomi!
Ez már csak így megy manapság, ha csinálsz vmit, akkor nyomi vagy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #50600 üzenetére
Teljesen egyet értek azzal, amit leírtál! Mi sem zárkózunk el a modern technológiák elől, nekünk is okos telefonunk van, van otthon is net, okos TV.
De igyekszünk ezek használatát minimalizálni a gyerek jelenlétében. Olyannyira, hogy TV-t csak fektetés után kapcsoljuk be.
Rengeteg elvet állítottunk fel i is anno, mikor még vártuk a babát. (erre mondta egy ismerős pár, hogy az elvek azért vannak, hogy aztán legyen mit felrúgni) Nem mondom, hogy mindenben, de sok dologban igazuk lett és mi is felrúgni kényszerültünk pár elhatározásunkat. De azért igyekszünk mi is nagyjából ideális mederben tartani a dolgokat. Miután haza hozzuk az oviból, akkor igyekszünk 3-ban játszani Vele vacsoráig, illetve fektetésig. Hétvégén általában mindig van vmi program - ez tudom, hogy nem feltétlen tökéletes, mert a túl sok programtól is lehetnek a mai gyerekek ennyire felpörögve - amit igyekszünk szintén közösen csinálni.
Természetesen mi sem csinálunk mindent tökéletesen és volna min javítanunk - még mielőtt vki megszólna! -
jano_77
nagyúr
Én arra nem lennék büszke, hogy a gyerek 3.5 évesen már jobban kezelte a telefont, mint apukája! Azt sem kellene tudnia még akkor, hogy mi a telefon, de biztosan nem azt, amit mi is használunk. Nálunk is van kimustrált telefon, azzal játszik, de működőt, sosem adunk Neki oda, max ha hosszabb távra utazunk és mesét indítunk el Neki.
Tabletet is azért vesznek a szülők a gyereknek, mert addig sem kell vele játszani - mondjuk kisautózni ha fiú vagy babázni ha lány, társasozni, kártyajátékozni, stb - és ez sokkal könnyebb, egyszerűbb. Tessék fiam/lányom, ülj le a kanapéra és nézd ezt. Aztán 15-20, esetleg több év múlva ezekből a gyerekekből lesznek a pszichológushoz járók, mert nem kapták meg a szüleiktől a kellő figyelmet, gondoskodást, mert a tablet, számítógép és telefon nem sorolható ebbe a kategóriába. De mindenki úgy nevel gyereket persze, ahogy az számára elfogadható és megfelel, ebbe nem akarok beleszólni, ez csupán az én véleményem, ami semmit sem jelent.Runo: ?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79 #50586 üzenetére
Nagyot tévedsz, mert van egy csodálatos 3,5 éves kislányom! Egyelőre még TV-t sem néz, mert nem szeretnénk, hogy az elektronikus kütyük rabja legyen, mint a mostani legtöbb gyerek, csak mert a szüleiknek nincs rájuk idő és ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a gyerek csendben maradjon, lekötve legyen.
Tisztelet persze a kivételeknek!
Nagyon ritkán nézhet mesét - Peppa, Sam tűzoltó - de ennyi. Hála a jó égnek nem is nagyon kéri, hogy had nézze a TV-t. Mondjuk valszeg ez köszönhető annak is, hogy mi is maximum akkor nézzük, mikor Ő már lefeküdt aludni.
Szal szerintem a szülők nagyon is tehetnek arról, hogy a gyerek mivel játszik. De nem vitatkozni akartam, csupán felhívni kedves anyuka figyelmét arra, hogy esetleg nézzen utána, hogy mivel foglalatoskodik a gyerkőc. -
jano_77
nagyúr
válasz
anyuka83 #50582 üzenetére
Teljes mértékben elítélem az aberrált vadbarmokat, akik ilyen módon zaklatják a gyerekeiteket!
DE!
1. Az ON topikban már kaptál választ, segítséget.
2. Azzal is jó, ha tisztában vagy, hogy a játék, amivel a 9 éves gyermekeitek játszanak, NEM Nekik való és jobb lenne, ha mondjuk az udvaron fociznának vagy vmi mással - Nekik valóval játszanának. A WOT NEM az a játék. Ez erősen korhatáros már csak a témája miatt is, de ha ezt nem is nézzük, akkor az összetettsége miatt mindenképp! Az lenne a legjobb, ha a Supportnál történt feljelentést követően elbeszélgetnétek a gyerekekkel, hogy hagyják a játékot és keressenek vmi Nekik valót. Esetleg a többi szülőnek is el lehetne mondani, hogy a kisfiuk nem éppen Nekik való játékkal játszanak - akár titokban. Mert el tudom képzelni, hogy ezt úgy teszik, hogy a szülőknek fogalmuk nincs róla, hogy a gyerek mivel is játszik, csak azt látják, tudják, hogy a gép előtt ül és játszik.Bocs, hogy belepofáztam, de sajnos nagyon sok hasonló korú van a játékban - nagy valószínűséggel - akiknek fogalmuk nincs, hogy mit és hogyan is kellene csinálni és csak lézengenek a pályán, ezzel tönkre téve mások szórakozását - mert ugye borítékolt a vereség. Remélem ezt is megérted és ha a gyermekek ezt nem is tudják felmérni, Te mint a szülő segítesz Nekik ebben.
Üdv. Janó
ui.: remélem, hogy kivágják az aberrált tulkot!
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50574 üzenetére
Az is szép teljesítmény két accon is végleges chat ban-t begyűjteni!? Hogy csináltad? Én agyba főbe szidom a nyomorék egysejtű véglényeket minden csatában, de csak ilyen 1, max 2 hetes ban-t kapok.
-
jano_77
nagyúr
EZZEL a csatával sikerült végre javítani az Unió 15 küldit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50524 üzenetére
Ne csinálj butaságot, hogy a Defendert becseréled!?!
Biztos van ott más a garázsban, amit régen nem használtál már.
De akkor már inkább az IS6 szerintem, bár nem tudom, hogy a buff óta mennyire használható - ezer éve nem vittem ki a garázsból. (az is kapott buffot ugye, mikor a Type59 és a többiek?)
Amúgy én is tervezem a csere keretén belül vissza venni a SP-t, mert én is azt látom, hogy kellemesen változott a régi önmagához képest. Egészen jó tempója van és még mindig kemény szemből, pláne ha vki nem tudja, hogy hol kell lőni.Én lehet, hogy a CDC-re cserélem, de van még egészen sok opció rá.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50462 üzenetére
Megnyugodtam.
Anno, mikor volt egy lehetőség - ami ha jól tudom még mindig fent áll - hogy ha egy általad meghívott illető kihúz egy teljes ágat nulláról a 10-es tankig, akkor Te kapsz eg prém tier8-as medet, akkor csináltam én is egy másik acc-ot és el is jutottam a St.Emil-ig - azt gondoltam a Grille lesz a legkönnyebben elérhető 10, ide kell a legkevesebb belefektetett meló, de a St.Emil kifogott rajtam, borzalmas. Így most sajnos nem lett meg a tier8 prémium sem és az acc is áll, mert nem is tudom megmondani, mikor léptem be utoljára rajta. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50426 üzenetére
Hát az tényleg van dögivel.
Sokszor felqrom magam én is a sok agyatlan barmon, pedig tudom, hogy nem lesz jobb tőle. Talán csak annyival, hogy kiadom magamból a feszkót. -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50424 üzenetére
Nocsak még vagy?! Azt hittem már szögre akasztottad a cipellőt? ON topicban épp rólad elmélkedünk, hogy vajon mit követtél el, hogy véglegesen bannoltak a chatről?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest