- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Azokat a hozzászólásokat kérjük ide, amelyek
1, nem vetnek fel érdemi, szakmai kérdést, ebből kifolyólag nem generálnak érdemi vitát. A játékban folyamatosan előforduló, bosszantó/örömteli történések, amelyek ellen/amelyekért nem tudunk tenni, de jól esik kiírni.
Példák:
- Találkoztam egy béna/statpedder/goldnoob játékossal
- Mentem egy pár jó kört
- Ma hülyék játszanak
- Vicces vagy látványos tankos képek és videók
- Trollszakaszt láttam
- A patch miatt megint elszálltak a modjaim (nem konkrétum csak füstölgés)2, vagy ezerszer lerágott témaként az ON topicban FLAME-nek minősülnek. Ezek azok a témák, amelyek már sokszor fajultak értelmetlen, személyeskedésig jutó, vallásháborúra emlékeztető hitvitába, kérünk mindenkit, hogy amennyiben a sajátját muszáj századszor is kifejteni, a másik véleményét akkor is tartsa tiszteletben! Amíg érdemi változás nem áll be a rendelkezésünkre álló információk terén pro vagy kontra, FLAME-nek minősül és a 2015.01.26. topicszintű figyelmeztetés szellemében kiemelt büntetéssel járhat:
- Manipulált az RNG, eltéríti/pattintja a lövésem miközben engem mindenki átlő
- Manipulált/kiegyensúlyozatlan az MM/RNG
- Önjáró löveggel játszani egyszerű/Az artykat ki kéne venni a játékból/Aránytalanul Sok az SPG
- Titokban buffolták/nerfelték a TD-ket/Arty-kat/X típusú tankot (Nindzsa buff/nerf)3, Ide írjatok klántoborzás/klán keresés ügyben is.
A játékmechanizmussal, telepítéssel, kapcsolatos érdemi kérdéseket illetve a szakasztárskereséssel kapcsolatos hozzászólásokat az ON topicba várjuk.
Személyeskedésnek (pl. ilyennek) ebben a témában sincs helye!
Flood-ot kerüljétek, ne itt gyűjtsetek hsz-t (pl.: flood)vagy hsz gyűjtés
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel