Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #43199 üzenetére
Nincs is type-om, sose volt
FCM van csak.
-
válasz
SoulReaver #43198 üzenetére
Az FB wotos csoportban pl vagy ott a Wotinfo is ahol ezek mennek és még a legnagyobb az Ebay ! Neked mennyit érne meg a nullához képest ez a kérdés . Anno amit én eladtam arról csináltam képeket a garázsban +megadtam az acc nevét és így rá tudtak keresni . Ajánlatok gyorsan jöttek . Neked van Typ59-ed mert azzal sima ügy !
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #43196 üzenetére
És hol tudnám eladni, ahol nem nézik rossz szemmel? És persze meg is veszik...
Meg mennyit érhet..?
-
mcwolf79
veterán
-
válasz
SoulReaver #43193 üzenetére
Egy próbát szerintem akkor is megér . Még mindig jobb mint kidobni a kukába szerintem .Elég szépen fel van húzva és még prém tank is van rajta szóval nem kukáznám .
-
Emu
őstag
válasz
SoulReaver #43193 üzenetére
Siemka noobok nem csetelni járnak fel hanem a hátsó bokorba szalonnát sütni
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #43192 üzenetére
Ki venné meg, hogy örök chat ban van rajta?
-
válasz
SoulReaver #43191 üzenetére
Akkor már inkább add el az accod ! Valami pénz is visszajön és akkor sem tudsz majd játszani ! Amúgy , pedig én úgy csinálnám mint Szbalogh kolléga. Eladta az accot és csinált egy másik tiszta reget és csak Fun !
-
SoulReaver
veterán
Egy hét ban..
Úgy tűnik, valahányszor leülök játszani, mindig van egy idióta, aki csak úgy meglő, vagy azért, mert nem megyek vele, ha kéri... Mivel nem tudok írni, így csak visszalőni tudok...
De szerintem végig nyomom ezt a ban dolgot, míg végleg ki nem zárnak. Legalább nem fogok többet játszani.
-
-
Szasinka
tag
válasz
#84221696 #43187 üzenetére
Akkor nem nagyon volt szerencséd és nem volt veled az RNG. Előfordul az ilyen mindenkivel.
Az is lehet, hogy közelről lőttél, mivel az E100 magas így rosszabb szögből sikerült elkapni, simán van, hogy az UFP-re jobban rálát az ember és érdemes azt lőne az alsó lemez helyett. Illetve az E5 alja tud meglepetést okozni a gömbölyded formáival HEAT ellen. -
galervin93
addikt
válasz
#84221696 #43179 üzenetére
Éppen az a lényeg, nem élet-halál harc, csak egy sz*ros játék. Megy az ember, és elfogadja, ami történik. De ez nem csak a játékra igaz. Nem szoktam kettétörni a pecabotot sem, ha nem kapnak a halak. Vagy nem dobom az árokba a biciklit, ha kapok egy durrdefeketet. Vagy... Milliónyi példát lehetne sorolni. Lényeg - szórakozás, pihentetés, kikapcsolódás, ez a cél. Hogy ezt pecabottal, bicajjal, vagy virtuális tankok hajhászásával éri el az ember...?
Az meg hogy ki-mit csináljon, nonszensz, mindenki maga dönt, mivel szórakoztatja magát. Hogy nincs jó napod, arról más nem tehet... -
KisApám
addikt
Ki veszi meg/
kinek van tapasztalata
az M46 PATTON KR-ről? -
Szasinka
tag
Engem fordított előjellel ért meglepetés. TVP T50/51-el töltés közben (meg már amúgy is csak én maradtam kb. a végén) összefutottam egy 13 90-el. Nem nagyon rammolgatok főleg ezzel a papírral nem, de gondoltam csak egy light-ról van szó. Lendtületből oldalba kaptam és kiütöttem 500+ hp-ról. Nekem valami 100+ esett csak le. Meglepett a külömbség.
-
Emu
őstag
válasz
#84221696 #43180 üzenetére
Nagy kaliber, lassan tölt így jobban észreveszed az alacsonyabb sebzést, mint mondjuk egy Cromwellnél. Egyébként tényleg idegesítő, pl. egyszerre spottoltuk egymást egy T30-al, lövésváltást követően én kaptam 920 sebzést, osztottam 630-t...nem volt őszinte a mosolyom.
Más: VTU-val ne akarjatok rammolni, én egy cromvellel akartam így végezni tegnap, hogy ne kapjak be sok sebzést 2 újratöltés között. Ütközés után: cromwell: -177hp, én: -328hp
-
törölt tag
válasz
galervin93 #43178 üzenetére
Ha igazán jól csinálná, akkor kikapcsolná a számítógépet és valami értelmesebb dolgot csinálna. Pl. csajozna, gyereket nevelne, tanulna stb.
Most reggel gyorsan toltam 3 csatát. Csodálatos rng. Nálunk 4 heavy, abból én t10-es, a többi t8. Az ellennél 1 t8, a többi t10-es. Minálunk 6 afk (el is ment majdnem az összes report), az ellenfélnél egy sem. Ez ismétlődött 3x. A tegnap esti durvább volt. 2 csata, mindkettőben 10 tank 0 sebzéssel fejezte be, a csata 3.5 percig tartott. Azon gondolkodom, hogy ez mi??
Indőnkémt jobb kikapcsolni a gépet és értelmesebb elfoglaltság után nézni.
-
KisApám
addikt
A YouTube-on nézek egy orosz gyereket, Mutz-al tolja ma este.
A 3 utolsó csatát láttam tőle:
1. csata - 1 hit arty a 2. percben
2. csata - 1 hit TD (ammo rack) a 3. percben
3. csata - a társával előremegy - kilövik a 2. percben25 csata/9 győzelem/800 WN8...
KÉK játékos... és nem ideges. Lehet, hogy csak tesztelgeti a Mutz-ot? -
infectedmann
őstag
Nem rég indítottam el ma először ezt a ****-t, de három meccs alatt ki tudta hozni belőlem az állatot.
Már nem is reménykedem abban, hogy lesz valaha normális matchmaking. Hetek óta tartogatom a két órás 100% XP boostjaimat, mert nem látom értelmét felhasználni őket.Kedvem támadt kipróbálni az AW-t.
-
benvolio
őstag
válasz
Enzolord #43160 üzenetére
Én sem tudom mi folyik mostanában. A fiam már egyáltalán nem játszik ezzel, ha tankozni támad kedve az AW-t nyomja. Én meg belépve sok bukó, meg kamuk után /RNG stb./ nézem a garázst mivel menjek, na mivel menjek, és nem tudok dönteni és kilépek a játékból. Elmegy a kedvem tőle és ez egyre többször fordul elő, pedig eddig sose adtam fel így.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #43170 üzenetére
Jó az a 20-30 ms, érezhető a különbség a 40-60-hoz képest. (Én is nemrég váltottam, hasonló változásokat hozott. [link] De a legjobb, hogy torrent mellett is tudok már játszani.)
-
Veatta
aktív tag
válasz
SoulReaver #43168 üzenetére
Ping milyen?
-
mcwolf79
veterán
Hmmm... Valami szünet van a lengyeleknél, hogy az összes retardált siemka a WOT-ban rontja a lebegőt
Egyszerűen képtelenség leszorzózni a tankokat, mert hiába hozza az ember a formáját, ha a többiek agyhalottak.
Plussz még folyamatosan futok bele a goldot spammető, wte100-akba, AMX50b-kbe, legutóbb E3 nyomatta full gold-dal. Mi van ezekkel? Nyerési vágy van ,csak tudás nincs hogy arannyal próbálják ezt kompenzálni -
Enzolord
addikt
16 meccs 2 győzelem.. WG megint alakít.. Csupa paradicsommal egy csapatban egész este...
-
munnergep
senior tag
válasz
jozefgucci1 #43152 üzenetére
Lecsúsztam Cromwell B-ről, úgyhogy ezzel fogom vigasztalni magam, de csak a "Szarik the dog" miatt
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #43146 üzenetére
Köszi, következőleg kipróbálom.
XVM, napi statisztika és versus modjaim vannak, jó ideje csak ezeket használom, eddig nem volt ilyen problémám.
-
lacibacsi
addikt
válasz
"Lehet Rudyzni"
Ezt a posztot biztosan ide szántad? Csak mert úgy hangzik, mint valami trendi csajozós szöveg...
Ráadásul gondolod, hogy valaki 6300 forintot ad némi Rudyzásért?
-
Emu
őstag
válasz
Atti777 #43151 üzenetére
A spot egy része nem lánctalp lövés miatti támogatás volt? Nem tudom, hogy van megfogalmazva a küldetés...de ha jól emlékszem az nem számol bele.
@jozef: én is gondolkodtam rajta, mert nagyon szeretem a T34-85t, de már van 3 orosz med legénységem, úgyhogy elvetettem, mert gyűjtő meg nem vagyok.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Mekkora reklám duma... a sok agyhalott had vegye... támogassák ezt a rabló bandát..
-
Berakom ide is ! Lehet Rudyzni akinek erre fájt a foga Rudy+100% Crew 6300 Ft
-
A személyes küldetések még mindig beragadnak néha, tehát nem jelzi teljesítettnek, miközben pedig megvannak a feltételek?
Tegnap a Stug LT-14 küldetését próbáltuk megcsinálni, 2k spot kell hozzá szakaszban, egyszer volt 414 + 2035 spot, aztán meg 7xx + 13xx, mindkettő túl a 2k-n, mégsem lett meg -
infectedmann
őstag
válasz
Ha nem reagál az Esc-re, akkor előtte nyomd meg a CTRL-t
-
diegho
nagyúr
válasz
Mod okozza és a CTRL gomb egyszeri megnyomása egész nagy csodákra képes.
-
zodo
nagyúr
válasz
Igaz csak egy éve játszok kb napi rendszerességgel de mindig ki tudtam/tudok lépni.
Esc aztán kilépés a csatából. -
grizlisandor
veterán
Komolyan még mindig nem sikerült kijavítani, hogy ki lehessel lépni a csatából, miután kilőttek?
-
Az RNG elemében van, SU-8 (enemy) vs. Hellcat (én).
Rálövök a SU-ra, 208 sebzés (alfa 240), marad 4 hp-ja, mindketten mozgunk, ő kanyarodik is, rámlő, kicsap full hp-ról kb 50-60 méterről.
SU-8 vs Hellcat 1:0 -
törölt tag
E100-ra top löveg kifejlesztve, megvásározva, felszerelve. A hangja marha jó, meg amikor 800 körülieket lövöldözök.
Eddig még nem nagyon lőtem vele HEAT lőszert. Ti milyen felosztásban visztek magatokkal skulót? Nálam 30/15/5 van most a tankban.
-
jano_77
nagyúr
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Valaki tud abban segíteni, hogy a .replay-t miért nem tudom lejátszani ? Elindul, bejön a kezdőkép és onnan nem megy tovább, bár mit nyomok nem reagál. -
Departed
őstag
válasz
mcwolf79 #43131 üzenetére
Ja nekem fokozatos volt az átállás, már egy ideje nem fizettem elő (rossz hatással volt rám pont amit írtál hogy ha már elő vagyok fizetve, akkor ugyan kéne már minden nap játszani vele...) meg már mindent elértem benne amit érdekelt (pl. 6 különféle T10, legjobb T8 light, stb.)
Aztán QB elment egy hétre és valahogy úgy jött ki hogy én is elkezdtem nem elindítani. Már 3 hete jól vagyok nélküle. -
Departed
őstag
válasz
rlazol #43129 üzenetére
Ez oké de szerintem a mértékek akkor sem jók. Sok tankkal lehet sok sebzéssel sokat tenni a csapatért viszont mondjuk úgy carry tank-nak sok tankot nem nevezhetünk, ezeknek az átlag WR-je kisebb. Ezért hoz ez _is_ sok frusztrációt hogy egy spottoló light vagy damage dealer TD-vel teszed a dolgod, de a győzelemért járna sokkal több xp - nem is beszélve pl. az első győzelmi duplákról triplákról.
Na mindegy ha WG-nek célja lenne a frusztráció csökkentés akkor tenne ellene, de sohasem tesz inkább fokozza. Az elemzőik biztos számolgatják azt hogy a lényeg a minél nagyobb profit a játékélmény kárára. Kár érte.
-
rlazol
veterán
válasz
robogo81 #43128 üzenetére
414 és 670 között 1,6x-oros különbség van, arra nem mondanám, h alig kapott kevesebbet.
ez a jutalmazási rendszer elvileg a győzelemre hivatott motiválni, vagyis, hogy ne érje meg egyénieskedésért feláldozni a győzelmet. Persze ez megtörténik így is.
a WG eddig az ilyen javaslatokat (pl.: a vesztes top 3 sebzőjének kiemelése) azzal ütötte el, hogy lehet, h az is nagyon kevés volt...
-
robogo81
senior tag
válasz
mcwolf79 #43125 üzenetére
Ezzel a csata utáni XP rendszerrel tényleg csinálhatnának valamit,majd duplát sebeztél mint az ellen legjobbja,és alig kaptál valamit,ha nincs plecsni,akkor alig valami 4-500 xp körüli járt volna,az ellen utcsó tiger II alig kapott kevesebbet mint te,az AW-nek jobb(sztem.) a jutalmazási rendszere,ott a teljesítményre ad.
-
Emu
őstag
válasz
egyedülülő #43123 üzenetére
Ez egy mod, sexy battle results a neve, ha jól emlékszem.
-
Departed
őstag
válasz
mcwolf79 #43125 üzenetére
Sose lesz vége.
Sőt, csak egyre rosszabb, WG ügyesen tesz érte, hogy a jó játékosok sorban elhagyják a játékot, helyettük érkeznek a tanuló/újonc/csak lövöldözni vágyó player-ek.
Esetleg próbáljátok ki amit én: 3 hete nem indítottam el, szuper dolog az a sokminden más amit csinálok helyette.
-
egyedülülő
őstag
Hogy lehet lecserélni a standard győzelem/vereség képet egy ilyen kedves katonanénis képre?
-
Emu
őstag
Ritkán csinálok T8-ban ennyi dmg-t, mondjuk ehhez jelentősen hozzájárult a másik oldal.replay
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #43120 üzenetére
-
galervin93
addikt
Keverjük a Cromwell B-t jó mm-mel, némi rng-vel, valamint szerencsével, és együk meg, amit főztünk!
[link] Eleje-közepe csak a szokásos "mindenkibe belecsípek egy kicsit", aztán a vége forró lett, egyrészt kicsit agyatlan módon lerohantam egyedül három artyt meg egy Hellcatet, miközben egy SU-100Y elvonult foglalni a bázisunkat. Az első kvartettett végül kivégeztük az alkalom szülte szakasztárssal, a foglalót meg sikerült ellövetni, és végül kiszedtem (azért amikor pattantam a lövegpajzsáról megremegett a kéz, mert már nem sok lehetett a betöltéséből). Replay.
-
Enzolord
addikt
Na, gondoltam, pár nap után játszom pár meccset.. Első csatám, és a saját arty kilő, majd megöli önmagát.. Ez mi a retek??
-
csapee
őstag
Replay
Bc 155 58-val a nagy menekülést leforgattam egyedül, úgy 10 lövésig számoltam amit kikerültem/mellélőtt az enemy. 4,6 km-t utaztam, a w betűről lekopott a felirat a végére. -
fradi81
veterán
-
joergie
őstag
válasz
#84221696 #43106 üzenetére
Én aslain-ból a YasenKrasen ingame session statistic mod-ot használom, be lehet állítani, hogy minden nap 6kor nullázza, vagy akár manuálisan is lehet nullázni, így addig számolja a statodat, amíg le nem nullázod(mondjuk óránként. vagy hetente. vagy havonta....)
KÉP -
törölt tag
Van valami olyasmi akármi, amivel meg lehet nézni az utolsó 100 csatára vagy adott időszakra a tankok statisztikáit, wn8, wr stb?
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #43103 üzenetére
Most már ismét ott van nekem is Mester!
Gyermekim szoktak néha csapatni az én accomon is. Lehet, hogy valamelyikük a ludas, pedig az alpszabály, hogy semmit, de SEMMIT nem állítunk át.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest