-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
-
Emu
őstag
Pont ahogy írtad, az egy rng tank. Lesz, hogy a Ru oldalába maxosat lősz, meg lesz amikor épp 300-t. Ha megkerülsz valakit, és menet közben hátba akarod lőni, sajnos elég gyakran felfogja a lánctalp a sebzés egy részét. Én az E5-t szeretem, mert szemből nagyon nehéz belőni (még td-vel is), hátulról meg kapja az ezrest T49-el...
-
emre
veterán
-
galervin93
addikt
Nem rossz a HEAT sem, de elég ritkán tudja tölteni okosan az ember. Mondjuk ha végjátékban marad egy gép 100 mm körüli páncéllal, akkor talán a kisebb, biztosabb sebzés kifizetődőbb. Tényleg nem túl gyakori ez, de szerintem érdemes tartani párat belőle. Szerintem ha a lőszerek egyharmada alap HE, a maradék meg ízlés szerint a többi, nagyon nem lősz mellé (azt majd az ágyúval :-D ).
Tegnap este lezárásként én is a T49-cel toltam, sajnos egész este mínuszos rng-m volt, persze volt pár nagy pukkantásom, de szinte elveszett a 200 méterről földbe csapódó lövedékek közt... Egy igazán emlékezetes lövésem volt, parányi résen át egy Grille kapott 1029-et Sztálingrádon... :-) -
Greentea
senior tag
Szerintem is a 8asok miatt.
(#45660) diegho
E50M-nél ennél jóval alacsonyabb az ász határ hiába 10-es. 5xxx dmg némi spot és ász. Legalábbis én annyira megkaptam régebben.
Panther 2-re 4.2k dmg kellett nekem az ászhoz. Sajna screenshot már nincs meg így nem tudom mennyi spot volt. Szolgálati feljegyzésből nem derül ki..(#45659) Enzolord
Jaja spot is tuti közrejátszott meg azért az xp elég kevés.
Durván a 60%-a volt 300m ről messzebb, kb 4200 dmg. De közelről ezzel a tankkal nem igazán lehet operálni, legalábbis nekem nem sikerül. -
jr1994
addikt
Kerek 10000 xp-t kell elérni arra megadja
Itt több volt azért a base xp kicsit
Ezt most tesóm játszotta az accon. Kritikus együttműködés és Kolobanov medál M-B-Z módra. -
bigobert
tag
Nekem vert stab, rammer, coated optics volt fent.
Érdekes mód nekem a spic táras ágyúval jobban tetszett, több is az átlagsebzésem azzal a foschsal. Pedig a RU-ra nagyon kíváncsi voltam, de valahogy mégsem adta... A Leo pta kárpótól. még sose volt nátós 105-ös ágyúm,de ez hihetetlen jó. Ráadásul a stock ágyúja is tök jó, kényelmes grind. Mondom ezt kilences szinten "egy mark-os" emberkeként.
(#45268) rlazol nekem egy ilyenre adott ászt gondolom a top gun miatt, mert amúgy semmiben nem kiemelkedő.
-
GoTReX
őstag
Teljesen igaz,hogyne lenne ugyanolyan joga,csak kíváncsi voltam erre.A dolog második fele ,hogy miért hazudnak és építenek torz tükörképet csakazért is azt sosem értettem. Nekem az Alekosz rajongói klub ugrott be kb....
Más: Játszanék teamben,vagy akár párban is. Ha valakinek van ehhez kedve bátran jelezze.
Low Tier. TS is lehet.
-
Bad Pritt
félisten
De még náluk is lassabb.
Ahhoz kéne +20-30% dpm és egy fasza torony, hogy ne legyen vele probléma, de ez jelenleg nincs. Öszvér megoldás ebben a formájában.
A T6-7-es gépeket tudja terrorizálni, nagyobbakat csak mákkal. Viszont a buták mókásak, T34 a világ végéről rálőtt és a teste Föld körüli pályára állította a lövedéket.
Ja meg aki szerette a Centurionoknál a folyamatos ammo találatot, az itt is imádni fogja, hogy kb. 0 hp-ja van a lőszerrekesz modulnak.(#40306) Mogyesz75: Ez mondjuk igaz, hogy a küldetés érte nevetséges volt, szinte ajándék minden CAX tulajnak. Viszont mióta bejelentették, hogy meg is lehet majd venni, azóta potenciálisan pénzért vehető tankként tekintek rá és úgy elég retard szegény.
-
jozefgucci1
addikt
-
Linkin
senior tag
Na akkor még mindig tudok magamnak ellent mondani ez fenomenális.
Mivel ezt nem akartam leírni de mivel csodálatosan ellent mondtam magamnak így muszáj
Van egy támogatóm aki szokott nekem adományozni. Mivel vele más kapcsolatban vagyok baráti viszony.Aki álja önként a nyereményjátékokat amit én nem tudnék lényegében ennyi.
Magyarán szponzor.
Amit a nézőim kapnak szóval ők jól járnak -
Enzolord
addikt
Nem tudom, hogy azt a szuperteszterek megkapták e már...
Mert én még nem találkoztam vele csatákban..(#38528) lacibacsi nem tudni, hogy lesz e kárpótlás a pórnépnek
De valami biztos lesz, hogy ne legyen hiszti..(#38529) zolika15 Ne is mondd, ezért vettem vissza az Action Xet
-
Itt bármi lehet. Azért mert egy topik OFF topik, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne ON tartalom benne. A probléma az volt, hogy a szabályokkal ON tartalom volt kényszerítve az OFF topikba. Fogjátok fel úgy, hogy az ON, az OFF halmaz részhalmaza. Vagyis az OFF-ban minden lehet, ami az ON-ban megengedett, de fordítva ez nem igaz.
-
-
Chris0321
veterán
Én a T-43-ra és a T-44-re is raktam vizes lőszerrekeszt mivel engem mindkettőből kikaptak full hp-ról mikor felrobbant a lőszerrekesz, azóta csak sérül de nem robban fel. Nekem a legénység még csak most tanulja a második skill-t így még nem 100%-os a biztonságos elhelyezés. Remélem a T-54-re már nem kell felraknom, bár pár napja lőtt ki egy játékost előttem egy 9-es td full hp-ról ammorack-al. Ő is jobb oldalról kapta a lövést, egy sziklát került meg éppen amit ha a másik oldalról próbált volna megkerülni akkor többen rá tudtak volna lőni. Én ha úgy érzem sokszor sérül az ammo akkor inkább rárakom a vizes lőszerrekeszt mert nekem megéri ha nem a miatt lőnek ki idejekorán.
-
diegho
nagyúr
Venti, Rammer, Stab, vagy Optic, Rammer, Stab ezek a jó setupok, mivel kb az összes orosz normál mednek ugyanott van a lőszerrekesze (jobb 2. görgő mögött és a torony hátuljában) ezért pofonegyszerű, nem mész ki úgy, hogy a jobb lánctalpadat tudják lőni és mindig az ellenfélre nézel. Persze ettől még egy nagy TD simán lerepítheti a tornyod szemből, de nem lesz állandó.
-
diegho
nagyúr
Ő semmilyen játékban nem tudja azt csinálni, amit kell.
Először kezdtük az Archlord-al, ami egy RPG based MMO. Ő kb 2x annyi időt tolt bele, mint én. Nekem a játék legerősebb 1on1 karaktere ott figyelt az accountomon, neki volt 5 olyan, amit én 1 skillel öltem és másodpercenként kb 14-et toltam...
Utána jött a Diablo3, ahol szintén pár hónap játék után már egy elég erős Barbárral futkároztam, neki volt minden kasztból egy T1 képes karaktere.
Wot szintén. Ahelyett, hogy 1 ágat kihúzott volna, normális legénységgel és megtanulta volna a helyezkedés, weak spotokat, figyelt volna a csatákban arra, hogy kb mire kell számítani a pályákon, ott figyel neki kb 25db 6-os tank, fogalma sincs arról, hogyan működik a MM, nem tudja az átütéseket, nem ismeri a tankokat, hiába játszott az összes hatossal nem tudja megmondani egyiknek sem az átütését és a sebzését sem, hp-ról ne is beszéljünk.
Mindezt azzal magyarázza, hogy ő nem tud angolul, az nem zavarja, hogy a játék magyarul megy és rengeteg magyar leírás van, ráadásul amikről beszélek ott vannak a tech tree-ben és kb fél óra lenne megtanulni.
-
Stigma.HC
senior tag
Van ez így, van akinek egy picit sem fog fejlődni még ha a csillagok is áldják meg.
Ott van például munkatársam, mióta játszik tucatnyi visszajátszást kerestem neki amiből tanulhatna, oldalak tömkelegét hogy kicsit megértse hogy is kell játszani. Próbáltam magyarázni. Hiába
22000 csata és 289,19 wn8 Már régen feladtam.
Reménytelen és hihetetlen de élvezi piszkosul. Van egy tank, legyen rajta minél nagyobb ágyú és durrantson oda minél nagyobbat, kész ennyi neki a lényeg... -
MinionFlasH
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged