- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
galervin93 #50632 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, mert nem látnál rajta semmi egyebet, mint amit leírtam.... A lényeg, hogy jó volt kiengedni a gőzt!
-
törölt tag
válasz
galervin93 #50630 üzenetére
Riplit megette az élien!
Csak utolsó van bekapcsolva... -
törölt tag
válasz
galervin93 #50627 üzenetére
100%-ban egyetértek az általad leírtakkal! Volt már, hogy elküldtem valakinek a sablon szövegemet ( Bot pls uninstall WOT and go play BARBIE!!!) csata után, pedig ő sebzett legtöbbet - könnyű tankkal....
És még neki állt feljebb, nem értette meg, hogy neki nem sebezni kellett volna, amikor a többieket úgy szedték ki, hogy azt sem láttuk, ki lő és honnét... -
jim bcs
nagyúr
válasz
galervin93 #50507 üzenetére
(#50507) galervin93
Ne is idegesíts, nem tudom mit csesztek az artykkal, de tegnap mindenhová lőtt csak oda nem ahová kéne. Célkereszt beszűkülve, célkereszt tank közepén, fölé lőttem 2 tankkal, na mondom lentebb viszem így már jó lett volna de balra ment el a lövedék 2 tankkal, úgy látszik rng vagy sokat ivott vagy a kocsmában elaludt. Tegnap artyval pl. nem lehetett 1db telitalálatot se bevinni. Az egész nap egy piszok nagy szívatás volt, a végére megint a szokásos, az egész napi agyhalál után adott egy jó kört, kabaré.(#50506) Runo
Hát azok ott mit csinálnak 3-man? -
törölt tag
válasz
galervin93 #50507 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #50419 üzenetére
Nem átom az ellentmondást
Magamat igen, értem. Felkúrtam az agyam. De attól még h belelőttem nekem nem lett jobb és emiatt a későbbiekben is tartózkodni fogok az ilyenektől, ahogy eddig is tettem. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #50408 üzenetére
Igen ez érthető és ezért szerettem a régi wotlabs-os színezést. Ott voltak a szürkék és pirosak (BOT), sárgák (akik kapizsgálják már merre kell menni a tankkal, melyik a tank eleje), zöldek (akiknek már van fogalmuk mit is kellene csinálni, hasznosak is tudnak lenni), kékek (akik többször tudják befolyásolni a csata kimenetelét), lilák (ezt nem kell ecsetelnem)
Viszont QB színeiben nagyon egybe folynak a színek, többféle piros, alig elütő narancs, zöld és a wotlabs-os kék között szinte nincs is különbség, mert nála a kék az zöldeskék, mely könnyen összekeverhető a zölddel pl.
Na mind1, majd a legközelebbi ASLAIN frissítésnél vissza teszem a régi megszokottat. -
e-newsee
addikt
válasz
galervin93 #50009 üzenetére
Ja, manapság nem nagyon van idő újratöltődni ezeknek a cuccoknak.
De amúgy nem másfél perc? Vagy a nagyméretű csomagoknál csak egy perc? -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #50007 üzenetére
Ez igaz, de a reload miatt újra tudod javítani max vársz egy percet
-
törölt tag
válasz
galervin93 #49976 üzenetére
Menj a tárason, most azoké a Tankok világa.
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #49973 üzenetére
Nálam a könnyű tankok átalakításakor ment a lecsóba az ELC, sajnos elég későn kezdtem el a francia ágat, de az utolsó időkben is jót mókáztam vele.
Jelenleg 1375-nél járok, ami nagyon bejön, igaz ászt még nem mentem vele, de kb. minden harmadik kör jól sikerül. Ha a kis bc is hozza ezt a szintet, akkor szeretni fogjuk egymást. Csak ezekbe már 3 fő kell már végig
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #49944 üzenetére
Kis T49 trollkodásra azért elég gyakran kapható vagy
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #49942 üzenetére
ne haragudj, mi az, h szorzózni "kell"?
Ki kényszerít rá?
Szerintem nem éri meg, mert mire mindent leszorzózol, annyi idő alatt mentél volna egy csomót azzal, amivel tényleg akarsz, és abba beleraktál volna egy rakat XP-t. -
Yofej75
aktív tag
válasz
galervin93 #49919 üzenetére
nem sajnáltad rám a billentyűzetet, ezer köszönet érte
-
Enzolord
addikt
válasz
galervin93 #49744 üzenetére
Nem akarok cserélni mindent, csak akartam tudni, mi a szűk keresztmetszet. Az biztos, hogy q a proci, valszeg 8200.. Néztem 95 font a 4590es ennyi kb a 1050es gtx, de nem akarom.mindkettőt. plusz ugye lap ..
de Köszi a választ
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #49730 üzenetére
Erről csak az a véleményem, hogy mindenkinek más nő tetszik - hála az égnek, különben bajban lenne a ffi társadalom - éppen ezért nem vágom, miért kell le/beszólni vkit/nek, hogy milyen színes modokat tesz fel?!? Ő játszik vele és nem Nektek kell "szenvedni" miatta! Többször megszóltatok már a színes tank ikonok miatt, de kíváncsi lennék, hogy hányan gondoltátok végig, hogy miért is ezt használom?!? Mert ahogy ránézek, rögtön látom, hogy milyen nemzet, hányas szintű tank, látom a tank nevét - nem kell a players panelen ez az infó - látom, hogy HT, MT, SPG, TD avagy LT! Mindezen sok infó csupán egyetlen kis ikonban és nem kell a sok felesleges infót kiíratnom. Eközben verik sokan a mellüket, hogy Ők modok nélkül, teljesen alap WOT-al tolják! Egészségükre, tegyék ezt, de hogy én hamarabb látom, hogy milyen leosztás van a két csapatban az tuti, ugyanis az alap ikonokon konkrétan azt sem lehet látni, hogy épp milyen osztályba tartozik az adott tank!
Sosem szóltam meg az ilyen embereket, hogy vajon miért kínozzák magukat, mert az Ő dolguk, mindenkinek a saját dolga, hogy milyen beállítással játszik. Csak sokan vannak itt, akik sportot űznek abból, hogy beszólnak másoknak, tök mind1, hogy éppen miért: szapult vkit vagy vmit, csicsás modokat használ, nem elég jó csata mentett képernyőjét teszi fel - kinek nem elég jó csata egyébként? lehet, hogy az illetőnek az élete csatája volt - stb., stb. -
Papooo
senior tag
válasz
galervin93 #48858 üzenetére
A folyamatos jó eredményt még lehet egy kicsit javítani, ha nem játszik az ember stock tankkal, illetve ha intenzív goldskúló használattal kiküszöböli az RNG negatív hatását.
Ki van ez találva a WG részéről:
Nem csak a prém és a prémtank a nagy biznisz, hanem a szabad XP váltás is. -
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93 #48858 üzenetére
Igazabol az en hibam is, mert fogalmazhattam volna pontosabban. Csak magambol kiindulva azt gondoltam az egyertelmu, hogy nem arra gondolok hogy hatul kempulve kell sebzest kiosztani, hanem megfelelo helyen/idoben/celpontokra. Amit le is fed igazabol amit irtal: "kellően agresszív, de okos játék".
-
Papooo
senior tag
válasz
galervin93 #48854 üzenetére
Hosszú távon, ha bekempelek valami tuti helyre, és osztom a sebzést, amíg el nem fogy az ellen, vagy a saját csapatom, akkor az átlegsebzés tutira nő, arról megy nem tehetek, hogy az a sok nyomorék csapattársam nem képes játszani.
Ha esetleg a csapatból többen is ezt a módszert alkalmazzák, akkor mind reportolni kell mert nyomoronc kis kemper botok. -
Stanislav84
tag
válasz
galervin93 #48676 üzenetére
Ez megint csak helyzetfüggő szituáció... ha az oldala látszik csak akkor azt lövöm. Főleg, ha 300+ méterre van és nagy esélye van, hogy a láncot nem találom el, de a tankot igen. De értelek és szoktam ezt is alkalmazni. Múltkor LTTB-vel tartottam láncon egy Maus-t két percen keresztül, amíg full hp-ról a csapattársaim ki nem szedték. Tegnap pedig T95 ellen csináltam ugyanezt.
Viszont a legtöbb esetben, ha lehet választani, akkor sebzek... lehetőleg láncolással együtt is...
A legjobb példa... tegnap volt egy fergetegesen jó Cromwell B meccsem tier7-ben himmelsdorf encounteren. Láttam az enemynek nincs más olyan gyors tankja, felmentem a hegyre át a kastély mellett, oda ahol az enemy jön ki, és amint jöttek felfele, láncoltam őket, és a csapatom meg lőtte az IS, IS-2-ket... öröm volt nézni és csinálni.2K+ sebzés és 2K tracking "spot" sebzés.
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #48605 üzenetére
Ugye én noob vagyok, de 7k-t még én is tudok vele pattintani, ha..... ha jó a pálya, ha elég gyenge az ellenfél tudása és tankállománya, ha kegyes az RNG és ha nincs arty... A derp gun-nal lehet sebezni akár 9-10k-t is, így ez a tank egyértelműen felért a Maus szintjére és akármelyik Obj. 260 küldire is sikeresen használható ma már...
(#48604) jozefgucci1: 30. csatámra lett meg vele. De már a 28.-ra is sikerült az elsődleges. Azóta mentem még hetet és egyszer kitüntetéssel, egyszer anélkül újra meg lett volna... ha még kellett volna...
Amennyire utáltam a japán heavy vonalat T8-ig, annyira megkedveltem T9-10-ben... -
Dr.Én
veterán
válasz
galervin93 #48589 üzenetére
Az igen..kicsit nagyon gyenge csapat társaid voltak..
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #48482 üzenetére
Nekem is vannak ilyen napok sajna...este ha leszel tolhatnánk...már csak 30k xp kell pattonig, illetve 40k wtpz4-ig, de végül is mehetünk bármivel, csak fun legyen
@diegho: tegnap 6k sebzésre nettó 45k hasznot hozott a T-10, csak az a baj, nekem csak 10/1 csata ilyen
-
jim bcs
nagyúr
válasz
galervin93 #48482 üzenetére
Nagyon átérzem, valamit tuti alkotnak odafent, ez megy sorozatba hetek óta. Ezen felül spotolni senki nem megy, kivéve az ellent és szépen leszednek mindenkit. Ez csak egy töredék, de nekem is nagyon elegem van
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #48259 üzenetére
Szombaton lesz időm játszani 14-20 óráig kb. szóval remélem addig elfelejt a rendszer
-
notika77
senior tag
válasz
galervin93 #48244 üzenetére
Ez érdekes én azért kértem a replay-t, mert a tanks.gg-n nem találtam a lövegpajzson 500mm-nél kisebb vastagságot. Most megnéztem a replay-t és tényleg az első sebzés a Skorpion G aranyától a lövegpajzson a csőtől jobbra fel történt.
A legfurcsább, hogy hosszú percek óta keresem a galervin által belinkelt 266mm-es effektív páncélt, de még mindig nem találok 500mm-nél vékonyabb páncélt (effektív). Ott ahol a lövésnyom van végig 250+250mm vagy 250+250+210mm-t mutat.Hibás a tanks.gg, mert amíg nem váltok át Live-ra, addig csak 250mm páncélt mutat, viszont utána már 250+250-et és ez nem változik akkor sem, ha visszaváltok Collision-re. Mivel a játékban beütött a Scorpion így a 250mm-es páncél lehet a valós érték a lövegpajzson. -
infectedmann
őstag
válasz
galervin93 #48244 üzenetére
Ma amúgy is elemében volt az RNG
A három találat, három modul sérülés volt a kedvencem
Emu: Nekem IS-3 -al lett majdnem Pascuccim csak a kedves artynk úgy gondolta milyen jó ha az utolsó lelopja.
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #48121 üzenetére
Tudom hogy nagy troll, kaptam már nagyokat de nem erre szerettem volna rákérdezni.
és (#48130) csapee
Ha nem is láttam ahogy még a Löwe-t se persze hogy hagytam neki időt.
Nem, nincs meg nekem és nem is ekézni akartam hanem csak egy választ hogy ennek a gépnek elegendő ha már csak egy kevés is kilóg ahhoz hogy sebezzen.Részben a torony széle és a kupola volt kint, persze repesz bárhova szóródhat de alapból 0.60/100m a löveg szórása ill. min. 240 méterre álltunk egymástól.
Remélem így már kicsit érthetőbb.
-
benvolio
őstag
válasz
galervin93 #48114 üzenetére
Én itt olvastam valakitől ezt a lehetőséget és nagyon jó, hogy megszabaduljak tőlük. Egyszerűen annyi megalázást még nem kaptam, mint mikor aktiválva voltak. Ha átlehetne küldeni neked szívesen megtenném, hogy használd egészséggel őket, mert több mint száz van és sokszor kilépéskor elfelejtem.
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #48114 üzenetére
Ha tudom, hogy két órát játszok, akkor én is mindig benyomok mind a három helyre egyet. Így most alig 522 db van a "raktárban"...
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #48098 üzenetére
Ne is mond...IS4-el lámpavillanás után 10mp-en belül megkaptam mind az 5 arty-t. Magamban szép szavakkal illettem a WG felmenőit majd nyomtam egy Alt+F4-t és néztem egy filmet inkább.
jozef: akkor ideje jelszót változtatni, köszi
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #48085 üzenetére
Kinek mi. Sokszor lövök 0 dmg-s kritikált azokra amiket felsoroltam. Jó tud lenni.
-
Emu
őstag
válasz
Ez így van, pár napja én is bré rossz oldalára kerültem.
9-es franszia LOR vs. RHM. HE-t töltöttem, hogy az rng miatt nehogy pár HP-val életben maradjon, erre nem 270-t sebzek csak bele? Persze ő rám fordul és 1 lövésből kiszed... -
rlazol
veterán
válasz
Egy időben én is HEt lőttem az artykra, de egyszerűen nem érte meg. Nyilván függ a tanktól is, de amikor az M10-vel rendszeresen 100 alatti sebzést ad ki, az bosszantó. Leszoktam. HE-t akkor használok, ha resetelni kell vagy láncon akarok tartani egy ellenfelet, aki az adott szögből nem tudok sebezni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #48082 üzenetére
Lightokra meg artykra (nyitott td-re) ált he-t lövök (persze szituáció függő). Nem is azért mert a sebzés az érdekes. Hanem mert modult, legénységet visz. Ugye nem kell mondani az miért jó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #48073 üzenetére
Tessék he-t használni.
4580693: nem félek én az elején se. Pont ez a baj. Illetve nem lenne ez se baj, ha a csapat legalább a free sebzésért csinálna is valamit. De sokkal jobb olyan helyen campelni ahonnan még lövést se lehet leadni.
-
jr1994
addikt
válasz
Az se rossz! Nekem a grille maratonom alatt volt egy olyan hogy az ellenséges grille repesszel 3-mat sebzett belém, és még modult sem vitt
-
rlazol
veterán
válasz
A Conqueror GC-ről egyszer Centi 7/1-vel pattantam kétszer egymás után, hű de felbaszta az agyam...
-
palfitom
félisten
válasz
galervin93 #48024 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz
galervin93 #48059 üzenetére
Szándékosan még soha senkibe nem lőttem, talán ha egyszer, az is revansból. De ez már kezdett idegesíteni.
Nem az én stílusom a meccs közben vitázni. Nem sok az a 8-10 perc ahhoz, hogy az ember mással foglalkozzon. Egy ilyen adok-kapok lefoglal két embert a csapatból, akik ahelyett hozzá is tudnának tenni a meccshez. Másrészt én ezt játéknak fogom fel, ami kikapcsol. Persze igyekszem minél jobb lenni, de azért egy határt meghúzok, hogy meddig megyek bele egy vitába, utána inkább otthagyom az illetőt. De persze ez én vagyok. -
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #47982 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, de azért gyorsan megnéztem ezt a hátulról ellőtt ágyút - a T-54-em teste az ellenféllel és így az érkező lövedékkel is párhuzamos volt, míg a tornyom 25-30 fokkal el volt forgatva jobbra. Az UDES a tornyom jobb oldalát találta el közel az ágyú tövéhez, a lövedék lepattant, rá az ágyúra, ami ettől besárgult. Mondom én, abszolút mínuszos RNG. Ilyenkor abba kell hagyni és nézni valami jobb foglalatoskodás után.
-
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #47874 üzenetére
Szerintem a stug az a tank amire 2-3 skilles legények kellenek. Akkor kezd el működni.
Persze ízlések és pofonok. -
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #47868 üzenetére
Erről már többször volt szó. Felfogás kérdése. Van aki free garázshelynek tekinti ezeket és van olyan (mint én is), aki az összes kis fostos ajándék tankot megtartom. Kenyeret nem kérnek...
-
Richard!
addikt
válasz
galervin93 #47465 üzenetére
Ezért kellene WN8 szerint kreálni a MM-et. 0-200-ig, 200-500-ig, 500-700-ig és így tovább...
-
4580693
senior tag
válasz
galervin93 #47460 üzenetére
Tegnap Cliff. Az ellenségnél marad 3 heavy (wz-111-4, m103, kv-4) meg egy arty. Nálunk egy arty, egy ru meg én (wtf tróger). Kv-4-et egy lövésből szedtem ki (leégett a lelkem). A wz-t két lövésből szedtem ki, cserébe kaptam tőle egyet. Utána elmentem az m103-ért. Volt benne 350 hp. Azért, hogy biztosra menjek, töltöttem goldot. Aztán jött az m103. Első lövés pattant az aljáről. Kaptam egyet, maradt 60 hp-m. Következő lövésem mellé. Mindez 30m-re egymástól. Buktuk is a csatát.
-
rlazol
veterán
válasz
Nekem nincs vele bajom. Sokszor hagy az ellenben még egy lövést ez bosszantó, de sokszor maradok életben miatta én vagy egy csapattársam is, ami meg jó. És én többet tudok sebezni az utolsó hajszálba kapaszkodva, mint Ödönke.
-
jr1994
addikt
válasz
Az utolsó esélyt én is utálom, de hát ha úgy dönt a wg hogy most Ödönke tankjátékot játszik akkor nem állítja meg semmi -
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #47457 üzenetére
Én azért akkor is jobban szerettem az 50 120-at, az átlagsebzésem is 200-zal jobb volt vele, mint ez E1-gyel.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #47421 üzenetére
Prém ammo 510-es alfa.
-
4580693
senior tag
válasz
galervin93 #47306 üzenetére
Szóval, a tróger is szerethető tankocska?
Ez a borsig ezzel a bazi nagy lőccsel tetszetős. Szegény ellen jön felém mit sem sejtve, aztán egyszer csak kap a pofijába egy szép 750-es lángost! Ez az érzés megfizethetetlen. Majdnem T49 filingem van.
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #47244 üzenetére
és ez neked miért rossz? a másik oldalnak ugyanúgy megvannak a maguk botjai, így a végkimenetelt nem igazán befolyásolja. amikor meg emiatt vesztesz, cserébe pár csatával később Te találsz egy tornyát forgató, full hp-s botot az ellen bázisán.
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93 #47217 üzenetére
f5
-
nightmare13
őstag
válasz
galervin93 #47179 üzenetére
Én se másnak vettem
SH-ra ugye nem jó, viszont öröm nézni, ahogy körbemégy a Tigris mögött, megállsz, kitárazol, és még mindig nem tudott rádfordulni
-
benvolio
őstag
válasz
galervin93 #47119 üzenetére
Igen, kell a tudás, de ha nincs plusz akkor nincs mit kihasználni és nincs ami a tudáson kívül hozzá segítené az adott szituációhoz és anélkül a segítség nélkül meg lehet, hogy nem lesz akkor eredményes és a csata vége nem az lesz ami lett. De ez a perk-ekre és skill-ek is igaz, adott csatába, szituációba sokat számíthatnak.
(#47120) h1mpi: eddig nem szólt senki.
Egy régebbi Aslain van fent és érdekes, mert ez még működik benne csata alatt, a többi nem, de mivel itt savaznak, hogy mennyire csíter vagyok meg béna így inkább rakok fel újat amibe nincs, amit egyébként nem tennék már, de az ikonok miatt és damage panel miatt kell, sőt szerintem a szaros xvm-et is törölni fogom
-
benvolio
őstag
válasz
galervin93 #47112 üzenetére
Miért lenne hülye?
Jól teszi ha megteheti, eléggé előnyhöz juttat, már majdnem felér egy illegális mod-al.
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #47047 üzenetére
Hát ja. Én is gyakran lövök a 390 alfás ágyúkkal 310 körül, akkor nem igazán őszinte a mosolyom
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #47001 üzenetére
nagyszerű játék volt, gratula!
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #46991 üzenetére
Figyeld meg, amikor bent lesz a spotolós küldetés akkor már 3k-nak is örülni fogsz. Nekem lassan 2 hónapja van bent a foglalós/védős küldi light tankkal, persze más tankosztállyal már többször megcsináltam...de egyszer beadja itt is.
-
szallasi007
őstag
válasz
galervin93 #46991 üzenetére
Replayt fel tudnád dobni hátha el tudok lesni vmit belőle
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #46986 üzenetére
Én sem megyek rá kimondottan a küldikre, csak ha kapok egy olyan leosztást, ahol nagyobb az esély rá, (pl. másik oldalon 5TD van) akkor megpróbálom.
Az rng az sajnos ilyen, egyszer minden bemegy, egyszer semmi. Valahol van egy T30 visszajátszásom, ahol szinte szűkülés nélkül lövöldöztem 300m körüli távra, és 11/10 találatot beadott...ellenkezőjéről viszont mennyit tudnék mutatni -
Stanislav84
tag
válasz
galervin93 #46787 üzenetére
Azt tettem végül.
Mondtam neki, hogy máskor is szívesen kiszedem, ha meglátom.
Elköszöntem és blacklisteltem.
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46732 üzenetére
Szerintem a hatos fv artyval könnyebb lenne. KIcsi a hp-ja saját tierjéhez képest, és elég mobilis ahoz hogy végig életben maradj. Ellenben keveset sebez egyszerre. A német arty tényleg random isten szolgája.
-
Stanislav84
tag
válasz
galervin93 #46732 üzenetére
A többszörös élet az M44-el tényleg könnyű... nekem amíg küldetéseztem vele 3x lett meg a Gore medál... De már áttértem az m12-re, hogy majd a nagyobb sebzéses küldetéseket meg tudjam csinálni.
-
Stanislav84
tag
válasz
galervin93 #46720 üzenetére
Értem én, és én is így értelmezem, de mostanában mindig hallom streameken és videókban is, hogy 4 skilles legénység így meg úgy... ami annyit takar nála, hogy 3 skill fullra megvan, és a 4. X százalékon.
Erre irányult a kérdésem, pont emiatt.
De amúgy értem én... Ezt a kiképzem a prém tankban dolgot is.
Csak pl., aki nemrég kezdte, mint én, és nincs is nagyon prém tank állománya, úgy nehéz kapásból jól nyomni (pl lámpa nélkül vagy lámpával ég és föld a különbség)
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #46720 üzenetére
Én erre használom az leFH artyt. Ott nem para ha nincs lámpa egy ideig
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #46676 üzenetére
ilyenkor op light-al kell menni és hentelni a botokat a lila wn8-ért
-
woryz
senior tag
válasz
galervin93 #46575 üzenetére
(#46571) emre & (#46575) galervin93: Köszi,nekem a lányok miatt megvan ugye a BIA mindegyiken, eddig a parancsnoknak sikerült csak válasszak egy lámpát.
Igazándiból van értelme ezen az ágon az álcázásnak? Nem járok úgy vele, mint a német td ágon, mert aztán a JGPZE100-on nem sok értelme van.
Eddig nekem még nem jött át a tank, de mivel két csatát mentem vele, nincsenek túl nagy elvárásaim.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #46575 üzenetére
+1 az indire!
Marha jó kis gép. Még a Leo PTA, ami azon a fejlesztési fán nagyon jó. A Leo1-től viszont nem vagyok elájulva.
-
emre
veterán
válasz
galervin93 #46517 üzenetére
és hátra felé nézve van gun dep is, amit a grille-ről már nem lehet elmondani
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #46477 üzenetére
volt egy mod (egy időben Aslainban is benne volt), ami az ellenség lövegének irányát jelezte. Tehát láttad, hogy a sarok mögött lapuló TD téged néz vagy sem, vagy mikor fordul feléd.
kchryss: ez egy érdekes lista, köszönöm!
ami engem érint/het:
8as: az Aslain féle dmg indicator visszaszámolja annak a tanknak a töltési idejét, amelyik utoljára talált el. Nem kalkulálja az esetleges extra felszerelést és tárosnak is tártöltést számol. Ez lehet gáz?12es: a sima auto aim+ ot használom, ami szikla mögött is cuppan, de közepére. Nem erre gondolnak, ugye?
kérdés persze, hogy lesz-e ilyesmi az EU szerveren és persze kíváncsian várom az orosz folyamatot.
-
notika77
senior tag
válasz
galervin93 #46477 üzenetére
A lövegirány-jelző, nem a saját löveged irányát jelzi, hanem az ellenfélét a minimapon és ez továbbra sincs a játékban.
-
woryz
senior tag
válasz
galervin93 #46371 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor fognak bannolni...
ha szarul állunk, megfulladok, kilövöm magam artyval.
-
emre
veterán
válasz
galervin93 #46371 üzenetére
akkor már inkább a skizofrénia
-
woryz
senior tag
válasz
galervin93 #46369 üzenetére
Hogy találtad ki.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46284 üzenetére
Nem neveztél erre(katt) a versenyre? Pont akkor volt a td része a versenynek. Tegnap járt le a határidő, ha nem neveztek sokan lehet skorpiont érő kör volt.
-
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #46288 üzenetére
Az a bajom vele, hogy átlagban lövök 7 lövést, abból kb 4-5 talál. Kiságyúval átlagban ez 1600dmg-1800dmg. Ez nagyon kevés, több lövést pedig nem tudok vele leadni mert vége a csatának.. Valszeg user error lesz másodjára is..
Feltettem a nagyobb, 15cm es ágyút, hátha..
-
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #46284 üzenetére
Gratula, szép kör volt!
Én nekem még sajna nincs meg a nagyágyú, hiába egyezik meg stat szempontjából a Jagdtigeren lévő fullos ágyú a Wt fullos ágyújával, sajna nem ugyanaz a kettő, így még 50.000 xp-re vagyok tőle. -
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #46262 üzenetére
Grat!! Replayt feltudsz dobni?
Én most vettem vissza, de valahogy az RHM után régen sem, és most sem jön annyira be..
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #46262 üzenetére
rossz képet raktál alá! Ez egy SU-100Y csata
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #46185 üzenetére
Neked is köszi a választ
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46104 üzenetére
Aaa, akkor op lenne
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46102 üzenetére
-10 gun dep
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #46077 üzenetére
Mi ez ?
Zöldre festett 50 120 ? -
woryz
senior tag
válasz
Látom, tényleg az az irány, hogy a régi tankok teljesen használhatatlanok legyenek...
Gondolom teljesen pacsiban lesz a jó öreg régi kilences tankokkal...
Szerk:
Legalább lesz pénzem, mert az összes használhatatlan régi szart el fogom adni... Csak nem tudom, mire fogom költeni... -
Enzolord
addikt
válasz
Már csak azt kellene tudni, hogy két lövés közt mennyi az idő, mert a reload time tetves hosszú..
Viszont baráti a csőlehajlás.. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46060 üzenetére
Az a nem vicces hogy a szórást tovább tervezik nerfelni. Vagyis még ennél is sokkal több lövés menne a célzó széleire és kevesebb középre:
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #46049 üzenetére
Az első két lövés az tényleg "érdekes" viszont a többi az vagy érthető pattanó vagy el sem érte a T32, lepattant előtte a földbe. Sajnos sok ilyen "érdekes" lövés van a játékban még mindig, ami sokszor elveszi az ember kedvét de legalábbis felbosszantja!
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #46055 üzenetére
"Alacsonyabb szinten, toptierként előfordulhat (pl. japán heavyk)"
Már ha beadja. Tegnap gondoltam, hogy megjáratom az O-I-t. Top tierként Redshire-en a heavy dühöngőbe mentem, ahol kb. 50 méterről egymás után lőttem három lepattanót és gold lőszerrel egy nem átütőt az ellenség T-150-esébe!! Máskor meg 300 méterről teljes szűkülés nélküli kapáslövésekkel egylövésezem az ellent. Én lebeszélem magam mindenféle összeesküvés elmélet befogadásáról, de ilyenkor elgondolkodom, hogy talán mégis lehet valami a levegőben...
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #46049 üzenetére
Az fcm-mel pont pár perce mentem egy hasonló kört.
Viszont néha az ellenkezője is megtörténik amikor tök reménytelen kapáslövést ad be. -
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #45989 üzenetére
Löveg és torony! Fejlesztett toronnyal nagyon sokat javulni fog, nagyobb löveggel pedig tényleg sokkal élvezetesebb lesz vele a játék.
-
törölt tag
válasz
A torony! Talán az a legfontosabb! A fejlesztett toronnyal sokat javul a célzás és újratöltés ideje.
-
notika77
senior tag
válasz
Ebben lehet valami, mert én free-ből rátettem a nagy ágyút, de csak a motor után kezdett el működni a tank, addig csak szenvedtem vele.
-
válasz
Én a PTA-n azt hiszem a motort hagytam a végére, a nagy ágyúval könnyebben jön az xp
-
törölt tag
válasz
galervin93 #45986 üzenetére
Én csak 2 prémtankot vettem a múlt héten, de hogy mikor fogok velük játszani, az rejtély. A gépem A-ban, én B-ben. A kettő között meg elég nagy a távolság.
Én géppel sem tudok játszani!
-
woryz
senior tag
válasz
galervin93 #45943 üzenetére
Küzdök, hál' Istennek, kialudtam magamból az elkenődést.
(#45944) rlazol: Azért az megnyugtat, hogy más is szív vele.
A rinyálás jogos, legközelebb is szólj, ha esetleg nem tűnik fel magamnak.
(#45945) diegho: Melyik 8-ast ajánlanád? Megnéztem, tudnék venni egy hatos orosz light-ot is (sajnos a nevét elfelejtettem...). Melyik a legnoobabbaknak való light? Francia?
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #45921 üzenetére
Magas/közepes (nem ultra) beállítások mellet meglesz a stabil 60 fps. Egyébként nem fogsz ilyen részletesség mellett játszani, mert nagyon zavaróak az effektek.
Ajánlom figyelmedbe [link]
Bár azóta lett több szál support... -
Emu
őstag
válasz
galervin93 #45901 üzenetére
Nem tudom milyen gépről van szó, de vinyó nélkül még így is 20e Ft környékét érheti. Akik foglalkoznak bontással annak igazi kincs. Próbáld meg aprón elpasszolni, az új alaplap ára simán meg lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged