- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani #18795 üzenetére
Az E3 egy nagyon szemét, azt szemből csak pár helyen lehet meglőni és ott is nagyon kell célozni. Az alja, de nehogy középen, ott pattint, hanem két szélén.
Ha takarja az alját, akkor meg az ágyú felett szemből nézve balra vannak olyan légterelők, azt be lehet lőni. Batchat-el 5-ből kétszer sikerült, de kb mint a halálcsillagon a szellőző nyílás, teljes becélzás és pontos lövés kell hozzá.
A kupak nagyon csalóka, van ott még 600-as páncél is, elméletileg pontosan meglőve be lehet vinni, de ha mozgatja, akkor azt a legnehezebb eltalálni.
Kb ezt a három pontot ismerem szemből azon a dögön, amit sikerült is meglőnöm és kb ilyen sorrendben érdemes próbálkozni, alja két oldalt, a szellöző nyílát és a kupak.
-
csapee
őstag
válasz
sebijani1982 #18792 üzenetére
Effektive 300 felett a nagy resze.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
sebijani1982 #18792 üzenetére
230 körül lehet, de az engem is sokszor megszívat, gondolom a kialakítása miatt. De majd jön a mindentudó Patrik és megmondja a frankót.
-
sebijani1982
senior tag
T110 E3 tetején a vödörnek mekkora a páncélja? Obj 704 286-os átütése kétszer is kevés volt hozzá.
Köszi a választ!
-
scyllarus
veterán
Az új hangokkal nincs gondom, meghallgattam a teszten, majd megszokom. A Warheades szinkronomat viszont fájlalnám, ha nélkülöznöm kellene...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
mefistofeles #18782 üzenetére
Én is megnéztem-meghallgattam. Szerintem az atmoszférikus hangok nagyon jók,jól lehet érzékelni,hogy a lövedék előrefelé halad a térben és a hordás szépen visszaverődik a lövedék környezetéből.
A löveghang,hát nem is tudom,szerintem közelről nem így hallatja magát hanem inkább messzebbről szólhat így a löveg. Tény,hogy nem Hollywood-i hangzás volt megcélozva a fejlesztők részéről. -
fradi81
veterán
Csak nálam nem megy a tesztszerver?
-
Hááát....
Most néztem (hallgattam) meg az új 9.4-es lövéshanogkat a Pyter féle videóban. Ez most vicc vagy komoly? Borzasztó gagyi szerintem. -
h1mpi
félisten
Most one shotolta a Sherman Jumbomat egy KV2
-
Szasinka
tag
válasz
zsolthee #18557 üzenetére
Sikerült felküzdeni 50% fölé az E50M-el a winrate-t
Tegnap volt a nagy nap Amit az RNG elvesz azt vissza is adja
Most már semmi pénzért nem adnám el, nagyon jó kis tank ez. Aki gondolkodik rajta az vágjon bele sztem nyugodtan, megéri, előtte lévő tankok között is van egész jó.
Az első száz csatában rengeteg criticalt lőttem, többször volt, hogy a földbe csapta a skulót vagy épp ghost shell (semmi más tankkal nem tapasztaltam ezt, ezzel meg rendszeresen, ezt jó lenne már ha javítanák); viszont az utóbbi időben ezeknek a száma leccsökkent. Ki érti ezt. -
Djuree
félisten
lol, azt álmodtam hogy év végén kivonják a t10 artykat a forgalomból, de aki addig kifejleszti annak megmarad. ennek örömére asszem kihúzom a 261-et, van 80k xp a 212-őn...nehéz lesz. pfej!
-
törölt tag
válasz
fradi81 #18776 üzenetére
Akkor igazából nem is tükrözi rendesen az egyéni teljesítményedet valamelyik érték.
Gondoltam minék ügyesebben játszom, annál magasabb a WN8 érték, és a besorolási osztály is összefügg a csatában nyújtott teljesítménnyel...
Persze tudom elég összetett mindkét számítási érték, de leegyszerűsítve így tűnt logikusnak... -
törölt tag
Tudnám miért szidjátok az FV207-et?!
-
törölt tag
-
unravel
őstag
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18597 üzenetére
A sok sebzéééés.
(#18641) Runo: Khm... félkezű
(#18653) isti101: D-10T2C
(#18681) jimmy74: Nekem az E-75 kis csővel mintha jobban adta volna a DPM és a pontosság + célzásidő miatt. A három közül nekem a legjobban a Tiger I jön be. Az E-75-öt jobban szeretem, mint a KT-t, mégis sokkal rosszabbul adja vele. Alig sebzek vele többet 2-300-zal (2000 vs 22**).
Inkább kezdek visszatérni az CT-I-hez. Kívülről baromira OP-nak tűnt ez az E-75 a páncélja és az alfája miatt. Mozgékonyságban mindenképpen veri az CT-I-et, egy ilyen tankhoz képest nagyon jól fordul és ez a tolatási sebesség is durva egy ilyen heavy-nek (megnéztem, még a VK is 15-tel tolat). Ez az óriási hátulütő az M103-nál és a Conqueror-nál, hogy csak 12-vel mennek hátrafelé.
Az átütés, a DPM és a teljes 8°-os gun depression miatt viszont én inkább az CT-I mellett teszem le a voksomat. Ennek ellenére megmarad az E-75 is, ha már goldért le van festve, meg amúgy sem kell az E-100.
(#18694) Simi37: Így utólag is Boldog születésnapot!
(#18753) unravel: Miben fogadunk, hogy ismered World of Tanks Humor nevű oldalt?
- - - - - - - - - - - - - - -
- Tiger I 4074+1839 dmg
- Amikor 2 T7-es heavy-nk nem képes együtt sebezni annyit, mint én egyedül StuG 3-mal...
És ami nálam teljesen kiverte a biztosítékot...:
- M103, aki 300 kör után is a stock toronnyal és a 105 milis csővel használja a tankját! Why would you do that? Azt éppen nem hallgattam meg, hogy milyen motor van benne, de el tudom képzeli, hogy nem tudja, hogy kell modulokat fejleszteni... -
törölt tag
No hát olvasgatva a kommentket, azt hiszem ma csak artyval fogok játszani
-
unravel
őstag
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34 #18744 üzenetére
A kezdőket leszámítva mindig ugyanazon egynéhány szerencsétlen "veterán" sír az arty miatt, azok akik képtelenek megtanulni elmozogni az arty elől. Sajnos wn8 huszárság meg együtt jár az elsődleges arty célpont megtisztelő szerepével.
Ez az artysok meg nem tudnak tankkal játszani meg olyan...
...óvodás szintű duma. Hát még nem láttam olyan paradicsom tankost aki unicum szintet tol artyval, pedig állítólag elég csak egy ujjal klikkelgetni.
Persze minden szakértő keni-vágja az arty témát, aztán vagy nincs is artyja vagy 3-4 accounttal ezelőtt még a nyílt bétában eljutott a Hummelig, tisztelet a nagyon ritka kivételnek (csak azért írom ide, hogy az anti-artysták azt hihessék, hogy ők a kivételbe tartoznak).
Mindig elcsodálkozom, hogy az állítólag minden körülmények között maximálisan összpontosítva koncentráló, tudományos átgondoltsággal több lépésben előre megtervezett hadmozdulatokkal operáló super unicumok, mégis hogyan tudnak néha ilyen zöldségeket összeírogatni (mesebeli rejtett overbuffok hadáról).
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #18749 üzenetére
Ha már a TD-ket említed, tegnap késő este 8-10 db volt belőlük a csatákban és ezen kicsit meglepődtem, mert egy ideje már nem tapasztaltam hasonlót.
Mondanom sem kell, hogy az értékelhetetlen szinthez közelített a meccsek színvonala és inkább kikapcsoltam a wotot aznapra. -
rlazol
veterán
válasz
dfsz34 #18744 üzenetére
"Ráadásul titokban buffolják az artykat folyamatosan"
ezeket honnan veszed?
mert ezt csak olyanok mondják, akik nem játszanak artyval, csak azt látják, h őket eltalálta. Egy az egyben hülyeség. Nem is akarok vele érdemben foglalkozni.
Ha választhatok álló és mozgó célpont között az állót lövöm, ergó a kempelőt. Ha az én csapatom is kempel és senki se spottol, akkor azt lövöm, amit látok, vagyis azt, aki mozog. De az végső megoldás, 30-40 mpes töltésidővel, 0,72-es szórással gondolom érthető.
"Észrevehetően többször, mint korábban."
Ha azt a normál tankos tudná, h hány álló helyzeti, beszűkült mellére jut egy-egy mozgó célpont eltalálása nem írnál ilyen baromságot.vitát részemről lezártam. Nincs értelme, mert fogalmad sincs az artys oldalról.
-
csapee
őstag
válasz
dfsz34 #18744 üzenetére
Bezzeg ha statot lehetne huzni vele hasznalnad. Probalj ki egy T8 feletti artyt, ha az ellensegnek van egy csepp esze is, eselytelen 2e sebzes folottit kiosztani. Nincs veluk gond, neha beesik egy onehit, de az a havi 1-2 nem sok. Ellenben az 6-7 taras td (minden 2.-ik csata), az biztos a kempeles ellen van.
Mondjuk ez mar vagy 50-szer ki volt targyalva, de mindig a hulye wg, arty a hibas... -
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #18739 üzenetére
Az arty nem azért van, hogy neked segítsen, ezt kell belátni. Hanem a WG azoknak csinálta, akik képtelenek tankkal játszani, tisztelet a nagyon ritka kivételnek (csak azért írom ide, hogy az artysták azt hihessék, hogy ők a kivételbe tartoznak). Gondoljunk már bele, hogy az, aki még a tankkal sem bír menni, milyen játékos lehet és hogyan tud(na) ő jól játszani artyval?
Az arty erősíti és nem csökkenti a kempelést, továbbá szinte soha nem a kempelők kifüstölésében segít, hanem azokat lövi, akik aktívak, harcolnak, mozognak és ezáltal láthatóak és nem tartózkodnak állandóan takarásban.
Ráadásul titokban buffolják az artykat folyamatosan, a pontosságukat biztos. Zavaróan sokszor találják el az embert, amikor nagy sebeséggel mozog és nem egyenes vonalban. Észrevehetően többször, mint korábban.
A WG ugye a kempeléssel indokolta az artykat, de ezen mindenki röhög már csak, mert tudja, hogy pontosan erősíti nem csökkenti a kempelési hajlandóságot.
A másik érv a csaták hossza, ha van arty akkor tipikusan rövidebb ideig tart. Ezt a cinizmust ugye, mert az arty leszed egy csomó hp-t az ellenfélről.
Mindezek mellett a csata elején és a közepén még nem annyira zavaróak az artyk, bár buffolják őket nagyon, szóval eljöhet még az az idő is. Engem a végjátékban zavarnak rohadtul. Ott már gyakran megesik, hogy nem tudok semmit tenni és pont az ellenfél artyja miatt. Akár még esélyem is lenne feltartani és harcolni több ellenféllel, de a parazita arty elől ilyenkor már nem lehet menekülni, mert kis területen kéne harcolnom
Ezt tartom az igazi cinizmusnak a WG részéről, mert harcolna egy jót az ember, de nem lehet egy félkezű okoska miatt, akki éppen klikkelget a térkép másik felén. Ilyen módon valóban csökken a csata idő, de éppen egy izgalmas harcot nem lehet lefolytatni.
Ez úgy általában igaz az artykra egyébként, hogy szinte mindig olyanokat lőnek, akik éppen egy jót harcolnának, de nem lehet, na ez az ami miatt utálják őket.
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #18741 üzenetére
2/ oldal, igen , az reális.
bocs, félreértettem.okos arty nem lő bele f2f csatába, csak, ha nagyon muszáj (utolsó 2 tank egymás ellen), egyszerűen azért, mert lutri. A célzókör beszűkülve is túl nagy, 2-4 mp amíg a lövedék odaér, addig pont megfordulhatnak egymás körül. Mindkét "szerencsés" medálom ilyen szituból van és az én ilyetén kilövésem is eredményezett már "szerencsés"t az ellennek.
Ha ilyenkor azt akarod, h segítsen az arty, távolodj egy 5-10 méterre a másiktól. És esetleg szólj neki... -
scyllarus
veterán
válasz
rlazol #18740 üzenetére
Én 2/oldalnál húzom meg a határt, fölötte már zavarónak tartom a számukat. Én sehol sem mondtam olyat, hogy nekem nem segített arty, olvass csak vissza... Arról volt szó, amikor F2F harcolok valakivel, és a saját arty segít. Ilyen pedig nem volt, és hidd el, azt azért észreveszi az ember, ha ronccsá változik, akivel épp összeér a tankja
Alapvetően hasznosak lennének/lehetnének a csatákban, igenis vannak szituk, amikor jól jönnek.
Nekem most nincs is bajom velük. -
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #18739 üzenetére
2-3 arty szerintem nem zavaró. 4-5 már igen, de az is csak azért, mert 10-11re csökken a tankok/TD-k száma.
Amúgy általában nem is látod, h az artyval épp segítek neked. Mert pl a szikla mögött lapuló f2f ellenfelet artyval a legritkább esetben érem el. De 200 méterrel mögötte a snipert igen.
Nem fogom neked full Hp-ról kilőni az IS-t vagy a jagdtigert, de párszáz dmg-re jó leszek. Nem látod, és nem is érdekel, miért nem fullos az ellen, mégis az arty készítette elő neked - az egy másik kérdés, mikor van rá szükséged, mikor nincs.Az is lehet, h az arty a térkép másik felére céloz és oda ver be 1700-2000 dmget (a csata alatt). Nem neked segít, de a csapatgyőzelemhez járul hozzá.
Szóval ne mondj olyat, h még nem segített neked arty. többszáz csatám van artyval (jópár ász), egy kezemen megszámolom, hányszor köszönték meg a támogatásom, pedig nyertem már meg csatát egyedül maradva is.
És van 4000+ egyéb tankkal (ott is akad pár ász), egy kezemen megszámolom, hányszor éreztem, hogy segít, de attól még TUDOM, h segít. -
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #18730 üzenetére
"a maradék harmadban 20/10 a 3/4 arty/per oldal aránya (5 arty meg nem is volt)" - Minek 5 arty? Oldalanként 3-4 már bőven elegendő ahhoz, hogy elb.ssza azt a csatát. És a csaták harmadáról beszélünk. Azaz minden 3. csata élvezhetetlen. Az sok, bárki bármit is mond.
Sebijani1982: "Érthető, de hidd el, előbb utóbb lesz olyan is, amikor a saját arty-d fogja kiszedni a f2f ellenfeled egy lövéssel." - Na, ilyen még nem volt a 11k csatám alatt. Engem már szedett ki...
-
rlazol
veterán
válasz
Djuree #18727 üzenetére
két nézőpont van.
az áldozat tankké, aki azt látja, h telibeb****ták és 500-800-1000 hp sutty.
és az artyé, akinek 3 lövésből egy, ha talál, és 10 találatból egyszer van 400+ dmg, 600+ meg csak ünnepnapokon.sajnálom, h téged mindig megtalálnak mostanában, de meglesz ennek a böjtje arty oldalon, te is tudod.
ez a replay típusos példa. Az első 3 lövés mindegyike telitalálat, összesen vagy 2k dmg és 3 kill. Utána meg sorba jönnek, főleg a végén Full beszűkülve, Keresztben álló célpontra, 116%-os legénységgel.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
sebijani1982 #18732 üzenetére
Arty mondjuk t10-es szinten? Alacsonyabb most nem érdekel/jelentéktelen. Ott ha a TD-ket nem vesszük számításba meg egy-két normál tankot akkor bizony 2 lövés
Valamibe bele kellett kötnöm
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #18731 üzenetére
Hát 3,5k csata után (egyedül randomban, normál HE lőszerrel), 150-nel kevesebb az átlagsebzésem, mint pl. a 4k wn8-as Dyaebl-nek aki gondolom nem spórol a arannyal és nem éppen egyedül csapat randomban. Majd ha lenyomott ennyi csatát mind én, randomban egyedül, alap lőszerrel és még mindig jobb a statja majd szólj.
-
Djuree
félisten
válasz
sebijani1982 #18732 üzenetére
hol személyeskedtem? ennek köze nincs a személyeskedéshez.
-
sebijani1982
senior tag
Érthető, de hidd el, előbb utóbb lesz olyan is, amikor a saját arty-d fogja kiszedni a f2f ellenfeled egy lövéssel. Akkor is haragudni fogsz rá? Vagy örülsz, hogy "végre" látod dolgozni az Arty-t.
Szerintem a F2F harc akkor oké, ha nem tart túl sokáig. Számtalanszor lehet amiatt bukni csatát, mert leállnak f2f harcolgatni és a másik oldalon meg átnyomul a többség.Olyankor pedig a F2F csatád ugyanúgy véget ér, mivel onnantól F2S (star = csillag) harcba keveredsz, mert szépen minden oldalról nyeled a puszit. Aztán huss vége is, go garázs.
Nem tudom mióta játszol, de egy kis rutinnal bőven meg lehet úszni az arty-kat komoly puszi nélkül. Persze van One shot, de Te is lősz egyszer-egyszer ammorack-et nem? Olyankor ugyanúgy 1600-at pusziltál a 200-800 -at sebző lövegeddel.
Illetve, ki van mindenki akadva a One shot-on. Az arty hány lövés is nektek? És azért ha te meglátod az esetek 90-95%-ban egyből kiszeded, mert nem lősz mellé. Az arty, ha észrevesz, hogy a közelében vagy "TD" módra váltva még mindig kisebb eséllyel fog eltalálni.
Mondom mindezt úgy, hogy 11K csata után én már elégedett vagyok azzal is, ha sikerül top sebző lenni a kemény 2500 kiosztott sebzésemmel 9-es TD-vel. (Ha össze jön annyi...)
(OFF)Djuree(/OFF) Ha egy vitában elkezdesz személyeskedni folyamatosan, több hozzászólásban, ott már kifogytak az érvek... Légyszíves maradj a beszélgetés és vita közösségépítő határain belül. Kérem mindezt fórumtársként.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #18727 üzenetére
Mondtam, hogy nem tudok játszani az S-51-gyel vagy, hogy nem lehet vele bármit egy lövésezni?
Amikor itt csatánként mindenki 3-4-5 artyt vizionált, azt hozta ki (2 alkalommal is) az általad leszart statisztikám, hogy a csaták harmadában nincs is arty, másik harmadában 1 arty van, és a maradék harmadban 20/10 a 3/4 arty/per oldal aránya (5 arty meg nem is volt). Az öt artys dolgot tovább vezettem: átlag 1 alkalom/hét. Egy 3-4 hetes kihagyás után, az elmúlt hét alapján továbbra is áll ez az arány, pl. 1 alkalommal találkoztam 5 artyval.
De ez a sebzés dolgot is vezettem már BC 155 58-cal, ~250 lövésből 2 db olyan lövésem volt amit te minden lövésre hallucinálsz.
-
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #18726 üzenetére
Ha valaki utálja az artykat, az én vagyok, de mostanában tényleg nincs gond velük.
Ma a 21 csatámból 2x szedett ki, nyilván az egyik legjobban, de az olyan szituáció volt, muszáj volt megállnom, ő meg simán rám tudott szűkülni. Abban a helyzetben is a remek játékostársaknak köszönhettem a halált, nem annak, hogy túl jók lennének az artyk. A másik egy 304-es volt, TD módban, az megint más szitu. -
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #18726 üzenetére
magasról leszarom a te statisztikád, meg a másét is, én most ezt tapasztalom az utóbbi egy hétben, ennyi. nincs ebben semmi varázslat, aki meg ismeri a WG-t az már nem alapoz statisztikákra, mert 2 pillanat alatt változtatnak ezen azon és feldughatod a statisztikádat.
én is játszok artyval, van T9 is, én nem tudok vele játszani, célba se nagyon találok vele, de ez én vagyok, lehet neked se megy vele azok alapján amit leirsz, ha meg nincs sikerélményed minek artyzol? lol...
S-51-el anno lőttem ki JGtigert, T-95-öt, T-30-at is egy lövéssel... -
KaLeun
senior tag
Amikor ment a rinya a sok arty miatt 2 alkalommal is csináltam statisztikát és egyszer sem lett igaza a sírdogálóknak.
Most megint csináljak statisztikát a sebzésre (pont t8 artyval játszom)?
Meg azért ekkora baromságot, hogy a t8 artyk 1k alatt nem is lőnek....
Az S-51 t6-ként is igen pöpec egy lövéseket kiosztó arty volt az AP lövedékkel, de kb. ennyit tudott és tud ma is. Vagyis van egy baromi lomha, hatalmas célzókörrel, lassan célzó, pontatlan szar valami ami ha meccseként 20-ból egyszer betalál és még átütő találat is akkor már pezsgőt lehet bontani.
Hát t8-ban az M40/43 ami talán kicsit többet harap, FV-nek meg teljesen fals a statisztikája mert az Conq GC miatt a jobb játékosok is húzzák azt az ágat.
-
h1mpi
félisten
Ha egyszer törlöm a játékot az az artik miatt lesz...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Djuree #18717 üzenetére
Én azt a hibát követtem el,hogy a T95-tel "ész nélkül" rongyoltam előle. Mondván úgysem lövik át,akármi van előttem.
Nem a fófaxtNéha Himmelsdorf-on a banánutcán úgy kilyuggattak szemből ,hogy "öröm" volt nézni.
Ugyanezt a hibát az E3-mal is elkövettem, ugyanazzal az eredménnyel.
DE most már hogy TD-ként használom ezt is sokkal eredményesebb vagyok vele. -
Djuree
félisten
kibaszott a tegnap statommal a T95.
[link]
de már kezd jobban menni, mostmár a középső ágyúval mennek a 2000dmg-ek.
rájöttem hogy ezzel teljesen máshogy kell játszani, mást kell figyelni mint akár a T28-al. -
sith7
félisten
Szerintetek Stronghold - ra, tier 6 - ban melyik a legjobb tank ?
-
diegho
nagyúr
A T57 nerf annyira nem vészes, mint gondoltam. 200m-ig nem nagyon venni észre a különbséget, felette már várni kell.
-
mtade
aktív tag
Amikor a csata első percében lemerül az akku az egérben... priceless.. beálltam fedezékbe, amíg keresek egy madzagost, jött is a fikázás, t10ben t44gyel 1v8 ból már nem bírtam fordítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest