Hirdetés
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Napi pedo (PzII J) 7 kill, 1898 dmg / 1745 block
nem volt olcsó, de nem baj
Replay ha valaki pedot akar látni
[link] -
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Első körben OFF topikban jövök vissza
volt valami lényeges változás a játékban? Tegnap ami feltűnt, hogy a felszereléseket össze vissza kavarták, de más lényeges válatozást nem vettem észre. Esetleg valami kirívó tank, ami OP lett vagy amit a sírba nerfeltek? Jót tett a majd 1 év kihagyás
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #51344 üzenetére
Számomra érthetelen ez. Az alap taktikát nem tudják követni.... egy vak HT-val nem megyek ki a rétre amikor 6 TD várja, hogy szitává lőjjön a bokrok mögül, ahol ha okosan tolják fel se spotolódnak.. Én se vagyok pro, de az alapvető taktikákat próbálom követni minden pályán.
-
h1mpi
félisten
Ma kegyes volt az RNG. Rankedben az első meccsre megvolt a 12-es pajzs, utána zsinorban 6 vereség
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #50736 üzenetére
Azt én se értettem
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #50648 üzenetére
Szerintem ezzel mindeki így van, 10-ben ha hibázol sokszor a következő pillanatban garázsba vagy...
Alacsonyabb tierben többet lehet hibázni -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50565 üzenetére
Szép, ezzel nem könnyű Ászt menni, eddig egy volt Nekem mondjuk nem is sebzek mindennap ennyit
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50429 üzenetére
Nem csoda, hogy miért van több eladó acc a FB-on mint vevő..
-
h1mpi
félisten
2 hete nem játszottam, de nem is hiányzik. Leültem ma minden lövés mellé, minden pattog, agyhalott csapatok... szerintem én szépen lassan leteszem ezt, meguntam... semmi változás 4 éve amióta elkezdtem
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50214 üzenetére
gondolom nem arra vette, de szerencsés hogy a munkájához ilyen kell
-
h1mpi
félisten
1956. Október Bidapest 20. Kerület János utca
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50138 üzenetére
Nem is tiltott, az hogy valaki gyenge lelkű a sajnálatos dolog.
-
h1mpi
félisten
Minél nagyobb a kaliber és a pen annál többet lősz láncot. Ez a WG agyament logikája, hogy ezzel bünteti azokat az ágyúkat, amiknek a lánccal együtt meg kellene semmisíteni a meglőtt tankot... Legjobb példa a JgPzE100-as 299 penje, amivel minden második lövés lánc a light tankba, vagy az Strv 103-0 286 penes ágyúja egy láncot se lőtt, a 308 penesnél szintén sok a lánc. Ez a WG féle balansz, ami egy undorító és szemét dolog.
de sorolhatnám a T49-em vagy a RU251-em láncába elakadó E3 és E4 lövedékeket, még se se esik csak sárga lesz
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #50007 üzenetére
Ez igaz, de a reload miatt újra tudod javítani max vársz egy percet
-
h1mpi
félisten
válasz
Djuree #49986 üzenetére
Ez eddig is így volt. Mondjuk még mindig olcsóbb mint nem használni vagy eladni kreditért és megvenni teli áron a 12K goldos tankot. Mivel ez csak szellemi termék nem kopik... de ha úgy tekintesz rá, hogy már mentél vele több száz kört, farmoltál vele X millió kreditet és meguntad, akkor jó alternatíva lehet egy új prémium tankba becserélésnek. Nekem nem kell semmi, de szívesen eladnám az SP-t, A Jt 8.8-at, a CDC-t... a többivel úgy ahogy elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest