- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#43783936 #16394 üzenetére
Annyiban más a te példád, hogy ő lehet, hogy így teljesen jól érzi magát a játékban azzal amit tud. Akiről én beszéltem az gyanítom sokkal jobb is lehetne ha 100-200 csatánként nem ugrana tiert. Ahogy játszik talán épp kifulloz egy vasat és már lép is tovább.... (nem egy ágat vitt, megnéztem az 1100 csata alatt volt már legalább 20 tankja)
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #16392 üzenetére
Ma láttam egy muksót T32-vel
34K csata 46%-os wr 270-es WN8.
Kitartó. -
válasz
mefistofeles #16392 üzenetére
200 alatti a statja
- Nekem csak 1 accountom van, egy stattal, de az csatánként változik!
-
Nem is az a kérdés, hogy el lehet e jutni T7 TD-ig 1100 csata alatt hanem, hogy érdemes e ha 200
alatti a statja valakinek?
-
Flatron710
tag
A "trollágyú" szépségei! Ezért vettem vissza a SU-t. Gyújt vagy robbant!
-
Flayer
senior tag
Jagtiger használókat vagy ex- tulajokat kérdezem!
Érdemes-e tűzoltást adni a legényeknek vagy,hogy Emre-t idézzem saját skillel oldjam meg esetleg autómata készlékkel? -
emre
veterán
A Type 61 történethez.
Ma próbálgattam 1-2 dolgot, mert eddig szégyenszemre a töltésgyorsító, vert stab, álcaháló felszereléssel használtam, ami egy kicsit zavart. Mert nehogy már álcával kelljen használni egy medium tankot. Pedig ha ellövi magát az ember egyből észreveszik ebben a vacakban.
Szóval először pakoltam rá távcsövet, de nem volt az igazi, most meg feltettem a ventit és így már egész jó, annak ellenére hogy nincs bia a legénységen. A legénység jelenleg így áll. A javító képesség hiányát saját skill-el pótolom.(néha sikerül, mert ha meglőnek már régen rossz) A töltés így 8,43 sec.
-
Flayer
senior tag
-
unravel
őstag
válasz
Flayer #16381 üzenetére
"Az xvm jóslat tényleg szokott meglepetéseket okozni ez biztos!"
Nekem ki van kapcsolva a százalékjóslás. Egy kezdő is látja x csata után az esélyeket ha ránéz a minimapra, a tankok poziciójára és hogy milyen harckocsik élnek még. 1 másodperc alatt megsaccolható a győzelmi esély."Amit viszot mostanában észrevettem a tomato játékosok megtanutak néha együtt támadni"
Képzelj el egy trollágyús, top tier nehéztankot egy meccsen. Tegyük fel, hogy jó irányba megy, ahova heavyvel menni kell. Akárki vezeti, akármilyen színen, neki tenkintélyének kell hogy legyen a darálóban, mert senki nem szeretné hogy eltalálja. És ha támogatom őt, akkor még veszélyesebb.De az a legszebb, hogy minden csata más és más. Nincs az, hogy csak lila nyerhet, hogy az összes lengyel béna, stbstb ki tudja milyen fura elméletek vannak még...Alapszabályok vannak amiket jó ismerni. hogy pl: meccs legelején nem rohanunk neki egyedül 15 tanknak. nem scoutolunk lassú heavyvel a semmi közepén.
hogy -a legtöbb esetben- nem árt vigyázni az életerőre bármilyen tankban ülünk. stbstb ti is tudtok ilyeneket.
Na de nem okoskodni akartam, hanem az eddigi észrevételeimet leírni.
-
KaLeun
senior tag
Igen előferdül, hogy a liláknak is rossz napja van (kis részük pedig vásárolt acc), de legtöbbször meg is nyerik a csatát. Sajnos a legtöbb játékos nem ismeri fel (vagy nem időben), hogy az adott pozíció/oldal nem tartható tovább és vissza kellene vonulni. Ez nem valami elcseszett thermopülai csata, hogy évezredekig hősköltemények szóljanak arról, hogy xyz IS-7 és zyx IS-3 feltartott vagy 2 másodpercig 5 t10 nehezet és kíséretét. Most ha az a gyáva lila med ott marad, akkor mit ér el? Lead egy sebző lövést és meghal ugyanúgy. Csapat szempontjából sem jó, mert értelmetlenül elvesztettünk három tankot.
Egyébként meg minden játékban, kihasználják a noobokat a jobb játékosok. Csak itt jobban kitűnik, mert nem respawnol 2 másodperc múlva a Tomato Józsi IS-7-ben.
-
Flayer
senior tag
válasz
#43783936 #16382 üzenetére
Persze igazad van!
Én is messze vagyok a pro játékostől!
Én magam a lelkes amatőr szintre sorolnám magam akit az xvm szinkeverő véletlenül zöldre festett!
Esetek többségében tényleg egymást zavarják de láttam már véletlenszerűen összedolgozó piroskákat ellenem!Ja már egyedül voltam a pályán a lemmingvonat ellen!
-
törölt tag
válasz
Flayer #16381 üzenetére
Fényévekre vagyok a profiktól, de már a pályák többségénél sejtem, hogy merre találhatóak, és előszeretettel megyek arra.
Engem nem a stat hajt, hanem a kihívás.
Ha 1v1-ben lenyom egy profi, abból le lehet vonni a tanúságot.
Ha csigaszemmel agyigkamózva és skillezve, látótávon kívülről lemészárolok 4-5 balekot, akik egymást is zavarják, abból semmit se tanul az ember.
Az is kellemes érzés, csak nem kihívás.A csapatban támadás elsöprő tud lenni, mert a lemmingvonatnak nem kell sín, és bárkit elüt aki egyedül eléáll.
-
Flayer
senior tag
válasz
#43783936 #16380 üzenetére
Szia!
Az xvm jóslat tényleg szokott meglepetéseket okozni ez biztos!
De ha őszinték akarunk lenni 10 meccsből 7-szer azaz eredmény amit jósol!
Amit viszot mostanában észrevettem a tomato játékosok megtanutak néha együtt támadni és hiába vagy profi 4-5 azonos színtű tank ellen nincs esélyed! -
törölt tag
válasz
mcwolf79 #16378 üzenetére
Engem nem zavar, hogy ki milyen játékos, csak az, ha a hátul recskázással szétcseszi a többiek játékát.
Utána meg jön a sírás, hogy az a sok nyomi elcseszi az ő szuper WR-jét.
Sajna egyre több ilyen van, ráadásul sokan róluk veszik a példát, mert biztos ezzel a módszerrel lehet eredményesnek lenni.
Azt már megtanultam, hogy 5000 csata alatti überlila OP tankos játékosra kevésbé lehet számítani mint egy átlag tomatóra, mert az esetekben neki az az életcélja, hogy még 10-et javítson az átlagsebzésén.
Utána meg itt panaszkodik, hogy mennie kellett pár jó kört, mert a kevésbé OP vasak elkezdték lehúzni a statját.Az XVM jóslásról annyit:
Tegnap volt egy csatám 15% eséllyel indukltunk.
Kilőttek 2 tankok tőlünk, és már csak 5 % esély volt.
10:3-as állásnál már felugrott 22%-ra
A vége 15:4 lett a javunkra. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mcwolf79 #16378 üzenetére
En is arra jöttem rá, amig hasznaltam az xvm-et, hogy csak arra jo, hogy bugyuta prekoncepciót alkossak az egesz csatáról es jatekosokrol, amikhez ha tartom magam tobb, mint 50%-ban nem jon be es bukok, de csúnyát.
A gond az, hogy az xvm a sebzes es spotolas alapján beszinezi a játékost. A többség azt a sok sebzest es spotot a társai hátrányára szerzi, bugyuta campelessel. Csapatjáték, kreativitás nulla. Nyerni akarás mé kevesebb, önfeláldozás semmi. Na, nekem ilyen tarsakra nincs szükségem. Inkabb kiderul az első 1 percen, kivel lehet egyutt jatszani, közben az enemyt sem becsulom le vagy ertekelem nagyon fel es kiegyensúlyozottan, figyelmesen játszok. Szerintem sok játékosnak tsnne jot, ha torolne az xvm-et. Csapatjatekban végképp semmi értelme...
-
mcwolf79
veterán
válasz
#43783936 #16377 üzenetére
Semmi értelme nincs a szín alapján eldönteni dolgokat.
Magam példáján tudom, hogy hiába jó valaki szín alapján, mindenkinek vannak rosszabb napjai, külső körülmények is befolyásolhatják a játékot.
Tegnap is beírta egy ellenfél nekem mikor elhullottam a T30-cal ,hogy egy epic játékostól többet vártak volna. DE tulképp csak a triplázás miatt játszottam azzal a géppel (top ágyú sincs meg még rá), fél szemmel a döntőt néztem. Tudom, ilyenkor nem kell játszani, de én csak leültem a gép elé. Ennyi! (mondjuk azon is durrant az agyam,mert egy másik értelmes honfitárs így kezdte a mondandóját, hogy "öcsi..." . Lehet az apja lehetnék, de amúgy is árulkkodik az illető IQ-hányadosáról.)
Ilyen szempontból én egyáltalán nem adok az XVM "baromságaira" . Irányadónak jó a játékos átlagos képességéről, de egy meccset nem lehet erre építeni, hogy majd "ők mindenkit eltakarítanak". -
törölt tag
válasz
ako001 #16375 üzenetére
Pedig néha szórakoztató a használata.
Ma volt egy kellems csatám prohorovkán, ahol két lila szakasz is volt a csapatban.
88%-os nyerési esélyt jósolt.
Az űberprók bebújtak a sarokba és bámészkodtak.
Két balek kivételével mindenki csatlakozott hozzájuk.
Amikor elkezdtek cirkuszolni, hogy milyen szemét noob camerek vagyunk, valaki beírta:
"Ti vagytok az űberplayerek, akikből 2-3 simán le tud hozni egy csatát, úgyogy harcoljatok, mi meg majd csodálunk titeket."
Terészetesen azonnal nekiálltak és mindenkit reportoltak, mert elrontottuk a játékukat.
Két féleszű annyira felhúzta magát, hogy elkezdtek lövöldözni minket. Persze csak a bannig.
Az ellenfél csal csodálkozott, hogy mennyi AFK van a mi oldalunkon, és simán lehozták a csatát. -
Stigma.HC
senior tag
Csak sikerült megszerezni az ászt a csirivel. Sőt, rögtön kettőt is.
Elsőben hozzá kell tenni, hogy volt egy kis potya vk, nélküle nem biztos hogy meg lett volna. Plusz rhm és is3 ispattan rólam, egyik szemből, másik hátulról. Második már könnyebben ment.[link] - igazából itt hatalmas szerencsém volt
-
bigobert
tag
Ma volt időm játszani, és nem igazán ment... Semmilyen farm jellegű játék nem sikerült!
Ilyenkor jó, ha az ember tud picit pedózni. -
Szepi1979
senior tag
Ez egy elég erős nap volt.
32 battles/24 win count: ( 75.00% )
Efficiency rating:1,864.42
WN7:2,176.83
WN8:2,712.52
Nem tudom miért osztom meg, tudom senkit sem érdekel de jól esik. Bocsi. És mindezt hétvégén, így még többet ér. -
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16363 üzenetére
"Nos ha nem legalább szakaszban játszol akkor erre roppant kevés esélyed van"
Nálam ez nem volt törvényszerű, volt amikor szakaszban jöttek a jobb eredmények, de volt amikor sorozatos bukás volt a szakasz is."Tudod mennyi a mai win rátám? 16,6%!"
Ilyenkor töröltem a játékot és próbáltam magyarázatot találni mert nem értettem mi van.és meg lehet találni az okát.
szerk: valami ilyesmi ahogy bullseye írja. csak azt se tudom mi az a 215B 183.
-
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles #16363 üzenetére
Szerintem arra érti, hogy pl. amikor négyen álltok a sarkon, ami mögött egy 215B 183 van, akkor hátramaradni, és reménykedni, hogy meglőheted növelheti a WN8-t, de addig kilő esetleg még 2-3 tankot. Ha meg bemész elé, és kilöveted magad, akkor meg a többiek szétszedhetik az újratöltés alatt, és biztosabban nyertek, de nem tudsz tovább sebezni.
-
válasz
unravel #16361 üzenetére
Nézd szép és jó amit leírsz de (nekem ez jön le) te valamiféle kooperatív közös győzelmekről beszélsz. Nos ha nem legalább szakaszban játszol akkor erre roppant kevés esélyed van egy random csatában és így bármennyire csűröd-csavarod igenis a te személyes teljesítményed az ami segít vagy nem segít a győzelemben. Kérdezd meg egyébként a nagyokat, talán a win ráta az ami a legkevésbé befolyásolható és a legkevesebbet mutat a játékos teljesítményéből. Tudod mennyi a mai win rátám? 16,6%! pedig ennél (nem akarok nagyképüsködni) jobb vagyok.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16358 üzenetére
"ha te ekkora király vagy"
ez nem igaz."a te teljesítményed egyáltalán nem számít abban a mindenáron győzelemben? Akkor végül is a többiektől várod el, hogy lehozzák a meccset?"
Nemnemnem.Nyilván az is célom, hogy sokat sebezzek és sokáig életben maradjak. A hangsúly azon van, hogy közösen nyerni az mm által adott társakkal. Lehet az a magyarázat, hogy több tankot ismerek mint régebben és emiatt jobban tudhatom mint régebben hogy kit rohanhatok le, kitől kell elszaladni, melyik társ mögé bújhatok ha baj van stb stb.
"milyen a győzelmi arányod?"
Már ostromlom az ötvenegyetDe ha így haladok akkor egyre gyorsabb lehet százalék növekedése. Ez most a cél.
szerk: van olyan hogy feltolom a heygre a nálam lassabb tankokat hogy legyen segítségem
ritkán van hogy ellenkeznek, sokszor megköszönik. ez még eszembe jutott.
-
-
válasz
unravel #16357 üzenetére
"rájöttem, hogy minden csatában csak és kizárólag a győzelem jöhet szóba"
Ja hát ha te ekkora király vagy akkor meghajlok a tudásod előtt.
"az én teljesítményem másodlagos"
Na innen már végképp nem értem.... a te teljesítményed egyáltalán nem számít abban a mindenáron győzelemben? Akkor végül is a többiektől várod el, hogy lehozzák a meccset? Az rendben van ha alárendeled a csapat győzelmének a te személyes statjaidat de a te teljesítményed ugyanúgy kell a győzelemhez mint a többi 14 csapattársé!Én nem tudok egyedül eldönteni egy csatát.
Egyébként (csak ha nem titok) milyen a győzelmi arányod? (nem a napi) -
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16356 üzenetére
"hadd bosszankodjak már"
Nyugodtan! Majd megnyugszol. Én olyankor uninstallálni szoktam.
Azóta egy szemléletváltáson estem keresztül..lol..és rájöttem, hogy minden csatában csak és kizárólag a győzelem jöhet szóba, az én teljesítményem másodlagos. Az lett számomra fontos, hogy sikerre segítsem a csapatot ahogyan tudom. [link] És tök jó mert ma is legalább két meccsen megköszönték a segítséget.
-
válasz
Magany #16354 üzenetére
Magával az exe fájlal elindul, a parancsikonnal meg nem? ...ez érdekes.....
Amúgy tényleg a legjobb és legtutibb módszer ilyenkor újratelepíteni a cuccot. Oké internettől függően időigényes de akkor legalább biztos az eredmény!más:
Tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy én vagyok a noob, kezdő, agyatlan stb. de azért hadd bosszankodjak már ezen a tetü RNG-n! A második nap szívok , nem kicsit. Ma van kemény 2 győzelmem 12 meccsből, úgy, hogy a kill és a sérülés átlagom közelít a 2-höz, az eff pedig 2000. Szóval talán nem nagyképüség, hogy főleg nem rajtam mennek el a csaták! -
Magany
tag
válasz
mefistofeles #16353 üzenetére
Közben utána olvastam, csak tippen van.bullseye úr észjárása szerint Diegho jól elküldött volna a fenébe ha ilyen dolgokkal sem bodogulok. Aztán addig sem zavarom a levegőt a játékban amíg nem tudok be lépni
Amugy az onnan ki vett parancsikonnal nem indul el.
-
-
-
-
Magany
tag
Sziasztok, eddig a játék a C ben volt. Most át másoltam a D be hely hiány miatt. Csak hogy most már nem hallgat a parancsikonra. Hogyan tudok újat létrehozni, előre is köszönöm ha valaki ad tanácsot!
-
unravel
őstag
válasz
dfsz34 #16341 üzenetére
"legtöbb ember még arra sem méltatja a gondolatod, hogy megfontolja, csak jó van az úgy, jáccá vele így, minek rinyálsz, kb ez a gondolkodás"
Pedig te most 'rinyálsz' és nem gondolkozol.
Rinyálsz mert: felbosszant egy szimpla leosztás amit a matchmaker dob.
Nem gondolkodsz mert: képtelen vagy befogadni, hogy vannak gyengébb képességű játékosok is.
Utána pedig felvázoltál egy szélszőséges esetet ami ezer csatánként fordul elő. Az már no comment. -
Stigma.HC
senior tag
Lassan nevet kell váltanom, összefutottam még egy szecskával, ez már a második a héten.
Kövezzetek meg, de ezzel a csirivel képtelen vagyok összehozni egy nyomorult tank ászt. Már meg is barátkoztam ezzel a géppel. Nem is olyan szörnyű mint mikor nekikezdtem (de számomra a jótól messze van). Viszont akkor úgy fogom eladni valószínűleg, hogy csak első osztály lesz rajta.
1258 xp lett előbb vele, nem elég hozzá, wotreplays oldalon viszont a feltöltések szerint van mikor elég hozzá
Nincs szerencsém
-
dfsz34
őstag
válasz
mefistofeles #16337 üzenetére
Egyet tudok veled érteni, de az biztos, hogy itt nem fogod ezt megoldani.Ahogy látod a legtöbb ember még arra sem méltatja a gondolatod, hogy megfontolja, csak jó van az úgy, jáccá vele így, minek rinyálsz, kb ez a gondolkodás. Pedig minden dolgot a világon a gondolkodás visz előre, hogyan lehetne valamit jobban csinálni, de ez ugye bonyolult, nem eccerű, sokan nem szeretik.
A wg is lusta sok tekintetben, mert tényleg lennének egyszerű módszerek, hogy az mm jobban kiegyenlítse az esélyeket, de kb azt csinálja, hogy majd a szent RNG mindent megold. Azt hiszem, van lehetőség ötletek elküldésére valahogy, ha valaki már tett ilyent, meg tudja mondani. Talán megfogadnák.
Egyébként tényleg hatalmas élmény az olyan csata, mint a mostani, 30% WR mellett, belerohan a lövésembe egy hellcat, aki utána kilövi bosszúból a motoromat, leszedi a láncomat, kitéve engem az ellenséges tűznek. Megvártam, hogy megint legyen ellenség a lővonalban és belevágtam egyet, most már direkt. Le kellett vadásznom, mert én voltam a célpontja. Az ostobája nem figyelt rá, hogy legyen ellenség a tűzvonalában amikor rám tüzelt és annyiszor lőtt belém megint, hogy bekékült és én meg kiszedtem. Az ellenfélnél 3 ! játékos ölt saját csapattársat, nálunk még egy másik tank, csak ebben az egy csatában 5 TK volt, 3 bekékült játékos. Óriási élmény az ilyen csata és persze mi elbuktuk, ahogyan kell.
-
emre
veterán
válasz
bullseye #16338 üzenetére
Lehet 1v1-ben kikapnék tőle. Amiben talán kicsit jobb vagyok, hogy figyelem a tankokat a játékosokat a csatát, és próbálok alkalmazkodni hozzá. Egyébként meg nem a dicsfény és az epenis növelés miatt tettem fel a replay-t, hanem hogy hogyan célszerű kihasználni a spaced armort. De mint említettem, nem túl nagy dicsőség 8-as tankokat pattintani vele. Itt ha a SP trackel, az 50-100 meg bele ereszt egy tárat a seggembe lehet másképp alakul a helyzet, de nem merték bevállani.
(#16337) mefistofeles
Viszont ott a játékosok egy része nem a sima túlélésre játszik. Itt meg azonos tankkal sem merik bevállalni az 1v1-et az esetek többségében. Egyébként az is4-es körömben kíváncsi lettem volna a t-44 játékára, mert 2k felett sebzett, meg 1k xp felett kapott, ami azért nem gyenge.
-
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles #16337 üzenetére
Ha emre nyom le, akkor érdemes azt nézni, hogyan csinálta.
-
válasz
unravel #16336 üzenetére
A példáddal csak az a probléma, hogy ott (elvben) egy szinten álló csapatok találkoznak. Az már más kérdés, hogy ott is (mint a wot-ban) előfordul, hogy az egyik pro csúnyán lenyomja a másikat! Elvben a tudásuk, közel egyforma.
Ha nézted a wot bajnokságot, ott is volt elég komoly ruha pedig mind übercsászár játékosok!
Ha engem lenyom egy hasonló stattal (és tapasztalattal) bíró játékos, akkor én vagyok a hunyó és elkezdhetem keresni a hibát. Ha emre nyom le akkor kereshetem napestig......Egyébként ez a vita tényleg parttalan. Én csodálom azokat a játékosokat akik vígan mennek bele a 10. olyan meccsbe is ahol papíron esélytelenek. Tudom, hogy nem fog a dolog gyökeresen megváltozni, felvetettem, ennyi! Azon mondjuk mindig csodálkozni fogok, hogy a jobb játékosok rendesen lehurrognak, aztán a következőp hsz.-ben a paradicsomokat szidják.........
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16335 üzenetére
Ha már focis példát hoztál, a labdarúgásban is sokszor előfordul, hogy jobb csapat ellen kell helytállni. A ma esti vb döntőn sem fogják megbeszélni hogyan osszák el igazságosan a technikásabb játékosokat.
-
válasz
unravel #16334 üzenetére
Igazából győzni mindenki szeret de mindig nem lehet a legjobbaknak sem.....
És persze le lehet győzni jobb csapatot is (tegnap egy meccset 30% körüli esélyről hoztunk le) de azért valld be ez a ritkább....
Még ez sem volna baj, de most is azt mondom egy olyan csata ahol szinte felborul a pálya az nem élvezetes (legfeljebb jó statnövelő) a győztesnek sem a vesztesnek meg pláne! A győztes csak rutinból darál a vesztes pedig nem tanul a villám vereségből amit úgy "ér el", hogy nagy valószinüséggel azt sem tudja ki honnan nyírta ki!
Amit itt feldobtak tegnap az lenne az igazi. Legyen paradicsom is, lila is de akkor egyenlő arányba mindkét csapatban! dfsz34 az ötlet gazdája. -
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16332 üzenetére
Nekem mindegy kiket dob az MM, a lényeg az hogy győzelem (!!!) legyen a csata vége. Győzni mindenki szeret.
Piros-narancssárga csapatokkal is le lehet verni ha esetleg jobbakkal kerülnek szembe. Ennyi kihívás legyen már egy-egy csatába, nem kell ide skilles MM.
-
-
válasz
scyllarus #16329 üzenetére
Szerinted a gyengébb játékosoknak az az élmény, hogy a szintekkel felettük állók írtják őket
Két piros vívhat (a szintjükön) jó csatát.
Egy példa: Ha a bajnok focicsapat játszik egy NB II-es sereghajtóval az nem lesz valami izgalmas küzdelem. Ellenben két megyei csapat vívhat izgalmas, jó rangadót!
Egyébként pedig most is azt mondom, egy IGAZI JÓ játékosnak nem a paradicsomba dagonyázás az élmény, hanem a méltó ellenfél elleni taktikus jó csata!
Olvass vissza pár oldalt. Olyant még nem olvastam jó játékostól, hogy húú de szar volt, hasonló ellenfelekkel kellett küzdenem. Annál inkább tele a fórum a pirosok miatti idegeskedésüktől (jogosan). -
emre
veterán
IS4 ász kör. replay
Igazából nem volt nehéz, mert az ellenfél nem volt egy súlycsoportban, de azért az első pillanatban megfordult a fejemben hogy körbevesznek.mod:
Külön köszönet daavee a VTEPS-ből, szinte mintha szakaszban lettünk volna. -
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles #16277 üzenetére
Súlyosan félreértettél. NEM a jó játékosoknál csökkenne a játékélmény, ugyanis ők tudnak játszani, mindegy, ki az ellenfél. Pont a gyengébb játékosoknak jutna kevesebb.
A várakozási idő meg mindenképp megnőne, ehhez nem kell érts a programozáshoz, elég, ha annyit megértesz: ha + 1 feltétel van, mindenképp idő arra is szűrni, mindegy, mi a feltétel -
sith7
félisten
válasz
mefistofeles #16326 üzenetére
igaz
-
Egy újabb lámaság....
Eddig csak nyári álcafestéseket vettem a gépeimre (ne kérdezd miért, nem tudom) de most szeretném mindhármat. Ha megvan, akkor a csatákban a pálya jellegétől függően automatikusan kerül fel a megfelelő igaz?Köszönöm a gyors válaszokat!
-
jimmy74
őstag
van ez a kitüntetés hogy a kiválóság jele ennek 3 szinjte,nekem van több tankon is a 2 szint(85% feletti sebzés)ami látható az ágyúcsőre festve.Na ezt csak mindenki a sajátján látja vagy látni kellene másnak is a tankján ha lenne?Mert én nem láttam még más tankján.
-
unravel
őstag
-
-
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles #16313 üzenetére
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16313 üzenetére
Jobbegérgomb a "Download replay" -re --> Cél mentése (vagy ilyesmit keress)
Letölti a .wotreplay fájlt. Ha társítva van az ilyen fájl a telepített wothoz akkor duplakattintással el kell indulnia. -
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles #16311 üzenetére
Igen, csak olyan géppel lehet megnézni amin telepítve van a wot.
Amíg nem csak ez az egy oldal létezett addig én is töltöttem fel máshova is replay fájlokat. -
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles #16309 üzenetére
A megnyitásra kell kattintani, úgy hogy a wot.exe legyen programként kijelölve. És a kliens nem futhat közben.
-
-
emre
veterán
WZ120 kedvcsináló. [link]
Nem egy nagy kör, de elég élvezetes volt a számomra. Meg a múltkor beszélgettünk róla hogy melyik gép hasonlít leginkább a T-54-hez. Hát szerintem ez. -
válasz
dfsz34 #16305 üzenetére
+1
Ez a kiválaszt 30 tankot aztán súlyozza őket ötlet nem is rossz. ...és akkor a várakozásra sem lehetne fogni. Ihgazából nem is az a baj, ha egy unikum és egy piros kezdő egy csatába keveredik (bár azért a menők igen csak panaszkodnak a "paradicsomokra) hanem az, ha az egyik oldalon csak piros a másik oldalon pedig egy csomó zöld, lila, sárga tank van. Maga az MM egyébként olyan primitív mint a bot. Van ugye a tier besorolás ami meghatározza, hogy pl. V-ös heavy nem játszhat VIII-as csatában de igazából ennyi. Ja igen meg az első 5?-6? harckocsi azonos tierben van. na puff ez a súlyozás. Ez elég karcsú mert azért valljuk be az sem egy egyenlő küzdelem ha mindkét csapat (tegyük fel) a tomatókon kívül három zöld játékost kap és az egyik csapatban az a három top tieres heavy a másikban low tieres light...... -
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #16233 üzenetére
Nem tudom, de tényleg jó sok az az 50-60 ezer kör. A másik durva, hogy még ennyi alatt sem tanult meg játszani.
(#16234) bigobert: LOL. Amúgy a Patrik utáni gtaiv rész a GTA 4-et jelképezné, az S meg a Sony Ericsson lenne, csak lemaradt az E. De mivel ma már Sony néven fut, így pont kapóra jött. Legszívesebben itt is inkább Patrick76496 néven futnék, ezzel a mostanival olyan, mintha valami rossz 10 éves lennék.
(#16236) Dr_Syrex: Lehet a statjára akart támaszkodni.
Tényleg elég bunkó csak azért, mert más nyelven beszéltél. Az E4 meg lehet, hogy biztosra akart menni, vagy nem tudom. Ha lenne E4-em lehet én is pakolnék bele 2-3 db gold ammot, bár lehet nem használnám. Pl a Foch-omban egyáltalán nincs is, bár az csak azért, mert HEAT (meg amúgy sincs rá szükség).
(#16242) sith7: Grat!
(#16265) wrett: Wow, gyönyörű kör! Főleg így, hogy a lövések nagy része AP-val volt. Látszik, hogy erősen veled volt a random faktor (a JagdPanther-es lövésnél kivéve).
(#16278) hfrici: Nekem teszten bejött, főleg a buff után (7,6 vagy 7,7 sec alatt tölt). Normálon még nem mentem vele, várom a buffot. Én a Foch-sal voltam így, örültem, amikor eladhattam. Amúgy az Object 263 brutális gép.
(#16305) dfsz34: A 4. bekezdésre egy óriás +1.
- - - - - - - - - - -
A kép címe: "Look son, retards!" -
dfsz34
őstag
válasz
mrszitya #16301 üzenetére
Annyit simán megtehetne az mm, hogy addig a pontig nem változtatna semmit, ameddig a jelenlegi logikával kiválasztja a 30 játékost. Maradna ugyanaz a program. Utána egy viszonylag egyszerű program annyit megtehetne, hogy ezt a 30 játékost megpróbálni a lehetőségek szerint legoptimálisabban szétosztani a két csapatba.Ha nem tud jobbat javasolni, akkor meg marad ahogy volt.
Itt tényleg néhány alap dolgot kéne nézni, nem is bonyolultakat. Ha xwm nem okés, nézze az effet, végül is a súlyozás miatt érdekes csak amúgy is. Az eff mellett meg nézhetné, hogy a tank típusok nincsenek-e nagyon egyenlőtlenül elosztva és javasolhatna egy másik 15-15 elosztást ugyanabból a 30 játékosból.
Csak tényleg pár apróság, mondjuk ha van 5-6 azonos típusú tank mindkét oldalon, akkor miért kell az egyik oldalra tenni a top klánok szakaszait a másikra meg nevenincs gyenge játékosokat? Láttam már ilyent. Meddig tartana az egyik erős szakaszt átrakni? Semeddig, és máris kiegyensúlyozottabb lenne a csata, érdekesebb, színvonalasabb, szórakoztatóbb mindenkinek, beleértve szerintem az érintett szakaszokat is, mert mi nekik ebben az élvezet? Ők négyen pillanatok alatt bedarálták az ellenfelet, nagyszerű.
A másik a tank típusok. Hányszor van olyan, hogy egyik oldal kapja a nehéz tankokat, a másik meg a batchatet meg medeket? Attól függ milyen pálya, nagyjából már sejteni is lehet a végkifejletet. Mennyiből állna kicsit megkereverni? Semmibe nem kerülne nekik.
Igazából mindenki az ilyen totál aránytalanságokra emlékszik. Az igaz, hogy nem minden csata ilyen, de ha tényleg szinte hót egyszerűen megoldható lenne, még talán én is leprogramoznám ezt nekik c++-ban, ha felfrissíteném az emlékeimet (értsd egyáltalán nem bonyolult programról van szó), akkor miért nem csinálják meg legalább ezt?
Érthetetlen tényleg. Addig rendben van, hogy egy tiszta, TÉNYLEGES véletlen számsorozat mellett, ha elég sokat játszol, akkor elvileg kiegyenlítődik a dolog, hogy melyik végén állsz
, de ez szimpla lustaság, nemtörődömség, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tesznek még hozzá az MM-hez.
-
mrszitya
senior tag
- A skill-alapú MM ötlete (választható csatamódként) nincs elvetve, csak ha lesz is valaha, nem a közeljövőben.
- Amúgy a legtöbb játékos játszani ül le a gépe elé, tehát szórakozni, feszültséget oldani.
=> Léteznek az életben is ún. amatőrök, amatőr sportolók (sakkozók, focisták, futók, stb.), akik hasonló céllal végzik ezeket a tevékenységeket. A hozzászólások alapján úgy tűnik, sokan a valóságban is noobozzák és retardáltnak, tomatonak nevezik ezeket az embereket, ha valamit nem úgy csinálnak, ahogy "kéne"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged