-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
[HUN]Dani #25057 üzenetére
Pedig a doboznak elég jó ágyúja van az adatok alapján. Amúgy nagyobb feladat ez nekem, mint gondoltam. Elképesztő siralmas, így játszani
Még jó, hogy a stat nem érdekes. Ma kb a 4 mecs alapján kaptam 400 xp-t
az utolsóban 12xp-t
tier5be vagyok folyamatosan és egy lövés bárkinek.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #23869 üzenetére
Bújj el!
Nekem még mindig kell a 4k spot a StuG-hoz.
Grat amúgy.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Más:
Sok mindent látok és írok, de ilyen rage-el nem találkoztam még. -
Tomi0703
addikt
válasz
[HUN]Dani #23523 üzenetére
Na jóvan, már nem tudom melyiket vegyem....
7-esekkel, csak nagy mák árán tudnám meglőni sztem. De most visszakerestem a youtubeon az 5500 dmg körödet a T25/2-vel. Valóban nem lehetetlen, de a csillagoknak úgy kell állnia...
T25/2 szimpibb nekem is, csak azt utána nem igazán szeretném folytatni. TD-k nem annyira vonzanak, viszont az RHM-et szívesen kipróbálnám. Mondjuk elvileg fél év tuti van ezekre a küldikre, szóval annyira nem sietős...
Viszont kell light is... MT-25 vagy 59-16 vagy Luchs, amik ki vannak fejlesztve. Luchs felé hajlok, de majdan úgyis el akarom kezdeni a Bulldog féle light ágat, de addig viszont valamelyik kelleni fog a 3-ból. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
[HUN]Dani #23429 üzenetére
T-54-el nekem is összejött egy szép körben
Ma először láttam (messziről) Stug IV-et, az ellenfélnél, de nem alkotott nagyot vele, bár egész jó játékos volt. Már önmagában a millós kredit mennyiség miatt megéri megcsinálni a küldetéseket.
A nehéz tankos részben elakadtam a rammolós küldinél. Egyszerűen nem jutok lehetőséghez; amikot meg mégis, akkor nagyvonalúan kilövik előlem 10 méterreugyanez a medes változatban jóval hamarabb összejött.
-
emre
veterán
válasz
[HUN]Dani #23177 üzenetére
Hát nem vagyok az a fajta aki elherdálja a megszerzett javait, még ha csak virtuálisak is azok.
Sose értettem azokat akik amint kifejlesztettek egy gépet adták el az elődöt. Nekem ha nem volt kredit akkor vagy kifarmoltam, vagy megvártam míg akciós lesz, és addig mentem mással. Már az sg-n írják hogy a wz-111-et is eladta valaki, mert nem jött be neki.
-
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani #23048 üzenetére
Ezek gyerekek, kölykök. Nekik már egy félreértelmezett köszöntés is elég indok a TK-ra. A bizonyos csata helyzetek értelmezése szintén bonyolult, például a passzív felderítés. Nekik a felderítés az, ha öngyilkos módon rohangál a könnyű tank, másra úgysem tudják használni. Lehetne még sorolni, de ilyen kölyköktől sokat ne várj, pláne mást.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
[HUN]Dani #22941 üzenetére
Már épp csodálkoztam hogy lehet kiadni ennyi pofont IS3-al anélkül hogy ammo rack sérülést szenvedne az ember, de megnyugtattál
Amikor nem volt biztonságos elhelyezésem gyakran fel is robbantam, most vizes lőszerrekesszel meg perkkel csak besárgul. Másra nem is merem elhasználni a javítómat ha ezzel megyek.
-
-
sith7
félisten
válasz
[HUN]Dani #22800 üzenetére
Legénység ?
kutyának a füle, hát még a hangok közben
pl.: amikor láncolnak " Parancsnok !! Nem mozdul, mit csináljak ????" , ha valaki eltalál "Mondtál valamit hapsikám ??? " és még sorolhatnám, mind eredeti szinkronhanggal
Imádom
Ja, link: Átkozott Coimbrák
szerk.
Az E50 ace meg a kutyának a füle, mi ?
-
Djuree
félisten
válasz
[HUN]Dani #22749 üzenetére
én is így voltam vele, vissza lehet keresni hogy szidtam őket, a lassúságot, kihullott a hajam stb. stb. de! megszoktam, rájöttem hogy kell használni őket, t6-t7 környékén már nem volt gondom a lassúsággal. ami nem is olyan lassú, van t95-öm is.
az meg hogy nincs elrettentő ereje lehet jó is. simán rádmásznak, aztán meglepődnek, a dpm-el szétszeded őket simán, lesz csomó sebzésed. míg egy isu elé senki nem megy ki, alig lesz dmg-ed, 2-3 átütő lövés egy körben talán. sajnos átlövik őket az igaz, nem csak a pukli lőhető, hanem az ágyú környéke is, a géppuska lukak is és a töltőt el is lövik ahogy kell, még jó hogy 2 van és olyan gyors a rof, hogy így akkor nem 2,5 sec lesz a reload, hanem 2,8.
már a tortát húzom, azt hittem sosem lesz meg még az at-15 sem, annyira szidtam őket, most meg...és nem kellett olyan sok idő hozzá. -
Departed
őstag
válasz
[HUN]Dani #22749 üzenetére
T5-nél tartok az új angol TD-ágnál. Az mindenképp érdekes hogy ugyanezt a gun-t kapja majd a T6 és T7 is, "csak" a soft stat-ok lesznek jobbak. A T8 viszont finomabbnak ígérkezik, QB jókat megy vele az L7 fegyóval.
A T10 viszont egy vicc, villámgyorsan el lehet intézni a nagy és puha fejét HE-vel megszórva, nem is értem a koncepciót. -
Departed
őstag
válasz
[HUN]Dani #22741 üzenetére
Ez erősen szubjektív, objektívebb képet a VBAddict tud adni, TD-nél pl. az okozott sebzés jó alap lehet, íme T7 TD-k "jósági" listája:
1. AT 7 900.00
2. Challenger 870.24
3. SU-100M1 831.21
4. T25 AT 787.32
5. Jagdpanther 773.69
6. Sturer Emil 761.59
7. SU-152 741.99
8. AMX AC mle. 46 731.52
9. T25/2 658.12Tehát a legjobb jelenleg a két angol TD, Jagdpanther középmezőnyös.
-
rlazol
veterán
válasz
[HUN]Dani #22641 üzenetére
egyszer malinovka-n a mező közepén álldogált egy ellenséges Type 59-es. Becéloztam A GW Tiger P-vel, rászűkültem és lőttem. Egy pillanattal később a csapattársak kilőtték. 1,5 mp-vel később egy E50M csapattárs teljes sebességgel belecsapódott a roncsba. Közvetlen utána érkezett meg a lövedékem, ami telibe találta a roncsot. E50M-nek 750 HP HUSS.
Tudok mutatni replayt, amikor elindítottam a skúlót az E50 nem is látszott a monitoromon (1920*1200), nem sejthettem, h rammolni akar.
Sajnos van ilyen kib****tt pech.
Mellesleg az első lövésem volt azzall a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged