-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bad Pritt #17099 üzenetére
Én fognám és azt a pályát egyszerűen kivenném a versenyből. Van még elég map ahol lehet játszani és talán még a legegyszerűbb játékosoknak is kellene kicsit gondolkozni. Sőt, még pár dologban változtatnék rajta, hogy kicsit többet kelljen küzdeni a szinte ingyen kapott aranyért, mert így tényleg nem kell sokat tenni érte, talán túl keveset is jelenleg
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #17093 üzenetére
kösz!
-
Scheff
tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17093 üzenetére
El nem tudom képzelni amúgy, hogy egy ilyen telezsúfolt, karácsonyfa interfésszel hogyan tudsz eredményes lenni.
Nem azt mondom, hogy gyárival kell menni, de a kettő között van azért átmenet. -
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #16944 üzenetére
Így utólag is Boldog születésnapot!
(#16949) Enzolord:
(#17012) mefistofeles: Biztos, de ha teheted, semmiképp se játssz a gyári GUI-val, mert csak magaddal tolsz ki...
(#17016) diegho: E5, 50B, ezekre mind igaz, amit az első mondatban leírtál. Esetleg Lorraine 40t?
Nekem a buff óta nagyon bejön, csak azért nem játszok vele, mert nem érdekel már a Denevér Katalin.
(#17019) Stigma.HC: HaLlak-nak bejött, neki azt volt a mániája, hogy beáll vele a magas tankok mellé (pl. Löwe) és úgy szedi ki őket, hogy nem látnak rá. Esetleg ha egyszer hárman szakaszozunk, kérd meg, hogy meséljen róla. De látod, neked se jön be, Psycroptic sem szerette, és akkor én is csatlakozom hozzátok.
Annak a tanknak egyáltalán van valami előnye a "jó" toronypáncélon kvül? Papír, pontatlan, lassan céloz, nincs gun depression, a DPM sem nagy szám meg a mobilitás sem. A kicsi átütést kihagytam. Szvsz kimondhatjuk, hogy ez a legrosszab T8-as med. Arról meg ne is beszéljünk, hogy úgy néz ki, mint egy segberúgott T-44.
Viszont az elődje buzijó.
(#17044) Bingisz: Majd megnéznéd, hogy milyen lenne a GUI-m ha én is Full HD-s képernyőjű laptopról játszanék.
Régóta meg akartam csinálni ezt a mémet, most kész lett. A letisztult kikapcsolt minimapet és GUI-t jelent?
- - - - - - - - - - - - - - -
- Ahogy nézem, ennek az ISU-nak sincs valami erős lövegpajzsa...
- 113 5,8k dmg, amúgy not so specialVideók (csak az első az én köröm):
- T-44 stronk base defense
- Frischun - IS-6 - 6985 dmg
- T29 - Cekipeti - 5714 dmg -
zsolthee
senior tag
Végre a sok eszement között találkoztam egy remek játékossal.
Ketten összesen több mint 10k sebzést osztottunk ki.
Érdemes megnézni.
Fogadni mertem volna, hogy a "gj WZ" üzenetem után kifiléznek minket... -
KaLeun
senior tag
válasz
MaximPeti #17063 üzenetére
Hát kb. az Open Beta óta egy Steelseries QcK minit használok, nem kopott ez semmit és most kemény 7€. Vannak fenntartásaim a Razer cuccok minőségével kapcsolatban, marketingből biztosan az egyik legjobb cég... A Tiamat megjelenése körüli bohózat, maszatolás és minőségi problémák elmismásolása pedig végleg leírta nálam a Razert.
-
Stigma.HC
senior tag
FCM-el megyek két kört 3500 dmg körül, bukta. Sebaj, majd a harmadikra, hát nem nulláztam egyet és win lett?
Közben olvasgattam az sg oldalát. Ott a szép példa pár embernél miért nem szabad eladni ezeket a jó kis ingyen prémtankokat
-
diegho
nagyúr
Egy példa, hogy mennyire kevésen múlik az ace. Ma első köreim egyike 1968xp, 1st class-t ért, most meglett a top löveg 1978xp és ez már ace. Azért ez a top löveg az STA-n nagyon kellemes, most már csak egy lámpát kellene összehozni, mert az még mindig nincs.
-
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17079 üzenetére
Hat a kek kor kisse zavaro, foleg amikor kupolat kell lojek, de remelem megszokom.Koszi
-
válasz
Antonius1978 #17078 üzenetére
A wothungaryn csemegézhetsz vagy 20 féle célzó mod közül ha ez nem jön be. Többségük tuti nem terheli a gépet (asszem a durvábbaknál oda is van írva az infoba, hogy fps csökkenést okozhatnak) és van mindenféle fazon és szín.
Mondjuk szerintem ez nem túl szines én sem szeretem a csicsás holmikat. A hangárom is sima fekete.... -
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17067 üzenetére
Hat egy kicsit zavaro elsore a sok csilivili szin, de latom magatol toronyra, meg ilyen helyekre ugrik (ez nem tilos vajon?), csak a ruszki tankok (IS6 amivel most penzt gyujtok) tuti nem oda fognak loni 3-400 meterrol
De koszonom, probalom megszokni, es az FPS-t tenyleg nem bantja, legalabbis nalam, olyan 30-33 korul van. -
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #17075 üzenetére
Azt kapja, amit beír. Ha neki .com kell, mert az írta, akkor az amerikait kapja, ha .eu-t ír, akkor ez európait.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #17073 üzenetére
Nincs. Oda regisztráljon, ahová tartozik.
-
Skacok! A sógorom letöltötte a játékot de az a gyanúm, hogy nem az eu szerverre regisztrált. Egyáltalán, hogy lehet ilyent ...
(többször rákerestem, a nickjére, de nincs ezen a néven játékos az eu-n) Van rá valami mód, hogy egy másik szerverről áthozza az accountját az eu szeróra?
-
diegho
nagyúr
A Type61-nek hátrafelé van gun depression-je? Az STA-val már háromszor szívtam amiatt, hogy hátrafelé nézve felfelé áll a cső.
-
válasz
Antonius1978 #17066 üzenetére
Nem tudom neked bejön e, izlések ugye eléggé különböznek, én most ezt használom mióta a 9.2 kijött.
Egyszerű, szerintem jól néz ki és tuti nem zabálja az FPS-t!Innen pedig letöltheted. Ha vissza akarsz térni az alaphoz akkor a res_mods mappából kitörlöd azokat az álományokat amiket felrak. Biztonsági mentés nem kell.
Hangokkal nem foglalkozom. na azok pl. sokkal jobban zabálják/zabálhatják az FPS-t mint a sima célzók. -
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17065 üzenetére
Ehhez a celzohoz adnal egy hivatkozast akkor ?
Es kellene magyar hang is, nem tudom a jelen valtozattal melyik jo...UI : es mirol csinaljak mentest, ha nem jo, vagy nem szeretem, az alapjatekbeli visszaallitashoz ?
-
válasz
Antonius1978 #17062 üzenetére
Az én minimapom (szerintem) nem mutat többet az ellenből mint az alap. Amiben különbözik, hogy pontosan mutatja a lövegem irányát (megszoktam) és a látótávomat. Nem hiszem, hogy ez már a csalás kategória.
A célzókrol meg, tényleg van olyan ami leviszi az FPS-t mindenféle csilivili infopaneleket dob a képernyőre és az ellenséges tankparancsnok EKG görbéjét is kiírja, (egyszer próbáltam brrrrr... soha többet) de ezekből is van ami tökéletesen FPS barát csak egyszerűen jobban néz ki!
-
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17048 üzenetére
Hat az, az biztos, igy ha el vagy a csata heveben, es nincs idod kukkolni allandoan a terkepet, akkor is van fogalmad hogy kb merre lehet az ellenseg, nem kell rajt tord a kis fejecskedet
(ez amolyan csalas fele, de vegulis a keszitok is betehetnek, mert vegulis miert ne lehetne legi felderites ?, Fiery Salient-en csak ugy repkednek a repulok ha jol emlekszem)
Lehet egy jobb celzo nekem is elkelne, de unok utannajarni, meg lehet hogy levinne az FPS-t, igy nem is vagyom utanna oly nagyon, XVM pedig nem kell, mert jobb ha nem latom a szineket
Nem kell ahhoz szin, hogy lassam, ha valaki nagyon kezdo, pl az elobb emlitett Fiery Salient palyan elindult egy KV3 kozepre a dombokhoz ahol a felderitok szoktak kergetozni.Az elejen gondoltam hogy irok neki, hogy ne menjen oda, de gondoltam lam igazam lesz-e, es igazam lett, kb 1-2 perc mulva kilottek, mert egy szar latotavu es lomha jargany nincs mit ott keressen 8as csataban.Halonnen : meg kezdo koromban szereztem 3 Halonnent a T-82 amcsi pancelvadasszal (epp a tegnapelott vettem vissza, mondjuk a legenysege a Pershingben csucsul mar reg), a egyiket Lakevillen,masikat - fene tudja mi a neve a palyanak, feszt elfelejtem, a 3ikra pedig nem emlekszem.
-
bullseye
addikt
Ma tényleg hemzsegnek az idióták
T8 csatában szívtam stock 110-ben Prohorovkán a hegyen egy T34 meg egy type59 ellen, volt két öngyilkos T6-7 de mire odértem már csak alig (ezért is mentem fel), meg meg egy AC46 hátul a szigeten, én spotolgattam, meg lőttem a városba, ő szedte a hegyet, mi maradtunk életben a végére, erre a 2000wn8 SPershing beírja a pozíciónkat.
1. A k. anyját
2. Addigra az enyémet mindenki tudta, és az AC46 is villant már + sejthető volt a killekből.Előtte meg Geza2006 hívogat szakaszba 5 percenként, megnéztem mégis miért. Hát hogy a Cruiser III-ját vigyem szakaszba Löwével, mert a ilyen kis tréfás...
LTP (goldja) már megvan, úgyhogy azt hiszem inkább szünetelek mára...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Simi37 #17056 üzenetére
Van egy ilyen közeli ismerősömnek, vagyis a mezei Goliathus, de csak kinézetben tér el. Most fogja cserélni, vigyázott rá, így bírt ki 3 évet. Már eléggé kopottas és a közepén nem úgy csúszik rajta az egér.
Hasonló még a SteelSeries QcK és a Qpad különböző variánsai.-------
Ó engem minden nap megtalálnak a kis hülye gyerekek ezzel. Ez nagyon nem is foglalkoztat
De a kedvencem az amikor már egy új accos baszogat. Befigyel neki 4-5-8-10k csata és nem volt képes elérni még ezt a 2400-at sem -
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #17058 üzenetére
Ez van... nekem 9k körül van és beszólnak... pedig az előzővel is ugyanezek voltak a számaim, de ezt senki nem hiszi el, aki nem ismert... arra mondjuk senki nem tudott válaszolni, hogy ha statpadding-ra lenne ez az acc, akkor miért szar tankokkal játszok és miért tolom a tankokat stock állapotban is.
-
diegho
nagyúr
Visszakapcsolom a chatet és mindig jön az ügyeletes wannabe platoon, akik a csata elejétől fogva ugatnak, hogy reroll. Ha beírom, hogy mennyiért adtam el az első accom, akkor meg persze hazudok. Nem értem ezeket, miért fáj a 2k WN-es játékosnak, hogy valakinek 3.5K van? Nekem sem fáj, hogy valakinek 5K van. Attól jobban érzi magát, hogy a folyamatos ugatásra figyel az egész csapat és bukjuk a kört? Gyakorlatilag direkt erre játszanak, hogy bukják a kört... érthetetlen. Persze az ugatók 16 évesek voltak - nevükben évszám - lehet az ő szintjükön/országukban (svédország - direkt kicsivel) ez a menő, vagy ettől lesznek jobbak...
-
Simi37
őstag
Valakinek van ilyenje? Ha igen kérnék róla egy véleményt. Úgy olvastam szövetes ez nem okoz gondot?(Forrás: Bluechip: "Könnyen hordozható szövet alapú dizájn." Nekem van szövetes egérpadom de az egerem el-elakad benne...(mondjuk a körmöm is...tehát vszeg az egérpadom szar) ezért akarok venni egyet és ha már veszek akkor minőségit...egy Genius DX-7000em van. Előre is köszönöm.
-
válasz
Magany #17053 üzenetére
Megmondom őszintén fogalmam sincs melyik verziót raktam fel az tuti, hogy a wothungary oldalról szedtem és Vitiris cucca. Amúgy az égvilágon semmi probléma nem volt a zoom és a célzó között. Nem is értem, hogy "nem működik vele" a zoom. Nekem még soha semmiféle célzó és zoom között nem volt a legkissebb problémám se.
-
Magany
tag
válasz
mefistofeles #17048 üzenetére
Üdv, ha találsz TAIPANRA zoom módot megosztod velem? Én is szeretem azt a célzó módot, alapból sok hasznos dolgot ki ír. De zoomot nem találtam ami működne vele
-
-
He he.. gyenge kezdés után összekalapáltam egy Halonen medált!
-
válasz
Antonius1978 #17046 üzenetére
El kellett telnie egy bizonyos időnek mire rájötem mennyire hasznos a minimap. Rengeteg infóhoz jut az ember a csata állásáról és a poziciókról.
A célzó az csak azért más mert a "gyári" néha beleveszett a háttérbe (vagy rossz a szemem?) Most nálam a TAIPAN az abszolute befutó. Akkor még ugye a zoom és az XVM oszt kész! -
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17043 üzenetére
Hat a kis terkep az hasznos tud lenni, marmint az, amelyik bejeloli a felderitett ellenseg utolso helyzetet, ez tenyleg ad elonyt.
A jobb celzo pedig nem er semmit, ha a lovedek lepottyan a becelzott tank elott, vagy vigan elmegy felette, ezt az asszem BL-10-esnel az ISU 152-es lovegevel tapasztalom a legtobbet, igy visszavaltok kulso nezetre celzo modbol ha loni akarok altalaban. (az elejen mar volt JadgPantherem, de meg nem tudtam a belso celzo nezetrol, es akkor is kulso nezetbol lovoldoztem)
-
Bingisz
addikt
LOL ezek a frissen sült type 59 tulajok nagyon viccesek. Azt hiszik, hogy az a tank elpusztíthatatlan, úgyhogy vígan rohannak meghalni az első sorba.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles #17043 üzenetére
A célzó modokból már csak a zoom modokat használom, maga a crosshair az gyári.
Az előző patchben eléggé letisztultan használtam a játékot, mondjuk most meg kipróbáltam ezt az aslain installeres dolgot, és nagyjából bepipáltam mindent amire kíváncsi voltam. Úgyhogy most olyan szinten zsúfolt lett a GUI-m, mint Patriké... -
válasz
Antonius1978 #17042 üzenetére
Én csak a leg alapvetőbbeket használom de egy jó minimap és célzó mod nélkül elég fura lenne a játék. Plusz az XVM de a win kalkulációt alapból kikapcsolom. Az xvm értékelés a játékosoknál max. annyiban befolyásol, hogy ha tehetem az ellenfél top játékosait támadom.
-
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #17012 üzenetére
Pl en, 3 evet...egyszer tettem fel valamit amit Emre adott, de lassitotta a gepet, igy leszedtem.
Utanna csak magyar hangot tettem, az ujabb patch ota az sincs. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Lassan egy eve csak modok nelkul, kerdezz batran.
-
diegho
nagyúr
-
dfsz34
őstag
jo ez a twitch, végre megtudtam QB igazi nevét
Will "Quickybaby" Frampton
-
superfly2
tag
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Stigma.HC #17019 üzenetére
A T-34-2 nemrég lett meg, de csak a tornyot dobtam rá free-ből egyelőre. Feltraktam a 122-es löveget is próbaképp, amígy meg nem lesz a top 100-as cső. De könnyen lehet, hogy mégis inkább a T-34-1 top ágyújával fogom addig használni.
A T-34-1 meglepően jól használhatónak bizonyult. Nekem jobban bejött, mint az orosz T-43 -
Bad Pritt
félisten
Hát tudod, valamit valamiért.
A Leo torony amúgyis sokkal kisebb, mint a 61-esé, hát még ha a tumort is vesszük, cserébe 10 helyett 6 fok a gundep.
M46-nál megvan a gundep, sokkal jobb a torony, cserébe nincs átütés és pontosság.
Centinél is van gundep, jó torony, nagy átütés, hihetetlen pontosság, de csak szökőévente lő.
Nálam egyértelműen a Leo a győztes jelenleg, kihúzott álcaskill meglesz már a srácokra, mire odaérek, igazi kis nindzsa lesz a nagymacskából, egyszer itt, egyszer ott csap le, látni se fogják, nyami. -
emre
veterán
válasz
diegho #17018 üzenetére
Az STA szódával elmegy, de szerintem T8-ban a Pershing és az Indien is jobb. A tornyát csak akkor nem lövik át ha a gundepression teljesen ki van használva. A Type-61 viszont olyan mint egy korcs M46 Patton látótáv és camo nélkül, bazi nagy weakspottal a tetején. Egyedül amiben jobb annál az a dpm, pedig papíron nem tűnik rossznak. Az STB-t viszont sokan dicsérik.
(#17019) Stigma.HC
Én már a 34-1-et sem szerettem, a 34-2-őt meg sem vettem, inkább elindultam a light ágon.
-
diegho
nagyúr
Nem semmi lények játszanak ma... blokkolás és fedezékből kitolás megy végig. Mozdulni nem lehet annyi kutya követi állandóan az embert a magas wn láttán...
-
válasz
diegho #17015 üzenetére
Ebben tökre igazad van! Ha nekem egy olyan csapattárs adna tanácsokat mint Te akkor tuti megfogadnám (már csak a saját érdekemben is)
Nálam pl. pont fordított szokott lenni a helyzet. Nem mondom, hogy én egy csodatankos vagyok de imádom mikor csata elején a full piros 45%-os win rátás arc kezd el tanácsokat adni, hogy mit merre.... -
Stigma.HC
senior tag
Amúgy valaki kedveli ezt a t34-2-őt? Mert sok szeretni valót nem találok benne a többi tankhoz képest.
Születésnaposokat meg Isten éltesse!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
diegho #17015 üzenetére
Deja vu. Ugyan ezért írogatott szépeket nekem egy magyar játékos mert szintén erre kértem ott.
Bár akkor nem voltam túl toleráns vele, mikor magyarázott és belém lőtt kitoltam a bokorból a nyílt terepre mert a szélén állt.
Szerintem a csapat szemében én voltam a közellenség akkor. Mondjuk annyira nem zavart.
(#17016) diegho ágyú és gun dep miatt akkor inkább ez a vonal mint a kínai. Amúgy nem vészes az a csiri, végére megkedveltem, de még egyszer nem zongoráznék rajta végig.
-
diegho
nagyúr
Valami normális T9-10 tankot szeretnék jó gun depression-el, és jó ágyúval, használható mozgékonysággal. Megvettem az STA-1-et, nyugtassatok meg, hogy jó ötlet volt átlépni a csiribirit és az STA-val kezdeni ezt, mert úgy láttam a Type egész komoly cucc. A papírság nem érdekel, csak az ágyú és a gun depression. Igazából az FV4202 mellé szeretnék valami mozgékonyabb, de hasonló képességű tankot, mert ez a 40-es top speed (szakadékban 44) kicsit bosszantó.
-
diegho
nagyúr
Imádom mikor nem hiszik el, hogy jobban tudom mit kell csinálni egy tankkal. 6 hellcat a csapatomba, murovanka és senki nem megy az erdőbe spotolni. Mondom nekik, hogy a hellcat a legjobb spotter a játékban. Erre az ügyeletes lófaxjóska elkezd kioktatni hogyan kell hellcat-el játszani. Azt mondja a hellcat sniper és dmg dealer, nem scout. Mondom ez baromság, hellcat-el nagyon jól lehet spotolni, ezen a pályán meg pláne. Voltam én minden barom. Csata után nézem a srác 400+ hellcat kör, 633 átlagsebzés és nincs ace tanker... most nem azért, de ha ő dmg dealerként 633-at sebez én scoutként 1625-öt, akkor ott valami baj van nem?
-
KaLeun
senior tag
Érdekes, hogy majdnem beelőzi a Paladin a PzH 2000-t: [link]
-
xenom0rph
őstag
válasz
perpill van
-
Kiváncsi lennék, van itt a fórumon olyan játékostárs aki abszolute modok nélkül játsza a játékot?
-
-
diegho
nagyúr
Napi első epic beszólás egy T34-től. "L2P P2W statwhores!" Mondja a prémium tank a 121-nek és a bat-nek akik normál lőszerrel lőnek rá
-
Enzolord
addikt
Akkor Isten Éltesse Djureet aki ma Tripla X lett... Remélem, már valahol erőst fogyasztja a 110es oktánszámú bioetanolt..
-
Antonius1978
addikt
válasz
Szepi1979 #16993 üzenetére
Aham, beirtam a keresobe es a Port-on megneztem a leirast.
sith7 : tiszta szerencse
HáGé jo lenne ha a WOT is tartana ilyen felmerest, hogy a jatekosok egy ujabb angol agat/kiegeszitest, vagy vegre a tobbi kissebb nemzet tankjait szeretnek-e viszontlatni ?
Mert en az utobbira szavaznek.Van mar kismillio fele jargany a nagy nemzeteknel, mostmar igazan mozdithatnanak valamit az EU ag ugyeben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged