- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skacok!
Van annak bármiféle hátrányos következménye (kredit, XP) ha valaki még nincs kilőve de előbb távozik a csatatérről, mint a harc vége? Ilyenkor írja ki, hogy a csapattárs feladta a harcot vagy effélét... -
csapee
őstag
Ismeri vki a Gyuro38 nevű véglényt a játékban?
-
csapee
őstag
válasz
mefistofeles #16495 üzenetére
Most olvasom, jajj de rossz lesz a Panthernek.
Olyan hosszú csöve van, mindenhonnan ki fog lógni.
De ez mennyi ideig érvényes?
- A fokozott álca együtthatója el lesz távolítva a megállást követő és az álló helyzetből tüzelő tankoknál.Amúgy még egy kis buff a campereknek, sztem.
- Ahogy nemeth989 is mondja minimapon mindent kirak, ellenben a játékban minden irányban 565m-rig fog kirajzolni minden spotolt tankot.
-
nemeth989
senior tag
válasz
mefistofeles #16495 üzenetére
Szerintem a tereptárgyaktól ez független, ha egy ellenséges tank van egy 565m sugarú körben, akkor látni fogod, természetesen ha te vagy a társaid valamelyike spotolja, most ugye 1000x1000m négyzetben belül látod a csatatéren a tankokat. Ezen kívül is látod, de ugye nem fizikailag, csak ugye a mapon. Amit az xvm map módja is mutat, az a külső négyzet, fog körré változni, ha jól tudom.
-
Ezt olvastátok már? Az uccsó pontot ha jól értelmezem akkor ezen túl a minimapon csak egy 565 m sugarú körben lesznek láthatóak a tereptárgyak?
-
Tomi0703
addikt
válasz
#40993792 #16492 üzenetére
Jó volt az a közép. Én már szinte minden heavyvel odamegyek a sínek mellé be középre oszt' cső, lövöm ami van.
Amúgy szerintem jól helyezkedtél, középen voltak tankok, a lemminghorda elment hegyet mászni, szvsz a legtökéletesebb pozícióba voltál és tudtad is lőni az átrohamozókat. -
Szepi1979
senior tag
válasz
#40993792 #16490 üzenetére
Nagyon furcsa helyre mentél az IS3-mal az elején, oda inkább jobb löveg süllyedésű tankokkal szoktak menni, de az élet téged igazolt mert tudtad lőni hátba az áttörő nehéz tankokat. Az elején egy ChurcillVII-et céloztál volna amikor a spot leesett róla. Az még biztos ott volt, ráengedhettél volna egy lövést, ki is szedted volna. A végén meguntad és rohamozni kezdtél, ebbe én is bele szoktam esni, türelem rózsát terem. Amúgy Top Gun, úgyhogy nincs mit magyarázni, szép kör nem kevés spot sebzéssel.
-
KaLeun
senior tag
Gondoltam, hogy triplázom a Crusader SP-t. Prokhorovka, t8 csata, az ellen arty végig azzal élcelődik, hogy ilyen hülye nehezeket ritkán látni akik 3-4. lövést is megvárják. Épp arra gondoltam, hogy én is már 1.3k sebzésnél tarok és még bőven sebezhetek, ha nyerünk elég jó 3x kör lesz, erre fogja magát a közel kék lengyel T20-unk és kilő. A németek többsége egy nagyképű szemétláda vagy legalábbis annak adja elő magát, de azt hiszem, hogy a lengyeleknek csak jelenteni tudnának.
Ez nem az első eset, a tipikus lengyel tomatokat leszámítva, egy buta, agresszív népség akik a saját hibájukat be nem ismerve, mindig másokon vesznek elégtételt.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #16471 üzenetére
Váháháháhá mi ez az avatar?
Miért nem egy RanZaros Foch 155-öt kértél? Az úgy is olyan jó tank. -
Patrick76496
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #16424 üzenetére
Wow. Van egy pár köre Tiger P-vel.
(#16426) KaLeun: Mondjuk szerintem még mindig jobb, mint a 13 90. Egyébként nem vagyok nagy light tankos, csak azért ezen keresztül húzom ki, mert a T-34-2 ritka nagy hulladék, ennek legalább van normális csöve.
Folyamatosan romlik a 132-vel az átlagsebzés (bár mostanában mással is retard módjára játszok), de még így is hozom vele az unicum szintet. Talán ha nem csak néha venném elő, jobb lenne. A WZ-131 sokkal jobban adta, azzal jó volt szétcsapni a T7-8-as tankok között. Ezt meg ugye állandóan feldobálja, így nehéz dolgom van, bár sajnos a vége felé már a kistesóval is ezt csinálta (így épp nem lett meg vele az 1300-as sebzés).
(#16430) KaLeun: Én elsősorban mednek használom, mint a 131-el tettem, csak akkor spotolok, ha olyan a pálya. Prokhorovkán, Malinovkán meg Murovankán néha lehet szép köröket menni, egyébként ezeken meg még néhányon kívül elsősorban nem a spotra szoktam menni.
(#16431) dfsz34: Sajnos nem. Ezt a képet már régebben linkeltem, haverom 14 ezer spot damage-re kapott 1400 xp-t T71-el.
(#16440) Mogyesz75: Grat! Ehhez egy szót fűznék: TARAGAS
(#16456) emre: Lehet, hogy nála még emre néven szerepelsz, mert a chat ablak címsorán nem PsychoTrooper van. Ő az emre nevű játékosra írt rá.
-
bullseye
addikt
Volt ma egy nagyon fura köröm. Én SU-100Y-ban bénáztam, és folyton jöttek a T4 light felderítők, akiket pukkantgattam. Meg szegény Bertet is. Az nem volt szép tőlem.
2000+ sebzés, 5 kill, Naldin's medal, totál kikaptunk
DL -
Stigma.HC
senior tag
Tudnak idő utazni is.
[HSTP] Hungarian Super TankPushers
Magyar TankTologatók
(Teljes jogú szövetséges) Csatlakozott 21014.04.03
_HBA_
[_HBA_] Hungarian Brothers Armÿ ̈ ̈ ̈"Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem." ̈ ̈ ̈
(Teljes jogú szövetséges) Csatlakozott 21014.04.12
-
Bingisz
addikt
válasz
csapee #16462 üzenetére
Wot Magyar klánok szövetsége. A "nem a legjobbak közé sorolható" magyar klánok összeálltak, és erejüket összevetve kitaláltak egy akkora bullshitet, amekkorát a játékban még nem láttam.
Azt állítják magukról, hogy:
-Tudnak IP bannolni a játékból
-Vissza tudják nézni a chatlogokat fél évre visszamenőleg
-IP alapján megkereshetnek és megvernek, ha nem voltál jófiú
-Az egyik tagjuknak 11.000 Eurós headsetje van, ami nem működik.Igaz közben 1366*768-ban megy neki a WoT full low grafikán
-Van szuperteszter accountjuk
-Ezen a szuperteszter accon vannak magyar tankok
-3 pach-el előre tudják, hogy mi lesz a játékban
-Az egyikőjük moderátor
-szerintük a medek OP-k, mert megflankelik a TD-ket.Szerinted mennyi ideig fetrengtünk röhögve, amikor ezt meghallgattuk a TS-ükön az ex-szuperteszter/ex-moderátorral, aki egyébként CVAKK-os? Ráadásul úgy, hogy a jelenlegi magyar moderátort is ismerjük?
Szerk.:
Azt elfelejtettem, hogy account resetelni is tudnak.
Itt pedig a hivatalos oldaluk:[link] -
Bingisz
addikt
válasz
nemeth989 #16455 üzenetére
Mondtam én, hogy baj van vele? Azzal van baj aki 11k csata után is ennyit tud.
Csak nem értettem, hogy hol találtak rá a klánunkra. Ráadásul nem is magyar srácok.Emre: És tudja az eredeti acc. nevedet LOL
Szerk2.: Ja amúgy megtaláltam a 11k csatás srácot is az előzményekben: JeanGabin1
-
Bingisz
addikt
Ilyen emberek hol találják meg a CVAKK-ot?
Már a 4. srác aki ilyen stattal akar jelentkezni. Ráadásul az egyiknek 11k csata után volt 180 WN8-a.
Amúgy azt kell mondjam, hogy napokon belül elfoglalják a klán utolsó helyét is.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
#40993792 #16446 üzenetére
Tegnapi napon egy omnis csapatba futottunk bele, hármas szakasz + berakta negyediknek melléjük az egyik klántársukat
T10 medben mindegyik. Az ellenfélnek volt annyi esze, hogy követték őket, szépen ledarálták az egész csapatunkat. Mieink mentek a szélrózsa minden irányába.
-
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #16444 üzenetére
Nem tudom, valamelyik nap már a 2. hülyénél elszakadt a cérna. ARL-lel ki a fedezékből, célzom a Chi-to-t, célzom, célzom, célzom (3,4 lenne 100-as srácokkal, de még nem azok!) pont amikor lőnék, bumm hátulról belémrohan a saját T-34. Persze mellé, az ellen talál, tolatnék vissza, ugye a kis japó gyorsan tölt, de ez az idióta csak tolna kifelé. Szerencsére nehezebb voltam, vissza bírtam tolni, de nyomott. Ráfordítottam a csövet úgy nyomtam vissza, hátha sniper nézetben is leesik neki, hogy nem kőnek feszül, de semmi. Kapott egyet a tornyába, 60% hp-ja oda, remélem elment 1-2 sráca is (212 pen nem viccel fél méterről), de sem kékülés, sem semmi retorzió nem volt, utána is játszottam, ma sem voltam letiltva.
-
KaLeun
senior tag
válasz
csapee #16443 üzenetére
Igen érdekes a tk rendszer, múltkor vagy 6-7 alkalommal lőtt egy saját scoutunk, mikor felvettem, hogy esetleg örvendenék ha 4. alkalommal nem blokkolna. Nem kékült be, az ellen lőtte ki.
Szerintem a nem sebző lövéseket ill. leláncolásokat lazábban kezeli a rendszer, de 2. sebző lövésnél már kék vagy.
-
csapee
őstag
válasz
KaLeun #16441 üzenetére
Tegnap ket lovessel szedett ki egy sajat Is3, mert az Amx-el tudattam neki (korbelottem a foldet korulotte) hogy nem az artyk segget kellene fedezni. Igazabol nem volt kedvem hulldownba verekedni az ellen M103-val. Amugy szerintem csendben visszaraktak az elozo tk rendszert mert csak bekekult tole de siman ment tovabb.
-
törölt tag
20536 csata után végre meglett a Tank mester plecsni!!!
Ebből kb 6000 csata kellett, mire az utolsó tankot, a Pz4A-t sikerült kilőni.
Ha mást nem is, de azt mindig kiszedték előlem. -
unravel
őstag
Fú, egész hónapban nem lőttem annyi pattanást mint ma
S amíg a lepattanókat lőttem nem győztem figyelni mennyire húz el az ellenség az eredményjelzőtáblán. Gyűltek a vereségek és egyre flusztráltabb lettem. Akármilyen statisztikájú játékosok voltak az oldalakon, MINDEN meccs bukó lett.
Elértem a holtpontot mikor az artyt se tutdtam sebezni.
Aztán már végleg nagyon koncentráltam a győzelmekre. Nem is értem, hogyan sikerült visszahozni 50re a napi győzelmi százalékértéket. -
bigobert
tag
válasz
dfsz34 #16431 üzenetére
Feltehetően nem mondok újat, de csak spottal nehéz ászt szerezni. 1375 esetében is kell ahhoz a damage annak ellenére, hogy spotter. Fordított példa erre, hogy T49cel kb 500dmg-re és 4,5k spotra adott 1. Osztályt. Spot nélkül mi lenne az? Még 3. Oszt. se szvsz. Meg ugye a spot dmgre szerzett xp felét a spotter, felét a DD kapja.
-
dfsz34
őstag
válasz
KaLeun #16430 üzenetére
spotra nagyon nem adja az xp-t. Amx-el spotoltam tegnap majdnem 10e-t és adott rá egy másodosztályt, ha lövök 800-900-t, ami amúgy nem nehéz vele, akkor is megkapom ezt. A wn8-ról ne is beszéljünk.
Ráadásul egy kivételesen jó spot kör volt, általában az a menetrend, amit te is írsz, hogy 1,5-2e spot után kiszednek.
Sajnos, spotolni most már csak úri huncutság, csak kalandvágyóknak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun #16426 üzenetére
Mondjuk a mai nap után erősen gondolkodóba estem, hogy érdemes-e spottolni vele. Az összes igazi jó felderítős pályán világítottak az ellenfelek, de senki le se... Kampinovkán egész végig spottoltam basecamper ellenfélet és medeket középen, 1,5k spot sebzés...
Persze mindig megnyertem egy medet aki átjött értem pl. Fisherman's Bay-en, lejött El Hallufon és vissza is ment...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Patrick76496 #16423 üzenetére
Pedig jó a 132, sőt a te statoddal sokat is kellene sebezned vele. Csak ne jöjjön szembe egy autoloaderes, vagy gyorstüzelő scouttal...
-
bigobert
tag
válasz
TESCO-Zsömle #16424 üzenetére
Azért Tazilon se kutya. Személyes hősöm
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #16423 üzenetére
Beteg srác ügyében ajánlom őt a figyelmedbe.
-
Patrick76496
őstag
Kedv az van hozzá, csak túl kéne valahogy jutni a 132-n.
Amúgy szvsz jobb a T-54-nél.
(#16321) unravel: Tökéletes csapat... ha a kiserdőbe rakja az embert.
- - - - - - - - - - - - - -
- Keresd a hibát. Kicsit sem beteg a srác.
- Ezt meg csak mert szeretjük az antiZWACK-os embereket
- Az ilyen meccsek meg imádni valóak. Nem elég, hogy ott volt az a 3 buzi az ellenségnél, még a T-54-ünk is 900 team dmg-vel kezdte a kört.
- Type 59 4500+1000 dmg. A sok kihagyás után már kezdtem megutálni ezt a tankot, nem hittem volna, hogy lesz még vele ilyen köröm. Lekopogom tegnap erősen mellettem volt az RNG, mondjuk az az előtt lévő 2 napban pont az ellentétét tapasztaltam (pl az 50 120 egy tárból csak 1500-akat sebzet...).Vereségekből viszont egyáltalán nem volt hiány a héten, az utóbbi 3 napban alig sikerült 55% felé vinni a win rate-et. Itt a VK3001H-t szerettem volna 3x-ezni. Már rég leálltam volna vele, ha véletlenül nem képeztem volna rá a Panther 2-m legénységét, szóval valamennyire fel kéne húzni.
Ettől függetlenül nagyon jó ez a gép, fényévekkel jobb a Pz IV-nél (ahelyett vettem meg). Nagyon erős az a löveg ilyen átütéssel és pontossággal.
Hasonlóan járt a még mindig stock löveges Leo PT A, itt 3800 sebzéses kört vesztettünk el. Szép az a 20%-os napi win rate 2500-as átlagsebzés mellett.
-
Departed
őstag
válasz
#43783936 #16414 üzenetére
Az 5-5 killes dolog attól függ, hogy pro játékosként alacsonyabb tier-ben aláztak, vagy T10-es csata, esetleg jól teljesítő nem túl jó játékosok. Ha az első, akkor hajrá, vezesd csak félre őket.
A Churchill-es fazon meg nagy észlény lehetett ha olyan helyen válaszolgat ahol szét tudod lőni.
-
törölt tag
Közvélemény kutatás:
Vajon kötsög dolog az ellen két fullgolddal nyomuló, (mindkettő 5 killes) utolsó túlélő heavyjét kamu pozíciókkal etetni a saját egylövéses csapattársam helyzetéről, aki mellesleg utolsó túlélőként a bázis mellett rettegve várja a véget, csak hogy döntetlen legyen a csata?Szegények annyira hajtottak a TopGun plecsnire, hogy még az órára se figyeltek, és négy percig nyargalásztak a pályán az instrukcióim szerint.
-
bigobert
tag
Elég sokat lehetett itt mostanában olvasni a T49-ről, így részben hogy egy barátomnak legyen társa a
camp...td-zésben, részben hogy kielégítsem az érdeklődésemet, én is kipróbáltam.Kimaxolva elég OP. replay Egyedül a lassú toronyforgása, ami feltűnt, illetve hogy kevés a lőszer. Tényleg csak így lehet lefojtani a teljesítményét?
Ezt nem akarták nerfelni?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mefistofeles #16392 üzenetére
Ha élvezettel játssza a játékot, akkor feltétlenül, hisz erre találták ki.
-
Szepi1979
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a SU152. Nyolc Su152 csata átlaga ez lett:
Szépen húzza ez is a statot, de persze csak úgy hogy tier9 csatákban töltöm az aranyat. Tier7-8-ban mehet a HE, persze ha nem felejtem el átváltani csata elején. A legszebb amikor az indian panzer tornya kapott egy 940-es sebzést. Még a hangárban is küldött két üzenetet...Ja és most játszottam egy Himmersdorfot MrScheff-el. Ment tigrissel mint egy meszes. Alig értem utol a Su-val.
Bocs hogy leszorítottalak Scheff...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest