- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #22547 üzenetére
Ez főleg annak az átka, hogy főleg munkahelyen tolom a játékot, és a másik alternatíva az Angry Birds Friends.
Ezek is statisztikák, szépen is mutatnak, de semmit nem árulnak el a teljes képből.
Holott a valóság Eff 1050 WN7 1188 WN8 1355, mindez 27010 csata után 50.6% WR
Volt amikor úgy rágörcsöltem, hogy egy műszak alatt letoltam több mint 100 csatát 40% alatti WR-rel.
Például az sem látszik, hogy mennyit mentem e-25-tel, ami ugye elég szépen tudja húzni a mindenféle statokat, illetve az sem, hogy tegnap két afk figyelmeztetésem és egy bekékülésem is volt.
Érdekes módon, ha az embernek valami épp nem a szája íze szerint történik, mindig keres valami vagy valaki bűnbakot.
Itt a legmenőbb bűnbakok a tomato csapattársak, a wg és az artyk. Érdekes módon nem sűrűn hallani azt, hogy "balf@sz voltam, az én hibám" -
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles #22547 üzenetére
egyébként saját magamból kiindulva én ezt tapasztalom. ha nem görcsölök rá duplázásra/napi küldire/kitűzött tankra, és ha nem jár közben teljesen máson az agyam, akkor tudok a legeredményesebb lenni.
-
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles #22531 üzenetére
azt próbáljuk megmutatni Neked, hogy nincs mindenre fekete-fehér magyarázat. És emberből vagyunk, ráadásul 29 random ember a csapattársunk random körülmények között.
és az ember nem gép. Az 1000 WN8 sok 500-as, meg 800-as, meg 1300-as meg 1700-as meg néhány 0-s és néhány 3500-as meccsből tevődik össze. Nagyon kevesen és csak a legjobbak tudják szűk tartományon belül folyamatosan hozni a formájukat és még oda is be-be csúszik egy-egy rosszabb meccs. Láttam már a mélylila szakasztársam az első percben arty által 0 sebzéssel meghalni, mégis mélylila marad.
Be-becsúsznak hosszabb-rövidebb rossz sorozatok mindenkinél. A pillanatnyi idegállapotod, az első pechek miatti görcs jelentősen befolyásolhatja a teljesítményed. Ennyi.
-
joergie
őstag
válasz
mefistofeles #22482 üzenetére
Az még hagyján, te legalább be tudsz menni csatába. Ma néhol bement, néhol meg kifagyott tőle a komplett gép(amikor 3szor nem tudtam csatában elindulni, akkor adtam fel). és nem tudok rájönni mi lehet az oka(modok nélkül is csinálta). megpróbáltam átmásolni másik partícióra, egy nagyobb fájl nem ment át, lehet badsector miatt sérült. Az egy napos prémem fele elmegy erre a szarra, most húzom újra...
De ha van tippetek megnézem hátha...töredezettségmentesítettem egyet reinstall előtt. hibajelenség: tölt 10 vagy 35-40%-ig(moddal vagy anélkül mindegy), és a zene elkezd szaggatni, megakadni...feladatkezelőt is csak nagyon kíneservesen tudom előcsikarni, de onnnan bezárni már nem igazán, manuálisan tudom csak újraindítani. Memória lehet még, de a pc amúgy tökéletesen üzemel. -
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #22496 üzenetére
Az RNG hívők úgy gondolják, hogy a játékba épített véletlen generátor +-25%-os eltérítésén kívül más mechanizmusok is befolyásolják azokat a játékelemeket amelyeket a "normális" és elfogadott randomeltérítés is befolyásol.
A leghajmeresztőbb zsolozsmájuk szerint nem (csak) lövésenként számítódik a +-25% randomfaktor, hanem a csata kezdésekor ez már eldől. Ebből származik az a (tév)képzet amikor azt panaszolja az egyszeri tankos hogy minden lővése betalál, vagy azt hogy minden lepattan.
.
(#22497) diegho : Minden második évben, vagy csak amikor a fehér holló elszáll a stadion felett? -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #22504 üzenetére
Google megmondja! Az a baj, hogy te csak magyarázatot keresel mindenre, mindig mindenre magyarázatot akarsz itt, semmi mást nem írsz, csak ezt.
-
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles #22500 üzenetére
az összes sporthoz hasonlóan, ha a nyers statisztikai adatok alapján meg lehetne jósolni a meccs(csata) kimenetelét, nem kellene lejátszani őket.
Szerintem még diegho is játszik időnként 1000 alatti WN8as meccset, megkockáztatom, olyat is, hogy 0 , vagy egy sebző lövéssel zár.
Vagyis a +- 30-40% amit Te írsz egyáltalán nem sok.Máshogy nézva: az 1200-as WN8 nem abból adódik össze, h valaki folyamatosan 1200-at fut, hanem hol 500-at, hol 200-at, hol 2000-et, hol 1600-at. És igen, ebbe beleférnek hosszúnak tűnő sorozatok egyik vagy másik irányba.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #22500 üzenetére
Látom nem nagyon vagy képben a fociban. A kiscsapatok is simán elverhetik a nagyokat... igazából az a baj, hogy megint magyarázatot keresel...
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #22495 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, hogy mitől van, de szerintem egyszerűen aznap dekoncentrált vagy. Szerintem ez olyan, hogy egy élsportoló is egyik versenyen WR-ot csinál utána kiesik a 8 között. Nem kell misztikumot keresni, ha 90%-ban hozod az átlagos WN8-ad, akkor nincs gond. Nekem tényleg nem szokott olyan lenni, hogy pl. 1000 alatti a WN8-am. Ha egyik tankkal nem megy, akkor előveszem a másikat és így tovább.
diegho: +1 röviden tömören elmondtad a lényeget.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #22495 üzenetére
Mivel magyarázod azt, amikor a Real Madridot kiveri a kupából a harmadosztályú csapat?
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #22493 üzenetére
Ez igaz
Javítom: ha egy játékos átlagos, akkor tudja tartani a szintet, ha megvan benne a tudás, akkor meg jelentősen növelni. Ha csökken, akkor vette az accot
-
fsb1000
nagyúr
válasz
A végén még RNG hívő leszel...
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #22488 üzenetére
" De ha egy délelőtt (mondjuk 10-20 csata) katasztrófa délután vagy másnap meg akkor is minden bejön ha ki sem lépsz a kezdőkörböl az már valahogy sántít......."
Délelőtt másnapos voltál, délután már nem.
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #22488 üzenetére
Szerintem, ha egy játékos jó, akkor a WN8 értékét tudja a saját szintjén tartani, akkor is ha sz@r az MM.
Én nem vagyok jó csak átlagos (1020 WN8), de nem emlékeszem mikor volt már 1200 alatt a napi WN8-am az utolsó 1000 csatában. Pedig volt 12% a WR-em egyszer, de pont akkor volt a WN8-am 2000-es. -
fradi81
veterán
válasz
Tehát időnként az egyik csapatba több a rossz, a másikban több a jó játékos, ezért lesz sima vége, van ilyen, az MM nem játéktudás alapján sorsol, tehát jól működik csak ez nem mindenkinek teszik. A wn8 meg nem függ össze a WR-el, ha alacsony egyszerűen nem játszottál jól.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
mefistofeles #22446 üzenetére
Hát bízom benne, hogy kézre fog esni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mefistofeles #22446 üzenetére
Bizony, a troll ágyúval
sok négyes tank egy lövés, de néhány ötös is
-
bluyoo
nagyúr
válasz
mefistofeles #22444 üzenetére
Ez biztató!
Pár napja indultam el azon a vonalon (az első páncélvadász próbálkozás). Bár még a Hetzer-t fejlesztem, de egy jó barátom profiljából kiindulva a StuG III Ausf. B lenne az első cél. -
emre
veterán
válasz
mefistofeles #22391 üzenetére
Ez nem vettem észre, most reagálnék rá annyit hogy a kijelentésed erősen hízelgő rám nézve, de vannak nálam itt sokkal jobb játékosok, csak nem publikálják az eredményeiket. Esetleg nézd meg hány ismerős név van a zwackban.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
mefistofeles #22424 üzenetére
Akkor lehet, hogy neked a JPII a végállomás lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #22422 üzenetére
Meg fogsz lepődni, hogy mobilisabb, mint a kis tesó.
-
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles #22414 üzenetére
ha tovább akarsz menni jagdtiger felé, nem lenne célszerűbb a Ferdi, legénység okán?
-
jr1994
addikt
válasz
mefistofeles #22408 üzenetére
Minden tanknak megvan a cél sebzése amivel lila wn-t lehet hozni. Más kérdés hogy nem mindenkinek sikerül
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #22406 üzenetére
Én mindig leokézom ezeket a gyerekeket. Nincs velük gond.
.
TOG 54K netto bevétel 2100+ sebzésre.
.
.
Aki eddig kételkedett a TOG álcázási képességben az nézze meg az elő 5 percet
(amúgy nem oktató videó, semmi különös, csak áll és lő, a nagyja más által spottolt sebzés)
.
Link: A rejtőzködő TOG -
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #22379 üzenetére
Szerintem egyáltalán nincs gond a piros játékosokkal. Ők vannak többségben és épp olyan lelkesen WoT-oznak mint mi. (mi? zöld és felette)
Sőt voltam században ahol egy 6K-s piros játékos volt az FC és teljesen jól vezette a századot.
Sokan azért pirosak, mert "ingyen" játszanak és/vaghy olyan tankokkal amelyek a kedvenceik, nem pedig statjavítók. -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #22391 üzenetére
Szerintem olyan tank nincs, amivel elit állapotban ne tudnék unicum szinten játszani, de vannak szar tankok.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mefistofeles #22369 üzenetére
Nekem béna statom van, de a csata elején mindig próbálom mutogatni annak, akinek olyan tankja van, ami kiegesziti az enyémet, hogy menjünk együtt és hová. Persze amikor elindul a másik irányba vagy valami sarokba gubbasztani, akkor tudom, rá nem számíthatok, amikor pedig a csapat top tankjai közül egy ilyen, már én is óvatosabban kezdem és védekezésre állok fel.
Szerintem ilyesmi lehetett a te esetedben is.
Xvm nálam nincs, de amíg volt addig azt láttam, hogy a Sárga-zöld játékosokra random csatában jobban lehet számítani. A kek-lila statpadderek nagyrészt csak kihasználtak. Persze voltak kivételek mindig és azok élvezetes meccsek is lettek.
-
törölt tag
válasz
Valami magyar klán pont ma hírdetett. Nem jegyeztem volna meg, hogy mit, ha nem üti meg a szemem a következő feltétel:
Minimum 700 WN8
És persze azt is írta, hogy CW-hez.... -
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 - köszi!
mefistofeles - szerintem az ilyen csata elején elküldött "kövess" üzenetek a legtöbb esetben véletlen klikkekből származnak. A tapasztalataid talán gyenge, gyerekek által vezetett klánokból származnak, a komoly helyeken ilyen biztosan nem fordul elő...
-
zozyk
addikt
válasz
mefistofeles #22232 üzenetére
Itt is szar volt,de én örültem neki...
21985 -
mcwolf79
veterán
válasz
Nem azért mondom, oké ,hogy OFF topic, de kicsit már fárasztó és unalmas olvasni a "szar és manipulált" MM sírásodat olvasni minden oldalon.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Ha egy képet betennél sokkal okosabbak lennénk.
Heavy tankoknak van a legnagyobb életpontjuk a játékban, ha nálatok volt 1-2 TD-vel, light-tal több, akkor simán kijöhet ilyen sorsolás.
Ha TD-vel voltatok többen, akkor az elméleti sebzéselőny nálatok volt.
De kép nélkül nem lehet semmi okosat mondani....
Légyszíves tedd fel a képet.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #22028 üzenetére
Én direkt visszavettem legényhúzónak és szórakozni, mert van egy harmadik garnitúra német nehéz legénységem, és nem akarom hogy elpunnyadjanak a barakkban.
Távcső, csigaszem, töltésgyorsító, és 10 goldskúló (amit nem szívesen lövöldözök) -
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #22030 üzenetére
Nekem 55 kör kellett a 3601-hez, de nem éreztem, hogy nem tudok élni nélküle
-
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles #22028 üzenetére
Vagy csak ilyen kevesen tartják meg 100 csata felett.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #21964 üzenetére
Nem normális, de mással is megesik.
.
(#21975) diegho Tényleg fura, hogy pont ezt küldték be. Gondolom arra nincs lehetőség, hogy leszedesd.
Nekem van 3-4 replayom a nyilvános szájton, nem a legjobb köreim, de volt oka hogy feltettem.
Lehet nekem is fájna ha azokkal mutatna be... -
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #21958 üzenetére
Volt nekem is ilyen kb. 1 hétig, utána helyreállt a rend. Van 1-2 olyan tankom amivel mindig megy (Matilda, VK36) és ilyenkor csak ezekkel nyomom vagy ilyen az FC36Pak is. Ott mind1 milyen csapatok vannak, simán összelövöd a WN8-ad. A WR meg ne érdekeljen senkit, meccset komolyan csak unicum szintű player tud befolyásolni. Segített már az EU szerverek közötti váltás vagy pár óra FarCry4
-
Departed
őstag
válasz
mefistofeles #21960 üzenetére
Hát nem tudom, én sokszor vagyok toptier akár egy ARL44-gyel vagy egy RHM-mel vagy éppen egy T29-cel is. Mondjuk én NA szerveren vagyok, de az nem számít. Esetleg pihentesd egy napra és következő nap jobb lesz.
-
Departed
őstag
válasz
mefistofeles #21958 üzenetére
Nincsenek véletlenül T9-10-es tankjaid? Ilyenkor menj velük egy-két meccset (ezek a játék minden tankja ellen ki tudnak állni), máris helyreáll a rossz hangulatod amit az alsó sorosságok miatt éreztél.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mefistofeles #21920 üzenetére
Hógolyózni! De jó Nektek! (: Merrefelé laktok? Én is havat szeretnék napok óta
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mefistofeles #21918 üzenetére
Én kiléptem a játékból, leírtam, hogy idióták mind. Elolvastam pár marhaságot Kim Dotcomról, megittam egy teát, visszaléptem a játékba és azóta csak nyerek. Valami volt azzal a sessionnel, amit indítottam
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles #21902 üzenetére
Én fel tudok, rendszeresen előfordult az ünnepek előtt, volt 12/12 győzelmem is
Ilyenkor nem érdemes WR-tel foglalkozni, annyi a babuin itt is, ott is, hogy simán vannak hosszú sz.pássorozatok. -
szallasi007
őstag
válasz
mefistofeles #21902 üzenetére
Városi legenda: szerver váltás meg volt?
-
Tomi0703
addikt
válasz
mefistofeles #21783 üzenetére
Nekem a netem egy rakás sz*r, már megszoktam szinte a laggokat, mikrolaggokat, bár rohadtul bosszant.
Viszont kifagyásom régen nem volt, most meg kettő is. Egy a csatabetöltésnél, egy meg a csata után pár mp-re. Frissítem a modokat, hátha. -
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles #21625 üzenetére
TD-ként használd a waffe ágyúval, és rájössz, hogy talán a legjobb T5 heavy!
-
h1mpi
félisten
válasz
A 36.01.H-t használom mostanában stat növelésre
Még a 8-as tankokat is átviszi a weak spotokon.
-
fradi81
veterán
válasz
egyik legjobb 6-os.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #21589 üzenetére
"egy jó rendszerben elvárná az ember, hogy legalább hasonló számban legyen ő a top mint a low"
.
Szerintem ez a lényeg.
Tolerálható ha az MM miatt a lista alján vagyunk, nagyon jó ha a tetején, de az bosszantó ha egyik vagy másik sorozatosan fordul elő, vagy egyes tankoknál azt érezzük (akár jogosan akár nem) hogy inkább az alján vagyunk. Nekem az M3 ilyen volt.
.
Egyébként szeretek olyan csatákban játszani, ahol domináns egy toer. Mondjuk 12db t5 vagy t8-as tank. De t12-es csatákat is élvezem. -
dfsz34
őstag
válasz
mefistofeles #21589 üzenetére
Az MM-ben rengeteg algoritmus és keverés fut. Szerintem a legtöbb anomália is mind ezekre vezethető vissza.
Pár dolog, ami szemléletesen meglátszik. Gyakran van úgy, hogy 1db tank van top tier-ben. Gondolom senki nem hiszi el, hogy ez véletlen. Ez egy algoritmus, ami valami kis % eséllyel betesz téged így. Nagy ritkán lehetsz egyedüli top tank.
Az is nagyon gyakori, hogy egyik oldal mondjuk egy top arty, a másik oldal ugyanúgy egy arty de van még egy másik top tier tank.
Ezeket már rengetegszer láttam és tutira nem véletlenek.
A következő kérdés, ha van pár láthatóan működő algoritmus az MM-ben, akkor mennyi lehet, ami észrevehetetlenül dolgozik a háttérben és pl mindenféle keverést csinálnak? Akár olyan is lehet, ami vérpistát egy kicsit előnyösebb helyzetbe hozza, ha mondjuk aznap már sokat veszett?? Csak kérdezem...
Aki már írt programot az tudja, hogy ezek a 20-30 másodperces várakozások is teljesen irreálisak. Egy bármilyen rendező program, aminek az a feladata, hogy kiválasszon 30 játékost és teljesen VÉLETLEN alapján válogathat, egészen egyszerűen nem futhat ennyi ideig. Konkrétan már 1 másodperces futás is sok egy ilyen programnak, akármilyen programnyelven is írták meg.
Úgyhogy simán az van, hogy mindenféle algoritmusok, feltételek stb futnak a háttérben és emiatt akár várakozások, amit nem köt a WG az orrunkra és a hosszú várakozások ennek és csak ennek tudhatóak be.
El ne higgye már senki, hogy a mai bika gépeken egy sima 15-15 kiválasztás egy akár 100e-s listából, ami a WG szerint ráadásul véletlen (értsd ezalatt azt, hogy nagyon kevés feltételt kell elméletileg egy véletlen kiválasztásnál nézni) sokáig kell tartson. Ez sima hazugság, de komolyan. Még a régi excelben vbasic nyelven is írok olyan progit, ami egy mondjuk 65k listából (max sorszám egy lapon) pár feltétel alapján de alapvetően véletlenül kiválaszt 15-15 elemet (játékost) és fut kb 5 másodpercig. Pedig aztán az excel vbasic hol van sebességben???
Jó lenne a WG némi transzparenciát erőltetne magára és több infót megosztana ezekről a jelenleg ismeretlen algoritmusokról, amiknek csak az eredményét látjuk, már aki egyáltalán felismeri. A többség meg bambán lesi az mm listát és eszébe nem jutna róla semmi, pedig büdös nagy kavarás megy a háttérben. Szerintem a sorozatos bukó/nyerő szériák is erősen ennek a manipulációnak tudhatóak be vagy egy nem várt mellékhatása annak, hogy a WG már belebonyolódott kicsit az MM-be és fogalma nincs a mellékhatásokról...
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #21577 üzenetére
Miért kellene magyarázni azt amire nincs szabály?
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #21577 üzenetére
Az aktuálisan csatára váró játékosok listája a MM alapja. Ha nem vár elég olyan játékos, akiket össze lehet úgy rakni, hogy két nagyjából azonos erőt képviselő csapat kerüljön össze, akkor a gyorsítás érdekében összerak két olyan csapatot, amit éppen tud. (és természetesen a full stock tankokkal első köröket futókat is figyeli és a tier limites tankokat stb) Régen mikor lehetett látni a várakozó tier-t is, rengetegen voltak T8-ban, sokszor többen, mint az összes többi tier-ben együtt, ezért pl a T6 nagyon ritkán volt top. Nem mellesleg pár éve a T6 heavy lazán ment a Maus ellen úgy, hogy gold ammo csak goldért volt mégsem nyihogott itt senki...
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #21573 üzenetére
Nem osztom az észt, csak tényeket közlök. a Low tier rinyálásod pedig olyan számításokra alapul, amiből kihagyod a legfontosabb változókat.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #21567 üzenetére
Nekem az a jó, ha minél több a béna mindkét csapatban...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #21565 üzenetére
Azzal nincs gondom ha nagyobb tierben kell játszani mert a legtöbb tank elbírja. Pl. M6 a nagyobb lövegével. Van amelyik nem pl. M3.
Inkább az zavar, hogy már tudom ilyenkor jön rossz sorozat. Mindenről lepattanok, nem látom az ellenfelet, stb. Ugyanez a szisztéma, ha arty-val álló tankra 3x egymás után mellé megy. Meg sem sebzi, pedig alig fér a célzó körbe.
Onnantól tuti jönnek a bukó csaták, meg a senkit nem találok el, engem meg mindenki átlő effektus.
Nem panasz... csak szubjektív érzet.
.
A fordítottja is igaz. Múltkor linkeltem, hogy menetből 6/6 találatot adtam le, képzetlen legénységgel. Máskor álló tankkal, beszűkült célkereszttel sem sikerülne.
Arty szintén jelzi a pozitív RNG eltérítést. Amikor pályán keresztbe haladó med tankot egylövésezek tudom itt az én időm. Utána nem is sokat szórakozók, nyomom a következő mozgó tankra.... 90% eséllyel azt is telibe nyomom.
Engem zavarnak ezek a dolgok, szeretem a kiszámítható játékokat és a WoT kezdetben elég kiszámítható volt, a +-25% rng elfogadható. Az utóbbi 2 évben megjelent anomáliák már nem annyira tolerálhatóak. Nem módosítják a statomat hosszabb távon, csak a játékélményem csökkentik.
Az is zavaró amikor 6/6 a mozgásból leadott lövések találati aránya vagy ha 82% Wr-el végzek egy napon. (előző nap meg 27% 50+ csatával) -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #21565 üzenetére
Play T10! - Problem solved.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #21562 üzenetére
Tegnap már 5.-nél abbahagytam.
Amikor 3x egymásután 8-as csatába rakja a t6 tankomat akkor az a nap már nem lesz nyerő.
(babona a sok közül.) -
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #21554 üzenetére
Szerintem is jobb ez, majd leromlik, ha jönnek a winek
Sok esetben, ha agyhalott a csapatod jobb a wn8, mert nem lövik ki előled a tankokat. Van olyan csata, hogy 15-2 és alig van wn8-am, mert valami lassú tankal vagyok és oda se érek a csatához. -
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #21554 üzenetére
3 győzelem 385 wn8-al jobb lenne neked?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #21202 üzenetére
10K csata felett a wr% egész jól mutatja hogy egy játékos mennyire tudja befolyásolni a csatákat.
.
Persze a szakasz, század, CW torzítja, de csodák nincsenek.
Jó játékos nincs 48% alatt és gyenge játékos sincs 52% felett. ha már lejátszott 10K csatát. -
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #20945 üzenetére
Oké, szerintem meg sok a szar játékos akik miatt mostanában ilyen meccsek alakulnak már ki. Ez kb olyan mint a számítógép, régebben csak a hozzáértő kockáknak volt, most meg...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles #20847 üzenetére
Már megtaláltam az ellenszerét, hogy Low tier legyek: t10 csatákban játszom a legtöbbet.
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #20849 üzenetére
A te írásod sem volt túl egyedi. Itt nem sok unicum fórumozó van inkább közepes/jó játékosok, diegho meg nem sírja tele a fórumot úgy rémlik
Senki sem szereti ha a rosszabbik csapatba kerül de meg kell szokni ilyen ez a játék. Érdemes kikapcsolni az xvm stat kijelzést + a damage panelt, ha nem látjuk kikkel játszunk, menyi aranyat szórnak ránk, más lesz a hozzáállásunk és ez hatással lehet a meccs kimenetelére is. Szerintem érdemesebb megnézni egy-egy jó replay-t amiből tanulni is lehet mint a csaláselméleteket olvasgatni.
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #20847 üzenetére
Akkor delete, van más játék is.
-
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles #20555 üzenetére
"dieghonál észervettem, hogy nem tudja/akarja megérteni, hogy az ő teljesítménye messze az átlag fölött van ezért beszél róluk olyan leereszkedően.
Ez kb. Olyan mint ha Usain Bolt lefikázna mindenkit aki nem tudja 9.5 sec alatt a százat.........."Számára ez olyan egyszerű, mint a levegővétel.
Mondjuk 10 év, és cirka 5000 leúszott km után már én is rutinosabban mozogtam a vízben, mint 1988 őszén, amikor elkezdtem úszni tanulni. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #20563 üzenetére
Azért a WG által manipulált RNG is a top 10-ben van.
Mellesleg, megtaláltam a legizgibb e-25 játékmódot:
Alap 100-as legénység, 6. érzék nélkül.
Kb. olyan érzés lehet, mintha letolt gatyával hasalnék egy melegbár közepén.Persze ilyenkor szúr ki a legutolsó vaksi tomato is, és nem hagyja ki az alkalmat.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
mefistofeles #20563 üzenetére
Mondjuk az "önfényezés" sűrűbb téma!
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #20557 üzenetére
Tegnap EJ ment 0-ás kört is, fogta is a fejét
-
csapee
őstag
válasz
mefistofeles #20551 üzenetére
Hulyeseg, Dieghonak is van fennt a wotreplayen olyan kore amiben sebzett 500-at a T57-el. De ma is lattam olyan Is7-et ami letolta az egesz palyat pedig beallni nem tudott a sarok moge.
Itt csak lehetosegek vannak, van aki tud vele elni van aki nem... -
emre
veterán
válasz
mefistofeles #20443 üzenetére
hát nem
-
Departed
őstag
válasz
mefistofeles #20443 üzenetére
Nekem lejött.
Esetleg tedd idézőjelbe máskor, bár úgy meg úgy tűnhet hogy valódi népszerűség nincs jelen, pedig egy jó játékost sokan bírnak az esetleg gyengébb és ezt nem jól kezelő játékosok meg beszólogatnak nekik...De ez már pszichológia témaköre.
Inkább megyek vissza csinálni az x5-öket az új leárazottan vett T9-eseimmel...milyen jó is hogy én is ünnepnek tarthatom az amcsik T(h)anksgiving-jét. -
emre
veterán
válasz
mefistofeles #20441 üzenetére
Áruld el kérlek mi köze a népszerűségnek ahhoz hogy mennyi embert rak a tiltó listájára?
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles #20438 üzenetére
Tele van a tiltólistám sajna.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #20345 üzenetére
Modok is okozhatnak fps esést. Nálam a promod csinálta, csak kipróbáltam és lett 10fps-em a 60-ról, hiába töröltem a modot nem változott, csak a komplett reinstall.
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles #20345 üzenetére
itt a szokásos.
-
Magany
tag
válasz
mefistofeles #20250 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles #20130 üzenetére
Szerintem egyértelmű... Ma megcsinálom a napit és szigorúan leteszem. Eddig 6/6 loss az összes agyhalott velem volt eddig.
-
joergie
őstag
válasz
mefistofeles #20113 üzenetére
Hát akkor te valaminek a másik végén vagy.
Wins/Battles: 0 (7) (0.0%
Siemkanap van Lengyelországban, tele van LENGYEL GYEREKkel a szerver...
De a 2k wn8 nekem is megvanEzt kissebbfajta csodának fogom fel.
-
jr1994
addikt
válasz
mefistofeles #19799 üzenetére
Hétvége.
Gratula a két jelhez!
Fradi: tudom, de itt bevett dolog a hétvégét okolni, hétköznap meg marad az rng, serb, csaló wg, ilyesmi -
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles #19795 üzenetére
Képzeld, mekkora öröm lesz, ha veled van... Addigra talán már lesz 12 is az átlagsebzése
Amúgy csak T4 artyval volt a T5-ös csatában, 2-őt lőtt, 0 sebzéssel halt, lekötötte, hogy engem lökdössön.. -
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #19230 üzenetére
Szepi jol mondja.
Tehat ha nem kozvetlenul a bokorban alltal hogy atlass rajta (ezt ugy tudod ellenorizni, hogy celzo nezetben latod, hogy atlatsz-e a bokron, vagy sem), akkor a bokor teged is ugy takar a TOG elol, mint a TOG-ot a te szemed elol.Az hogy elobb lattad a bokor mogul, azt tulajdonkeppen nem te lattad, hanem valaki mas, es ugymond "o adta a drotot" hogy hol van a TOG, azert tudtad loni a bokor mogul.
Elkepzelheto hogy azt aki felfedte a TOG-ot kilottek, es utanna mar nem tudta jelenteni a helyzetet a csapattarsaknak - tobbek kozott neked is, es szepen elindult feled, de a bokor ot eltakarta eloled, azert nem lattad, es meg szerepet jatszhat a szerver frissites is. mar nem is tudom hogy van, hany masodpercenkent ellenorzi a jarmuvek helyzetet.
Velem is tortent olyan a frissites miatt, hogy lattam az ellenseges tankot 100 meterre, aztan a frissites utan mar 50 meterre volt, a frissites ideje alatt megtette az 50m tavot, tehat az az 1-2-3 ki tudja hany masodperc alatt amig a szerver ujra beolvasta az uj helyzetet.Regebb is volt olyan hogy az 50 vagy kevesebb meteren belul allo tank eltunt a szemunk elol.
Es meg az is elkepzelheto, amit Rlazol irt. -
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles #19226 üzenetére
nem lehet, h takarásból jött elő? Ha dombon mászott fel hozzád vagy ház volt köztetek, akkor érthető.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
mefistofeles #19234 üzenetére
lehet más spotolta fel neked előtte. Rakj fel videót megnézzük.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
mefistofeles #19230 üzenetére
Ha a bokortól túl távol álltál meg és nem láttál át rajta akkor a TOG álcának használta az előtted levő bokrot, azaz akár 50 méterre is megközelíthet mire észreveszed. Ezt írta a kollega.
Ne haragudj de szerintem ez egy lehetséges magyarázat. Nem a rejtőzködéseden van a hangsúly hanem azon hogy a TOG-ot miért nem láttad, nem? Akkor minek jössz itt az álcáddal?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
mefistofeles #19226 üzenetére
Nem mondta senki hogy hülye vagy. Ha egy szituációról kérdést teszel fel kép vagy videó nélkül csak a sötétben tapogatózunk a válaszokkal. Tedd fel hogy kielemezhessük. Így csak a lehetséges magyarázatokkal szolgálhatunk amit te úgy veszel hogy lehülyéztünk, pedig nem így van.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
mefistofeles #19224 üzenetére
a kettő között nincs összefüggés. Attól még hogy más spotolja te még lőheted, azaz mehetsz jó meccset.
-
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #19218 üzenetére
Lehet en is hulyeseget mondok, de ha nem ugy alltal be a bokorba, hogy atlass rajta, akkor ertheto, mert te sem latod ot a bokron keresztul...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
mefistofeles #18782 üzenetére
Én is megnéztem-meghallgattam. Szerintem az atmoszférikus hangok nagyon jók,jól lehet érzékelni,hogy a lövedék előrefelé halad a térben és a hordás szépen visszaverődik a lövedék környezetéből.
A löveghang,hát nem is tudom,szerintem közelről nem így hallatja magát hanem inkább messzebbről szólhat így a löveg. Tény,hogy nem Hollywood-i hangzás volt megcélozva a fejlesztők részéről. -
Simi37
őstag
válasz
mefistofeles #18469 üzenetére
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
mefistofeles #18442 üzenetére
Így jó lett nekem is, bár én újrahúztam az egész játékot biztos ami biztos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
mefistofeles #18442 üzenetére
Szuper! Hogy nyomná anyukájába a WG ezeket a fránya micropatcheket! Azzal meg el egy csomó idő, hogy újra normális, játszható állapotba hozza az ember a játékot.
-
Antonius1978
addikt
válasz
mefistofeles #18157 üzenetére
Kolobanovot meg nem sikerult szerezzek...Pascuccit igen a multkorjaban, raadasul IS2 neheztankkal.
Csak azert tudtam megszerezni, mert vakmeron elorerohantam, egy vedekezo tank meglott, utanna a tuzerek ramlottek, es az a 2 tank, aki jott utannam lekototte a vedekezo tankot, es en egyesevel szepen kilottem a tuzereket mert nagyjabol egy helyen voltak...szoval egyszeruen szerencsem volt.
Amit viszont nagyon szeretnek megszerezni, az a Tarczay medal, tekintve hogy magyar eremrol van szo, de meg nem kerultem abba a helyzetbe
Amire viszont buszke vagyok, az a Lopakodo medal E50-el
Mar nem emlekszem, hogy hogyan tudtam ugy elkerulni az ellenseget hogy senki nem vett eszre, es befoglaltam a bazist -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #18161 üzenetére
Úgy látom itt a fórumon sokkal többen gondolkodnak úgy, mint én, szóval... + szerintem ez mindenkinek csak egy játék, pláne nekem. Az pedig egy dolog, hogy tier2-ben kiosztod a 150 sebzésedet és kapod a medálokat dögivel, ez a WG hibája, tier5+ kellene, hogy legyen, akárcsak pár másik epic medál, de ha annyira nem tetszik a sok medál toljad tier10-ben maus-al, nem fogsz sokat kapni, az biztos és máris kevésbé fog zavarni.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18157 üzenetére
"Szerinted melyiket jobb érzés megszerezni?"
Nem tudom, két teljesen különböző játékos vagyunk...Nem szoktam ennyire belemélyedni a medálokba, örülök ha kapok és félévente megnézem, hogy mégis mik vannak...Kis túlzással nekem ugyanannyi értéke van a Pacsuccccsi medálnak mint a Sebezdahápédatnak.
Ha becsúszik egy Tank ász azt észre szoktam venni és szeretem kapni.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18152 üzenetére
"De most őszintén, hány meccseden nem lövöd meg a HP-d?"
Fogalmam sincs."Egy ilyen kitüntetés (plecsni) valami extrát kéne, hogy jelentsen."
Dehogy...Minél több van annál jobb...Nem fog zavarni ha sok összegyűlik...."Az ha 10 ből 9 meccsen megkapja szinte mindenki az tökéletesen elértékteleníti......."
Ez nem ilyen egyszerű...Nézz meg egy meccs összesítőt...van benne bőven aki nem kap plecsnit...a "szinte mindenki" az nagyon erős túlzás...Kapsz valamit és leszarod...nem túl helyes mentalitás... -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #18146 üzenetére
T10-ben eléggé mérvadó már a sebezd a hp-d medál, hiszen az ~2k sebzést jelent alsó hangon.
-
jimmy74
őstag
válasz
50 meccs nincs csapatsebzés plecsni?olyan nekem nemigazán lesz.
Amúgy tény osztogatnak minden marha plecsnit.
Gondolom legyen már a paradicsomoknak is valami. -
Antonius1978
addikt
válasz
Nekem tetszenek...A tobbet sebeztel mint a EP az is jo, mert nem feltetlenul igaz, hogy mindenki minden csataban meg tudja azt tenni.En is mondjuk esetleg minden 3-ik, 4-ik-ben teszem azt fel.
A nagyon kezdok meg meg ritkabban.
Miert ne orvendhessunk az ilyennek ? Ez is egy jo mero hogy kb milyen jatekos vagy, nemde ? -
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18125 üzenetére
Nekem olyan kéne amikor nincs időm belépni akkor is gyűljön az ikszpé.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #18125 üzenetére
De kapok, sőt többet is, csak battle hero achit kell elérni és máris megkapod a győztesnek járó xp-t.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #18123 üzenetére
Díjazza a legjobbat a rendszer, mi a gond azzal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest