Hirdetés

Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    válasz Scheffer #6697 üzenetére

    "de azért túlzás azt állítani, hogy az tett a legtöbbet hozzá a csatához, aki 100 másodpercen keresztül egy helyben állt és várt."
    azért oda el is kell ám jutni valahogy, nem teleportálok oda. esetleg közben kilövök még 2-3 ellent, meg a maradékot kicsit felizgatom, ilyenkor szokott kezdődni az összevissza rohangálás, nem tudják hogy menjenek-e vissza bázist védeni vagy támadjanak tovább. na ezt kell a többieknek kihasználni. ha ki tudják akkor nyertünk. persze ez random, összeszokott század ellen nem megy ilyen egyszerűen, de randomban bejön szinte mindig.
    meg persze én sem mindig foglalok, csak ha nem nagyon van más út, ha csak pár ellen él, egál közelében van, akkor megyek és írtok inkább, jobb xp, meg nekem a kill is számít, ős fps-es vagyok, nekem a kill is fontos, de nem elsődleges, most az 1 kill/1 meccs arány a cél, szépen haladok felé, most 0,98-on áll. manapság már megvan a 2 kill is általában 1 meccsen. azért azt szeretem mikor lesebzek valakit, és jön valami pöcs, beáll elém hogy én ne tudja kilőni és ő kilövi :W ez elég gyakori...

    Murder3: nekem az is jó lenne. de mivel igaziból is ilyenek ezek, miért változtatnának rajtuk? sztem jó ez így. nemsoká amúgyis mennek feljebb egy tierrel, akkor már nem kell majd ennyire félj tőlük ;)

    [ Szerkesztve ]

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Aktív témák