Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Zolee_70 #46897 üzenetére

Mint írtam dől a hülyeség, tudatlanság, félrevezetés. Megpróbáltam a videókkal normálisan elmondani, de mi lett belőle? Folyamatosan zaklatnak a játékban az olyan kérdésekkel, hogy az agyamat eldobom tőle (a németeknél melyik tankok dobtárasak, mert a löwe tudom hogy az), olyan játékosok keresnek meg, hogy adjak nekik tanácsot, akiknek a statja értékelhetetlen (8k csata 44% 430 átlagdmg átlagosan játszott 6 tier-el). Milyen tanácsot adjak neki? Igazából én magam törölném az accountját, ha megtehetném, mert semmi értelme, hogy ezzel töltse az idejét. No meg ott van a sok kötekedő, akik direkt mindenbe belekötnek, mert az szerintük menő.

Mellesleg úgy érzem több dolgot is tettem le az asztalra, amire büszke lehetek, sokkal többet, mint bárki más a magyar játékosállományból, mert én voltam az egyetlen unicum játékos, aki valóban megpróbált segíteni, de rájöttem, hogy nincs értelme és nem is tudok segíteni. Most pedig jössz azzal, hogy szánalmas amit írok? Mégis mit tettél te a magyar játékosokért? Látod, miért is akarnék az asztalodra letenni bármit, ha csak baszogatni és beszólogatni tudsz úgy, hogy a közös asztalra már most annyit tettem, amennyit te soha nem fogsz?!

Ezek után aki segítséget kér úgy elhajtom, hogy élete végéig megemlegeti!

kerlac 5/account a limit

Aktív témák