Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
gy-daniel #46328 üzenetére
én is ezt csinálom, rá is baszok legtöbbször. basznak se segíteni. de látom az ellennél is ugyanez van. lerohan engem egy tank, ott vannak a haverjai, de nem segítenek neki. tegnap ez volt churchill 7-el. harcoltam egy kv-1s ellen, nekem nem volt segítség a közelben, de neki ott volt még 2 társa, nem segítettek neki, pedig a hátamba kerülhettek vna. mindhármat kilőttem egyesével. én ha látom h vki beáldozza az első lövést megyek egyből segítek neki, még ha kapok is én is esetleg.
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 10
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PNY Quadro P600
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest