-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
04ahgy #45756 üzenetére
Csá Gyuri! Örülök, hogy összefutottunk nemrég meccsen, és bocs, hogy kinyírtam a csapatot, de ha ez boldogít, pont nem lett meg a top gun, mert kettőt is el kill-stealeltek előlem, mire utolsó lövésre lesebeztem őket
Amúgy ez a counter-artyzós dolog sem mindig olyan egyszerű. Én lövés pillanatában már egyből mozdulok is el. Mondjuk Hummellal és GwP-vel könnyen beszélek, meg a franciák és egyes amerikaiak is elég mozgékonyak, azalatt a 2-3 másodperc alatt már biztonságos távolban. Néha látom is mellettem becsapódni a lövedéket. Counter-artyzni leginkább azokat a noobokat lehet, akik még nem tanulták meg, hogy lövés után arrébmenni.
Szerk: ja most nézem az előzményeket. Bocs vbbb
De komolyan. Én pár ilyen eset után (hogy countereztek; meg amikor máshova álltam, hogy innen nem számítanak rám, s mégis kilőttek onnan is) azután megszoktam, hogy minden lövés után el.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest