-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi #246565 üzenetére
4070 beújítását tervezem én is, neked mekkora táp van a gépben? Nálam sajnos a 650W ami limitálja a fejlesztést ezen a téren. Megvárom a 4070 Super szériát hátha még beleférek a TDP keretbe. Remélem 16Gb vrammal jön ki. Ahogy néztem a 4070ti-hez már kevés a PSU-m. 2070 Super van most benne, nincs bajom a WOT-os teljesítményével, de más téren már kéne a kraft.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #246455 üzenetére
Arra figyelj, hogy nem kell sorban dekódolni a küldiket, tudsz közöttük ugrálni! Vannak olyanok, amik dekódolásáért értékesebb nyersanyagot (prém nap, BP pont, kötvény) kapsz és vannak olyanok, amikért pl csak kreditet. Nehogy azokat hagyd bent, ami értékesebb!
A Nehéz szint nem vészes, azt tegnap a klánnal végig vittük, na a Rémálom az más tészta, annak nem véletlenül adták ezt a nevet.
Sokszor futottunk Neki, mert többünknek már csak az a 2 küldi hiányzott - Rémálom 3. fázis és a végén a Győzelem - de a 4. fázisnál mindig elbuktunk. Volt egy olyan csata, ahol 2K HP volt már csak az Obsidian-ban.
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #246455 üzenetére
Az összeset dekódolnod kell. Ha jól látom a képen van még előtte 5 dekódolatlan. Egyébként a tank nem ér 1 fillért se, de inkább nézz meg róla cc elemzést, ők jobban elmagyarázzák, hogy miért nem. Mielőtt költesz rá.
Ment nálam a tartalékba örökre, 20 csata után. Adtam neki elég esélyt... -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #246427 üzenetére
Én napok óta nightmare módban nyomtam napi 6-7 csatát amíg "leszorzózom" mindegyik tankot hogy hátha összejön tök random csapattal is a győzelem. 99%-ban szörnyű élmény volt. Sokszor inkább hátráltattak a csapattársak mint segítettek volna. Az érzés amikor nincs hp-d menekülnél, már csak a magnushoz kéne menni mert van elég míriuma a csapatnak és egy fogyatékos sorban aktiválja előtted a botokat és így esélyed sincs elmenekülni ...
Már úgy voltam vele hogy felesleges próbálkozni, inkább majd rápihenek és keresek egy szakaszt magamnak a végén.
Aztán tegnap a semmiből tök váratlanul random csapattal sikerült úgy megcsinálnunk hogy még csak nehéz helyzetbe sem kerültünk. Egészen furcsa érzés volt hogy amint felére leesett a hp-m mindig jöttek ketten és meggyógyítottak. Úgy összedolgozott az egész csapat hogy öröm volt nézni pedig nem is volt senki sem szakaszban.
Ezzel a csapattal lett meg:
-
hulp01
senior tag
válasz
h1mpi #245934 üzenetére
Fú, ez a wt mód is de felhúz. Én minden alkalommal kibaszott botokat kapok csapattársnak, ahol a 8k wot ratinges accountjával valaki más játszik és lő 1500-at egy csatában. Én lófaszt nem találok el a kurva batchat ágyújával 3m-ről se, de amikor én vagyok a wt-vel, akkor batchat hordák snipe-olnak a pálya másik végéről és szervezetten játszanak, mintha egész életükben ezt csinálták volna egy csapatként. Faszért nem tud ez a tetves wg végre valami kibalanszolt dolgot csinálni ebben a játékban.
-
Djuree
félisten
válasz
h1mpi #245888 üzenetére
KV-2(R)-el nyomom ha felbasz a játék, jót szakadok mikor full hp-ról kilövöm a kisebb tankokat 1 lövéssel, akik meg nem ismerik a tankot meg csak lesnek hogy most mi van.
simán 3-4 kill megvan csatánként, de még 8-as tankba is veretek 7-800-akat ha sikerül oldalba vagy hátba lőnöm. -
po1son
addikt
válasz
h1mpi #245848 üzenetére
Szerencse kell hozzá, 9-10e pontos játékosok ellen nem lehet nyerni, ha öltönybe tolják.
Itt van egy példa mennyire bullshit lett a mód.
Nincsen fizikálisan lehetősége a wtnek, hogy oda érjen a generátorhoz ezen a pályán, ha a legtávolabbi ponton sokan foglalnak. Meccs legeleje.
Szerinted ennek van értelme?! -
Warton
őstag
válasz
h1mpi #245724 üzenetére
Lehet. A brit kerekes ággal kapcsolatosan olyan felemás érzéseim vannak. Az 5-össel nagyon keveset játszottam, szerencsére gyorsan meglett a Staghound.
Staghound: a tank forgása nagyon lassú, úgyhogy muszáj volt rotationmechet raknom rá, meg a vezető is kuplungégetővel nyomul, hogy valami legyen és ha kanyarodni kell akkor tudjak. Lehet, hogy a turbo jobb megoldás lenne, nem tudom, viszont, Így úgyahogy elviselhető. A BP-ben kipöttyöztem, úgyhogy most pihenni fog egy jóideig. Élhető tank, főleg ha majd tudok a legénységre camot fejleszteni.
7-es kerekes: rossz legénységgel játszom teljesen stockként kezdtem vele. Ennek ellenére látok benne potenciált. A löveg lehetne nagyobb alfás, vagy legalább a HE lehetne valami brutál pennel felszerelt, mert így ebben a formában a francia kerekes könnyű tank jobbnak tűnik.
A többi tank fejlesztésre vár, kitudnám freexp-ből húzni, de a freexp értékesebb 'nyersanyag', mintsem elverjem erre az ágra. Összességében az ág nem sok újdonságot hoz a játékba. Egy credit és freexp sink, szerintem simán kihagyható, én is csak azért foglalkozom velük, mert minden egyéb ki van már fejlesztve. És most a Britannia eventen a rossz legénységet jobban lehet gyúrni.
Jah, amúgy akinek megvan a Cobra abba tökéletesen beleillik ez a legénységi setup.
-
Djuree
félisten
válasz
h1mpi #245721 üzenetére
én is, csak akkor lövök goldot ha a kill-es küldi akítv, hogy jobban bemenjen minden lövés.
amúgy úgyse érdekel hogy nyerünk e vagy sem, ezt a játékmódot elengedtem már rég, értelmetlen a jelenlegi formájában...már csak a küldikre megyek, ha azok megvannak nem játszom ezt a módot. -
hulp01
senior tag
válasz
h1mpi #245718 üzenetére
Az lehet, csak ha kioszt közben egy tárat, akkor azért az hiányzik bármelyik tanknak. Lehet, hogy csak volt egy szerencsés sorozatom vele, de azt vettem észre, hogy többször tudtam az első felébe kerülni a csapatnak és még vesztes csatában se nagyon buktam 20 pontnál többet. Kipróbáltam olyan pályákon is, mint Glacier vagy Sand River, ahol korábban eszembe nem jutott volna használni, és ott is sikeresen tudtam vele játszani. De lehet, hogy holnap jövök majd, hogy mekkora egy hulladék az a tank.
-
-
-
-
jr1994
addikt
válasz
h1mpi #245290 üzenetére
Ne viccelj.. a VZ 55 nagyon erős tank, és a most bemutatott nerffel együtt is jó tank marad szerintem.
Chieften nerfet elnézték, arra egy belőhető kupola kéne nagyon. Early-t kb elfogadom, ha nerfelnék a páncélját kb nem lenne semmi értelme a tanknak. A hivatalos fórumban valaki írta, csak tier10-et lássanak és egynél több ne lehessen szakaszban. Azt adnám.
Lesz néhány érdekes tech tree tank, a VK4502A páncélja durva lesz, a Pershing meg nagyon erős DPM-et kap.
-
nomic
aktív tag
válasz
h1mpi #245202 üzenetére
Persze, ilyen meccsekhez együtt kell állnia a csillagoknak.
Ritkán szoktam ilyet - 2 MM mellett, de kivételesen a Tier 10es, goldos szettet hoztam (25 HEAT, 12 AP, 5 HE), azokkal szépen le is bontottam a két Typeot.
Egyébként, (bár a pályából kiindulva ez érthető) elég unalmas meccs volt. Gyakorlatilag középen beálltam a sín mellé és a teljes 11700at onnan állva szedtem össze. A meccs végéig egy darab lövést nem kaptam, a Jagdpanzertől vettem be egy 1100as pofont, cserébe ki is végeztem, onnantól nem maradt senki aki veszélyt jelentett volna. A csapatom pont annyira volt rossz, hogy tudjak dolgozni, de ne kapjanak hátba (síneken hátul álltak vagy 4en nálunk). Lehetett volna több is kicsit a damage, de kifogytam, a végén meg inkább biztosra mentem és a Pattont daráltam le, meg végeztem ki a Type 4et a maradékkal.
Kb. 3 meccsel később meg leászoltam a T57 Heavyt egy 8ezres, 8 killes körrel, szóval ma amolyan amerikai heavy napom volt.
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #244888 üzenetére
Engem jobban zavarnak az extra képességek mint a védett szint hiánya.
Arty csapás, csata első másodpercében felspotolás, hp visszatöltés, ilyen idiótaságoknak semmi helye egy kompetitívnek szánt játékmódban.
Ha én csinálnám akkor 10v10 lenne, nem lennének benne extra képességek, a ranglétra olyan lenne mint az első rangsorolt bétákban volt, +-15%-ra csökkentett rng lenne, ha éppen van túltolt op tank akkor az bannolva lenne és csak normál felszerelésekkel lehetne a tankokat használni. -
hulp01
senior tag
-
manu75
aktív tag
válasz
h1mpi #244761 üzenetére
Egy korábbi szakaszban is így volt, a játékon belül úgy írta, hogy fel lehet használni. 12k pontom volt, nem költöm el úgy voltam vele és szépen lenullázták. Olvasom, hogy a weboldalon mást ír, de a játékban másképp volt feltüntetve.
A látótávval kapcsolatban írtam nekik jegyet, frissítsem a videókártyát meg windowst meg csökkentett mód volt a válasz. Hiába küldtem nekik képet, hogy még csatán belül is ugrál van amikor 10 körben jó utána meg 10-ben rossz szóval a játékban van a hiba. A most kiadott jegyzetben benne van javítja ezt a hibát a mostani patch. De könnyebb rá tolni a felhasználóra és azzal nincs is akkor más dolguk.
szerk: Cobra nem ér 24 tokent hiába az a pici fun factor amit ad.
-
válasz
h1mpi #244690 üzenetére
A T-44 nekem is kézre állt anno, mikor (lassan már 10 éve) ott tartottam. Ezek pedig hasonlóak. A X-es CS jó tank, nagyon tetszik a mobilitása, azaz hogy képes vagyok vele hol itt, hol ott felbukkanni és beleszólni a csata menetébe. Ugye, egy Maus vagy JgPzE100 esetén ez nem így van.
-
Viktoár
addikt
válasz
h1mpi #244510 üzenetére
Nem egy meta tank az biztos, sokan köpöködnek rá és inkább átugranak rajta. A saját szintjén szerintem jól használható, a gond akkor kezdődik amikor nagyobb tier ellen kell játszani, mert alacsony az alapátütés. Mindenképpen rakjál bele prémium lőszert is. Lassú tank lévén sokszor elmegy melletted a csata hiába fekszel a "w"-re. A test meglepően gyorsan fordul és a toronnyal rásegítve nem igazán autóznak körbe. A löveg kis alfás, de egész pontos. Egészen használható tornyozós szituációkban, sidescrape-re korlátozottan alkalmas mert az első görgőnél belőhető.
Szerintem van ennél rosszabb 7-es tank is, bár én elfogult vagyok mert a churchill VII-tel együtt ez a tank is kedvenc.
A hétvégén le is porolom és irány a 3 csík.
-
köpet
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
-
válasz
h1mpi #244505 üzenetére
Ja, de ennek ellenére nehéz sok tanknál a 3 csillag, viszont pont ez a jó benne, mert kihívás.
Mondjuk amit csinál skill4ltu, az már durva. Egy dolog, hogy minden tankra 3 csillag, de ugye az EU3-on meg azon dolgozik, hogy mindenre 100% legyen. De ha ezt évezi, akkor csinálja. Az tény, hogy eszement jó játékos.
-
Viktoár
addikt
válasz
h1mpi #244458 üzenetére
Én a fiamra bíztam, ő élvezi ezeket, nekem meg kész lesz az event.
Egyébként nem is a mi 40-es korosztályunknak van ez kitalálva. Az összes ilyen
idétlenfunolós eventet a gyerkőcre szoktam bízni, egyébként nem wotozik. Még így is többször lett első ebben a módban, gondolom a rocket league-s rutinjának köszönhető. -
Elf
aktív tag
válasz
h1mpi #244456 üzenetére
Én úgy csinálom hogy csak egeret használok.
Semmi mozgás, csak az utolsó percben megyek be középre lökdösődni.
2. hely a rekordom és holnap meg lesz a 100000. pont.
Erederileg csak a kíséleti felszereléseket akartam begyűjteni de annyira egyszerű hogy végigviszem.
Jah, és 45 vagyok. -
ddt500hu
veterán
válasz
h1mpi #244327 üzenetére
Nem értek hozzá de csak heavyvel megyek. 60TP, Maus, SC.
Kevesen vagyunk, kell a sok hp, meg néhány pattintás.
Persze sokat lehet lőni a TVP-vel (nekem nincs) de nem veszel fel lövést közben és a többiek kapják a fókuszt.
Szerintem.
De amúgy tényleg lövésem sincs, mert ahogy megközelítem a bronz szintet egyből jön három vereség, szóval lehet csak életlenül jutottam el a vasig. -
-
popey37
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged