-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
h1mpi #252937 üzenetére
hááát, nem valami jó tank, sőt kifejezetten rossz. Biztos lesz vele 1-2 jó csatád, de inkább szarok vagy közepesek. Persze ha nincs semmilyen elvárás és elég 2k alatti átlag és nem zavarnak a fenti dolgok akkor néha vicces vele az 3*750. De tényleg több lesz "ez hogy nem ütötte / találta el"
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #252937 üzenetére
Obj.268 v5 lehet jobban járnál, én azzal szemezek
Tegnap írtam, hogy nem tudok belépni a modxvm oldalra.
Nos a WORLDOFTANKS oldalra sem tudok bejelentkezni!
De így akkor hogy írjak pl a supportnak, hogy vmi gebasz van?!?
Lehet hogy feltörték az accountom vagy mi lehet a probléma szerintetek?a játékba viszont beenged, oda be tudok lépni
-
Plata
félisten
válasz
h1mpi #252910 üzenetére
Olyan küdim van amihez sok lövést kellene le adnom egy csatában,de ilyen ultra rövid kamikaze csatában csak négy lövést tudtam leadni,ötödik mire betöltött volna vége volt.Az ellenség tiszta bolond volt,mintha botok lettek volna akik mind egyszerre megindulnak mindnfelé ész nélkül.
Négy tank jött felém,Obj268 Is7 csak robogott mint a bolond és nem lőtt,obj277 és m60 is rohant de lőttek legalább,igaz nem nagyon talált. -
Plata
félisten
válasz
h1mpi #252910 üzenetére
Tegnap is ugyanez volt,próbáltam két csatát menni roham light-ban,de rohadt rossz volt,az egyik csatában a csapatársak összebalhéztak ki foglalja a tüzérségi vackot,mind a három hülyét egyből kilőtték.Második csatát úgy kezdtük hogy az egyik prém med indulás után rohant bázist foglalni és ügyesen megfulladt.A maradék meg szintén a tüzérségi vacakra ment és a bázist gyorsan elfoglalták.
-
xAttilax
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
h1mpi #252733 üzenetére
h1mpi: Hiába kérded, nem tudom
Ennyi paraméterből kell főznöm nekem is...
Met, köpet, Baltazár123: Az lesz! Most megveszi a monitort, és ha nem megfelelő neki, vetetek vele valami kicsit erősebb VGA-t, akár még egy 3050-et is újonnan, vagy használt valamit. Majd elválik, mennyit szán rá!
Köszi mindenkinek
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #252203 üzenetére
az okés, hogy van ott egy gyenge pont, de nem sokkal nagyobb, mint egy kupola. körben meg brutál erős páncél meg lepattanó felületek. ha izeg-mozog az ember, akkor a pontatlan nehéz tankos ágyúk, amik jellemzően szemben vannak, olyan 100-150m-ről már nem fogják olyan könnyen eltalálni, hanem lecsúszik a lövés és megy a lecsóba.
ha látom, hogy valaki ismeri a gyenge pontját, akkor meg szembe kell vele állni, mert az alja, ha jobbra-balra riszálom akkor erősebb, bár arany lőszerrel kb 50%eséllyel belövik.
közelről gond lehet valóban, ha valaki ismeri, olyankor rá kell menni fronttal és még arany lőszerrel is sokszor csak szenvednek ellene, teljesen szemben már nem szokták a gyenge pontját látni, csak a böszme nagy frontját és az alját lövöldözgetik sokan, de azzal meg szenvednek általában, van persze olyan is, hogy szikláról leugratva ellövi az ellenfél a gyenge pontot, ez a játék része, ezért "szeretjük".
be lehet lőni, de kimagaslóan jó a páncélja, ami a hárított lövések számában is megmutatkozik
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #252067 üzenetére
Nem értelek Titeket! Mindenki a kredit égetésre panaszkodik Roham mód esetében, de ezt nem értem hogyan csináljátok?
Nekem pótkaja és nagyjavító és EÜ csomag van a tankokon, igaz alap lőszert lőttem 90%-ban - csak nagyon szükséges esetben váltottam 2-es gombra pl MAUS ellen - de nekem nem hogy fogyott, de még jött is a kredit. Jóó persze nem úgy mintha T8-as prém vassal mentem volna és kredit boost-al, de jött! És egyszer sem toltam boost-ot, mert az volt bennem, hogy azt inkább meghagyom T8-a mondjuk majd a Frontline idejére. -
Plata
félisten
válasz
h1mpi #251980 üzenetére
Tippelek:
1:Írt ticketet Wg-nek és le hülyézte őket.
2:Artyra olyan felszerelést rakott ami fölöslgeses,mert ez az egyik legdurvább arty amúgy is.
3:Elromlott a videókártyája és rossz lett a játék kinézete.
4 Zsinórban volt 8 vesztes csatája,mellesleg marha sok minuszt csinált.
5:Elvitték az ufók valamelyik tankját.
6: Az ufók ellopták a kötvényeit is,mert 8 csatával 0 kötvény az rém fura.
+1: Kapott valami jó prém tankra ajánlatot. -
Plata
félisten
válasz
h1mpi #251901 üzenetére
Váltogattam az artyn a skineket néztem melyik lenne a legjobb,és a csillagok átváltoztak valami mássá.
Valami fura labdává vagy sütivé.#251902Djuree
Nekem már volt szerencsém hoozzá hogy hajót nyissak.De talán T6-7.Ui:Az egyik skintől a csillagok az ágyún valami súlyzókká alakulnak.
De van amitől szivecskék lesznek.Van amitől cica talpak.Van amitől karácsonyfák.Vagy betűkké.Vagy taxis kockákká.Vagy filmcsillagokká.Vagy sárgalapokat tartó kezekké.Vagy célkeresztekké.Vagy rózsákká.Van amitől bonbonokká.Van amitől fura csíkokká. -
po1son
addikt
válasz
h1mpi #251862 üzenetére
Nem vagyok valami nagy pc zseni, lehet jobb ha fórumon felkeressed az ehhez tartozó topikot, ha nem tud senki segíteni.
Lehet a router "blokkolja" a vpn-t (azért tűzfalon belül is csekkold).
Érdemes lenne megnézni link, hogy nyitva van-e a port, amivel használod.Ha piros, akkor internet böngészőbe be kell írni a 192.168.1.1 (felhasználónév jelszó router alján) és router beállításain belül engedélyezni kell a port forwarding-ot. Most nem vagyok otthon és mobilról vagyok, ezért pontosan nem tudom hirtelenjében ezt hol találod.
Nekem például a torrrent problémámat ez oldotta meg anno, hogy nem tudtam normálisan vissza tölteni. -
po1son
addikt
válasz
h1mpi #251682 üzenetére
Tűréshatáron belül van, azért nem lett annyira túltolva, mint anno például a kranvagn.
Más
Mindig megmosolyogtat, amikor osszák nekem az észt randomban chaten, hogyan kéne játszani egy papír td-vel, aminek borzasztóan rossz a camoja is.
Meccs közepén vesztésre álltunk, ezért elmentem redline campelni, aztán nyomatta nekem utána a okos megjegyzéseket.
Miután nyertünk a köszönet csak ennyi volt tőle "Leftover eater, huh?" -
-
válasz
h1mpi #251610 üzenetére
Nálam is gatya volt mindig az eu2 este, de az eu1 azért stabilabb volt, még ha gyorsabbak is voltak ott a csaták valamivel.
De ha huzamosabb ideig ilyen marad, akkor lehet végül tényleg lesz haszna a series X-nek amit szinte sosem használtam a wot miatt.
Lehet valami más játék után kell nézni több év után, mert ez így játszhatatlan. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #251601 üzenetére
Hasonlóan én is a VAS közepén kezdtem, Vasárnapra sikerült eljutnom a BRONZ utolsó A szakaszának a végéig (30 pont hiányzott az EZÜST-höz) és onnan sikerült visszaesnem ismét a VAS végéig tegnap. Végül úgy hagytam ott, hogy nagy nehezen visszakapartam magam a Bronz elejébe.
-
Met
nagyúr
válasz
h1mpi #251590 üzenetére
Az más. Ott némi human közreműködés is van.
A játékbeli jelentésnek szerintem nincs értelme, az csak annak jó aki jelent, mert megnyugszik hogy jelenthetett
Ha meg tényleg úgy működik hogy x jelentés után automatán bannol a rendszer akkor az tényleg nem korrekt.
Főleg a bot-os példám miatt. Azt se tudják valójában mit jelent, de már botoznak.Mondjuk ha arty meglő akkor arra mindig nyomok egy sportszerűtlen játékot, de ez valós okokra vezethető vissza
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #251590 üzenetére
arra gondoltam, hogy ha vki csak ingame reportot tol vkire a lehetséges 10-ből! Ezeket automatán kezeli a rendszer és nincs semmi visszanézés vagy ilyesmi.
Az ha vki veszi a fáradtságot és beküld egy ticketet benne egy replay-el, akkor az más téma.(mondjuk arra kevés esélyt látok, hogy amiatt végig néznek egy replay-t, hogy vki azt kívánta chaten, hogy dögöljek meg anyámmal együtt)
-
-
xAttilax
őstag
válasz
h1mpi #251297 üzenetére
és a világ sem dőlt össze. Emberek azt hiszik, hogy bárkit is érdekel, hogy milyen játékos.
Remélem ez most Plata kollegának is realizálódott és nyugodtan rakja be majd a screenshotokat a kis elbeszélései mellé.
Amúgy lehet én vagyok az a kisebbség aki még a replayeket is megnézi ha van -
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #251167 üzenetére
Az biztos, hogy taktikusan kivárták, amíg akik akarták, kifejlesztették
Mondjuk nem sok észre vall berakni akkor onslought ingyenes tanknak és rögtön utána nerfet neki. Szerintem többen nekiugrottak volna az ágnak, mert onslought, ami nagyrészt közelharc, kevésbé volt fájdalmas az ágyúja és jobban kijött a páncél, mert megkerülni se volt olyan könnyű, mint randomban. Ennyi, ugyanezt csinálták a progival, propagálták, mint ToTT tank, utána nerfet neki mert népszerű
A mino is népszerűbb lett onsloughtban, mert sokan kipróbálták és hopp a ballansz csapat látókörébe került azonnal, hogy hát ez jól teljesít ott, akkor nerfeljük.
Ez így működik náluk. Tényleg szinte minden tankot lehetne reszelgetni, de sokat segítene ha transzparens lenne, hogy mit és miért tesznek. Bár erre meg azt mondták, hogy akkor a játékosok visszaélnének vele, ha tudnák, hogy mik az egyensúlyozás szabályai... Erre nem tudok mást mondani, mint paranoia.
-
dante3
addikt
válasz
h1mpi #251139 üzenetére
Én tegnap Skorpion G-el kétszer láncoltam egy lightot, utána 3x pattantam le egy black prince oldaláról, kicsit távolabbi lövések voltak. Kikaptunk, és persze kaptam, hogy mekkora balfax majom vagyok...
Ha az rng úgy akarja, akkor nem fogsz sebezni, amúgy a csatából 450 sebzéssel jöttem ki
Ma 4 csatám volt ugyanezzel a TD-vel, 4 Win, 2k átlag dam, és 8 kill.... Ismerem a képességeimet, csodákat nem várok magamtól, de nem mindig az emberrel van a baj.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Stellar Blade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged