- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
h1mpi #194496 üzenetére
Én inkább nem mondom , hogy hol állok wr ügyileg . Utoljára a wot óvodában , pár száz csatával a hátam mögött volt ennyire tré . Az egyéni teljesítményem a megszokott értékeket mutatja . Talán még egy kicsit jobb is mint szokott lenni . Most kezdjem el okolni a csapatomba osztott felderítőket ? Nem tenném .
-
ooloo
őstag
válasz
h1mpi #194422 üzenetére
Biztos csak az én hülyeségem , de a Waffenträger Auf E 100 nevét ha nem írtam le 100x amióta meglebbentették a hírt , hogy bekerül(het) akkor 1x sem . Szóval ... én erre várok . És amennyire éhesek a wg-nél , hajlok arra , hogy be is rakják . És ... ha be is rakják , akkor is árnyéka lesz régi önmagának ... azaz egy kalap xar . Mégis . Birtokolni ezt a járgány , már önmagában egy élvezet .
-
ooloo
őstag
válasz
h1mpi #194372 üzenetére
Ez az ... nagyon ködös és homályos minden . Ebben a közegben , amiben semmi nem úgy van , ahogyan a papírra vetik , óhatatlan a gyanakvás . Ez a hidden bullet-dunk vagy mi a fene írott formában is létezik a hivatalos wg oldalon ?
Eugene Roe : Annak mi értelme van , hogy X-es tierben "lebutítanak" bizonyos egységeket ? Az a cél vezérli őket , hogy megteremtsél az egyensúlyt a tankosztályon belül ? Kétlem . Elég érdekes grafikon jönne ki , ha valaki elkészítené azt . Ennyi lóbaxó TD és a végtelenségig OP közepes tank között valóban elférne a Waffenträger Auf E 100 . Remélem berakják . Kerül amibe kerül .
-
Eugene Roe
őstag
válasz
h1mpi #194365 üzenetére
Csak hiszik? :P megveszik a dobozkákból a többé kevésbé op tankokat, aztán virulnak vele. Persze igen, ők vesznek 100-200 dobozkákat hátha 1 hónapih op-k lesznek. Tény, hogy átlag-én csak a fel-le szerelésre költök évi 500 aranyat, meg egy-két álcafestésre akciósan 250-et. 3 dobozka ára egy évre, vs pay to win 100-200 dobozkás emberke...
#ooloo: minden streamerem elmondja heti 2*, hogy a T9-es német td-t preferálják, mert nincs benne a hidden bullet-dunk, + camo is jobb.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
h1mpi #193997 üzenetére
Így igaz. A szenvedélybetegségtől próbálok szabadulni. Fejlesztem az akaraterőmet. Szúsza.
Na jó, benézek egy kicsit most a játékba.
Amúgy a csata közben csetelőket nem értem. Én nem érek rá erre, nem tudok egyszerre harcolni meg írogatni. Nincs is bekapcsolva, így csak találgatom, azért lőnek rám induláskor páran, mert emlékeznek rám az előző csatából, vagy útban vagyok és lusta kikerülni, a tankom vagy az acc-om nemzetisége irritálja, vagy csak provokál mert szimplán hülye. Vagy ez egy jelzés a WG részéről, h bukó csata várható. -
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #193883 üzenetére
Ha rákattintasz a tanknál a tervrajzokra, akkor tudsz gyártani hiányzókat az univerzálisból, és az adott nemzetiből. A tervrajzkészítő irodában (én csak így hívom azt a felületet), látod, hogy hány univerzális, és hány nemzeti kell egy adott tervrajz (vagy töredék) legyártásához.
Amúgy rájöttem! Ezt a WG a saját módszerükről mintázta. Gondoljatok csak bele! Áttúrják az irattárakat, archívumokat, és találnak tervrajz darabokat, vagy utalásokat mindenféle tankokra. Van, amiből kiderül, hogy milyen tank lett volna belőle (nemzeti/specifikus töredék), van, amiből nem (univerzális). Aztán ezeket szerintem leszórják a földre a mitting rúmban, és összeollóznak belőle valamilyen új prémium tankot.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #193756 üzenetére
Szintén zenész. Minden tankra igaz, hogy rá kell érezni, de ennél különösen igaz. Volt már azóta 2 jobb csatám is (2, majd 1. oszt), de alapjában még azt mondom, hogy elég tré ez a lövési mechanizmus. A sima egy lövéssel is gondom van, mert nem ugyan az, mint a normál tank lövésénél.
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #193758 üzenetére
Akkor most mindenki olvassa vissza, milyen parázás ment a bejelentés után, hogy mekkora ópé lesz, mert orosz, meg dupla ágyú, meg stb. Akkor is sejthető volt, hogy ez a mechanizmus nem lesz fenékig tejfel. Úgy néz ki, tényleg meg kell tanulni használni, mégpedig okosan.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
h1mpi #193661 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem lejjebb csavarták a goldos és prém napos potmétereket a korábbi évekhez képest. Én összességében elégedett vagyok a nyolcas tank miatt, de nélküle megában 3.5k gold meg 4 pém nap 6.2k forintért elég gyengus lenne. A kis tankok meg kredit nem érdekel.
75 dobozzal ez a probléma téged nem fog érinteni, de objektíve nézve én úgy látom eddig szarabbak az oddsok korábbiakhoz nézve.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #193562 üzenetére
Erre készülnek kb 2 hete, de lehet hogy több és technikai problémák?!?!?!?
Halloween-i akciónál szintén zenész!
És ilyen elcseszett munkával degeszre keresik magukat.
Ha ilyen munkát végeznék a cégnél, úgy rúgnának ki páros lábbal, hogy a lábam nem érné a földet - de gondolom vannak itt még páran hasonló helyzetben.Szerintetek 8:00-kor majd ismét újra kell indítani a játékot, hogy a Karácsonyi garázs beélesedjen vagy ha most megy, akkor is működni fog?
-
kchryss
veterán
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #193448 üzenetére
Amúgy én is így vagyok vele. Persze annyira nem vagyok jó, hogy sokat farmoljak, és nagyobb tierben (8+) már néha alap skulóval is veszteséges tud lenni a csata, de néhány darab elfér a rackben. Jellemzően nálam olyan 5-10 között mozog a mennyisége. Egyszer kell kifizetni, amikor felszereled a tankot, és ha nem használod, nem számolja fel többet. Ha meg néha kell, akkor jól jön. Farmolni meg le kell menni 6-os tierbe, vagy olyan 8-assal kell menni, amivel tényleg jó vagy. Amúgy, ha ki tudod használni a tankod erősebb képességeit, akkor lehet kompenzálni a sebzés hiányát.
Pl a fent említett Pilot esetében valami brutális látótávot lehet neki összehozni, bőven 500m fölöttit, és még az álcája is használható. Ha ezekre, és a lövegsüllyedésre támaszkodsz, csak a spotból pluszos kört lehet menni vele. Pláne egy Prokhorovkán. -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #193427 üzenetére
Ezek szerintem már új kódok.
Twitch-en dec 11-től dec 22-ig minden nap lesz wg adás. Gondolom minden adásban lesznek kódok mint ahogy szokott lenni. Ezek általában rövid ideig élő kódok, csak az elsők tudják aktiválni.
Introducing 12 Days of Tankmas -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #193411 üzenetére
Pedig mutattam már: (#191846)
(#193413) po1son
Újrakezdő félig igaz. Olyan értelemben reroll, hogy ez előtt az acc-ja előtt volt már vagy 100k csatája. Olyan értelemben viszont nem reroll, hogy ez az első acc-ja eu szerveren. Korábban ru szerveren játszott. Olyan neki az eu acc, mint Skill-nek a ruszki. -
Bobyjack
senior tag
válasz
h1mpi #193363 üzenetére
Jó. Kifejezetten jó. Pedig ez még nem a frankó pattintós tornyúak közül van, amik elvileg még jobbak. Teszik az alfa, T8 medhez képest nagy, de handling nem olyan troll mint a T-44 a 122-essel. a -12 depressionről ne is beszéljünk... Ja és az átütése is nagyon jó, a shell velocity szintén: ~1400m/s.
A heavy ágat szintén ne hagyd ki. Most húztam ki a Kranvagnt, a leárazásra várok vele. Az Emil II a legjobb avg dmg-s tankjaim között van. Nagyon jó ág.
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #192487 üzenetére
Szerintem is túltolták. 14 napos maratonoknál szoktak ilyenek lenni. Ez meg 10 napos, ezeknél eddig sokkal kevesebb szokott lenni a követelmény.
Ráadásul úgy érzem nem jól lőtték most be a másodlagos útvonalat. Ezeknél a küldetéseknél erősen azt érzem, hogy ha a "skillesebb" úton mennék majdnem mindenhol előbb jönne össze az xp, mint ezek a top1 feltételek. -
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #192487 üzenetére
Inkább a top sebző a vicces, top3 ugyan miért nem elég? Azért a top1 elég necces, háromban lenni jóval egyszerűbbnek tűnik, pláne pl. vesztes csatában valami tárassal... Pedig már megörültem, mert pont otthon leszek majd' egy hetet, mondom hátha behúzom. Akkor marad a farmolás, mert alig van kreditem, jó lenne az akcejókra gyűjteni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #191994 üzenetére
áruld el mit élvezel a pár perces daráláson - tök mind1, hogy minket vagy mi darálunk!?
Mert ez van nagyjából mióta sikerült fellépnem a 2-es divízióba!Áruljátok már el, hogy mióta BUFFOLTÁK fel úgy az AMX30B-t, hogy gyakorlatilag belőhetetlen lett!?!?4 Priogettóval 4 lövésből csak trackelni tudtam úgy, hogy 3 az oldalába ment!?!?!? WTF
-
zodo
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi #191615 üzenetére
De pattintasra nem ad xp-t ha jol tudom.
Obj 279e-t gold ammoval szoktam spammelni, a front felso reszet. 300mm+ pen-es HEAT-nek nem szokott gondot okozni az atutes.
Itt az E50M HEAT-jevel vannak az ertekek megadva. Nem tudom miert de ha a front bal vagy jobb oldalalt lovom akkor tobbszor atut mintha teljesen a frontjat lonem, pedig elvileg ott a szelenel kevesebbnek kene lennie az atuto talalat eselyenek.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #191297 üzenetére
Az M48 egy picivel jobb tank jelenleg, mint az M60, de azért az M60 is jó tanknak számít. Ha csak azért vennéd meg, mert kéne az M48 helyett valami jobb akkor tényleg nem éri meg megvenni. Ha meg azért vennéd meg, hogy húú ritkaság akkor szintén nem éri meg, mert most már mindenkinek osztogatják.
Ha viszont van egy rakás kötvényed és amúgy sem használnád másra vagy pont erre a tankra vágytál régóta akkor kiváló vétel. -
Eugene Roe
őstag
válasz
h1mpi #190721 üzenetére
Azért az nem mindegy, hogy közepes vs heavy 1on1 bedarál a medium, ha goldot használ.
Pont annyi difi kell, hogy egy tier7 spammer ne tudjon bealázni a tier8 freetoplay játékost.
Mert az ciki, amikor egy tier6 light szemből darálja az egyébként is halmozottan hátrányos helyzetű tier7 tigrist.
Szerintem mehetne egy 15% csökkentés kivéve hesh esetében. 20-30% szerintem már sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged