Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Én kihúztam a 10-esig!
Tehát szerintem:
A 6-os és 7-es gundepresszitása nagyon jó én nagyon szerettem ezért őket.
Ágyújuk is nagyon jó kimondottan kombinálni avval hogy kidugjuk a domb mögül és lőhetünk!Amcsi specialitás!
viszont mindkettő papir!Na jó az ARL front hullja meg a torony egész erős( tier 6 ig)szemből de ennyi.
Ráadásul az ARL lassú is..körülményes úgy hogy ez nem kv 1s!Dehát ez az egész francia ág nem is erről szól és nem is baj.
Szerintem kár frree xp-t pazarolni mind2-re hogy átugord mert nem lesz velük rossz játszani.
A többiről pár szóban annyit hogy az amx 50 100 az egyik kedvencem lettkapott goldért örökös álcát is
Viszont a 9-esszámomra egy kalap fos :na ott nemegyszer elhatároztam hogy kész ennyi az 50B nem kelll ennyit nem ér meg!Szerintem ez a tank ami nem támogató hanem inkább a medeket segitő lerohanós tank mert hát a torony fel-le mozgathatóságáról annyit hogy ha rámentem egy kicsi buckára akkor már csak a madarakat lőhettem
A 10 es viszont hál istennek nem az
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest