Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Milyen ünnep van most? Beléptem ma a játékba és 200%-os első csata fogadott, azt sem tudom mikor volt utoljára ilyen. Főleg már pénteken. Amikor néztem a hivatalos oldalt még nem volt kinn semmilyen hír.
-
törölt tag
Dunkerque - 50%
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #21795 üzenetére
Keress rá, WOWSból is van Blitz! (első gondolatom nekem is az volt..
-
-
szilva01
őstag
Ez a WoWs Blitz mekkora tragya, tutorual utan toroltem a retekbe.
-
olivera88
veterán
A konkurenciától linkelek most.
Jön a Yugumo a War Thunder-ben.
[link]Elég jól néz ki.
Kiváncsi vagyok már erre a játékra, lehet belenézek.
-
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #21788 üzenetére
Warspite - t féláron viszont valószínű
gondolom pont ezért nem is lesz
-
-
törölt tag
Atago -30%.
Mi nem volt még?
USA : Indianapolis, Arizona, Alabama
IJN : Mutsu
USSR : Leningrad, Molotov, Kutuzov
Germany : Scharn, Tirpitz
UK : Warspite
Pan Asia : Anshan, Loyang -
ledgeri
nagyúr
PT round 2:
When the Arpeggio, High School Fleet, and Seagal voiceovers are selected, the quick commands will now be accompanied by the Standard voiceoversEnnyit ért Seagal....
-
mcwolf79
veterán
válasz
FoxiestFox #21783 üzenetére
Én [erre] várok, remélem lesz a sale alatt.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #21783 üzenetére
18ig, de a végén még lesznek csomagok is.
-
Mai menü Atlanta.
Meddig is van ez a sale? Remélem, belefér egy Warspite... -
Komi28
senior tag
válasz
FoxiestFox #21768 üzenetére
Tegnap este nekem is volt ilyen
-
törölt tag
Prinz Eugen -30%.
-
frame>24
addikt
3 prem hajóm van (mindig akciJósak voltak):
- Dunkerque - első volt a 2x4 minden-ágyú-elöl-van miatt, nagyon bejön. Még mindig ezért várom a brit hasonló kiépítésű BB-ket
- Mutsu - nem olvastam utána rendesen, ráugrottam a 410mm overmatch csalira, fos...
- Belfast, mert sok szó volt róla és a LittleWhite srác is ajnározza + kb. ez egész community... és ugye MOST volt okosba'. Erre olyan 7 csata után kezdek ráérezni, de gyáááá, marhajó! Cheat, OP, stb.Ne a statjaimat nézzétek, 500 csatám sincs még, most magamhoz viszonyítok, meg a saját sikerélményhez.
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #21774 üzenetére
A végén kiderül, hogy oli nem is noob, csak magas a pingje...
-
-
redzsi
senior tag
válasz
#52588800 #21764 üzenetére
Igen, mondhatni ez egy stock Kagero - Akizuki hibrid. A számok alapján nem tűnik annyira rossznak ám, főleg egy iskolahajóhoz képest. A festés meg kifejezetten jó lett, a hull variálhatósága valamennyire unikummá is teszi, csak hát "picit" drága.
(#21772) FoxiestFox: prémium nap incoming!?
-
Volt már minden. Disconnect, magas ping, nem regisztrálódó találatok, stb. Jót meg is cseszte az átlagom, két meccs is ment a levesbe.
-
olivera88
veterán
válasz
Épp most láttam ilyent az FB csoportba, meg pár napja is volt vkinek.
-
Chabe89
addikt
válasz
"Népszerű" a játék. Vagy a szerverek sz@rok.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #21761 üzenetére
Harekaze van meg a Graf.
-
Ez a Harekaze a másik animés cucc első hajója?
-
-
törölt tag
-
gabyka
aktív tag
válasz
FoxiestFox #21757 üzenetére
Eléggé papír...de ha vigyázol rá, akkor jó. Kb mint a kutuzov, csak kicsiben. Szerintem.
-
-
törölt tag
Napi ajánlat :
Duca D'Aosta T6 Italian Cruiser
Port Slot
10x Missions: x3 XP for a Victory
9.50€A HSF hajók meg elég rosszkor jöttek, ráadásul nagyon rossz csomagban...
-
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #21751 üzenetére
Most mi van ????
Szerinted ez olyan egyértelmű ???Yamato - val 49k - t lőni egy ultrakemény T8 BB - be ??
Nézz utánna az alapoknak jó ?!
-
-
válasz
FoxiestFox #21745 üzenetére
-
-
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #21742 üzenetére
Csak aki játszott.
-
-
olivera88
veterán
Jött a kompenzáció a Julius 4 ei szerver hibákért.
Tegnap jött email h kaptam 1 prém napot és 5x zászlót mindenből
Éreztem h kapni fogunk érte valamit. -
Komi28
senior tag
válasz
sh4d0w #21701 üzenetére
Nálam is egyre gyakrabban megesik ez
Tegnap NC-vel nyilt vizen csak 6 km-ről láttam meg egy repülőgép hordozót, de végig írja, hogy felderítve de nem látható. Valami nem működik rendesen szerintem. Viszont engem látnak mert csak jönnek a sebzések de hajókat nem látok, aztán 12 km-re feltűnik a semmiből 3 hajó ami folyamatosan lő.
Lehet nálem van a géppel valami? -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #21733 üzenetére
Aki meg rendszeresen egyedül megy, az így járt. Hiába jó, attól még lehet, hogy a statokat lehúzza a csapat. Főleg a WR-t, és ezel pl az XP-t is.
Ez mondjuk már a seal clubbing tipikus esete, de azért nem volt rossz.
A többi képpel nem terhelem inkább a topicot. 11 hajót sikerült eltalálnom a 14-ből.
Cambelltown egyébként tényleg vicces kis hajó. Kifejezetten jókat lehet vele menni.
ledgeri: Csak beletekertem. Érdekes volt, ahogy a Fuso menekült előled.
-
ledgeri
nagyúr
The Don is tud működni rankedben (5 wines strike... de az első kettőt merem saját magaménak nevezni
Küldés pillanatában még feltöltés alatt -
-
törölt tag
Jól rémlik, hogy írta valaki, hogy T6-tól felfelé csak egy CV lehet egy csatában?
FoxiestFox: A képre: ez is mutatja, hogy a statok mennyire nem érnek semmit. Hiába vagy jó egyénileg ha folyton tré a csapat, akkor retek lesz a WR.
-
-
redzsi
senior tag
válasz
#52588800 #21721 üzenetére
Igen ha minden igaz ha olyan hajót veszel ami szerepel a tech tree-ben akkor megkapod az árát doubloonban.
Nem számoltam utána, de talán a Scharnhorst meg a Belfast éri meg a legjobban mert ugyan ezek csak T7 hetesek de azok közül a két legdrágább, és 50%-os a kedvezmény rájuk. -
válasz
FoxiestFox #21727 üzenetére
-
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #21724 üzenetére
Gondolom végigcampelték a csatát, és közel full HP-vel fejezték be.
-
-
törölt tag
-
frame>24
addikt
-
törölt tag
Holnap Blyska 50%.
Gondoltam megveszem Alabamát, viszont eszembe jutott egy dolog. 20000 doubloonra lenne szükségem és egy akciós XP konvertálásra a Missourihoz. Most ha az Alabama helyett vennék pár olyan hajót, ami akciós lesz és megvan már nekem (Kutuzov, Atago, stb) és mivel dupla, megkapnám a teljes árát doubloonban, ez igy járható út lenne? Egész olcsón lehetne Missourihoz jutni.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #21718 üzenetére
Itt már ennek is örülni kell. Hol vannak itt 3x meg 5x szorzók!?
-
+50% hétvége? Wtf? Reméltem egy duplásat, így nagyon nincs kedvem csinálni semmit..
-
eventus
veterán
válasz
dokee78 #21716 üzenetére
Kovetkezo fizetessel a ruszkit is megveszem. Prinze Eugen nem veszett karba, aran ujra crediten megvettem korabbi kedvenc hajokat. Ugyis minden honapban koltottem dublonra.
Kutuzov:
152mm rifles can struggle to do damage to larger capital ships.
Very little armour and a large, exposed citadel -
-
eventus
veterán
Belfats 50%-al olcsóbb, kaptam ma reggel mailt.
-
olivera88
veterán
Ma félaras Belfast.
Fox?
Az összes prém hajó lesz vajon árusitva? -
Egyébként 5 rugóért tényleg nagyon jó a Saipan, ha van bele egy maxos kapitánya az embernek.
Kiszórhatnának egy pár Kamikazét is akcióban, vennék egyet, és a Warspite-ra is egy ekkora offot, és kész a régi funolós setup. -
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #21707 üzenetére
Ez, hogy nem jutott eszembe
-
válasz
Chabe89 #21706 üzenetére
Akkor már lenne kattintható...
-
szilva01
őstag
Tőlem kaptak egy pluszpontot a klienst fejlesztő emberek, játszottam 3 ranked meccset Farragut-tal, és bedobott egy ranked tanácsadó videót amiben a Farragut-ot mutatják be. Ugyan újdonság nem szerepelt benne, de biztos nem én vagyok a többség, aki 10 videót megnéz egy hajóról, mielőtt játszana vele.
-
törölt tag
válasz
sh4d0w #21701 üzenetére
Én már meg sem mertem említeni az ilyesmiket. Tegnap egy Fuso tünt el tőlem 8 km-re a nyílt vizen, füst a közelben sem volt. Minden esetben pont akkor, amikor éppen feltöltődtek az ágyúim.
A spotter meg kb semmit sem ér. Az ideje 60-70%-át a hajó mögött tölti. Tipikusan ahogy felküldöm eltűnik minden ellen. Időnként feltűnnek azért. Amint leszáll visszaáll a lőtáv, és minden előkerül lőtávon kívül. Eleve hülyeség az egész metodikája: kis magasságban, a hajó mögött tölti az idejét. Az mindenre jó, csak tűzhelyesbítésre nem.
-
sh4d0w
félisten
Csak nálam fordul elő a következő?
Tegnap egy csatában 10-12 km-en belül volt egy NM és egy Atlanta, stealth fire-t kaptam mindkettőről. Felküldtem a repülőt, de továbbra sem láttam egyiket sem...
Olyat is tapasztaltam tegnap, hogy rá akartam lőni hajóra full zoomon, eltűnt. Normal view-ban megint láttam, full zoomban megint eltűnt. Rálőttem, normal view és megint látszott.
Königsberg is eltűnt, ami 11 km-re volt tőlem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest