- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
-
SpaceJam
aktív tag
Szerintem kezdd az elején: wpsuli.hu/tanfolyamok
Ingyenes videosorozat Elementor témakörben A-Z-ig. -
Skynet258
veterán
Staging-re van plugin amúgy nem fizetős? Valamit találtam a múltkor de a teljes funkció pénzes volt csak, és látom most erről van szó, hátha.
Aham, ezt találtam anno, de a gombnyomásra élesítés az eredeti helyére az már premium.
-
-
Flowtation
őstag
Tegnap volt az ssl átállás, minden megvolt gyorsan, a plugint is használtam, az rendbe rakott mindent. Az ujság persze nem ment, mert az nem plugin hanem kézzel szerkesztem akkor amikor új példány jelenik meg. Ebben nincs konkrét hivatkozás, csak az ujság index fájljában kell átírni új példánynál a mappa nevet, mivel így tudtam a legegyszerűbben megoldani (még adatfalo kolléga segített innen), hogy ne kelljen sokat változtatni. Azért volt érdekes mert pl. nekem nem voltak olyan fájlnevek mint amik ebben az index fájlban voltak és mégis működött. Végül is mindegy, az a lényeg, hogy megy.
-
The DJ
addikt
Vegyes tartalom miatt. Futtass egy Why No Padlockot és megmondja mit kell kicserélni.
-
The DJ
addikt
InfiniteWP vagy iThemes Sync vagy MainWP, esetleg ManageWP
Vagy kezeled a jelszavakat pl LastPass-al, így nem kell keresgélni és megjegyezgetni őket
-
Flowtation
őstag
Én régóta a hangzatos nevű photo gallery-t használom. Az ingyenesben van lightbox funkció, a feliratot még sose próbáltam, de szerintem azt is tudja. Tudsz létrehozni sablont galériához, utána csak fel kell tölteni a képeket és betallózni a galériát a tartalomba. Ha kell, segítek szívesen.
-
Met
nagyúr
Ja, ok.
Akkor megcsinálod az oldalt az ideiglenes helyen, amikor készen van, csinálsz egy mentést (én ezt használom) az oldalról és az adatbázisról.
Az éles oldalról törlöd a most fent lévő fileokat, felmásolod a mentést, wp-configban átírod az adatbázisra vonatkozó adatokat.
Törlöd az adatbázist, importálod az adatbázist a mentésből.
Kicseréled a domain bejegyzéseket ezzel a script-el.Én ezeket használom, van még jó néhány megoldás a költöztetésre.
Az exportól kezdve bőven belefér egy órába és akkor sokat mondtam. -
The DJ
addikt
Contact form 7. Vagy bármi egyéb contact form plugin tökéletesen megfelel erre a célra.
-
-
sz.j
nagyúr
Esetleg arra gondoltál, hogy ha nincs benne a .htaccess-ben, akkor az általad írtakat bele kellene írni?
Ha igen akkor
- a .htaccess fájl melyik részébe kell beírni a hiányzó két sort?
- azokkal a bővítményekkel ( WP Force SSL, illetve Batter Search Replace) amik eddig hibátlanul megoldották a https-re való átállást mi legyen, töröljem vagy maradhatnak? -
sz.j
nagyúr
Nincs benne
Ez a része a .htaccess-nak így néz ki:<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !POST
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteCond %{HTTP:Cookie} !^.*(wordpress_logged_in).*$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/wp-content/cache/swift-performance/([^/]*)/assetproxy
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} (Mobile|Android|Silk|Kindle|BlackBerry|Opera+Mini|Opera+Mobi) [NC]
RewriteCond /web/akarmi/akarmi.hu/wp-content/cache/swift-performance/%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/mobile/unauthenticated/index.html -f
RewriteRule (.*) wp-content/cache/swift-performance/%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/mobile/unauthenticated/index.html [L]
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !POST
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteCond %{HTTP:Cookie} !^.*(wordpress_logged_in).*$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/wp-content/cache/swift-performance/([^/]*)/assetproxy
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} !(Mobile|Android|Silk|Kindle|BlackBerry|Opera+Mini|Opera+Mobi) [NC]
RewriteCond /web/akarmi/akarmi.hu/wp-content/cache/swift-performance/%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/desktop/unauthenticated/index.html -f
RewriteRule (.*) wp-content/cache/swift-performance/%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/desktop/unauthenticated/index.html [L]
</IfModule> -
The DJ
addikt
A levelező kliens a saját gépedről csatlakozik egy külső szerverhez, míg a tárhelyed már maga egy szerver, ami egy másik szerverhez szeretne kapcsolódni a megadott porton keresztül. Az egyik kapcsolat kifelé megy, a másik befelé. Jelen esetben a tárhelyeden nem engedélyezett az 587-es port használata. Az SMTP szervered oldalán nincs gond, ez egyértelmű. A tárhelyen van probléma, ami lehet nem is probléma, csak szigorítva van az SMTP. Sok helyen csak a domainhez tartozó email fiók használható SMTP-n keresztüli email küldésre. Tehát ha a cegem.com a domained, akkor a valami@cegem.com email fiókkal fogja csak elfogadni a csatlakozást és ennek a fióknak a jelszavával. De az sem kizárt, hogy globálisan tiltott az 587-es port. Meg még lehet jó pár más oka is. A rendszergazda tudna felvilágosítást adni erről.
-
The DJ
addikt
A végén a lényeg:
2017-05-31 18:26:54 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Connection refused (111)
Tehát a szerver, amihez kapcsolódni próbálsz visszautasítja a kapcsolatot, úgyhogy nagy valószínűséggel nincs nyitva rajta az 587-es port.
Beszélj a rendszergazdával és vagy megmondja, hogy milyen adatokkal/porttal próbálkozz, vagy esetlegesen kinyitja neked. Vagy használj ingyenes Google SMTP-t
-
The DJ
addikt
Talán az, ha készítesz róla egy másolatot mondjuk egy almappába és addig azon dolgozol, így az eredeti érintetlen marad és zavartalanul üzemelhet tovább. Tehát olyan, mintha költöztetnéd, csak éppen ugyanarra a szerverre, csak egy másik könyvtárba. Ugyanúgy le kell menteni az adatbázist és az összes fájlt és ugyanaz a menete a folyamatnak, mintha egy domain cserés költözést hajtanál végre. Elég ezt követni: [link]
Közben válaszoltam odaát a másik kérdésre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged