Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni időjárás-állomás
- OLED TV topic
- Hamarosan mind begombázunk?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gozso őstag 
- 

gozso őstag sziasztok! segítséget szeretnék kérni... van esetleg olyan akinek van tapasztalata a sulinetes domain-ekkel kapcsolatban? 
- 

gozso őstag sziasztok! picit félve kérem a segítségeteket, mivel a hozzászólásokat olvasva én nagyon-nagyon kezdő vagyok  
 hozzáteszem, nem is túl lelkes, csak sajnos én vagyok az egyetlen a suliban, aki már látott belülről wp oldalt...a következőt kellene megvalósítani: adott honlapon egy menüpont, ami egy aloldalhoz vezet, ahol saját menü van. amatőr vagyok, ezt a Conditional Menus pluginnel sikerült megcsinálnom. viszont, ha ezen az oldalon rákattintok a menüpontra (3 van összesen) látom a tartalmat, de megjelenik a főmenü (kezdőoldal összes menüpontjával) is és ez nem kellene  nem tudom mennyire vagyok érthető, nézzétek el nekem ha nem a megfelelő kifejezéseket használom... nem tudom mennyire vagyok érthető, nézzétek el nekem ha nem a megfelelő kifejezéseket használom... a másik probléma szorosan ehhez kapcsolódik: szeretném elérni, hogy itt (fentebb említett aloldal) saját widgetek jelennének meg (pályázathoz kapcsolódó, támogatók logói). azt sikerült elérnem hogy a Custom Sidebars pluginnel egyet meg tudok jelentetni, de többet nem köszönöm! 
- 

gozso őstag kedves hozzáértők! folyamatosan követem a topicot, de bevallom néha nekem már magasröptű dolgokról van szó.  
 ezért kissé félve írnám le az én problémámat: nagyon kezdő, nagyon tapasztalatlan, vagyok a WP területén. iskolai honlapot készítenék, sajnos gondolom tudjátok hogy kb 0 ft-ból kell kihozni (fizetős téma szóba se jöhet) (fizetős téma szóba se jöhet)
 tudnátok ajánlani valami olyan témát amit jól lehet használni? kérések: beszámolóknál lenne kép, ez váltakozzon fölül (ennek slider a neve?), ha lehet 2 oszlopos megoldás kellene (nem tudom így hívják e). nem gond ha nem magyar nyelvű, de ha lehet akkor az idegen nyelvek közül az angolt szeretném. jó lenne ha lehetne a fontok közül válogatni, lehetőség lenne a bejegyzések, oldalak háttérszínének a megváltoztatására...ha valami még eszembe jut és tudtok segíteni írnék... segítséget előre is köszönöm  
- 

gozso őstag sziasztok privátban tudna segítséget adni valaki egy wp telepítéséhez? 
 konkrét weboldalról lenne szó, konkrét szolgáltatóval, ezért kérném pü-ben a segítséget 
- 

gozso őstag kis segítségre lenne szükségem  
 tök kezdő vagyok (3 napja próbálgatom). kérdésem: meg lehet változtatni valahogyan a bejegyzések hátterét, háttérszínét? esetleg css turkálás nélkül?
 köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Napelem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- Metal topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)