-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Melyik csomagban van olyan opció, hogy az adatokat nem mutatja, ha valaki a whoisit funkciót használja?
Egyszerűbb lenne google fiókkal regisztrálni, de szeretnék anonim maradni.
Vagy egyszerűbb lenne egy tárhely oldalon regisztrálni? -
törölt tag
Extra addon miért kell, ezt nem értem?
Találtam közben pár oldalt, van, ahol korlátlan domain jár egy tárhelyhez, de általában minden oldal 99%-ban elérhető, SSD-t használnak, van email cím, stb.
Van valami ajánlott oldal? Magyar vagy külföldi? Vagy igazából mindegy, mert technikailag teljesen megbízhatóak?
Esetleg van valami, amire kell figyelni?Bocsánat, ha már off ez itt, eddig a sima .com oldalt használtam, a wordpresses domain-nel, de most szeretnék saját domaint, és teljesen kezdő vagyok.
-
törölt tag
Sziasztok,
1 tárhelyen lehet több WP oldalam / domain-em?
Lenne mondjuk egy recept.hu, egy zene.hu, stb. -
törölt tag
Sziasztok,
A .com-os oldalakkal is foglalkoztok itt?
Másfél éve nem használtam az oldalt, most felélesztettem, és látom megváltozott a kezelőfelület. Viszont néha még mindig a régi (fekete fejléc fehér betűkkel) tűnik elő 1-2 másodpercre az új kék-fehér helyett. Ilyenkor olyan, mintha lefagyna az oldal néhány másodpercre.
A My Sites-ra kattintva felugrik egy ablak, hogy egy script-tel baja van. Hiába jelölöm be, hogy ne értesítsen csak állítsa le, folyton megteszi újra.
Az értesítéseket nem tudom megjeleníteni. Flash fent van, ez lenne a baj?
Előnézetben a bezárás gomb nem működik.
meg lehet azt oldani, hogy angol nyelv mellett használjon magyar helyesírás ellenőrzőt?
Böngésző legújabb Firefox (32 bit 48.0)
Vagy csak egyszerűen már annyira tele van szeméttel a rendszerem, hogy nem ártana egy újratelepítés? -
törölt tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy a com-os oldalakon hogy lehetne org-os témákat használni? A com-os témák borzasztóak, míg az org-os felhasználóknak millió téma van. Emiatt nem szeretnék blogokat költöztetni, de nagyon bosszantó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- BestBuy topik
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest