Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Akkor lehet megveszem ha valós, ezzel még nem buknék sokat, ha mégse jönne be az elképzelés (és mégis teljes értékű, nem demó, trial, vagy egyéb csökkentett verzió), bár akkor is furcsa Lifetime licence $31-ért, mikor a hivatalos oldalon $249.
Ja, az IIS-t észrevettem hogy szívás
(bár a mysql beszerzése problémásabb volt nekem, mint az IIS), aztán rátaláltam és megoldottam az XAMPP-al, az megcsinált mindent és működik. De holnap a munkahelyi gépen lehet ránézek a Local-ra is majd.
Gutenbergről amit láttam, ott kétszer annyi 1 csillagos értékelés volt, mint a többi négynél összesen. A többit nem ismerem, és bár ahogy olvasom, a Divinél is vannak hibák, a videón látott, elemek egyszerű méretezése és pozicionálása nekem így kezdőként tetszik. És ahogy nézem, ha az alap dolgokon kívül mást is szeretne valaki, akkor máris minden elég szépen fizetős minden, tehát előbb-utóbb belefutnék a vásárlásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xbox Series X|S
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(bár a mysql beszerzése problémásabb volt nekem, mint az IIS), aztán rátaláltam és megoldottam az XAMPP-al, az megcsinált mindent és működik. De holnap a munkahelyi gépen lehet ránézek a Local-ra is majd.