- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Ja, csak arra gondoltam, hogy DiVi nélkül is megy, pl elementor, vagy bár hasonlóval.
Ha elpötyörészel, akkor lehet WooCommerce, csak jól gondold meg melyik bankkal kötsz szerződést, mert van aminek csak fizetős fizetős bővítménye van.
És akkor nincs szükség első körben bérelt webshopra, csak tudni kell mekkora terhelést kap majd a shop és azt bírja-e a tárhely. Van ügyfelem, aki most 80 fölött fizet/év és alig bírja a tárhely, szóval költözés lesz belőle. -
Skynet258
veterán
A Divi önmagában tök jó és tetszik nekem is, próbálgattam én is nemrég. De a magazin stílust nem olyan egyszerű összerakni vele, illetve erre adtak ki külön egy témát - ahhoz viszont nincs kódom venni meg már vettem témát amit használok és szeretem azt is. Szóval a Divi jó dolog csak nem mindenhez és meg kell találni webshopként hogy kell összesakkozni (így láttam meg jó pár helyen, hogy a Woocommerce-t ajánlják).
Emlékeim szerint vannak demó cuccok a Prestában, de amúgy nagyon adja magát. Nekem az volt az első webshop motor a kezeim között és simán megoldottam mindent amit szerettem volna, pár nap próbálgatás után. Ezek a cuccok azért eléggé felhasználóbarátra vannak hangolva, csak akkor kell komolyabb html/CSS és egyéb programozói tudás ha mélyebben bele akarsz nyúlni. Amit ugye vagy megtanulsz magad, vagy kiadod fejlesztőnek és pénzért megcsinálja. -
Skynet258
veterán
A Prestashop ingyenes, max ha olyan modul kell neked hozzá akkor az lehet fizetős. A Prestashop egy webshop motor. A Divi egy theme/builder. Divi mellé Woocommerce-t szoktak használni mert így a Divivel tudod szerkeszteni a kinézetet amivel szép dolgokat össze lehet hozni, de így mindkettő fizetős lesz értelemszerűen. A Divi önmagában nem webshop motor, bár látom ragaszkodsz hozzá és mindenképpen meg akarod venni.
Nekem nem a Divi jutna először eszembe az tuti, ha webshopot akarnék csinálni.Ezzel együtt a hellowp.io tudtommal nem kamu, így vehető onnan.
-
Skynet258
veterán
Én saját tapasztalatot írok le aztán levonod belőle a konzekvenciát amit szeretnél.
Jó pár éve megvan a blogom, és ahhoz kapcsolódóan lett igény egy webshopra. Én tök ingyenesen oldottam meg (kivéve a tárhely kérdés ugye de az adott volt), Prestashop. Sima webshop élhető felülettel, emlékeim szerint a backend is magyar volt (ha ez szempont). Könnyű volt összerakni, én egy relatív zárt közösségnek (az olvasóimnak úgymond) árultam, így bizalom volt, előre utalással vásároltak telefon tokot, fóliát, ilyeneket, tehát nem nagy értékek. De lehetett volna utánvét is, vagy van bankkártyás modul is hozzá valamennyi pénzért.
Nálam ez így tök jól működött, tudtak vásárolni, kaptam róla emailt, minden azonnal történt, automata mailek a vásárlónak, szóval minden adott volt. Számlázást nem ebben csináltam, Kulcs-szoft terméket használtam.
Megszületett a kisfiam és emiatt ez abbamaradt, de amíg tartott teljesen jól működött. Nézz utána mert lehet kezdésnek simán elég nálad is, aztán majd ha megtanulgattad a dolgot bővülsz, átállsz másra.
Divi ehhez nem kell egyáltalán, az nem webshop motor csak egy theme.Bérelni akkor bérelnék ha sok cuccom van (sok ezer) és kell az ottani support, illetve van lehetőség egyedi igényeket lefejleszteni is náluk (sok pénzért).
-
TigerDzsó
tag
-
CharlieDrop
veterán
Ó. Ez elég sok mindenen múlik.
1. mi az amit szeretnél
2. Mi az amit a webáruháznak kell tudnia
3. mennyit vagy hajlandó szenvedni veledivi nem kell webshophoz
én, ha semmi egyedi dolgot nem szeretnél, akkor a bérlése választanám. Abban vannak bankkártyás fizetések és ami a legfontosabb, bírják a terhelést rendesen -
The DJ
addikt
Importálni kell a demo adatokat. A fizetős sablonok 98%-a ad erre lehetőséget, az ingyeneseknél ez a szám jóval kisebb. Általában a theme optionsban van erre egy gomb vagy panel, esetleg xml fájl, amit importálni kell a WP importerrel. A dokumentáció minden esetben leírja ennek a pontos lépéseit.
-
törölt tag
Hát, logikailag ennek nem a sablonban van a helye, így valószínűleg csak a "keleti iparosok" kínálatában lesz rá megoldás
Normál esetben ez plugin + valamilyen termék konf. közöse lesz, esetleg néhány függvény felülírás a functions.php-ben az aktív sablonban.
Egy ilyent találtam:
https://woocommerce.com/products/measurement-price-calculator/
demo: https://demos.skyverge.com/shop/floor-tile-by-the-box/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged