-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
-
Flowtation
őstag
Szia!
Én a mediacenter.hu oldalt tudom ajánlani. Árak szerintem jók, support van és gyors is, nekem eddig bevált, igaz, hogy én 15 GB-os csomagot használok jelenleg ott. -
The DJ
addikt
5.3-as PHP mellett neked valami ősrégi WP verziód futhat csak, az pedig még nem tudja jelezni, hogy melyik pluginnak milyen PHP a minimum. Az újak már tudják és nem engedik telepíteni, ami nem fut az aktuális verzión. Az is csoda, hogy van olyan plugin, ami ilyen környezetben még rendesen elfut.
Mindenképp ajánlanék egy rendes tárhelyet PHP 7-el, még gyakorlásra is, mert régi WP core mellett még az alapok elsajátítása se fog rendesen menni.
25-30GB azért nem átlagos tárhely méret, az átlag csomag ilyen 1-5GB szokott lenni. A 25-30 már zsebbe nyúlós prémium szolgáltatások mellett. Itthoni cégek közül én csak az elin.hu-t tudom ajánlani vagy ha olcsóság a lényeg, akkor talán forpsi, de oda azért nem raknék olyan oldalt, amivel a kenyerem keresem és nagy terhelést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged