Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
zsiga68 #61936 üzenetére
A videó jól demonstrálja hogyan ülteti le a BT a Wifit, és ott még annyira nem is gázos a helyzet. Én azt vettem észre hogy BT eszköztől is erősen függ a dolog, van amelyik kevésbé gyilkos más eszközök meg teljesen használhatatlanná teszik. Jó példa, én egy Hestore-ról rendelt jobb minőségű BT audio modult használok a szobában az erősítőhöz, ez a 100-190Mbps sebességet olyan 20-30-ra degradálja le, viszont az alsó szinten öcsémnek van egy Xiaomi fülese ami sokkal durvábban, olyan 5-6-ra viszi le még úgy is hogy az alsó szinten tartózkodik, ha felhozza akkor majdnem használhatatlan az egész, ha egyszerre megy az enyém és az övé akkor 0,7Mbps és 70% loss a jutalom érte, emiatt álltam át én is 5Ghz-re. Érdekesség még hogy a szomszéd aki tőlem legalább 15 méterre van, ha a kertjében elindítja a JBL-t még az is mérhetően csökkenti a sebességem, beltérben is, kint meg.... kb. mint amikor bent a 2 BT eszköz egyszerre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest