Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_David
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet vásárolni.
Egy Chuwi Hi8-ra gondoltam, de a csatlakzók száma kevés.
Ebből a szempontból a Chuwi Vi10 felelne meg legjobban, de az meg feleslegesen nagy.
Aztán nézgettem, és találtam egy olyat hogy Chuwi Hi8 Pro. Ezen van HDMI, USB.
USB type-c átlakító néven nézelődtem, olyat találtam hogy Type C Male to USB 3.0 Type A Female USB 3.1 Adapter OTG Data Cable For Macbook. Ilyen kell akkor ehhez is?
Esetleg olyan verzió létezik-e hogy egyszerre töltöm a tabletet és közben valami rá van dugva az usb-re? Akár úgy hogy külön töltőport, akár úgy hogy valami cuccal, ami 1 usb-vel megoldja.
Árban pedig nem szeretném ha sokkal több lenne, úgyhogy kompromisszumkötések felléphetnek
Vásárlás helye a gearbest lenne, kínából szállítva. A vám, áfa, egyéb költségek hogyan működnek. Ha van 50$os kupon (hírlevélhez osztogatták), az ebbe beleszámít? Amennyiben az én dolog, ezeket kinek kell fizetni? Meg hogyan?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest